Sotarts Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Χρησιμοποίησε τον launcher της se ,το ξέρω είναι αργός αλλά είναι ποιο σταθερός , όσες φορες έκανα πειράματα με προγράμματα που πειράζουν cpu και κλείνουν εφαρμογές είχα προβλήματα , βέβαια δεν εχω μεγάλες απαιτήσεις απο την συσκευή αλλα τουλάχιστο να δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Σε γενικές γραμμές έτσι δουλεύει το Android. Ωστόσο θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις κάποιον startup manager για να κλείσεις τις εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το ES Task Manager που εκτός των άλλων έχει και αυτή τη δυνατότητα. Έχω βάλει το autostarts. Έχει ρυθμίσεις "during start up" και ρυθμίσεις "after start up". Αν βάλω να μην ανοίγουν κάποιες εφαρμογές after start of up, δε θα έχω πρόβλημα μετά αν πρέπει να ανοίξουν? Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Έχω βάλει το autostarts. Έχει ρυθμίσεις "during start up" και ρυθμίσεις "after start up". Αν βάλω να μην ανοίγουν κάποιες εφαρμογές after start of up, δε θα έχω πρόβλημα μετά αν πρέπει να ανοίξουν? Λογικά όχι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις αρκεί να μην πειράξεις βασικές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Λογικά όχι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις αρκεί να μην πειράξεις βασικές εφαρμογές. Οκ. Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Και κατι ακόμα... 1). Εγω ας πούμε χρησιμοποιώ για τα μυνηματα το handcent, για το ίντερνετ τον dolphin, για τα mail μου το gmail και για τις κλήσεις τον exdialer κλπ. Μπορω από το titanium να παγωσω το ''μηνύματα'', ''ίντερνετ'', το ''email'' και τις αντίστοιχες ''κλησεις'' της μαμάς εφαρμογης ή θα δημιουργήσω πρόβλημα στο σύστημα? 2). Και επίσης εκεί που λέει επέκταση μηνυμάτων και επέκταση αρχείου κλήσεων τι ακριβώς εννοεί με τον όρο επέκταση? Εχει δηλαδη την κανονική εφαρμογή και εχει και την επέκταση της. Τι κάνει αυτή η επέκταση? Edit... Τελικά το δοκίμασα και παγωσα με το titanium τις εξής εφαρμογές που είχα απορία. Τα μυνηματα, το email, το σελιδοδείκτες internet, το συγχρονισμος Sony Ericsson (που έτρεχε συνέχεια μέρα νύχτα), το ημερολόγιο (έχω το jorte), τη μουσική (έχω το player pro) και το ψηφιακό ρολόι. Μετά από καθε πάγωμα έκανα κι ένα reboot και δε φαίνεται να έχω κάποιο πρόβλημα στις κλησεις και στα μηνύματα που δοκίμασα και έκανα. Ούτε στο internet έχω κάποιο θέμα. Θα δείξει και με τη χρήση. Πάντως ξαλαφρωνει λίγο τωρα. Για το μόνο που δεν ξέρω τι να κάνω ειναι το πληκτρολόγιο που τρέχει από την αρχή και πιάνει καμία δεκαριά mb από τη μνήμη. Έχω το swiftkey x αλλα μήπως δεν πρέπει να το στείλω το κανονικο? Δεν ξέρω. Προς το παρόν θα το αφήσω αλλα αν κάποιος ξέρει αν ειναι ασφαλές να το βγάλω ας μου πει γιατι τωρα τρέχουν και τα δύο. Edited December 11, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOZIDIS Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές σε ολες και ολους σας! θα ηθελα να βρώ κάποιο x10 xperia (το μεγάλο μαύρο) για ανταλλακτικά. Μου εχει χτυπηθει το touchscreen και η αντικατάσταση του εκτός απο χρονοβόρα ειναι και ακριβή για μένα επειδή ειμαι ανεργος πλεον. κοστίζει γύρω στα 100 Ευρώ. Βασικά και λευκή να υπήρχε δεν θα με πείραζε αρκει να ειναι εντάξει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πιο οικονομικό ας μου γράψει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολυ!:help::help: (Ειναι το μοντελο που φαινεται στο avatar μου) Edited December 17, 2011 by MPOZIDIS προσθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Μπορείς να βρεις φτηνά housing και φθηνά digitizer μέσω ebay. Αλλά αν δεν είσαι ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός ή κάτι περεμφερές θα δυσκολευτείς να κάνεις την αντικατάσταση και ίσως και να προκαλέσεις μόνιμη βλάβη... Παράδειγμα Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Η φιλη μου εβαλε κατα λαθος γλωσσα κινητου τα ρωσικα ,υπαρχει καποιος τροπος που επαναφερει την γλωσσα στα αγγλικα χωρις να χασει τις λοιπες ρυθμισεις ?Θυμαμαι σε καποια παλαιοτερα κινητα πληκτρολογουσες εναν αριθμο και επανεφερε ως γλωσσα τα αγγλικα,υπαρχει εδω κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agglos Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Πηγαινεις ρυθμισεις, επιλεγεις την 11η επιλογη που ειναι γλωσσα και πληκτρολογιο, η 24η επιλογη ειναι English (united kingdom) και η 25η ειναι english (united states) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 το χ10 θα περασει σε android 4 ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Όχι, επίσημα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Λιγο νεκρα βλεπω στο τοπικ για το χ10.περασατε σε αλλα κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εγώ προσωπικά όχι ,εκτός του ότι δεν είναι εποχές για τέτοια έξοδα το Χ10 μιά χαρά με καλύπτει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Εγώ προσωπικά όχι ,εκτός του ότι δεν είναι εποχές για τέτοια έξοδα το Χ10 μιά χαρά με καλύπτει . Κοιτα αν το πουλησεις στα 100 και βαλεις και αλλα τοσα βρισκεις απιστευτα κινητα.κ εγω καπως ετσι το εκανα.αλλιως δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Αν θέλεις νέα συσκευή υπάρχουν αρκετές σε απίστευτες τιμές , προσωπικά με αυτή την μανία αγοράς νέας συσκευής κάθε λίγο και λιγάκι εγώ δε την τιμάω , όταν θα έρθει η "ώρα" του τότε κάτι θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOZIDIS Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Καλημερα παιδια. Ελεος δηλαδη.... μπλόκαρε το κινητο χωρίς να το πειράξω, και χωρίς να το ''πειράξω'' καθόλου. μιλάμε για xperia x10 (το μεγάλο μαυρο που φαινεται στο avatar του προφίλ μου). Εκανα οτι θεώρησα απαραιτητο οπως αναβάθμιση (επιδιόρθωση) κανονικα απο το seus, αλλα τίποτε. φοράει την 2.3.3 απο την τελευταια επίσημη αναβάθμιση. τώρα πλέον ''παγώνει'' στο ξεκίνημα, σβήνει και ξεκινάει ξανα μόνο του, δεν μπορώ ουτε καν να το συγχρονισω με wi-fi, δεν προλαβαίνω να το συγχρονίσω με gmail με αποτέλεσμα να μην εχω τηλεφωνικες επαφες, αναβει το λευκό λαμπακι του μπλοκαρίσματος, και ακόμα περισσότερο.... του εχω αδειάσει τελείως τα πάντα, ακόμα και την sd card για να μην εχει ''βάρος''. Ε δεν ξεκινάει με τίποτε...40 update το εκανα, αποτέλεσμα μηδέν. Το χειρότερο ειναι οτι ειμαι ανεργος και δεν εχω χρήματα για αντικατάσταση... αν μπορεί κανείς-καμία ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Edited February 17, 2012 by MPOZIDIS ορθογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Έχεις msn? Ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω μέσα στο Σ/Κ. Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλημερα παιδια. Ελεος δηλαδη.... μπλόκαρε το κινητο χωρίς να το πειράξω, και χωρίς να το ''πειράξω'' καθόλου. μιλάμε για xperia x10 (το μεγάλο μαυρο που φαινεται στο avatar του προφίλ μου). Εκανα οτι θεώρησα απαραιτητο οπως αναβάθμιση (επιδιόρθωση) κανονικα απο το seus, αλλα τίποτε. φοράει την 2.3.3 απο την τελευταια επίσημη αναβάθμιση. τώρα πλέον ''παγώνει'' στο ξεκίνημα, σβήνει και ξεκινάει ξανα μόνο του, δεν μπορώ ουτε καν να το συγχρονισω με wi-fi, δεν προλαβαίνω να το συγχρονίσω με gmail με αποτέλεσμα να μην εχω τηλεφωνικες επαφες, αναβει το λευκό λαμπακι του μπλοκαρίσματος, και ακόμα περισσότερο.... του εχω αδειάσει τελείως τα πάντα, ακόμα και την sd card για να μην εχει ''βάρος''. Ε δεν ξεκινάει με τίποτε...40 update το εκανα, αποτέλεσμα μηδέν. Το χειρότερο ειναι οτι ειμαι ανεργος και δεν εχω χρήματα για αντικατάσταση... αν μπορεί κανείς-καμία ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Δεν ειναι τιποτα.. κανε επαναφορα μεσω του προγραμματος της se και του υπολογιστη σου..δεν εχει να κανει με ποσα αρχεια εχεις..αλλου ειναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Kαλησπερα!Αγορασα ενα x10i και θελω να μου πειτε απο καπου να ξεκινησω για αναβαθμιση σε 2.3.7.Εχει εκδοση 2.3.3 και αριθμος εκδοσης 3.01.G.0.75 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 παιδια εδωσαν σε ενα φιλο μου το xperia x10 με σπασμενη οθονη ..συμφερει να το φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ας κάνει μια αναζήτηση για οθόνες. Πάντως αν έχουν τις τιμές που έχει πάρει το μάτι μου (~70Ευρώ) είναι δίλημμα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ας κάνει μια αναζήτηση για οθόνες. Πάντως αν έχουν τις τιμές που έχει πάρει το μάτι μου (~70Ευρώ) είναι δίλημμα... 70αρι στο ebay? "πιστεύω" θα βρει αρκετά φθηνότερες. Samoled + gorilla για sgs βρίσκεις με 80 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) παιδια εδωσαν σε ενα φιλο μου το xperia x10 με σπασμενη οθονη ..συμφερει να το φτιαξει? 70 θα σ παρει ενας τεχνικος για να στο φτιαξει..ο γερμανος νομιζω ειναι πιο φθηνος Kαλησπερα!Αγορασα ενα x10i και θελω να μου πειτε απο καπου να ξεκινησω για αναβαθμιση σε 2.3.7.Εχει εκδοση 2.3.3 και αριθμος εκδοσης 3.01.G.0.75 Κατεβασε το λογισμικο της ερικσον συνδεσε το και περνα την αναβαθμιση απο εκει... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 11, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Κατεβασε το λογισμικο της ερικσον συνδεσε το και περνα την αναβαθμιση απο εκει... Τελικα το εφτιαξα κομπλε!Unlock bootloader και περασμα αλλο kernel και ρομ.Σημερα θα βαλω miui.Φοβερο τηλεφωνο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αν θέλεις νέα συσκευή υπάρχουν αρκετές σε απίστευτες τιμές , προσωπικά με αυτή την μανία αγοράς νέας συσκευής κάθε λίγο και λιγάκι εγώ δε την τιμάω , όταν θα έρθει η "ώρα" του τότε κάτι θα πάρω. Έστω και καθυστερημένα, συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε, κατά τη γνώμη μου οι καινούριες συσκευές δεν έχουν κάτι επαναστατικά καινούριο ακόμα (όπως θα ήταν π.χ. το NFC), αλλά βελτιώσεις σε μνήμη, ταχύτητα, κτλ, σα να παίρνεις καινούριο PC. Και οι καινούριες ναυαρχίδες μου φαίνεται πραγματικά ναυαρχίδες, όχι και κινητό 4'7'' ίντσες ρε παιδιά !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το τελευταίο διάστημα το Χ10 τα έχει παίξει , μου κάνει συνεχώς restart είτε όταν μιλάω στο τηλ, είτε σε κάποιο παιχνίδι , όχι σε κάποιο συγκεκριμένα, αλλά σε τυχαία , μετά απο 2-3 λεπτά κανει απενεργοποίηση , το περίεργο είναι πως όταν το αφήσω χωρις να νανω κάτι δουλεύει καλα γι αυτό και μερικες φορες ξεχνάω το πρόβλημα και όταν παω να παρω τηλ κλείνει , μάλλον με βαρέθηκε :lol: Τα πέρασα όλα απο την αρχή αλλα πάλι τα ίδια κάνει , έχω μαμα rom root & xrecovery , μήπως έχετε καμιά ιδέα πριν πάει στα σκουπίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts