cyanous Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Eύχομαι να δουλέψει :P http://www.mediafire.com/?y2tzqzyjyzt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) ευχαριστω αλλά εχω την 32bit εκδοση των 7. εαν εχεις και αυτην θα ημουν ευγνωμων! EDIT: Ακυρο! Μολις την ανεβασαν στο site τους: http://www.motorola.com/consumers/v/index.jsp?vgnextoid=bda09ec8009a0210VgnVCM1000008806b00aRCRD EDIT 2: Μόλις έλυσα το πρόβλημα μου. Μαλλον δεν ήταν θέμα των Usb 4.2 ή 4.5. Δοκιμάζοντας διάφορα λοιπόν εκανα το εξής: Στις συνδεδεμένες συσκευές usb εβλεπα μια συσκευή A853. Πηγαίνοντας να ελεγξω τον driver της συγκεκριμένης συσκευής είδα ότι εγραφρε "Android ADB Interface" Κάνοντας μόνος μου update τον driver από το φάκελο android\sdk\usb driver δεν έβαλα τον Android ADB που μου πρότεινε το συστημα και ειχε ηδη, αλλά το USB composite (δευτερη επιλογη). Restart. To τηλεφωνο πλέον δεν εμφανιζεται στο κατω μερος σαν συνδεδεμενη συσκευη USB αλλά το βλέπω μεσω του my computer. Προχωραω τωρα στην εγκατασταση του busybox! Edited March 12, 2010 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 http://www.engadget.com/2010/03/12/motorola-milestone-with-android-2-1-hitting-bulgaria-by-march-20/ :) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Δοκίμασα να κάνω αυτό το τρικ για ελευθέρωση χώρου μνήμης αλλά η διαδικασία κολλάει πάντα στο τρίτο βήμα. Έχω περάσει σωστά το αρχείο στην sdcard, είμαι σε usb debugging και usb for None και να τι βλέπω ακριβώς: adb shell $ su su # mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock6 /system mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock6 /system # cd /system/bin cd /system/bin # cp mot_boot_mode mot_boot_mode.bin cp mot_boot_mode mot_boot_mode.bin mot_boot_mode,No such file or directory # Επειδή νομίζω το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετώπίσει ο takkaros ο οποίος αν καταλαβαίνω καλά απο το ποστ του, ειχε κανει reboot χωρις να εχει ολοκληρωθει σωστα η διαδικασία και μετά χρειαζόταν φλασάρισμα, να ρωτήσω το εξής: Εγω εχω σταματησει στο παραπανω βημα και εχω αποσυνδεσει τωρα το κινητο απο τον υπολογιστη.Αν του κανω επανεκκίνηση υπαρχει κινδυνος να μη boot-αρει? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 (edited) Λοιπόν τα πράγματα δεν ειναι καλα... Προφανώς ειχε μεινει στη μεση η διαδικασια για το τρικ με την ελευθερωση χωρου και τωρα εχω σοβαρο προβλημα. Αφενος το τηλεφωνο δεν ξεκινα, λογικο μεχρι εδω. Οταν ομως το συνδεω και ανοιγει στον bootloader και ξεκιναω το RSD, μολις φορτώσω το αρχειο της rom και πριν πατησω start, μου γραφει "Error validating image files". Μολις κανω start λοιπον γραφει σχεδον αμεσως: "failed flash process. failed flashing process. (0x7100)" Τι αλλο μπορω να κανω αυτη τη στιγμη? EDIT: Είχα την 2.0.1 uk (90mb) και δεν μπορούσε να φλασαρει με τιποτα. Κατεβασα την ΗΚ 2.0.1 (130mb)) και ευτυχως ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο... Edited March 13, 2010 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Συγγνώμη αν θα επαναλάβω κάτι που έχουν ήδη ρωτήσει οι συμφορουμίτες αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Πήρα το milestone το οποίο περιτό να πω ότι είναι κορυφαίο. Είναι σε έκδοση 2.0 με QWERTZ πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γράφει ελληνικά και ότι τις επαφές που έχω σε ελληνικά δεν τις βλέπει (βγάζει συμβολάκια αντί για ελληνικούς χαρακτήρες. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσω σε 2.0.1 για να διορωθεί; Επίσης αν αναβαθμίσω σε 2.0.1 θα χάσω το root; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Συγγνώμη αν θα επαναλάβω κάτι που έχουν ήδη ρωτήσει οι συμφορουμίτες αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Πήρα το milestone το οποίο περιτό να πω ότι είναι κορυφαίο. Είναι σε έκδοση 2.0 με QWERTZ πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γράφει ελληνικά και ότι τις επαφές που έχω σε ελληνικά δεν τις βλέπει (βγάζει συμβολάκια αντί για ελληνικούς χαρακτήρες. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσω σε 2.0.1 για να διορωθεί; Επίσης αν αναβαθμίσω σε 2.0.1 θα χάσω το root; Ευχαριστώ πολύ! Μπές στο Market και ψάξε το 'greek input method', καντο εγκατάσταση και εισαι έτοιμος... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Ετσι απλα θα γραφει δεν θα διαβαζει κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γιατί;Με το που έβαλα το greek input method,όπου είχε ελληνικά (επαφές και μηνύματα κυρίως) τα εμφάνιζε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλημερες :) Ελπιζω να επιτρεπονται λινκς απο ebay http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-MOTOROLA-MILESTONE-DROID-SMARTPHONE-8GB_W0QQitemZ290405252715QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item439d807e6b τουτο εδω απο οτι καταλαβαινω δουλευει κανονικοτατα στας Ευρωπας ετσι δεν ειναι; *International Version* Motorola Milestone (known as DROID for Verizon) It operates on the 2G GSM 850/900/1800/1900 MHz, 3G HSDPA 900/2100 MHz Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 τουτο εδω απο οτι καταλαβαινω δουλευει κανονικοτατα στας Ευρωπας ετσι δεν ειναι; Έτσι είναι... (Δεν υπάρχει πρόβλημα με το link) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Μία ερωτησούλα... Εχω κατεβάσει μία ( από τις δύο) εφαρμογή για εισαγωγή Ελληνικών. Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα για να γράψω Ελληνικά? Υπάρχει κάποιος συνδιασμός πλήκτρων για την εναλλαγή της γλώσσας? Άκυρο! Το βρήκα...... Edited March 15, 2010 by eyzhn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Καλημέρα παίδες... Χθες μου ήρθε το Car Mount και έχω να πω ότι είναι πολύ καλό... Το κινητό ταιριάζει ακριβώς και δεν κουνιέται καθόλου... Εκτός από φορτιστή αυτοκινήτου, έχει και μια άλλη μια μαγκιά... είναι ένα στογγυλό πατάκι το οποίο από τη μια μεριά έχει υλικό για να κολάει πάνω στο ταμπλό και από την άλλη μεριά βάζετε πάνω την βεντούζα. Είναι για όσους δεν θέλουν να βάλουν τη βάση στο μπαμπριζ, αλλά πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Το μόνο μειονεκτηματάκι που παρατήρησα είναι ότι όταν κουμπόσει το τηλέφωνο στη βάση, κρύβεται η κάμερα... Θα μου πει κανείς θα παίρνεις φώτο όταν οδηγείς και σε ενδιαφέρει? Όχι αλλά αν έχετε δει κάποια βιντεάκια με το google maps αργότερα λένε ότι θα έχει live navigation χρησιμοποιόντας την κάμερα... Θα έχουμε δηλαδή την κάμερα ανοιχτή και το navigation θα μας δείχνει live που είμαστε... Edit: Άσχετο... έχει δοκιμάσει κανείς το Qik?? Τώρα το εγκατέστησα και μου βγάζει συνέχεια force close... Edited March 16, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Κυκλοφόρησε η 2.1 pre-release rooted σε update.zip μορφή... όσοι πιστοί προσέλθετε, αν και λογικά η final δεν θα αργήσει... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Κυκλοφόρησε η 2.1 pre-release rooted σε update.zip μορφή... όσοι πιστοί προσέλθετε, αν και λογικά η final δεν θα αργήσει... Ναι αλλά η original που θα βγει όπου να 'ναι δεν είναι σίγουρο αν θα μπορεί να γίνει rooted. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ρε παιδιά πως γίνεται να γλυτώσω από το Google Contacts. Θέλω τα contacts να είναι unsynced (μόνο στο τηλέφωνο). Για να μην μου τα ανεβάσει στο Google απενεργοποίησα το sync με το Google Contacts αλλά θέλω όλα μου τα contacts να τα μετατρέψω σε phone only όπως τα πρώτα που έβαλα πριν ενεργοποιήσω το account. Λίγη βοήθεια γιατι δεν θέλω να βγουν τα contacts μου στο internet γιατί καλά μετα email αλλά όχι και τα contacts online. Έλεος. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ρε μαγκες αξιζει το κινητο?ακουω οτι ειναι πολυ καλο.αλλα με φοβιζει το οτι ειναι motorola. Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) ρε μαγκες αξιζει το κινητο?ακουω οτι ειναι πολυ καλο.αλλα με φοβιζει το οτι ειναι motorola. Γεια χαρά. Το κινητό το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα. Είναι πολύ γρήγορο και σταθερό. Εγγύηση έχεις για δύο χρόνια από τη μαμα motorola απλά δεν υπάρχει service στην Ελλάδα. Απλα το στέλνεις από εκεί που το πήρες και αναλαμβάνουν αυτοί. Λογικά το κινητό φεύγει για Γερμανία. Το μόνο πρόβλημα το οποίο εντόπισα είναι τα ακουστικά που έχει τα οποία δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο στον ήχο οπότε ίσως χρειαστεί να αγοράσεις κάποια άλλο συμβατό σετ αν θες καλύτερο ήχο. Μια χαρά ακούγονται απλά λείπουν λίγα μπάσα. Από ποιότητα κατασκευής σκίζει. Είναι όλο μεταλικό και όταν το πιάνεις καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά απο οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Βέβαια είναι λίγο βαρύτερο αλλά δεν νομίζω ότι είναι και τραγική η διαφορά από άλλες συσκευές. Πρόσεχε από το κατάστημα που θα το παραγγείλεις να ζητήσεις συγκεκριμένα QWERTY πληκτρολόγιο και να τους πεις ότι αν δεν σου στείλουν QWERTY θα το στείλεις πίσω γιατί εγώ την πάτησα και μου ήρθε QWERTZ. Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν έγινε και τίποτα το φοβερό αφού μόλις εγκαταστήσεις τα ελληνικά η αντιστοιχία γυρνάει σε QWERTY. Αυτό όσων αφορά στο hardware πληκτρολόγιο γιατί το on screen keyboard είναι κανονικά QWERTY αφού ρυθμίσεις την γλώσσα σε αγγλικά. Ένα τελευταίο. Η μπαταρία τελειώνει σχετικά εύκολα (2 μέρες) αν βγάλεις τα μάτια στο 3G internet εκτός από την κανονική χρήση. Βέβαια μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχω κάνει και καμιά φόρτιση της προκοπής. Εν ολίγοις θεωρώ ότι έκανα άριστη αγορά η οποία δεν χάνει σε τπτ από άλλες συσκευές. Ελπίζω να σε βοήθησα. Edited March 17, 2010 by Firebrand Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλή η 2.1, καλά τα adb κτλ. αλλά για μένα, μετά από 1 μηνα συνεχους χρησης και πειραματισμου, τα 2 πιο ενοχλητικά πράγματα στο τηλέφωνο τα οποία πραγματικά θα το αναβάθμιζαν εάν λυνόντουσαν είναι: α) Το απαράδεκτο bluring στο zoom οποιουδήποτε αρχείου εικόνας είτε ειναι τραβηγμένη με το τηλ. είτε εξωτερικά. β) Η έλλειψη flash στον browser. Και αν για το β μπορούμε να ελπίζουμε οτι αργα ή γρηγορα θα επιτευχθεί, το α πραγματικά παραμένει μυστήριο πως έχει ξεφύγει απο την προσοχή της motorola. Ακόμα και στο 2ετίας Sony Ericsson μου με την 320χ240 ανάλυση το zoom στις φωτο δουλεύει σωστά. Του παίρνει 2-3 δευτερόλεπτα να το επεξεργαστεί μεν! αλλά μετά εμφανίζει το zoomed κομματι με σωστή ανάλυση. Μήπως υπάρχει καποια λυση για αυτό η οποια μου έχει διαφυγει??? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Η 2.1 δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Τελικά παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το Qik?? Μου βγάζει συνέχεια force close... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλησπερα παιδια Εχω το 3gs και σκεφτομουν μηπως το αλλαζα με το Motorola.2-3 ερωτησεις αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει. 1)Προγραμμα για εγγραφη εισερχομενων και εξερχομενων κλησεων υπαρχει για τη συσκευη αυτη? 2)Υπαρχει κανενας περιορισμος σε υπηρεσιες οπως bluetooth? 3)Η ποιοτητα των κλησεων ειναι καλη?Ακους και σε ακουνε καλα? 4)Μπορει να ειναι μετα απο αναβαθμισεις πληρως εξελληνισμενο?Διαβαζω κανονικα τα sms? 5)Μπορει να κατεβαζει βιντεο απ το youtube και να τα αποθηκευει στη συσκευη? 6)Απο αξιοπιστια πως τα παει? 7)Ποια θεωρειτε βασικα αρνητικα? 8)Σε σχεση με το 3gs που υστερει? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 το κινητο δεν θα ερθει επισημα στην ελλαδα γιατι η motorola το περνει το μαγαζι απ την χωρα μας. αλλα το κινητο οτι και να λενε ειναι οτι καλητερο εχω παρει στα χερια μου. και εχουν περασει πολλα κινητα απ τα χερια μου htc hd2 hero nexus legend...... σαν το milestone κανενα........... τα λεω αυτα ολα και το κινητο δεν το εχω πια στα χερια μου!!!!!!!!!! αλλα το ψαχνω. το κινητο ειναι τοσο καλο που δεν το πουλαει κανενας......... μην κανετε παραπονα θα θελατε να εχετε κανενα nokia ;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 μολις την εβαλα 2.1 μαμισια απο ταιβαν http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα και εχει ελληνικα αναγνηωριζει την σιμ οπως στο hero και ξεκιναει με ελληνικα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 μολις την εβαλα 2.1 μαμισια απο ταιβαν http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα και εχει ελληνικα αναγνηωριζει την σιμ οπως στο hero και ξεκιναει με ελληνικα. Root γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts