dbou Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 θα το αντιγραψεις στην καρτα μνημης και απο εκει θα το κλικαρεις να γινει εγκατασταση στην μνημη του τηλεφωνου.Μετα επανεκκινση. Κι εγω ομοιοπαθης ειμαι Πατριδα... http://www.diasnews.com/languag/italy/Paralia%20Kalamatas.jpg Κάνω τα αρχεία αντιγραφή χύμα στην Storage card και μέσα από τον explorer κάνω κλικ πάνω στο αρχείο setup, ανοίγει ο opera αλλά απο εκεί και πέρα δυστυχώς τίποτα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το Ξενοδοχείο Φλοίσβος; Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Κάνω τα αρχεία αντιγραφή χύμα στην Storage card και μέσα από τον explorer κάνω κλικ πάνω στο αρχείο setup, ανοίγει ο opera αλλά απο εκεί και πέρα δυστυχώς τίποτα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το Ξενοδοχείο Φλοίσβος; Eγω ετσι το εκανα χωρις και εκανε setup.... Η φωτο στο google βρεθηκε τυχαια... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ζητώ συγνώμη αλλά όλα αυτά για εμάς τους αρχάριους και τους μη Αγγλομαθείς όλα αυτά μας φαίνονται τελείως ακαταλαβίστικα. π.χ. το αρχείο παραπάνω αφού το κατεβάσω θα το ξεζιπάρω και θα το αποθηκεύσω που και κατόπιν τι πρέπει να κάνω για εγκατασταθεί. Ευχαριστώ. Όπως ειπώθηκε παραπάνω... είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη συσκευή σου. Τα αρχεία με κατάληξη .cab τα πετάς στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί για να εγκατασταθεί με ένα απλό κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μια ερωτηση επειδη ψηνομαι να το παρω. Ποιες οι κυριοτερες διαφορες του μοντελου με τα ελληνικα windows απο αυτο με τα αγγλικα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μια ερωτηση επειδη ψηνομαι να το παρω. Ποιες οι κυριοτερες διαφορες του μοντελου με τα ελληνικα windows απο αυτο με τα αγγλικα? Σα να έχεις αγγλικά ή ελληνικά windows στο pc, καμία διαφορά αν μπορείς να δουλέψεις τα αγγλικά menu, το sense (manila) μπορεί να γίνει και αυτό ελληνικό, αναζήτηση επαφών στα ελληνικά, sms 160 χαρακτήρων, εγγύηση από ace hellas και 60 - 100€ φθηνότερο σα συσκευή αυτή με τα αγγλικά! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μια ερωτηση επειδη ψηνομαι να το παρω. Ποιες οι κυριοτερες διαφορες του μοντελου με τα ελληνικα windows απο αυτο με τα αγγλικα? Ή με απλά λόγια... η γλώσσα του μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 εγω εχω μονο ένα να πω....πηγα σημερα στη vodafone και το ειδα...δεν εχω δει ωραιοτερο κινητο στη ζωη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 καλησπέρα και από εμένα παίδες. Έχω δύο ερωτήσεις για εσάς. 1)Έχω μια Sim 2in1, με 2 νούμερα. Ξέρει κανείς πως γυρνάω απο το ένα νούμερο στο άλλο, μέσα από το μενού? 2) Δοκίμασα να βάλω ελληνική μπάρα για τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο. Έβαλα το random access για τη συγκεκριμένη οθόνη που κάνει την μπάρα στα ελληνικά. Εκανα επανεκίνηση όταν ζήτησε και δεν έγινε τίποτα. Έκανα και soft reset και πάλι τίποτα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEOGRR Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μια ερωτηση. Ενω εχω συνδεθει με το wifi του σπιτιου μου και εχω παρει ΙP κανονικα και δειχνει οτι ειμαι οκ με τη συνδεση, δεν μου ανοιγει καμια σελιδα στο ιντερνετ. Γραφει δεν ειναι δυνατη η εμφανιση του πορου. Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του διακομιστη ή υπαρχει σφαλμα DNS internet explorer. Ειναι καινουργιο και νεος χρηστης. Μπορω να εχω μια βοηθεια απο καποιον παλιο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 πρεπει να εχετε πολλα λεφτα για πεταμα ε??:O καποιο απο αυτα δεν σου αρεσε?? http://www.netimes.com/shop/usb-retractable-charger-cable-microusb-p-2216.html?cPath=80_731 http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/7/775b0e057486f20b32760243a71ea1e8.image.400x267.jpg http://www.netimes.com/shop/genuine-nokia-connectivity-cable-ca101-p-2247.html?cPath=80_731 http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/9/9e93461a436cc7ffca726359bbdbf0ca.image.400x267.jpg εγω τα εχω και τα δυο (χ2) και δουλευουν τελεια...και εδωσα και για τα 4 οσα εσυ για το ενα(που δεν δουλευει τελικα...) Αν πρόσεξες αυτό που πήρα με τα 4Ευρώ είναι σε usb female. Τα δικά σου είναι σε usb male. ΆΡΑ είναι διαφορετικά. Να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει ποτέ να δουλεύει κάτι τέτοιο ποτέ σε αυτές τις συσκευές. Στο fujitsu Siemens n560 δουλέυει κανονικότατα και μάλιστα διαβάζει my book 250Gb. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 2) Δοκίμασα να βάλω ελληνική μπάρα για τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο. Έβαλα το random access για τη συγκεκριμένη οθόνη που κάνει την μπάρα στα ελληνικά. Εκανα επανεκίνηση όταν ζήτησε και δεν έγινε τίποτα. Έκανα και soft reset και πάλι τίποτα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ Πρέπει να γυρίσεις το manila σε ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Εκεί γίνεται και πρέπει να είναι η μοναδική συσκευή. Εδώ δεν γίνεται. Εχω την εντυπωση οτι η μοναδικη windows συσκευη της HTC με τετοια δυνατοτητα ειναι το Advantage(7500) Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 To advantage είναι μία κατηγορία από μόνο του. Τέλος πάντων, μπορεί να ύπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός συσκευών του είδους που να υποστηρίζουν την παραπάνω λειτουργία, εντούτοις θα συνιστούσα να μην επεκταθούμε περισσότερο σε αυτό το topic περί του θέματος γιατί βγαίνουμε off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 πήγαινε στις ρυθμίσεις συνδέσεων και εκει έχει ένα advance network. Μέσα πήγαινε στη καρτέλα sms και επέλεξε gsm τα σεβη κ τις ευχαριστιες μου. υπαρχει κανα patch η ρυθμιση για να αυξανεται η ενταση του ακουστικου κατα τη κληση; σα να μου φαινεται λιγο χαμηλα σε σχεση με το μπλακμπερυ. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Μια ειδηση που εχω δωσει εδω και ενα μηνα (Win7 στο HD2) , επιβεβαιωνεται κι απο την HTC (Ρωσιας): http://www.engadget.com/2009/12/30/htc-russia-says-hd2-will-get-windows-mobile-7-upgrade-but-other/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα προβληματάκι με την εμφάνιση του εξώφυλλου του άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη. Ενώ αρχικά είχα περάσει 2 cd και είχα ονομάσει την φωτογραφία μέσα στο φάκελο σύμφωνα με τις οδηγίες (~hTC_......) και εμφανιζόταν-και εμφανίζετε κανονικά ,χθες που έβαλα άλλα δύο cd και έκανα το ίδιο .... ΔΕΝ τις εμφανίζει με τίποτα. δεν μπορώ να βρω την άκρη. έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Μια ερωτηση. Ενω εχω συνδεθει με το wifi του σπιτιου μου και εχω παρει ΙP κανονικα και δειχνει οτι ειμαι οκ με τη συνδεση, δεν μου ανοιγει καμια σελιδα στο ιντερνετ. Γραφει δεν ειναι δυνατη η εμφανιση του πορου. Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του διακομιστη ή υπαρχει σφαλμα DNS internet explorer. Ειναι καινουργιο και νεος χρηστης. Μπορω να εχω μια βοηθεια απο καποιον παλιο? Ευχαριστω. Όταν λες έχω πάρει κανονικά IP εννοείς κανονικό τύπου 192.168.χ.χ ή τύπου 169.χ.χ.χ. Πιθανόν συμβαίνει το δεύτερο οπότε είναι θέμα router, που συμβαίνει σε μερικά router που υποστηρίζουν πρωτόκολλο Ν. Λύση: 1.-Απενεργοποιείς το Ν από το router. 2.-Aλλάζεις router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Κάνω τα αρχεία αντιγραφή χύμα στην Storage card και μέσα από τον explorer κάνω κλικ πάνω στο αρχείο setup, ανοίγει ο opera αλλά απο εκεί και πέρα δυστυχώς τίποτα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το Ξενοδοχείο Φλοίσβος; Το αρχείο με κατάληξη .cab το αντιγράφεις στην κάρτα σου και το τρέχεις απο εκεί... Δεν κάνεις extract τα αρχεία που έχει μέσα το cab ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 τα σεβη κ τις ευχαριστιες μου. υπαρχει κανα patch η ρυθμιση για να αυξανεται η ενταση του ακουστικου κατα τη κληση; σα να μου φαινεται λιγο χαμηλα σε σχεση με το μπλακμπερυ. :wacko::wacko::wacko: εγω την ενταση την εχω στο μισο γιατι θελω να ακουω εγω και οχι και οι γυρω μου...:lol: πολυ παραξενο αυτο που λες.δεν εχω συναντησει αλλο κινητο με τοσο δυνατο ηχο. κατα την ωρα της κλησης προσπαθησε να ανεβασεις την ενταση... και απο τις ρυθμισεις τσεκαρε μηπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 τα σεβη κ τις ευχαριστιες μου. υπαρχει κανα patch η ρυθμιση για να αυξανεται η ενταση του ακουστικου κατα τη κληση; σα να μου φαινεται λιγο χαμηλα σε σχεση με το μπλακμπερυ. Έχει πάρα πολύ δυνατή ένταση το ακουστικό... Δες όμως μήπως στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ εκεί που λέει ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ να κάνεις OFF την ρύθμιση ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ για να ρυθμίζεις ξεχωριστά την ένταση... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Βλέπω το θέμα καλά κρατεί:)(αν και σας παρακολουθούσα και από την πολωνια-ρωσία που βρισκόμουν αυτές τις μέρες:p) χτες παρέλαβα την cristal θήκη από ebay και μπορώ να πω ότι είναι απλά καταπληκτική χωρίς να παχαίνει τη συσκευή και αρκετά οικονομική. κατά τα αλλα όλα καλά:) καλή χρονια σε όλους υγεία και ευτυχία:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Μια ειδηση που εχω δωσει εδω και ενα μηνα (Win7 στο HD2) , επιβεβαιωνεται κι απο την HTC (Ρωσιας): http://www.engadget.com/2009/12/30/htc-russia-says-hd2-will-get-windows-mobile-7-upgrade-but-other/ Είναι σημαντική είδηση, αλλά έχω τους λόγους μου να εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός. Μακάρι και ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Είναι σημαντική είδηση, αλλά έχω τους λόγους μου να εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός. Μακάρι και ίδωμεν. Μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο tweet έχει σβηστεί! Οπότε ίσως και να μην ισχύει επίσημα τουλάχιστον κάτι τέτοιο! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Έτσι είναι. Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε και τα 6.5.3 (επίσημα) πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts