Jump to content

MPOZIDIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MPOZIDIS

  • Ημ. Γέννησης 03/11/1964

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MPOZIDIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα παιδια. Ελεος δηλαδη.... μπλόκαρε το κινητο χωρίς να το πειράξω, και χωρίς να το ''πειράξω'' καθόλου. μιλάμε για xperia x10 (το μεγάλο μαυρο που φαινεται στο avatar του προφίλ μου). Εκανα οτι θεώρησα απαραιτητο οπως αναβάθμιση (επιδιόρθωση) κανονικα απο το seus, αλλα τίποτε. φοράει την 2.3.3 απο την τελευταια επίσημη αναβάθμιση. τώρα πλέον ''παγώνει'' στο ξεκίνημα, σβήνει και ξεκινάει ξανα μόνο του, δεν μπορώ ουτε καν να το συγχρονισω με wi-fi, δεν προλαβαίνω να το συγχρονίσω με gmail με αποτέλεσμα να μην εχω τηλεφωνικες επαφες, αναβει το λευκό λαμπακι του μπλοκαρίσματος, και ακόμα περισσότερο.... του εχω αδειάσει τελείως τα πάντα, ακόμα και την sd card για να μην εχει ''βάρος''. Ε δεν ξεκινάει με τίποτε...40 update το εκανα, αποτέλεσμα μηδέν. Το χειρότερο ειναι οτι ειμαι ανεργος και δεν εχω χρήματα για αντικατάσταση... αν μπορεί κανείς-καμία ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές σε ολες και ολους σας! θα ηθελα να βρώ κάποιο x10 xperia (το μεγάλο μαύρο) για ανταλλακτικά. Μου εχει χτυπηθει το touchscreen και η αντικατάσταση του εκτός απο χρονοβόρα ειναι και ακριβή για μένα επειδή ειμαι ανεργος πλεον. κοστίζει γύρω στα 100 Ευρώ. Βασικά και λευκή να υπήρχε δεν θα με πείραζε αρκει να ειναι εντάξει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πιο οικονομικό ας μου γράψει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολυ!:help::help: (Ειναι το μοντελο που φαινεται στο avatar μου)
  3. Και μόνο που το ειπες φτανει!! κι αν εισαι και τεμετερον κι αλλο καλλίον χαχαχα...καλη επιτυχία και δύναμη στο τρέξιμο σου εύχομαι!!:lol::X
  4. mr_element σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, και για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσες στο πρόβλημα μου. Οπως προειπα ομως, μου ειναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσω πιστα τέτοια βήματα ο σκράπας, γιατι εχω τον φόβο οτι αν κατι δεν κανω σωστα θα χασω το κινητο και εδω ειναι Ξάνθη δεν ειναι κεντρο να εχω αμεση πρόσβαση σε service της προκοπής για να αντιμεωπίσω την στραβη. Παρόλα αυτα ομως, μιας και δεν ειμαι και τελειως ασχετος, θα προσπαθήσω να ντοπαριστώ και να το κάνω, κι ο θεός βοηθός. απλά ηλπιζα σε εναν αναλυτικό οδηγό βημα βημα, κατι που δεν θα αφηνε περιθωρια λάθους. Επίσης να τονίσω οτι δεν ειναι root η συσκευη για τον ιδιο λόγο. Πάντως ευχαριστώ πολυ και σενα και τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα, κάνετε πολύ καλή δουλεια απο οσα διαβάζω. Καλή δυναμη και σας ευχαριστώ και πάλι.
  5. Καλησπέρα παιδιά! εδω και 10 μέρες εχω την επίσημη 2.3.3 στο χ10, την εγκατεστησα κανονικά απο PCC, εκανα οτι αλλαγες και διαδικασιες εχετε προτεινει εδω περα αφου σας διαβαζω αρκετο καιρο, και εχω να παρατηρησω μερικα πραγματα : Το κινητο πάει πολύ καλά χωρις να εχω επέμβει καθόλου, αλλα δεν του φτανει η μνήμη ram. Παρόλο που οτι εφαρμογες εχω απο το market (και δεν ειναι πολλές) φροντισα να τις μεταφερω στην καρτα μνημης (οσες δεχονται μετακίνηση), δεν φαινεται να φτανει αυτο. Δυστυχως δεν γνωρίζω Αγγλικα για να μπορεσω να ακολουθησω πιστα τα οσα προτεινετε μεσω χdevelopers, και φοβαμαι να πειραξω το κινητο. Θα ηθελα να βελτιωσω την ram και τον ηχο του, εχω την διαθεση να το κανω, αλλα χωρις αναλυτικοτατο οδηγο στα Ελληνικα, μου ειναι δυσκολο. Επίσης θα ηθελα να βελτιωσω την αναπαραγωγη video, και να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να παιξει ποτε ραδιοφωνο. Μπορει καποιος- καποια να κανει τον κόπο να με βοηθησει?
  6. kooky σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης εννοείς ετσι? ΝΑΙ, και απ αυτό εκανα, και επανεκκίνηση αφου εβγαλα τα πάντα, οπως μπαταρια, m.c. ,sim card. οσο για το πρώτο, ναι, ξεκίνησα την διαδικασία με τον λογαριασμό gmail και λογικά αυτό θα κάνω απο δώ και πέρα, και φυσικά σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τώρα το μόνο που μένει ειναι να περιμένω την 2.3 επίσημα πλέον, για να μπώ σε νέες περιπέτειες ο ασχετος :X:lol:
  7. Παιδιά αντιμετωπίζω δυο προβληματα ακόμη, οχι πολύ σημαντικά, αλλα αν καποιος μπορεί ας κανει τον κόπο. 1) Δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με το pc companion γιατί εληξε η trial version του microsoft outlook που χρησιμοποιουσα γι αυτο, και δεν μου ξαναδίνει πρόσβαση σε trial η Microsoft, και φραγκα δεν υπαρχουν να την αγοράσω. Μπορώ να κάνω κάτι αλλο γι αυτό? 2) Για αγνωστο λόγο, ενω ανοιγει το Market, ενω μπορώ να δω τα app, ενω ξεκινάω την διαδικασία λήψης μιας νεας (δωρεαν) εφαρμογης, δεν μπορει να την κατεβάσει ουτε απο wifi, ουτε απο το δικτυο.Επίσης ουτε ενημέρωση μιας υπαρχουσας εφαρμογής ολοκληρώνει, ενω ξεκινάει κανονικά την διαδικασια ληψης της ενημερωσης. Μερικές που ''εστειλα'' με bluetooth απο αλλο smartphone στο χ10, δουλεύουν κανονικότατα. Τι εχω κάνει λάθος με το market και πως το διορθώνω? σημειωτέον οτι εκανα προσπάθεια, εσβησα το market απο το χ10 και το ξαναεστειλα απο το αλλο κινητο με bluetooth αλλα δεν αλλαξε τιποτε. Ευχαριστω!
  8. Ευχαριστώ και πάλι για την αμεση ανταπόκριση και για τον χρόνο σας, αφου διάβασα αρκετούς στις προηγούμενες σελίδες, προς το παρόν αποφάσισα να μην προχωρήσω και να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση αφού σχεδόν ολοι λενε οτι ειναι κοντα. Αλήθεια παιζει ρόλο που ειμαι στο δίκτυο της (κρατικης) ??? δηλαδη αν ειχα συνδεση σε μια απο τις αλλες δυο εταιριες μπορει και να ειχα ηδη ειδοποιηση για αναβαθμιση? αν ειναι να χρησιμοποιησω μια καρτα αλλου δικτυου τοτε...Ευχαριστω και πάλι και συγχαρητήρια στα παιδια για την καταπληκτικη δουλεια που κάνετε με μας τους ασχετους.:X:D
  9. Κατ αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, και ας μου συγχωρεθούν τα οποια λαθακια κανω, καθοτι ειμαι ολιγον ασχετος με αυτα, και φυσικα δεν γνωριζω σχεδον καθολου αγγλικα. Ναι, εκανα την δοκιμη μολις πριν λιγο, αλλα δεν μου εβγαλε 2.2 η 2.3, αλλα την 2.1 που ηδη εχω. αλλοιως δεν θα ζητουσα βοηθεια.... Επίσης δεν γνωριζω αν ειναι root αφου δεν γνωριζω τι ειναι αυτο και πως γινεται.:X:lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  10. Καλό καλοκαίρι παιδιά!! επειδή και γω ενδιαφέρομαι αλλα χρειάζομαι καποιον με ορεξη να με κατευθυνει μιας και δεν γνωρίζω και πολλά τεχνικα, ειχα καταφέρει να αναβαθμίσω το x10 απο 1.6 σε 2.1,και εμεινα εκει ως σήμερα. Συγκεκριμένα στοιχεια: εκδοση firmware 2.1-update1,εκδοση βασικου φασματος 2.1.54 εκδοση kernel 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost#1, αριθμος εκδοσης 2.1.A.0.435..... τι ακριβώς πρέπει να κανω για να το αναβαθμίσω σε 2.2 η 2.3??? Αν μπορει κάποιος φίλος και εχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης, μένω στην Ξάνθη, αν κάποιος απο σας που γνωρίζει ειναι απο την περιοχή, ας μου πεί να συναντηθούμε για ενα καφεδάκι, να κάνουμε μαζι την αναβάθμιση..
  11. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Θα ηθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης απο Androiod 2.1 σε Android 2.2 froyo του Sonyericsson XPERIA X10i και με ποιά διαδικασία? Επίσης αν γινει αυτό, πως μπορω να ενεργοποιήσω μετα τον Adobe flash player 10.1 ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  12. Παιδιά ειμαι νέος κάτοχος X-10i XPERIA εδω και λίγες μέρες, και προσπαθώ να κάνω κάτι οικονομικό για να λειτουργεί η πλοήγηση με η χωρίς την υποστήριξη δικτύου. Δυστυχώς δεν γνωρίζω και πολλά Αγγλικά, και ετσι δεν ξερω αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να με ταξιδέψει στην Ελλάδα, αντε κι αν τύχει και σε καμιά Βουλγαρία η Ιταλία ισως. Φυσικά αν χρειάζεται να πληρώσω συνδρομή η αγορά, ε, δεν προτιμούσα μια κανονική συσκευή Navigator με καμιά 100 ευρώ; Τι προτείνετε οι εμπειροι;
×
×
  • Create New...