Cyber_Spartacus Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 το κανεις με το campinion η SEUS και δεν σου βγαζει τπτ ?? Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1186045 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλημέρα και από μένα,πήγα σήμερα το πρωί να κάνω την αναβάθμιση και εκεί που έχει ξεκινήσει να γίνεται ξαφνηκά καπως κουνήθηκε το καλώδιο του usb και μου λέει οτι απετυχε και ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από την αρχή. έλα μου όμως ντε που το τηλέφωνο από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχει καταφέρει να ξαναανοίξει.... και τώρα τι κάνω????????????:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλημέρα και από μένα,πήγα σήμερα το πρωί να κάνω την αναβάθμιση και εκεί που έχει ξεκινήσει να γίνεται ξαφνηκά καπως κουνήθηκε το καλώδιο του usb και μου λέει οτι απετυχε και ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από την αρχή. έλα μου όμως ντε που το τηλέφωνο από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχει καταφέρει να ξαναανοίξει.... και τώρα τι κάνω????????????:blink::blink::blink: Προσπάθησε να κανείς hand-reset για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμησεις και ξαναπροσπαθησε. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Προσπάθησε να κανείς hand-reset για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμησεις και ξαναπροσπαθησε. και πως κάνεις hand reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 και πως κάνεις hand reset? Με κλειστή τη συσκευή, πατάς δεξί και αριστερό κουμπί (πλικτρο menu και επιστροφής) και ταυτόχρονα το power button. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Με κλειστή τη συσκευή, πατάς δεξί και αριστερό κουμπί (πλικτρο menu και επιστροφής) και ταυτόχρονα το power button. κάτι άλλο????αυτό δεν κάνει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλημέρα και από μένα,πήγα σήμερα το πρωί να κάνω την αναβάθμιση και εκεί που έχει ξεκινήσει να γίνεται ξαφνηκά καπως κουνήθηκε το καλώδιο του usb και μου λέει οτι απετυχε και ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από την αρχή. έλα μου όμως ντε που το τηλέφωνο από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχει καταφέρει να ξαναανοίξει.... και τώρα τι κάνω????????????:blink::blink::blink: Αν η διαδικασία με το PC Companion δεν προχωράει (repair) τότε μια λύση είναι αυτή που περιγράφεται στο παρακάτω link... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Έκανα root αλλά όταν πήγα στο φάκελο system να κάνω αντικατάσταση το αρχείο δεν μπορούσα γιατί ενώ έσβησα το παλιό αυτό ξανά έβγαινε και δεν μπορούσα να βάλω το άλλο...(ελπίζω να καταλάβατε!) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drift391 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση πριν λίγο. Έτρεξα το quadrant benchmark και έβγαλε σκορ 1050 Παράθεση Xiaomi mi6, Xiaomi redmi note3 pro, Xperia z3 compact, xperia z, Lg p990 2x, Samsung galaxy 551, Sony ericsson elm, sony ericsson K800i, NOKIA 5310, Sharp 770sh, Sharp gx17, Nokia 5210, Ericsson t28 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Αν η διαδικασία με το PC Companion δεν προχωράει (repair) τότε μια λύση είναι αυτή που περιγράφεται στο παρακάτω link... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 πλεον οτι και να κανω αναβει κοκκινο λαμπακι και το τηλ δεν ανοιγει.. ελπιζω μονο να ειναι επιδιορθωσιμο,θα ξερουμε απο δευτερα τωρα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 πλεον οτι και να κανω αναβει κοκκινο λαμπακι και το τηλ δεν ανοιγει.. ελπιζω μονο να ειναι επιδιορθωσιμο,θα ξερουμε απο δευτερα τωρα:( Περίεργο... :wacko: Από αυτά που ανέφερες η λύση του Flashtool θα έπρεπε να δουλέψει... Τί βήματα ακολούθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Έκανα root αλλά όταν πήγα στο φάκελο system να κάνω αντικατάσταση το αρχείο δεν μπορούσα γιατί ενώ έσβησα το παλιό αυτό ξανά έβγαινε και δεν μπορούσα να βάλω το άλλο...(ελπίζω να καταλάβατε!) και εγω τα ιδια παθενα για να κανεις αυτο που θελεις χρειαζεσαι το ροοτ file manager και αν δεν το εχεις googlareto να το κατεβασεις και πρεπει να κανεις μοουντ πανω δεξια απο την εφαρμογη για να εχεις προσβαση στο συστεμ και μετα σε αφηνει φυσικα να εισαι ροοτ.. ελπιζω να βοειθησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Τελικά μπορούμε να κάνουμε το update χωρίς να αντικαταστήσουμε το build.prop ? Ρωτάω γιατί δεν είναι ροοτ το κινητό του φίλου μου (καλά άμα το ροοταρω θα το κλάψουμε) και μου έχει ζαλισει τα κακαλα να το αναβαθμίσω.. (το έκανα 2.1 και νομίζει έχει πύραυλο.. Και τώρα άκουσε 2.3.3 και τρελάθηκε!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Περίεργο... :wacko: Από αυτά που ανέφερες η λύση του Flashtool θα έπρεπε να δουλέψει... Τί βήματα ακολούθησες; πως να κανω αυτα που λεει με το flashtool αφου το τηλ δεν ανοιγει καθολου ,μαυρη οθονη λεμε, και οταν το βαζω στο usb αναβει το κοκκινο λαμπακι.....πακετο λεμε !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) πως να κανω αυτα που λεει με το flashtool αφου το τηλ δεν ανοιγει καθολου ,μαυρη οθονη λεμε, και οταν το βαζω στο usb αναβει το κοκκινο λαμπακι.....πακετο λεμε !!!!! Κατέβασε αυτό τότε. Αφότου αποσυμπιέσεις το φάκελο στο σκληρό δίσκο σου τρέξε το 1_downgrade_flash.cmd Υ.Γ. Για να μπεις σε flash mode κρατάς πατημένο το BACK και συνδέεις το κινητό σου με καλώδιο στο PC. Edited July 30, 2011 by Reignman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Βρήκα τον file manager αλλά πρέπει να πληρώσω για να το πάρω υπάρχει κάποιος άλλος? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouniados Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Βοήθεια! Έκανα εγκατάσταση της αναβάθμισης από 2.1 σε 2.3.3. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το κάνω rooted. Μετά από αρκετές ώρες προσπάθειας είπα να φορτώσω ένα backup tou 2.1 από xrecovery. Το θέμα όμως είναι οτι και το xrecovery είναι εξαφανισμένο. Τι να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για root σε x10i σε 2.3.3? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φορτώσω τα παλιά μου backaup? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Κατέβασε αυτό τότε. Αφότου αποσυμπιέσεις το φάκελο στο σκληρό δίσκο σου τρέξε το 1_downgrade_flash.cmd Υ.Γ. Για να μπεις σε flash mode κρατάς πατημένο το BACK και συνδέεις το κινητό σου με καλώδιο στο PC. καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως δεν θελει να μου κανει το χατιρι...ευχαριστω παντος για τη βοηθεια!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Βοήθεια! Έκανα εγκατάσταση της αναβάθμισης από 2.1 σε 2.3.3. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το κάνω rooted. Μετά από αρκετές ώρες προσπάθειας είπα να φορτώσω ένα backup tou 2.1 από xrecovery. Το θέμα όμως είναι οτι και το xrecovery είναι εξαφανισμένο. Τι να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για root σε x10i σε 2.3.3? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φορτώσω τα παλιά μου backaup? Ευχαριστώ. Από ότι καταλαβαίνω η διαδικασία του να βρει κάποιος ένα exploit για να κάνει root την 2.3.3 είναι πολύ δύσκολη και μάλλον το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Όλοι οι devs στους XDA βγάζουν pre-rooted εκδόσεις και με το xrecovery ενσωματωμένο. Με λίγα λόγια μάλλον αυτό που θες είναι να κάνεις downgrade σε 2.1, να το κάνεις ξανά root και να περάσεις xrecovery για να κάνεις restore το backup σου. Υποθέτω όμως πως θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα όπως το MyBackup Pro για να πάρεις επαφές, SMS, κλπ για να μην έχεις φαινόμενα μειωμένης ταχύτητας όταν θα κάνεις επαναφορά τα δεδομένα σου σε μια από τις pre-rooted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Βρήκα τον file manager αλλά πρέπει να πληρώσω για να το πάρω υπάρχει κάποιος άλλος? Βάλε το ES File Explorer που είναι και free, έχει και αυτός root δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouniados Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Από ότι καταλαβαίνω η διαδικασία του να βρει κάποιος ένα exploit για να κάνει root την 2.3.3 είναι πολύ δύσκολη και μάλλον το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Όλοι οι devs στους XDA βγάζουν pre-rooted εκδόσεις και με το xrecovery ενσωματωμένο. Με λίγα λόγια μάλλον αυτό που θες είναι να κάνεις downgrade σε 2.1, να το κάνεις ξανά root και να περάσεις xrecovery για να κάνεις restore το backup σου. Υποθέτω όμως πως θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα όπως το MyBackup Pro για να πάρεις επαφές, SMS, κλπ για να μην έχεις φαινόμενα μειωμένης ταχύτητας όταν θα κάνεις επαναφορά τα δεδομένα σου σε μια από τις pre-rooted... Σωστά κατάλαβες και έχεις δίκιο απλά δεν το είχα σκεφτεί και δεν περίμενα να έχω πρόβλημα.... κατάφερα και φόρτωσα rom 2.1, το έκανα root, πέρασα το xrecovery και πήγα να κάνω restore to παλιό μου backup. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι το μόνο που θυμάται είναι το background μου, όλα τα άλλα τα έχει χάσει. ακόμα και το market. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Σωστά κατάλαβες και έχεις δίκιο απλά δεν το είχα σκεφτεί και δεν περίμενα να έχω πρόβλημα.... κατάφερα και φόρτωσα rom 2.1, το έκανα root, πέρασα το xrecovery και πήγα να κάνω restore to παλιό μου backup. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι το μόνο που θυμάται είναι το background μου, όλα τα άλλα τα έχει χάσει. ακόμα και το market. Τι να κάνω? Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. θα έπρεπε να επανέλθουν όλα με το restore. Κατά την διαδικασία επαναφοράς σου έβγαλε μηνύματα λάθους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flamel Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 (edited) Αναβάθμιση σε 2.3.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16110039#post16110039 Edited July 31, 2011 by flamel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djantonis78 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Η νέα αναβάθμιση του Χ10 σε 2.3 είναι πλέον γεγονός , έχει αρχίσει στην Ευρώπη ,εδω ακόμη τίποτε αλλά όποιος βιάζεται όπως εγώ μπορεί να κανει ένα κολπάκι για να την πάρει , θα χρειαστεί όμως να υπάρχει root στη συσκευή και ο root explorer. Αντικαταστήστε το αρχείο build.prop που θα βρείτε στο φακελο system του τηλεφώνου κάντε μια επανεκκίνηση , μπείτε στo Pcc και θα λάβετε την αναβάθμιση . Το αρχείο μπορείτε να το πάρετε απο εδώ . Για περισσότερη ασφάλεια κάντε ένα αντίγραφο του παλιού σας αρχείου . Και για του λόγου το αληθές ΠΡΟΣΟΧΗ : κάνοντας την αναβάθμιση ΧΑΝΕΤΕ τα πάντα στο τηλεφωνώ σας , ακόμη δεν υπάρχει root οπότε κρατήστε αντίγραφα . Καλή επιτυχία !!! Εμένα έχει την version GENERIC 1234-7536.Αν αλλάξουμε το build.prop το τηλέφωνο θα πάρει την σωστή αναβάθμιση;Αυτή που θα έπαιρνε και αν περίμενα να έρθει κανονικά δηλαδή;Υπάρχει κάποια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts