double_k Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Μεγιά! 1. Ρυθμίσεις > Στοιχεία ελέγχου ασυρμ. > Δίκτυα κινητής...> και ενεργοποιείς το MMS & Δεδομένα. Για να γλυτώσεις όλο αυτό το δρόμο βάλε κάποια εφαρμογή, όπως το MySettings (δωρεάν στο Market) και θα πηγαίνεις με ένα κλικ. 2. Ναι στην θεματολογία Android εδώ. Επίσης διάβασε και τις προηγούμενες απαντήσεις για το 3d watchdog, θα σου χρειαστεί. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω κατα τη σύνδεση με 3g; Μην μου έρθει καμία εξτρα χρέωση και....ψαχνόμαστε!!Δεν νομίζω να υπάρχει κι άλλος τρόπος σύνδεσης στο ιντερνετ (εκτός και από το wifi) :O Εάν διάβαζες τις προηγούμενες απαντήσεις, όχι πολλές μία σελίδα πριν τουλάχιστον, κάτι που παρεμπιπτόντως επεσήμανα στην προηγούμενη απάντηση, δεν θα το ρωτούσες αυτό. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 καλημεραααααααααααα!!!!!το φλας στην καμερα πως δουλευει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 καλημεραααααααααααα!!!!!το φλας στην καμερα πως δουλευει??? Με ενεργοποιημενη την καμερα: Πληκτρο μενου > Προηγμενες ρυθμισεις > Φως > Ενεργο. (Ναι ειναι σπαστικο να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια για να αναψεις το κ*^@φλας και ειναι ο μοναδικος τροπος!) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Η κατεβαζεις το vignette κατα προτιμηση την full εκδοση (ξερεις πως...) και εχει αυτοματο φλας πολλα εφε και καλυτερη ποιοτητα φωτο (περισσοτερα ΜΒ...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Η κατεβαζεις το vignette κατα προτιμηση την full εκδοση (ξερεις πως...) και εχει αυτοματο φλας πολλα εφε και καλυτερη ποιοτητα φωτο (περισσοτερα ΜΒ...) Πολυ καλο προγραμμα αλλα μου εσπασε τα νευρα απο τα συνεχη κρασαρισματα που ετρωγε και εντος μιας εβδομαδας πηρε π*#^ο. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι το ειχα δοκιμασει πριν κανω τα τελευταια updates οποτε ισως τωρα να συνεργαζεται καλυτερα. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Πολύ ωραίο πρόγραμμα... Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Με ενεργοποιημενη την καμερα: Πληκτρο μενου > Προηγμενες ρυθμισεις > Φως > Ενεργο. (Ναι ειναι σπαστικο να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια για να αναψεις το κ*^@φλας και ειναι ο μοναδικος τροπος!) σε ευχαριστω πααααααααρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Η κατεβαζεις το vignette κατα προτιμηση την full εκδοση (ξερεις πως...) και εχει αυτοματο φλας πολλα εφε και καλυτερη ποιοτητα φωτο (περισσοτερα ΜΒ...) που μπορουμε να βρουμε την full εκδοση?? γιατι το προγραμμα απλα τα σπαει!!!!!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Έχει τύχει άραγε σε κάποιον αυτό που μου συνέβη τις τελευταίες μέρες; Το πληκτρολόγιο, είτε στο νετ είτε στα μηνύματα έχει πάρει μια μορφή γραμμάτων ανά δύο. Κάπως έτσι: ui tr ab cd και στο πλάι αριστερά γράφει XT9. Ελληνικά δεν υπάρχουν. Όταν όμως γυρνάω το κινητό σε lαndscape εμφανίζεται το κανονικό πληκτρολόγιο me τα ελληνικά του κανονικά. Καμιά ιδέα του τι συμβαίνει; Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Η κατεβαζεις το vignette κατα προτιμηση την full εκδοση (ξερεις πως...) και εχει αυτοματο φλας πολλα εφε και καλυτερη ποιοτητα φωτο (περισσοτερα ΜΒ...) Πολυ καλο προγραμμα αλλα μου εσπασε τα νευρα απο τα συνεχη κρασαρισματα που ετρωγε και εντος μιας εβδομαδας πηρε π*#^ο. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι το ειχα δοκιμασει πριν κανω τα τελευταια updates οποτε ισως τωρα να συνεργαζεται καλυτερα. Πολύ ωραίο πρόγραμμα... Sent from my X10i using Tapatalk που μπορουμε να βρουμε την full εκδοση?? γιατι το προγραμμα απλα τα σπαει!!!!!!!:D:D Δοκίμασα την pro έκδοση σήμερα ... Εντάξει δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Πολύ παραμετροποιήσιμο για λήψη φωτογραφίας αλλά δεν μπορεί να πάει στα 8.0 MP η ρύθμιση με αποτέλεσμα το μέγιστο που τραβάω να είναι 2.0 MP (όχι και πολύ ικανοποιητικό). Η ποιότητα μου φαίνεται η ίδια (και ίσως λίγο κατώτερη στον κορεσμό τον χρωμάτων). Αλλά τουλάχιστον έχει πολλές επιλογές για εφέ στις λήψεις... Έχει τύχει άραγε σε κάποιον αυτό που μου συνέβη τις τελευταίες μέρες; Το πληκτρολόγιο, είτε στο νετ είτε στα μηνύματα έχει πάρει μια μορφή γραμμάτων ανά δύο. Κάπως έτσι: ui tr ab cd και στο πλάι αριστερά γράφει XT9. Ελληνικά δεν υπάρχουν. Όταν όμως γυρνάω το κινητό σε lαndscape εμφανίζεται το κανονικό πληκτρολόγιο me τα ελληνικά του κανονικά. Καμιά ιδέα του τι συμβαίνει; Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιούσες όταν συνέβη αυτό? Απ' αυτά που μου λες φαίνεται σαν να χρησιμοποιείς το compact του HTC_IME_mod αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Έχει τύχει άραγε σε κάποιον αυτό που μου συνέβη τις τελευταίες μέρες; Το πληκτρολόγιο, είτε στο νετ είτε στα μηνύματα έχει πάρει μια μορφή γραμμάτων ανά δύο. Κάπως έτσι: ui tr ab cd και στο πλάι αριστερά γράφει XT9. Ελληνικά δεν υπάρχουν. Όταν όμως γυρνάω το κινητό σε lαndscape εμφανίζεται το κανονικό πληκτρολόγιο me τα ελληνικά του κανονικά. Καμιά ιδέα του τι συμβαίνει; Για δοκίμασε κάτι μήπως και φύγει. Με το πληκτρολόγιο στην προέκταση σαν να πρόκειται να γράψεις δοκίμασε να το σύρεις προς τα αριστερά ή δεξιά. Με τον ίδιο τρόπο που κινήσαι μέσα στα προγράμματα αλλά με οριζόντιο σύρσιμο. Εάν δεν γίνει κάτι πες μας πιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Παιδια καταρχην καλησπερα σας,θα ηθελα να μου πειτε ποιους flash players μπορω να χρησιμοποιησω σε αυτη την συσκευη και αν μπορειτε να με παραπεμψετε καπου να τους κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Status Bar: Πρόσθεσα επιλογή εκκίνησης κάποιων εφαρμογών στην status-bar. Κακά τα ψέματα η status-bar είναι ένα εργαλείο του Android το οποίο έχεις ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο χωρίς να χρειάζεται να βγεις από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τρέχεις εκείνη τη στιγμή. Έτσι πρόσθεσα αυτά που συνήθως θυμόμαστε να κάνουμε , όταν ασχολούμαστε με κάτι άλλο! Δηλαδή να στείλουμε κάνα sms , να post-αρουμε κάτι στο Wall του φίλου μας στο Facebook (κάτι που σίγουρα ξεχάσαμε!) ή θέλουμε να πάρουμε screenshot της εφαρμογής που τρέχουμε τώρα και έχουμε ξεχάσει να τρέξουμε το ShootMe από πριν! Κανένα πρόβλημα!!! http://i611.photobucket.com/albums/tt199/ElementPhotoshop/seXperia/seXperia%20Moments%20Of%20Evolution/rsz_4.png πως βαζεις τις εφαρμογες εκει πανω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 To GPS στο xperia είναι γρήγορο;κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους;το στίγμα το βρίσκει με ανεκτή ακρίβεια; Χρειάζεται και internet για καλύτερη πλόηγηση ή ειναι αρκετό και χωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 To GPS στο xperia είναι γρήγορο;κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους;το στίγμα το βρίσκει με ανεκτή ακρίβεια; Χρειάζεται και internet για καλύτερη πλόηγηση ή ειναι αρκετό και χωρίς; Απίστευτη ταχύτητα όλα καλά. Δεν χρειάζεται ιντερνετ για πλοήγηση! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) πως βαζεις τις εφαρμογες εκει πανω; Με την εφαρμογή SmarBar To GPS στο xperia είναι γρήγορο;κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους;το στίγμα το βρίσκει με ανεκτή ακρίβεια; Χρειάζεται και internet για καλύτερη πλόηγηση ή ειναι αρκετό και χωρίς; Έχει μεγάλη διαφορά η ταχύτητα και η ακρίβεια αν είσαι σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Αν είσαι έξω τόσο τα προγράμματα πλοήγησης (Navigon , coPilot , nDrive κλπ.) όσο και οι "Χάρτες" (aka Google Maps) κλειδώνουν γρήγορα (15-30'') και με ακρίβεια (προσέγγιση μερικών μέτρων). Φυσικά τα Google Maps απαιτούν εκτός από GPS και Internet ενώ τα προγράμματα πλοήγησης όχι. Απόλυτα ικανοποιημένος σε εξωτερική χρήση και εν κινήσει , με ξέμπλεξε με φοβερή ευκολία από κάτι στενά της Επανωμής που είχα χαθεί τις προάλλες! Αν είσαι εντός σπιτιού από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το GPS δεν μπορεί να κλειδώσει (δοκίμασα με το coPilot και ψιλό-κλείδωσε για λίγο μόνο όταν πλησίασα προς την μπαλκονόπορτα) τα δε GoogleMaps χρησιμοποιούν ως στίγμα είτε το rooter από το οποίο παίρνεις Wi-Fi Internet είτε την κεραία που σου δίνει σήμα , με αποτέλεσμα να με δείχνουν μισό οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το κανονικό (προφανώς με εντόπισε μέσω κεραίας). Τα συμπεράσματα δικά σου... :-) Edited August 24, 2010 by SniFiSniF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Προγραμμα για να αποθηκευεις τις φωτογραφιες απο τα MMS? :wacko: Καμια ιδεα? Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Με την εφαρμογή SmarBar Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η εφαρμογη! Θα έπρεπε να είναι μέρος του βασικού android :cool: Thanks! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιούσες όταν συνέβη αυτό? Απ' αυτά που μου λες φαίνεται σαν να χρησιμοποιείς το compact του HTC_IME_mod αυτή τη στιγμή. Για δοκίμασε κάτι μήπως και φύγει. Με το πληκτρολόγιο στην προέκταση σαν να πρόκειται να γράψεις δοκίμασε να το σύρεις προς τα αριστερά ή δεξιά. Με τον ίδιο τρόπο που κινήσαι μέσα στα προγράμματα αλλά με οριζόντιο σύρσιμο. Εάν δεν γίνει κάτι πες μας πιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς. Σας ευχαριστώ παίδες. double_k αυτό ήταν! δεν είχα προσέξει ποτέ πως μπορείς να το σύρεις... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Με την εφαρμογή SmarBar Έχει μεγάλη διαφορά η ταχύτητα και η ακρίβεια αν είσαι σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Αν είσαι έξω τόσο τα προγράμματα πλοήγησης (Navigon , coPilot , nDrive κλπ.) όσο και οι "Χάρτες" (aka Google Maps) κλειδώνουν γρήγορα (15-30'') και με ακρίβεια (προσέγγιση μερικών μέτρων). Φυσικά τα Google Maps απαιτούν εκτός από GPS και Internet ενώ τα προγράμματα πλοήγησης όχι. Απόλυτα ικανοποιημένος σε εξωτερική χρήση και εν κινήσει , με ξέμπλεξε με φοβερή ευκολία από κάτι στενά της Επανωμής που είχα χαθεί τις προάλλες! Αν είσαι εντός σπιτιού από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το GPS δεν μπορεί να κλειδώσει (δοκίμασα με το coPilot και ψιλό-κλείδωσε για λίγο μόνο όταν πλησίασα προς την μπαλκονόπορτα) τα δε GoogleMaps χρησιμοποιούν ως στίγμα είτε το rooter από το οποίο παίρνεις Wi-Fi Internet είτε την κεραία που σου δίνει σήμα , με αποτέλεσμα να με δείχνουν μισό οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το κανονικό (προφανώς με εντόπισε μέσω κεραίας). Τα συμπεράσματα δικά σου... :-) Αυτα τα προγραμματα που λες τα εχεις βρει free-σπασμενα, ή trail? Στο market εχω βρει το ndrive,trial 7 ημερων,. Στειλε μου να μου πεις που μπορω να τα καταβασω free-σπασμενα και οχι trial thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδια πως κανουμε εγκατασταση μια οποιαδηποτε εφαρμογη?χρειαζετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδια πως κανουμε εγκατασταση μια οποιαδηποτε εφαρμογη?χρειαζετε κατι? Με τον "Astro" file manager είσαι εντάξει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crowman24 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Λοιπόν έχω το ΑDW Launcher στην τελευταία έκδοση 1.1.4 έβαλα χθες το βράδυ το My Settings και σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι το τηλέφωνο δεν κάνει Autorotate όταν είσαι στις οθόνες ή στο ''συρτάρι'' παρά μόνο όταν μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα (InterNet, Mediascape κλπ) έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ. P.S Το My Settings το έκανα uninstall. Το βρήκα. Στην καινούρια έκδοση έχει ένα χαρακτηριστικό που υλοποιείται αλλιώς απ' ότι στις προηγούμενες το “Persistence” λοιπόν αν το ενεργοποιήσεις δεν έχεις Auto rotate στις οθόνες οπότε άν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ας το απεργοποιήση πηγαίνωντας στο ADW Ρυθμίσεις/System Preferences/System Persistence και να το κάνει disable. Edited August 26, 2010 by crowman24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 παιδια πως μπορω να διαγραψω απο την συσκευη ενα βιντεο η ενα mp3 και επισης πως γινετε να στειλω ενα αρχειο με bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) παιδια πως μπορω να διαγραψω απο την συσκευη ενα βιντεο η ενα mp3 και επισης πως γινετε να στειλω ενα αρχειο με bluetooth? Για να στείλεις αρχείο κατέβασε το Bluetooth file transfer απο το market! Για τη διαγραφή του αρχείου κάποιος manager πιστεύω κάνει τέτοια δουλειά! (π.χ. Astro file manager) Έχω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις! 1) Πως ρυθμίζω το email μέσω της συσκευής;Έχω @windowslive.com, δοκίμασα από τον οδηγό που έχει στην εφαρμογή "email" αλλά τίποτα..Δοκίμασα και με pop3 και με imap.. 2)Στο timescape δεν εμφανίζονται όλες οι ενημερώσεις του facebook; Ενώ είχα νέες ενημερώσεις (τις είδα μέσω της ξεχωριστής εφαρμογής του facebook) στο timescape μου εμφάνιζε μια ενημέρωση με κάτι φωτογραφίες που είχε κάνει ένας φίλος 2 ώρες πριν.. 3) Στο ευρετήριο μου λέει : "Ο αριθμός μου: Η κάρτα SIM δεν είναι διαθέσιμη", Πατάω εκεί επάνω και μου εμφανίζει τη καρτέλα με τα στοιχεία μου, τι εννοεί όμως; 4) Μπορώ σαν φωτογραφία μιας επαφής να εμφανίζεται αυτή που έχει ο καθένας στο facebook; 5) Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου που λέει κατάσταση δεν μου εμφανίζει τον αριθμό μου.Τον δηλώνω εγώ από κάπου; Edited August 27, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts