Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 μια μικρη πληροφορια στα ελληνικα για τους φιλους που εχουν ηδη φλασαρει στα τηλ το hspl και δεν ξερουν αγγλικα :) επαναφορα stock spl στα τηλ που εχουν hspl για λογους εγγυησης Προστέθηκε στο πρώτο post. Ευχαριστούμε Δημήτρη για την ελληνική περιγραφή. zaharaki ποια top bar χρησιμοποιεις για εικονειδια στου λαυρεντη???θελω ασπρομαυρα και δεν εχω βρει τιποτα...... Αυτή σου κάνει; http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=257992&stc=1&d=1261088426 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 zaharaki ποια top bar χρησιμοποιεις για εικονειδια στου λαυρεντη???θελω ασπρομαυρα και δεν εχω βρει τιποτα...... χρησιμοποιω αυτα m6 Taskbar WM6.1 Black Metal V5c HTC ειναι μεσα στα add ons μου στο 1ο ποστ ;) σου δημιουργει 3-4 φακελους που απλα μπορεις αν δεν τους θελεις να τους διαγραψεις απο το \windows\start menu\programs Προστέθηκε στο πρώτο post. Ευχαριστούμε Δημήτρη για την ελληνική περιγραφή. εχουν πολλα παιδια προβλημα με τα αγγλικα και ειμαι σιγουρος οτι αν (μακαρι να μην το χρειαστουν ποτε!!)το χρειαστουν θα τους βοηθησει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 athanasso σε ευχαριστω πολυ...δεν ειχα προσεξει οτι εχει βγει νεα εκδοση... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παιδια δεν μπορω ουτε να στειλω ουτε να λαβω sms...Τι πειραξα και δεν το βρισκω ???? Δεν ειχα απο τα προβληματα με sms που εχουν αναφερθει εδω.... Ευχαριστω. Επανεφερα με sprite backup (το πιο καλο προγραμμα μεχρι τωρα για το κινητο) και ολα δουλευουν !!!! Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και να μας πεις εάν εξακολουθούν τα ίδια προβλήματα. το εχω κανει αλλα δεν αλλαξε τιποτα!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Τακη εχεις ασχοληθει με λαθος ρομς :) δοκιμασε την ρομ του Laurentius ;) [JAN 14] Laurentius26_HD2[LEO]V2_WWE (21889, Sense 2_5_19211619_0)[ONLINE] Για πρώτη φορά Δημήτρη θα φλασάρω πλήρη ROM, επειδή το λες εσύ και έχω δει ό,τι παράθεση έχεις κάνει στο Thread του Λαυρέντη. Πραγματικά πολλές από τις ROM που λέγονται clean, lite, XtraLight etc δεν είναι τέτοιες. Εννοώ ότι οι μάγειρες παίρνουν την official και βγάζουν τα προγράμματα που δεν ενδιαφέρουν, αλλά δεν μπαίνουν στην προσπάθεια να καθαρίσουν και τα κατακάθεια τους. Σαν παράδειγμα στην Μιri που έχω τώρα από το αρχικό φλασάρισμα, είδα ότι στη registry υπάρχουν αναφορές σε Opera, HTC Sense, MP3 Trimmer κ.α που δεν έπρεπε να υπάρχουν, καθώς και αρκετά άσχετα shortcuts στα Windows αφημένα εκεί από τη μαμα ROM. Φιλικά Τάκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 μια μικρη πληροφορια στα ελληνικα για τους φιλους που εχουν ηδη φλασαρει στα τηλ το hspl και δεν ξερουν αγγλικα :) .... Δημήτρη πολύ καλός και χρήσιμος ο οδηγός στα ελληνικά!!! :) Ευχαριστούμε!!! Για λύσε μου μια απορία: γιατί δεν μπορώ να φλασάρω μέσω κάρτας;;; Έχω το .nbh αρχείο με την σωστή ονομασία LEOIMG.nbh, στον root φάκελο της κάρτας, αλλά όταν μπαίνει στον bootloader μου βγάζει κάτω τη λέξη serial και φυσικά δεν ξεκινάει την αναβάθμιση! :confused::confused::confused: Για τους τύπους προσπαθώ να βάλω την v2 και επειδή δεν έχω καλώδιο μαζί προσπαθώ αλλά μάταια!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Για πρώτη φορά Δημήτρη θα φλασάρω πλήρη ROM, επειδή το λες εσύ και έχω δει ό,τι παράθεση έχεις κάνει στο Thread του Λαυρέντη. Πραγματικά πολλές από τις ROM που λέγονται clean, lite, XtraLight etc δεν είναι τέτοιες. Εννοώ ότι οι μάγειρες παίρνουν την official και βγάζουν τα προγράμματα που δεν ενδιαφέρουν, αλλά δεν μπαίνουν στην προσπάθεια να καθαρίσουν και τα κατακάθεια τους. Σαν παράδειγμα στην Μιri που έχω τώρα από το αρχικό φλασάρισμα, είδα ότι στη registry υπάρχουν αναφορές σε Opera, HTC Sense, MP3 Trimmer κ.α που δεν έπρεπε να υπάρχουν, καθώς και αρκετά άσχετα shortcuts στα Windows αφημένα εκεί από τη μαμα ROM. Φιλικά Τάκης δυστυχως ετσι ειναι Τακη...λιγες ειναι οι καλες δουλειες πλεον στους xda... ολοι οιτανε να βγαζουν νεες ρομ για να ειναι συνεχεια στο προσκηνιο ελεω donate... ο MIri ειδικα....εχω παψει να τον παρακολουθω...ειναι πολυ κουραστικος ..ειναι ικανος να βγαλει μεχρι και 3 ρομ την βδομαδα...και καμια να μην δουλευει σωστα.... δωσε μια προσπαθεια στου λαβρεντη..θα με θυμηθεις ;) Δημήτρη πολύ καλός και χρήσιμος ο οδηγός στα ελληνικά!!! :) Ευχαριστούμε!!! Για λύσε μου μια απορία: γιατί δεν μπορώ να φλασάρω μέσω κάρτας;;; Έχω το .nbh αρχείο με την σωστή ονομασία LEOIMG.nbh, στον root φάκελο της κάρτας, αλλά όταν μπαίνει στον bootloader μου βγάζει κάτω τη λέξη serial και φυσικά δεν ξεκινάει την αναβάθμιση! :confused::confused: Για τους τύπους προσπαθώ να βάλω την v2 και επειδή δεν έχω καλώδιο μαζί προσπαθώ αλλά μάταια!!! Γιωργο το μονο που παει το μυαλο μου να εχεις λαθος...ειναι να εχεις μετονομασει το αρχειο σε LEOIMG.nbh.nbh :O ενοειται οτι εχεις hspl ετσι?δεν το συζηταω να μην εχεις :lol: πρεπει παντως η καρτα σου να ειναι φορμαρισμενη μεσω υπολογιστη σε Fat32:!: κατι πολυ βασικο για το φλασαρισμα μεσω καρτας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 .... Γιωργο το μονο που παει το μυαλο μου να εχεις λαθος...ειναι να εχεις μετονομασει το αρχειο σε LEOIMG.nbh.nbh :O ενοειται οτι εχεις hspl ετσι?δεν το συζηταω να μην εχεις :lol: πρεπει παντως η καρτα σου να ειναι φορμαρισμενη μεσω υπολογιστη σε Fat32:!: κατι πολυ βασικο για το φλασαρισμα μεσω καρτας :) Φυσικά και έχω hspl :lol: Το αρχείο είναι όπως προϋπήρχε από το rar αρχείο του Laurentius, δεν έκανα δηλαδή άλλη μετονομασία γιατί ήταν έτοιμο, απλά το αποσυμπίεσα και το έριξα στο root της κάρτας μου!!! Πιθανών να μην είναι φορμαρισμένη σε Fat32, είναι το μόνο που μπορώ να φανταστώ! :( Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Φυσικά και έχω hspl :lol: Το αρχείο είναι όπως προϋπήρχε από το rar αρχείο του Laurentius, δεν έκανα δηλαδή άλλη μετονομασία γιατί ήταν έτοιμο, απλά το αποσυμπίεσα και το έριξα στο root της κάρτας μου!!! Πιθανών να μην είναι φορμαρισμένη σε Fat32, είναι το μόνο που μπορώ να φανταστώ! :( εγω το ειχα απο πριν :happy: και δεν ηταν μετονομασμενο :) οποτε φορμαρισε την καρτα σου και δοκιμασε παλι.ειναι απλα Η ΛΥΣΗ το φλασαρισμα απο την καρτα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 εμενα δεν φλασαρει με τιποτα η καρτα που ειχα μεσα και φλασαρω με μια αλλη μαρκα.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 εμενα δεν φλασαρει με τιποτα η καρτα που ειχα μεσα και φλασαρω με μια αλλη μαρκα.... Έχοντας formάρει και τις δύο κάρτες σε FAT32; Από ποια εταιρία είναι η δεύτερη που σου δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ποτε δε φανταζομου οτι θα επαιζα Tekken 3 στο κινητο μου!! Εκανα donate στα παιδια που εφτιαξαν το fpesce 0.10 5 euro και μου εστειλαν μεσα σε μια ωρα την supporters version που υποστηριζει g sensor, multitouch, σου επιτρεπει να κανεις save οποτε θες και πλεον αναγνωριζει τα bluetooth χειριστηρια. Πραγματικα αξιζει, το Tekken 3 ας πουμε παιζει αψογα και χειριζεται ευκολα ακομα και με οn sceen controls!! Περισσοτερα εδω:http://www.fpsece.net/ Δε κανω διαφημιση προς θεου απλα αναφερω κατι που σιγουρα ενδιαφερει τους gamers! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 sundisk δουλευει ενω η apacer δεν δουλευει..εχοντας formάρει και τις δύο κάρτες σε FAT32... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 να ρωτίσω κάτι, υπάρχουνε codec για το τηλ όστε να μπορεί να διαβάζει ogm ogg mkv Divx Xvid ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Βάλε τον Core Player, παίζει τα περισσότερα format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Βάλε τον Core Player, παίζει τα περισσότερα format. που μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 έριξα μέσα στην sd το πρόγραμμα αλλά βλέπει το setup αρχείο σαν xtml..... ;έχει το σημαιάκι της microsoft δίπλα και όταν το πατάω πάει να ανοίξει ιστοσελίδα . Επειδή την πάτησα κι εγώ στην αρχή, το αρχείο δεν το αποσυμπιέζεις αλλά το ρίχνεις στην κάρτα όπως είναι και κατόπιν κάνοντας κλικ επάνω του εγκαθίστανται το πρόγραμμα. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αναβάθμιση cooked ROM 1.Αν βάλουμε πχ τη rom του Laurentius26 v2 χρειάζεται να βάλουμε μετά και κάποια από τα hot fix της HTC ? 2. Υπάρχει κάποιος οδηγός αναβάθμισης cooked rom στα Ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Δεν τα αποσυμπιέζουμε. Είναι αρχεία με κατάληξη .cab που τα οποία είναι και τα εκτελέσιμα αρχεία για windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Δημητρη, να σε ρωτησω κατι απ οτι βλεπω η ρομ του Λαυρεντη ερχεται με το τελευταιο ραδιο, το οποιο αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι ειναι... μπαταριοφαγος.. :lol: εχεις βγαλει κανενα συμπερασμα μεχρι στιγμης για την καταναλωση της μπαταριας φορωντας την V2 του με το συγκεκριμενο ραδιο?? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αναβάθμιση cooked ROM 1.Αν βάλουμε πχ τη rom του Laurentius26 v2 χρειάζεται να βάλουμε μετά και κάποια από τα hot fix της HTC ? 2. Υπάρχει κάποιος οδηγός αναβάθμισης cooked rom στα Ελληνικά ? οχι ειναι ολα ετοιμα,εχει και το τελευται ραδιο που εγω συνιστω να το βγαλετε ;) Δημητρη, να σε ρωτησω κατι απ οτι βλεπω η ρομ του Λαυρεντη ερχεται με το τελευταιο ραδιο, το οποιο αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι ειναι... μπαταριοφαγος.. :lol: εχεις βγαλει κανενα συμπερασμα μεχρι στιγμης για την καταναλωση της μπαταριας φορωντας την V2 του με το συγκεκριμενο ραδιο?? παιδια εγω χρησιμοποιω πλεον μονο το 2.06.50.04 και την φωτεινοτητα της οθονης στο αυτοματο. εχω σωθει :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konomi21 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω animated wallpeapers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα:D (zaxaraki) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Μιλαμε λοιπον για 1,5 μηνα, στο οποιο χρονικο διαστημα φλασαρες και νεα ρομ (τη νεοτερη αγγλικη) και κατα συνεπεια ο χρονος αυτος ειναι μικροτερος. Και στο δικο μου (τριτο κατα σειρα) HD2 που εχω στα χερια μου, μετα απο ενα μηνα εμφανιστηκε το προβλημα, 2 φορες. Τωρα δοκιμαζω εδω και μια βδομαδα μια ROM με WM 6.5.3 και δεν το εχω συναντησει ακομα. Εννοειται πως το προβλημα εμφανιστηκε και με τα δυο προηγουμενα HD2 και με δυο διαφορετικες εταιριες κινητης (Wind, Cosmote), με διαφορετικες ROM (ελληνικη, αγγλικη 1.48, 1.61) και με πολλες και διαφορετικες ρυθμισεις. Υποψιαζομαι οτι το προβλημα σχετιζεται με τα classes της εφαρμογης HTC messaging, κι ενδεχομενη προβληματικη ληψη στην περιοχη του χρηστη. Ετσι, στις περιοχες που κινουμαι κι αν κατα τη διαρκεια της αποστολης δεν υπαρχει καλο (η καθολου στιγμιαια) σημα μπορει να δημιουργηθει το προβλημα. Φυσικα αν χρησιμοποιησω τη μαμισια εφαρμογη των WM για τα μηνυματα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα (με καμια συσκευη)... επειτα απο 2εβδομαδες εξερευνοντας το κινητο μου...ενω περνω μηνυματα δε μπορω να στειλω τιποτα ....δε καταλαβαινω καμια βοηθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts