zaharakis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 σχεδον ολοι στο xda δηλωνουν ενθουσιασμενοι με την αυτονομια του 2.08.._2 στην 1.3 ισως το δοκιμασω και στην 1.2 αν και δεν προτινεται Καλησπερα. Ειμαι με την topix 1.2 και το ραδιο 2.08.50.08_2 εδω και τρεις μερες. Δεν ειδα καποια βελτιωση στη μπαταρια...Ψιλοαδιαφορο με αφησε το θεμα...Το μονο θετικο που προσεξα ειναι γρηγοροτερη συνδεση με το router μου και νομιζω καλυτερη πλοηγηση με τον οπερα. με τα ραδιο ειναι μπερδεμενη υποθεση παιδια.... εγω ξαναγυρισα στην 1.2 και στο 2.07.. αυτην την στιγμη μετα την official 1.66,ειναι ο καλυτερος συνδοιασμος... η 1.66 η επισημη το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι ειναι πολυ φορτωμενη... το 1.66 build (καλα ελεγε ο Γιαννης,Athanasso) ειναι το καλυτερο και το πιο γρηγορο και οι ρομ που στηριζονται σε αυτο. απλα ο Kwbr εχει καταφερει να κανει την διαφορα απο τους αλλους μαγειρες. Μηπως καποιος βρηκε κατι με τις γραμματοσειρες που λειπουν για τις επαφες; Ειναι ενοχλητικο σε τοσο καλες ρομ να μην εμφανιζονται σωστα οι επαφες.. Και να βαζω 1.66 και ολα μια χαρα.. :rolleyes: Μητσακο,τι ενοεις ?μηπως λες για τα tabs των πλγροφοριων,των επαφων που λειπουν απο το sence? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Ειχε κανεις προβλημα με bluetooth hands free; Ενώ το βλέπει κανονικα αυτό αρνείται να λειτουργήσει… Περιμενα να αποθηκεύει τις συσκευές bt παρολα αυτά δεν βλέπω να το κανει.. Τι μπορει να παιζει;; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Μητσακο,τι ενοεις ?μηπως λες για τα tabs των πλγροφοριων,των επαφων που λειπουν απο το sence? Οχι εννοω τα missing greek fonts που εχουν ως αποτελεσμα να μην εμφανιζονται τα ονοματα αρκετων επαφων σωστα. (Μου μυριζει iphone η δουλεια γιατι εκει ειχα περασει τις περισσοτερες που δεν εμφανιζονται σωστα) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια καλησπερα! Επιτελους παρηγγειλα και γω το HD2 και αν οχι αυριο μεσα στην βδομαδα θα το εχω!:D Επισης πηγα στην Cosmote και ανανεωσα την συνδεση μου και εβαλα συμβολαιο με καποια MB οριο για internet. Θα ηθελα ομως, να ρωτησω κατι: στο HD2 μπορουμε να δουμε το bandwidth της συσκευης μας, καπου,ετσι ωστε να ξερουμε ποσο ακομα θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το internet? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο,αυτοματα, να σταματαει την χρηση του 3G/GPRS μολις καταναλωθουν τα δωρεαν MB της συνδεσης?Δηλαδη, αν πχ εγω το ιντερνετ θελω να καταναλωσει 25MB, μολις φτασει το οριο αυτο, να κοβει το internet.Δεν ξερω αν υπαρχει η οχι κατι τετοιο και αν γινετε να δημιουργηθει,γι αυτο αλλωστε μοιραζομαι μαζι σας την απορια μου,πιστευω παντως πως μπορει να ηταν χρησιμο! Μην μπερδευτειτε με το ΝΟ-DATA (το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει σταματαει απλως την χρηση του 3G/GPRS οποτε το επιλεγουμε...