Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωστα περιμενουμε νεα επισημη ελληνικη rom η μιλας για καποια cooked ? :)

Αντωνη στο XDA εχουν δωθει η αγγλικη και σε καποιες γλωσσες.

Δεν ξερω γιατι δεν εχουν δωθει ακομα επισημα απο την HTC.

Προ ημερων την φλασαρισα κανονικα απο καρτα για να δοκιμασω την επαναφορα στο official spl και εγινε κανονικα που σημαινει οτι ειναι γνησια εργοστασιακη.

Την εστησα και την κρατησα μια μερα. Αρκετα καλος ο συνδιασμος αλλα οχι topix.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προ ημερων την φλασαρισα κανονικα απο καρτα για να δοκιμασω την επαναφορα στο official spl και εγινε κανονικα που σημαινει οτι ειναι γνησια εργοστασιακη.

Κώστα σε πια αναφέρεσαι;;; Έχεις link; :)

Φιλικά Γιώργος

σ'ευχαριστω πολυ Κωστα. οποτε θα περασουμε πλεον σε official 2.0 ελληνικη rom οποτε μας δωθει.

ποιο radio θα εχει ?

παντως εγω με official ελληνικη 1.66 ειμαι ευχαριστημενος. ενταξει topix δεν ειναι αλλα για οποιον δεν θελει τα μεγειρεματα ειναι πολυ καλη και η official.

και μαλιστα αν συγκρινω official αλλων htc συσκευων που ειχα, η official του hd2 ειναι μακραν η πιο σταθερη και καλη. και το radio μια χαρα επισης.

*By the way, Κωστα, για να ξερεις, εγω εκανα follow το twiiter σου σημερα το μεσημερι. Antoniscupra εχω στο twitter γιατι το Tonyk δεν ηταν διαθεσιμο :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

τοτε θες το flash plugin.βεβαια δεν ειναι 100% συμβατο με ολα τα site αλλα κ το 95% δεν μας χαλαει καθοτι δεν υπαρχει ακομα 100% συμβατοτητα για τα κινητα.ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ??κανε ενα ψαξιμο στο νετ η βαλε αν θες την topix 1.5.3 rom που το εχει μεσα με πολλα αλλα mods.και εισαι οκ.:)

εγω με topix 1.5.3 και παλι δεν βλεπω βιντεο π.χ sport-fm...θελει καποια ρυθμιση?

Samsung Galaxy S8 plus.....

Άρα αυτή που κυκλοφόρησε πριν 10 μέρες... και αρχικά λέγαν ότι είναι το νέο radio!

RUU_Leo_HTC_WWE_1.66.405.2_Radio_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship

Είναι η γνωστή 1.66.405.2 εκτός κι αν αναφέρεται σε άλλη ο Κώστας!!!

Edited by EchiDNA
Φιλικά Γιώργος

Άρα αυτή που κυκλοφόρησε πριν 10 μέρες... και αρχικά λέγαν ότι είναι το νέο radio!

RUU_Leo_HTC_WWE_1.66.405.2_Radio_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship

Είναι η γνωστή 1.66.405.2 εκτός κι αν αναφέρεται σε άλλη ο Κώστας!!!

Αυτη λεω την ανεβασαν στο site της HTC?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

1ον κανε ενα φλασαρισματακι.

2ον μαλλον ειναι προβλημα οθονης(δυστυχως).κανε το πρωτο και βλεπουμε....

3ον εε ναι μπορει να χρειαστει να το πας για σερβις.αγορασμενο δεν το χεις??μην φοβασε τιποτα τοτε.:D

4ον ποιο μηλο??αα ναι καταλαβα.ο κοσμος εξελισεται φιλε μου.

5ον τι σχεση εχει το μηνυμα που εστειλα σε αλλο φιλο με το προβλημα σου??

συγνώμη που θα επέμβω αλλά μόνο για την ιστορία η εξέλιξη είναι το χαρακτηριστικό του μήλου!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

στο Ευρωπαϊκό section της htc.com τελευταίο rom update είναι από τις 25/01

www.innerwish.gr

www.youtube.com/innerwish

συγνώμη που θα επέμβω αλλά μόνο για την ιστορία η εξέλιξη είναι το χαρακτηριστικό του μήλου!!!!!!!!

γουστα ειναι αυτα:)το ειχα παλια και θα το ξαναεπερνα δυσκολα(ισως μετα απο 3-4 χρονια και αν τα wmobile δεν κανουν καμια προοδο). προτιμω την apple στα mac της κ μονο.αυτα γιατι ειμαστε κ :offtopic:

• Administrators

Η ίδια ακριβώς rom είναι Κώστα. Απλά άλλαξαν το radio. Τώρα γιατί ανέβασαν ολόκληρη rom και δεν έδωσαν το radio απλά σαν hotfix... ποιος ξέρει!

Modpic.gif

2.10 εκτος αμερικανικης αγορας official ποτε λετε να δουμε??κ κατα ποσον εχει διαφορα απο την 1.66??official παντα.

Η ίδια ακριβώς rom είναι Κώστα. Απλά άλλαξαν το radio. Τώρα γιατί ανέβασαν ολόκληρη rom και δεν έδωσαν το radio απλά σαν hotfix... ποιος ξέρει!

ποια ρομ παιδια?τελευταια δεν ειναι αυτη?http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=863&news_id=530

Θέμα: hd2 οριζοντια γραμμη pixels!!! help!!

Χαιρετε κυριοι!

εσεις μπορειτε να χαιρεστε εγω όχι. πρωην κατοχος iphone μπηκα στον πειρασμο και πηρα πρν απο 2 ωρες απο vodafone το hd2!

στα πρωτα 15 λειτουργειας του, πάνω που απο λεπτο σε λεπτο το καψουρευόμουνα ολο και πιο πολυ, πανω που πηγα να αλλαξω το background βγήκε στον πανω μερος τησ οθόνης( λιγο πιο πανω απο το κέντρο) μια οριζόντια γραμμη pixels!!!!!

ειπα θα φύγει αλλα τίποτα!! εκανα επανακιννηση αλλα τίποτα, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πάλι τιποτα.... κλαψ!

1η ερωτηση! το έχετε ξανακούσει, εχει γίνει αυτο το πρόβλημα σε κάποιον άλλο κατοχο της συσκευης απο την ελλαδα η απο το εξωτερικο?

2η ερώτηση! παιζει αν flasaro και κανω reset η κανα τάμα να φυγει αυτη η διαλογραμμη που τόσο χαλάει την μόστρα της οθονάρας

3η ερωτηση! υπάρχει καποια πιθανότητα να με βοηθήσετε ρε παίδες και να μη μου πείτε αυτό που απευχομαι να απαντήσετε? δηλαδη στειλτό απο εκει που το πηρες ρε φιλε, κρλιμα ρε γκαντεμογλου, καλα να πάθεις ρε που σκασες 700 ευρω και εφυγες απο το μηλαρακι σου κτλ

please help

φιλε μην ανησυχεις.εχεις μια εβδομαδα αντικατασταση...κουτι πληρες, αψογη κατασταση και αποδειξη και ...καλοριζικο το καινουριο hd2.ειμαι στη vodafone.αν σου πουλησουν τρελα στο καταστημα καλεσε επιτοπου 13830

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Ναι η ιδια ειναι απλα την εβαλα γιατι ηθελα να εχω ενα backup στημενο με τα βασικα και επ ευκαιρια να δοκιμασω την επαναφορα στο εργοστασιακο spl.

Ανεφερα αυτη την ρομ για να πω οτι πλεον η HTC εγκαταλειπει το 2.06

Παντως απ οσα radio εχω δοκιμασει το 2.08 μου δινει το καλυτερο σημα στο σπιτι οπου εχω προβλημα.

• Administrators
2.10 εκτος αμερικανικης αγορας official ποτε λετε να δουμε??κ κατα ποσον εχει διαφορα απο την 1.66??official παντα.

2.10 δεν πρόκειται (μάλλον) να δούμε Ευρώπη αλλά πιθανόν να δούμε άλλες 2.ΧΧ ROMs όταν θα κυκλοφορήσουν και επίσημα τα WM6.5.X builds.

Μην περιμένεις να δεις μεγάλες διαφορές εκτός της πιο καινούργιας έκδοσης του HTC Sense χωρίς και εδώ όμως να αλλάζει κάτι το ουσιαστικό.

Modpic.gif

γεια σας μπορεί κάποιος να μου εξήγηση σε τι διαφέρει η αγγλική από την ελληνκή έκδοση και σε τι? πια είναι καλύτερη?

• Administrators
γεια σας μπορεί κάποιος να μου εξήγηση σε τι διαφέρει η αγγλική από την ελληνκή έκδοση και σε τι? πια είναι καλύτερη?

Στο προφανές... την γλώσσα του μενού. Τίποτε άλλο.

Modpic.gif

για μενα αγγλικη =πληρης συμβατοτητα

ελληνικη= σου σπαει τα αρχ/α πολλες φορες για τον παραπανω λογο

οπως κ στα pc εγω δουλευω παντα αγγλικα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.τωρα αλλες διαφορες δεν ξερω αν υπαρχουν.σου ειπα την πιο εκλαικευμενη.για περαιτερω υπαρχουν πολυ εμπειρα μελη που σιγουρα θα σε βοηθησουν οπως κ μενα.;)

Στο προφανές... την γλώσσα του μενού. Τίποτε άλλο.

αν είναι η γλώσσα μονο τότε είναι πολύ η μεγάλη η διαφορα στην τιμή τους κοντά στα 200 ευρώ πιο φτηνή η αγγλική έκδοση . βάζεις και ένα πρόγραμμα για πληκτρολόγιο για να γραφής ελληνικά σε sms είναι μια χαρά.

Καλησπέρα.

Μόλις έβαλα την topix 1.5.2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όμως

Στο μενού του τηλεφώνου δεν εμφανίζεται το όνομα της επιλεγμένης γραμμής.(έχω sim με δύο γραμμές), ενώ σε προηγούμες rom το εμφάνιζε κανονικά κάτω από το όνομα δικτύου.

http://img203.imageshack.us/img203/3849/screenshot1gcc.jpg

Επιπλέον, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει ελληνική μετάφραση για το μενού του τηλεφώνου?

Ευχαριστώ

Apple Iphone 4s

Apple Ipad 2

HTC HD2

Fujitsu Siemens loox n560

Δημήτρης

• Administrators
αν είναι η γλώσσα μονο τότε είναι πολύ η μεγάλη η διαφορα στην τιμή τους κοντά στα 200 ευρώ πιο φτηνή η αγγλική έκδοση . βάζεις και ένα πρόγραμμα για πληκτρολόγιο για να γραφής ελληνικά σε sms είναι μια χαρά.

HTC HD2 (EU, Greek, Wi-fi, GPS) € 534.99

HTC HD2 (EU, Αγγλική, Wi-fi, GPS) € 534.99

Modpic.gif

σε επικοινωνια με την εταιρια που εβαλες μου ειπαν:

@αν παρεις την ελληνικη εκδοση και παθει κατι πρεπει να το στειλεις σε μας ενω με την αγγλικη μπορεις να το στειλεις κατευθειαν στην ACE HELLAS .@

γιατι αραγε?

σε επικοινωνια με την εταιρια που εβαλες μου ειπαν:

@αν παρεις την ελληνικη εκδοση και παθει κατι πρεπει να το στειλεις σε μας ενω με την αγγλικη μπορεις να το στειλεις κατευθειαν στην ACE HELLAS .@

γιατι αραγε?

Γιατι μαλλον εχουν περασει οι ιδιοι τα ελληνικα?:confused:

................................

Γιαννης

• Administrators
Επιπλέον, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει ελληνική μετάφραση για το μενού του τηλεφώνου?

Ευχαριστώ

Για το μενού όχι. Εάν όμως θέλεις τα πλήκτρα του dialer ελληνικά, δες εδώ.

(Πάρε ένα backup πριν πειράξεις οτιδήποτε)

Modpic.gif