Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως το λευκο τουλαχιστον που εχω εγω αληθεια νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ωραια και ντισαινατα (design-ατα) :p αντικειμενα που εχω δει στη ζωη μου!

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

blue_ice στείλε μου ενα πμ να μου πεις τί δυσκολία αντιμετωπίζεις με το ανέβασμα των φωτό για να σε βοηθήσω. :)

Υ.Γ.: Τόσο το δικό μου όσο και το δικό σου post θα διαγραφούν αύριο για να κρατήσουμε το topic καθαρό. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

να ρωτησω κατι ρε παιδια????

το παραγειλλα στο expansys οταν ειχει 560ευρω και τωρα πηγε 540ευρω το κινητο δεν το εχω παραλαβει ακομα μαλλον αυριο-μεθαυριο.....

τι να κανω????δεν θελω να τους χαρισω κιολας 20ευρω τη στιγμη που οι ιδιοι εριξαν την τιμ!!!ξερετε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις????

Καλησπέρα παίδες και μεγειά σε όσους το έχουν ήδη προμηθευτεί. Να ρωτήσω επειδή τα site των καταστημάτων μένουν λίγο πίσω σ' αυτά. Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη και ξέρουν ... Που έχει έρθει ? Υπάρχει στοκ ή πρέπει να κάνεις παραγγελία ? Το άσπρο διατίθεται ? :X

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ Η ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ Χ10 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΕ ANDROID 2.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Χ1 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια γιατί ειναι σαν να φωναζεις και καποιοι ενοχλουνται!!!

anyways,η αναβαθμιση σε 2.1 θα γινει λιγο αργοτερα ,ακουγοταν κατι μεχρι τελη Ιουνιου αλλα τίποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.......

οσο για την οθονη του στον ηλιο δεν την εχω τσεκαρει ακομα αλλα συμφωνα με reviews ειναι παρα πολυ καλη φτανει σε επιπεδα Iphone λενε........ειδωμεν

Edited by zxr
Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια γτ ειναι σαν να φωναζεις και καποιοι ενοχλουνται!!!

anyways,η αναβαθμιση σε 2.1 θα γινει λιγο αργοτερα ,ακουγοταν κατι μεχρι τελη Ιουνιου αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο ακομα.......

οσο για την οθονη του στον ηλιο δεν την εχω τσεκαρει ακομα αλλα συμφωνα με reviews ειναι παρα πολυ καλη φτανει σε επιπεδα Iphone λενε........ειδωμεν

σορρυ για τα κεφαλαια......παντως παιδια καλοβλεπω και το HTC DESIRE. με AMOLED οθονη και με ολα τα καλουδια απο επιταχυντες. η αποψη σας μεταξυ των 2 (htc desire - x10)?

η συζητηση πρεπει να γινει στους διαξιφισμους,εδω ειναι αποκλειστικα για οτι αφορα το xperia x10.........

παντως στο x10 μου εχει κανει εντυπωση η φοβερη εφαρμογη για να φτιαχνεις wallpaper......

Το λειτουργικό είναι πολύ καλό ούτως ή άλλως έστω και αν ακόμη φοράει το android 1.6. Απο τη στιγμή που είναι Λινουξ και όχι παραθύρια έχει αυτόματα πολλά πλεονεκτήματα.

Το θέμα είναι ΑΝ απο πλευράς Hardware το Χ10 τα καταφέρνει εξ'ισου καλά με το λειτουργικό του. Και επ' αυτού δεν διαμορφώθηκε κάποια συγκεκριμένη άποψη εδώ μέσα απο τους 'έχοντες και κατέχοντες' :p

Ας όψεται η Κοσμοτε που μου το καθυστερεί.....

Edited by Privateer10

Τα specs του hardware πάντως είναι πολύ καλά στα χαρτιά. Στην πράξη, όπως το είπες, περιμένουμε τους κατέχοντες!

Τα specs του hardware πάντως είναι πολύ καλά στα χαρτιά. Στην πράξη, όπως το είπες, περιμένουμε τους κατέχοντες!

,

άντε λοιπόν βρε κατέχοντες κάντε κάτι

για μας τους ...περιμένοντες!!!!!!!

:D

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

παιδια εχω το κινητο και μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει...δεν ειχα ποτε ξανα android ειχαν απλα πεσει στα χερια τα hero και το ενα lg με android και ευκολα μπορω να πω οτι το χ10 ειναι πολυ καλυτερο....το customisation που εχει κανει η sony ericsson ειναι πολυ καλο και καθολου εκνευριστικο.....

ειχα στη κατοχη μου προσφατα και το vivaz και μπορω να πω οτι το interface του χ10 ειναι χιλιομετρα μπροστα απο του vivaz(Οχι πως φταει η συσκευη,αλλα το symbian s60)...

η οθονη ειναι εξαιρετικη και under direct sunlight φαινονται τα παντα πεντακαθαρα ιδιαιτερα οι επαφες και τα μηνυματα και γενικα οπου χρησιμοποιειται το μπλε φοντο της sony ericsson...

οτι αλλο θελετε ρωτηστε ευχαριστως να απαντησω

Η πρώτη ερώτηση που μου έρχεται από στο μυαλό είναι η απόκριση της οθόνης. Είχα το W960 και μου έχει μείνει ψυχολογικό αυτό το θέμα!

Σε σχέση με το iPhone λοιπόν πώς το κατατάσσεις;

η οθονη ειναι πραγματικα πολυ responsive και ενταξει δεν μπορεις να πεις οτι ειναι καλυτερη και απο του Iphone αλλα δεν υστερει σε τπτ τα μενου ειναι απιστευτα γρηγορα και δεν κολλαει πουθενα τουλαχιστον μεχρι ωρας...

και εγω ειχα ψυχολογικο θεμα με τα touchscreen απο τοτε που ειχα το g900 αλλα μιλαμε κυριολεκτικα για μερα με νυχτα......η οθονη ειναι φανταστικη και η ευκρινεια της φοβερη

σε συγκριση με το vivaz η διαφορα ειναι εξισου μεγαλη

οσο για το ηχειο που ειχα ακουσει οτι δεν ειναι τοσο καλο,δεν ισχυει εγω το βρηκα πολυ καλο ισως οταν βαζεις την ενταση το τερμα να παρουσιαζει καποιες αλλοιωσεις αλλα στις νορμαλ εντασεις ειναι ικανοποιητικοτατο

=

Edited by nikos_se
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μπαίνει σε όλες τις σελίδες στο internet (και εκεί που απαιτείται flash) και γενικά πως το είδες κατά την πλοήγηση σε όσες σελίδες μπήκες? Κανένα παιχνίδι έχεις παίξει να μας πεις αν είναι εύκολο στο χειρισμό?

Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: το βίντεο της Τζούλιας το δείχνει καλά?:D

Μπαίνει σε όλες τις σελίδες στο internet (και εκεί που απαιτείται flash) και γενικά πως το είδες κατά την πλοήγηση σε όσες σελίδες μπήκες?

Απ' όσο ξέρω το x10 δεν υποστηρίζει flash. Είναι ένα από τα "μείον" του μαζί με την έλλειψη multitouch αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: το βίντεο της Τζούλιας το δείχνει καλά?:D

Ότι οθόνη και να είχε το x10 για να ευχαριστηθείς Τζούλια θέλεις προτζέκτορα! :lol:

ναι μπαινει κανονικα στις σελιδες που εχουν flash περιεχομενο απλα δεν παιζει τα βιντεο που εχουν η δεν δειχνει καθολου τα flash animations......

στην πλοηγηση ειναι παρα πολυ γρηγορο χωρις σπασιματα στο scrolling τοσο με την προεγκατεστημενο browser οσο και με τον Opera mini 5.!!!

απο παιχνιδια εχω κατεβασει διαφορα απο το market ωστοσο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο μαλλον γτ ειναι δωρεαν και δεν εχουν δωσει μεγαλη εμφαση στη ποιοτητα,ωστοσο υπαρχει ποικιλια...και σιγουρα με τον καιρο θα βγαινουν καλυτερα παιχνιδια

στην αναπαραγωγη βιντεο ειναι πολυ καλο και πολυ γρηγορο,τωρα το συγκεκριμενο βιντεο δεν ειχα την ευκαιρια να το τεσταρω αλλα καποια αλλα βιντεο οπως το προεγκατεστημενο demo τα παει νερο!!!

Θα ηθελα να προσθεσω λιγες παραπανω εντυπωσεις:

1.ο σχεδιασμος ειναι πολυ προσεγμενος καθως αν και αρκετα μεγαλη η συσκευη ειναι πολυ κομψη στο χερι(τα βιντεο την αδικουν τρελα),και εχει μια αισθηση πολυτελειας σε σχεση με αλλες sony ericsson συσκευες.Τα satio aino και vivaz σιγουρα δεν με εντυπωσιασαν απο αποψη κατασκευης και ειχαν μια αισθηση πλαστικουρας(ειδικα το satio) κατι το οποιο δεν υπαρχει απλα στο x10 καθως με το που πιανεις τη συσκευη βλεπεις μια εντελως αλλη σχεδιαστικη φιλοσοφια!!!

2.Θα ηθελα να ζητησω απο τους moderators αν ειναι δυνατο να δημιουργηθει ενα καινουργιο θεμα στο οποιο θα συζηταμε για εφαρμογες/tips and tricks etc για το αndroid σε sony ericsson συσκευες ,γιατι καθως πλησιαζει η κυκλοφορια του χ10 μια μεγαλη μεριδα αγοραστων θα ερθουν για πρωτη φορα σε επαφη με το λειτουργικο αυτο και σιγουρα θα υπαρχουν παρα πολλες αποριες

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ναι μπαινει κανονικα στις σελιδες που εχουν flash περιεχομενο απλα δεν παιζει τα βιντεο που εχουν η δεν δειχνει καθολου τα flash animations......

.

και τι προβλέπεται για flash γενικότερα;;;

θα διορθωθεί στη 2.1 ;;;

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

προφανως οταν η sony ericsson αποφασισει να αναβαθμισει την συσκευη σε 2.1 να δωσει και αυτη τη δυνατοτητα αν και ακομα δεν εχει ανακοινωθει τίποτα

μην ξεχναμε ομως πως παντα υπαρχει η πλαγια οδος δηλαδή η συσκευη μπορει πολυ συντομα να γινει rooted και να κυκλοφορησουν 2.1 roms πριν καν η sony ericsson ανακοινωσει το οτιδηποτε

Edited by zxr
Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Εγω παντως θεωρω..οχι καλο το ηχειο του,αλλα κυριως το ακουστικο του! Οταν μιλαω εχω στο full την ενταση αλλα και παλι ειναι μεση αποδοση.. Σε ενα δρομο με κινηση δηλαδη νομιζω θα δυσκολευομαι πολυ να ακουσω το συνομιλητη μου.. Εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα?

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Χ10 απέκτησε το δικό του section στο XDA: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614

Ευχαριστώ πολύ τον nikos_se για τις πολύ κατατοπιστικές του εντυπώσεις :-)

Κάθε συσκευή που τρέχει Λίνουξ έχει μικρότερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ είτε αυτές είναι υπολογιστές desktop - notebook - netbook είτε κινητά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε ξεπερασμένος παλαιός υπολογιστής "ζωντανεύει" με το λειτουργικό του πιγκουϊνου. :-)

SOS.

καλημερα σε ολους. να ενημερωσω πως στο group X 10 στο facebook γινεται δηλωση για το πως απο 16Κ το κινητο θα παει στα 16Μ χρωματα.... αν καποιος θελει να το ψαξει απλα ας γραψει xperia 10 στο facebook.... λετε ...?

ΕΡΩΤΗΣΗ...

γνωριζει καποιος αν θα υποστηριζει τις micro sd μεγεθους 32 GB ?

NAI εχω βρει και τετοια να πουλιεται εδω στην αθηνα ...

ευχαριστω ..

ps. τωρα που το εχουν μερικοι το κινητο ας πουν καμια καλη κουβεντα γιατι ολοι το εχουν του πεταματου.... ριξτε καμια ενημερωση κυριοι...αντε να ερθει κ επισημα....

Edited by zxr

Πάντως τα μηνύματα για την διάρκεια της μπαταρίας είναι απογοητευτικά.

Έχεις μια συσκευή με τεράστιες δυνατότητες αλλά για να βγάλεις τη μέρα σου πρέπει να την χρησιμοποιείς όπως και μια απλή συσκευή της σειράς χωρίς πολλά πολλά....Φαύλος κύκλος..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10