διορθωστε με αν κανω λαθος!) Ευχαριστω προκαταβολικα!:) Με εκτιμηση, Κων/νος Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδια καλησπερα! Επιτελους παρηγγειλα και γω το HD2 και αν οχι αυριο μεσα στην βδομαδα θα το εχω!:D Επισης πηγα στην Cosmote και ανανεωσα την συνδεση μου και εβαλα συμβολαιο με καποια MB οριο για internet. Θα ηθελα ομως, να ρωτησω κατι: στο HD2 μπορουμε να δουμε το bandwidth της συσκευης μας, καπου,ετσι ωστε να ξερουμε ποσο ακομα θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το internet? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο,αυτοματα, να σταματαει την χρηση του 3G/GPRS μολις καταναλωθουν τα δωρεαν MB της συνδεσης?Δηλαδη, αν πχ εγω το ιντερνετ θελω να καταναλωσει 25MB, μολις φτασει το οριο αυτο, να κοβει το internet.Δεν ξερω αν υπαρχει η οχι κατι τετοιο και αν γινετε να δημιουργηθει,γι αυτο αλλωστε μοιραζομαι μαζι σας την απορια μου,πιστευω παντως πως μπορει να ηταν χρησιμο! Μην μπερδευτειτε με το ΝΟ-DATA (το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει σταματαει απλως την χρηση του 3G/GPRS οποτε το επιλεγουμε...διορθωστε με αν κανω λαθος!) Ευχαριστω προκαταβολικα!:) Με εκτιμηση, Κων/νος Κωσταντινε υπαρχει το spb wireless monitor που το χρησιμοποιω και δεν εχω χασει kb! οριζεις εσυ μεσα απο τις ρυθμισεις το οριο του data plan σου και αυτο αναλαμβανει τα υπολοιπα @Δημητρη,ευτυχως δεν ειχα ξεκοψει απο τα wm τελειως και ειχα καλο pim backup απο το προηγουμενο HD μου αλλα και το καλο παλιο μου καιζερ! ετσι απλα συγχροξισα ολες τις νεες επαφες μου στο καιζερ,οπου και διορθωσα τυχον λαθη σε αυτες και πηρα ενα καλο backup σε εκεινο για να το περασω στο λεο... με το μηλο παιδευτηκα αρκετα να εχω τις επαφες μου σε σειρα οπως τις ειχα στα wm μου...και τελικα τις περασα σωστα αφου τις εφτιαξα μεδσω του λεο:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 @Δημητρη,ευτυχως δεν ειχα ξεκοψει απο τα wm τελειως και ειχα καλο pim backup απο το προηγουμενο HD μου αλλα και το καλο παλιο μου καιζερ! ετσι απλα συγχροξισα ολες τις νεες επαφες μου στο καιζερ,οπου και διορθωσα τυχον λαθη σε αυτες και πηρα ενα καλο backup σε εκεινο για να το περασω στο λεο... με το μηλο παιδευτηκα αρκετα να εχω τις επαφες μου σε σειρα οπως τις ειχα στα wm μου...και τελικα τις περασα σωστα αφου τις εφτιαξα μεδσω του λεο:p Αυτο προσπαθω να γλυτωσω γιατι τα ειχα φτιαξει τελεια αλλα μαλλον δεν.. :p Μια τελευταια ανοητη ερωτηση απλα επειδη δεν το βρισκω.. Ενα ωραιο htc logo σε "carbon" wallpaper το χει κανεις προχειρο; Αν ναι ας ριξει μια χειρα βοηθειας.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Αυτο προσπαθω να γλυτωσω γιατι τα ειχα φτιαξει τελεια αλλα μαλλον δεν.. :p Μια τελευταια ανοητη ερωτηση απλα επειδη δεν το βρισκω.. Ενα ωραιο htc logo σε "carbon" wallpaper το χει κανεις προχειρο; Αν ναι ας ριξει μια χειρα βοηθειας.. :) αυτο λες Δημητρη ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε μου!Ειμαι σιγουρος πως θα ειναι αρκετα χρησιμο!! Κωνσταντινος παντως φιλε το no data αυτη τη δουλεια κανει. να μη μπορεις να εχεις ιντερνετ με κανενα τροπο απο το κινητο σου.. οποτε μπορεις να βαλεις το no data και να το κοβεις κατα τη διαρκεια της ημερας οταν δε θες (για καλο και για κακο) και οταν θες να μπεις να το βγαζεις το no data. Οσο αναφορα τη χρηση μπορεις να στελνεις ενα μνμ στη κοσμοτε και να ξερεις ποσο υπολοιπο μενει λογαριασμου.. γιατι μη ξεχνας οτι δεν ειναι μονο mb! Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Ευχαριστω πολυ φιλε μου!Ειμαι σιγουρος πως θα ειναι αρκετα χρησιμο!! Κωνσταντινος παντως φιλε το no data αυτη τη δουλεια κανει. να μη μπορεις να εχεις ιντερνετ με κανενα τροπο απο το κινητο σου.. Μια διευκρίνηση... "μπλοκάρει" το ίντερνετ μόνο του provider, όχι το wifi ή μέσω του υπολογιστή. Υπαρχει κανένα εορτολόγιο για το hd2; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 εψαξα πριν στειλω μηνυμα στην πρωτη σελιδα και δεν βρηκα γιαυτο ρωταω για καλυτερη κατευθυνση Πρώτο post, *Leo Hints, Tips and Registry Tweaks*, πρώτο tip... 1. Enable Hidden Default Games Go to the Windows directory and copy bubblebreaker.exe and solitaire.exe to the games folder as shortcuts in Windows\Start Menu. Make sure to unhide system files on the device to see the games listed. Edited February 17, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδια καλημερα!! Σκεφτομουν σημερα να βαλω σαν λειτουργια push mail το μαιλ μου για να ειναι συνεχεια ενημερωμενο... Αλλα αναρωτιεμαι το ποσο θα τρωει αυτο απο πλευρας kb....? Δηλαδη ειναι μια διαδικασια κατα την οποια στελνει συνεχεια σημα στο server και ετσι ενημερωνεται ?Αυτο δεν συνεπαγεται και μεγαλη καταναλωση σε κβ? οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλημερα παιδια . Υπαρχει Ελληνικο Dialer ; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) παντως φιλε το no data αυτη τη δουλεια κανει. να μη μπορεις να εχεις ιντερνετ με κανενα τροπο απο το κινητο σου.. οποτε μπορεις να βαλεις το no data και να το κοβεις κατα τη διαρκεια της ημερας οταν δε θες (για καλο και για κακο) και οταν θες να μπεις να το βγαζεις το no data. Οσο αναφορα τη χρηση μπορεις να στελνεις ενα μνμ στη κοσμοτε και να ξερεις ποσο υπολοιπο μενει λογαριασμου.. γιατι μη ξεχνας οτι δεν ειναι μονο mb! Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε μου, αλλα αυτο που ακριβως εψαχνα μου το υπεδειξε ο zaharakhs!:)..Δυστηχως ακομα,μιας και δεν το εχω στο χερι μου το κινητο και ειμαι λιγο ανιδεος, δεν μπορω να πω ακομα και πολλα,αλλα λογικα (αν θα γινετε) θα χρησιμοποιω και τα 2 προγραμματα μαζι (αναλογως τις εκαστοτε αναγκες μου για ιντερνετ). Επισης φιλε athanaso77 ευχαριστω για την διευκρινηση,ετσι και αλλιως για χρηση ιντερνετ με wifi δεν νομιζω να θελω να με περιορισει,αφου..ειναι "δωρεαν"!:lol:..;) Κωνσταντινος Edited February 17, 2010 by mrdrifter Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakian Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μια διευκρίνηση... "μπλοκάρει" το ίντερνετ μόνο του provider, όχι το wifi ή μέσω του υπολογιστή. Όντως αυτό κάνει αλλά με κάποιο τρόπο χθες που (ξανα)σέταρα Skyfire, του ξέφυγε και άνοιξε Data σύνδεση. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 αυτο λες Δημητρη ? Οχι αλλα θα το βρω που θα μου παει.. Ευχαριστω παντως :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 καλημερα παιδια γνωριζει κανεις ποτε περιπου η htc θα βγαλει rom με τα windows mobile 7 για το leo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 καλημερα παιδια γνωριζει κανεις ποτε περιπου η htc θα βγαλει rom με τα windows mobile 7 για το leo? δεν νομιζω να ανακοινωσε ποτε η htc οτι θα κανει κατι τετοιο... μαλλον εμεις το σκεφτομαστε φωναχτα κατι σιγουρο δεν εχει παρει το ματι μου παντως Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι.. Ποια διαφορά υπάρχει ανάμεσα στις sd card class2,class4,class6?? Παίζει κάποια συγκεκριμένη μάρκα (πχ Kingstone, Lexar, Trascend, San Disc κ.α.) να είναι καλύτερη ή να έχει καλύτερη συμβατότητα με το HD2?? Εσείς ποια 16gb προτείνετε για ΗD2? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι.. Ποια διαφορά υπάρχει ανάμεσα στις sd card class2,class4,class6?? Ευχαριστώ Όσο μεγαλύτερο είναι το class, τόσο ταχύτερη είναι η μεταφορά δεδομένων (και αντίστοιχα ανεβαίνει και η τιμή...) Εγώ έχω μια 16GB class2 αλλά δεν την έχω φορτώσει ακόμα, για να τσεκάρω τυχόν καθυστερήσεις ή κολλήματα. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μαλλον θα φλασαρω την official 1.66 για να δοκιμασω καποια πραγματα που δεν μου δουλευεουν 100% σωστα. Πχ 1) οταν λαμβανω neo mail δεν εχω παντα ηχο ειδοποιησης. 2) Ενω ειμαι με wifi συνδεδεμενος συνεχιζει να κατεβαζει η να ενημερωνει καποια πραγματα μεσω 3G και με επιβαρυνει χωρις λογο. Εχω 5ΜΒ την ημερα δωρεαν και οπως βλεπω δεν θα με φτασουν. Με το iphone δεν καταναλωνα πανω 2-3 αφου δεν εμπαινα στο ιντερνετ για σερφαρισμα, απλα για ενημερωσεις καιρου κλπ συν τα μαιλ μου. Και καποια αλλα ψιλοπροβληματακια. Μια ματια που της εριξα αδεια βεβαια, δεν δειχνει καθολου αργει. Το οτι ειναι φορτομενη δεν μου λεει τιποτα γιατι εχουμε μεγαλη μνημη και δεν συνηθιζω να δουλευω πολλα πραγματα μαζι. Απο την μια μερια βαζουμε task manager για να μην αφηνουμε ανοικτες εφαρμογές και απο την αλλη νοιαζομαστε για μερικα αχρηστα που εχει η official. Μαλλον αυτα ειναι καταλοιπα του παρελθοντος. Θα την στησω το Σαββατοκυριακο και θα περασω καποια tweaks μονο. Θελω να δω πως δουλευει γιατι δεν την δοκιμασα καθολου πηγα αμεσως στην topix. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδια καλημερα!! Σκεφτομουν σημερα να βαλω σαν λειτουργια push mail το μαιλ μου για να ειναι συνεχεια ενημερωμενο... Αλλα αναρωτιεμαι το ποσο θα τρωει αυτο απο πλευρας kb....? Δηλαδη ειναι μια διαδικασια κατα την οποια στελνει συνεχεια σημα στο server και ετσι ενημερωνεται ?Αυτο δεν συνεπαγεται και μεγαλη καταναλωση σε κβ? οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του! επισης μπορειτε να μου πειτε αν το wireless monitor μπορω να το βρω στο γνωστο ''μαγαζακι''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Όντως αυτό κάνει αλλά με κάποιο τρόπο χθες που (ξανα)σέταρα Skyfire, του ξέφυγε και άνοιξε Data σύνδεση. :blink: Εάν την έχεις κάνει disable από το nodata, δύσκολο να έγινε enable από μόνο του. Επισης φιλε athanaso77 ευχαριστω για την διευκρινηση,ετσι και αλλιως για χρηση ιντερνετ με wifi δεν νομιζω να θελω να με περιορισει,αφου..ειναι "δωρεαν"!:lol:..;) Σωστό, απλά η διευκρίνιση πήγαινε προς τρίτους που μπορεί διαβάζοντας να παρερμήνευαν τη λειτουργία του εργαλείου. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι.. Ποια διαφορά υπάρχει ανάμεσα στις sd card class2,class4,class6?? Class2: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 2ΜΒ/s ελάχιστη Class4: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 4ΜΒ/s ελάχιστη Class6: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 6ΜΒ/s ελάχιστη Παίζει κάποια συγκεκριμένη μάρκα (πχ Kingstone, Lexar, Trascend, San Disc κ.α.) να είναι καλύτερη ή να έχει καλύτερη συμβατότητα με το HD2?? Εσείς ποια 16gb προτείνετε για ΗD2? Ευχαριστώ Προβλήματα ασυμβατότητας δεν έχουν αναφερθεί σε γενικές γραμμές. Προτείνω τις Sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδια καλημερα!! Σκεφτομουν σημερα να βαλω σαν λειτουργια push mail το μαιλ μου για να ειναι συνεχεια ενημερωμενο... Αλλα αναρωτιεμαι το ποσο θα τρωει αυτο απο πλευρας kb....? Δηλαδη ειναι μια διαδικασια κατα την οποια στελνει συνεχεια σημα στο server και ετσι ενημερωνεται ?Αυτο δεν συνεπαγεται και μεγαλη καταναλωση σε κβ? οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του! δεν κανει συνεχεια συνδεση.. συνδεεται μια φορα ανα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και σου δειχνει ποια μνμτα εχεις λαβει.. ουτε στα κατεβαζει ολοκληρα οποτε αν καποιο σε ενδιαφερει πατας και στο κατεβαζει.. αυτη η διαδικασια δεν πιανει παρα ελαχιστα kb... Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε μου, αλλα αυτο που ακριβως εψαχνα μου το υπεδειξε ο zaharakhs!:)..Δυστηχως ακομα,μιας και δεν το εχω στο χερι μου το κινητο και ειμαι λιγο ανιδεος, δεν μπορω να πω ακομα και πολλα,αλλα λογικα (αν θα γινετε) θα χρησιμοποιω και τα 2 προγραμματα μαζι (αναλογως τις εκαστοτε αναγκες μου για ιντερνετ). Επισης φιλε athanaso77 ευχαριστω για την διευκρινηση,ετσι και αλλιως για χρηση ιντερνετ με wifi δεν νομιζω να θελω να με περιορισει,αφου..ειναι "δωρεαν"!:lol:..;) Κωνσταντινος και τα δυο ειναι το καλυτερο! θα απολαυσεις σερφαρισμα! αλλα μια συμβουλη σαν μικρο κολπακι! πριν μπεις απο το δικτυο της κοσμοτε μπες στις σελιδες που σε ενδιαφερουν απο το σπιτι η απο ενα ασυρματο! πχ θες να μπαινεις συχνα στο σπορτ φμ ε μπες μια απο το σπιτι να αποθηκευσει οτι χρειαζεται απο τη σελιδα ωστε να μη τα κατεβασει τη πρωτη φορα απο το κινητο σου και χρεωθεις πολλα kb.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 δεν κανει συνεχεια συνδεση.. συνδεεται μια φορα ανα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και σου δειχνει ποια μνμτα εχεις λαβει.. ουτε στα κατεβαζει ολοκληρα οποτε αν καποιο σε ενδιαφερει πατας και στο κατεβαζει.. αυτη η διαδικασια δεν πιανει παρα ελαχιστα kb... νομιζω οτι αυτο που λες δεν ειναι το push mail αλλα η κανονικη ρυθμιση που εχει για ολα τα αλλα και που διαλεγεις εσυ το καθε ποση ωρα θα κανει send/receive και θα ενημερωνει! εγω λεω να ειναι σε real time, με το που στελνεται να ερχεται κατευθειαν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Εγώ έχω μια 16GB class2 αλλά δεν την έχω φορτώσει ακόμα, για να τσεκάρω τυχόν καθυστερήσεις ή κολλήματα. Φόρτωσε την άφοβα με data αλλά όχι με εφαρμογές που τρέχουν μονίμως στο background της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts