silencer51 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Πολύ καλή τιμή αλλά απλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι μάλλον είναι QWERTZ και όχι QWERTY γιατί είναι από Γερμανία. Κατά τα άλλα μεγιές :) Πάντως η τιμή στο Handtec δεν ειναι και τοσο χαμηλή... Χωρίς μεταφορικά, με φόρους, βγαίνει 475 ευρώ ενώ στο expansys με μεταφορικά και χρήση του εκπτωτικού κωδικού βγαίνει 500 ευρώ ακριβώς. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 εδω και καιρο (απο εποχες g1) wifi tether θελει ρουτ ομως Και κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφω; Πώς κάνω τη συσκευή rooted και τι επιπτώσεις έχω; Χάνω την εγγύηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Και κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφω; Πώς κάνω τη συσκευή rooted και τι επιπτώσεις έχω; Χάνω την εγγύηση; για την ωρα περιμένεις να βγει root για την συσκευή σου. Όταν βγει η αναβάθμιση σε 2.0.1 ή 2.1 τοτε μαλλον θα βγει και το rooting... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 GEO και εγώ 31 παράγκειλα λογικά τη δευτέρα θα φύγει, ένα diamond απο εξπανσις μου έκανε 3ς μέρες για Θεσσαλονίκη. π.σ πόσο ευκολο θα είναι να μπει το sense UI; η το ξεχνάω μέχρι στιγμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Πολύ καλή τιμή αλλά απλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι μάλλον είναι QWERTZ και όχι QWERTY γιατί είναι από Γερμανία. Κατά τα άλλα μεγιές :) Συγνωμη αλλα πως καταλαβες οτι ειναι γερμανικο?Το site ειναι αγγλικο.Θα τους στειλω mail να τους ρωτησω γιατι σε καμμια περιπτωση δεν θελω qwertz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Απο οσο ξερω μονο το Expansys πουλαει αποκλειστικα το αγγλικο Milestone. Ετσι τουλαχιστον λεει το Expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Υ.Γ.: Πάντως το HD2 σε ποιότητα είναι κλάσεις ανώτερο! ΠΩΣΣΣ ???? Θα τρελαθουμε τελειως με την νεα χρονια ??? Τι συγκρινεις ?? την πλαστικουρα με τα ολα της ?? τα εχω και τα 2 μπροστα μου τωρα Για να μη πω για τα windows ε Δες εδω http://junefabrics.com/android/index.php Υ.Γ ... εισαι κατοχος 105 κινητων και εισαι αυστηρος κριτης ??? και δεν ξερεις τι ειναι το root ουτε γνωριζεις οτι στο iphone φυσικα και υπαρχει το προγραμμα που λες (απο το 1ο iphone ???) καλα ..... Xρονια Πολλα Σου ευχομαι το 2010 να παρεις αλλα 105 αλλα να τα ψαχνεις και λιγο ρε παιδια γιατι τοσος ντορος για το γερμανικο , 2 γραμματα αλλαζουν , σιγα , αλλωστε με το greek input γραφεις ελληνικα (((π.σ πόσο ευκολο θα είναι να μπει το sense UI; η το ξεχνάω μέχρι στιγμής; ))) Φιλε μου δεν θα μπει ποτε το sense UI σε αυτο το κινητο Οταν βγει η νεα rom τοτε μπορει καποιος να κανει κατι που να περιλαμβανει και το sense UI , αλλα εδω εχως android 2,01 και οχι 1,5 Βεβαια υπαρχουν προγραμματα που αλλαζουν την home διαβασε παραπισω λιγο και θα δεις Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Συγνωμη αλλα πως καταλαβες οτι ειναι γερμανικο?Το site ειναι αγγλικο.Θα τους στειλω mail να τους ρωτησω γιατι σε καμμια περιπτωση δεν θελω qwertz Είδα την photo! Aν το παρατηρήσεις είναι QWERTZ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 1. Υ.Γ ... εισαι κατοχος 105 κινητων και εισαι αυστηρος κριτης ??? και δεν ξερεις τι ειναι το root ουτε γνωριζεις οτι στο iphone φυσικα και υπαρχει το προγραμμα που λες (απο το 1ο iphone ???) 2.ρε παιδια γιατι τοσος ντορος για το γερμανικο , 2 γραμματα αλλαζουν , σιγα , αλλωστε με το greek input γραφεις ελληνικα 1. :p Σωστόοος. 2. Εγγύηση δικιά μου πως το key mapping του hardware qwertz αλλάζει. Είναι προφανές πως "παίζουμε" με ένα android λειτουργικό το οποίο συν επάγει την άμεση επέμβασή μας. Αν ψάξετε περαιτέρω για το key mapping του ΜILESTONE, θα βρείτε τον προγραμματισμό των δύο αυτών γραμμάτων και απλά θα τους αλλάξετε θέση. Ναι 'μεν θα μείνει το z και το y πάνω στο πληκτρολόγιο, αλλά θα είναι ρυθμισμένο να αποδίδει το το αντίστοιχο γράμμα που θα έχει τροποποιηθεί. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως το qwertz δεν προβληματίζει μόνο τους Έλληνες... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Πάντως το qwertz δεν είναι πρόβλημα. Στην αρχή ξενίζει αλλά μετά είναι συνήθεια :) Έχω γερμανικό pre και σας καταλαβαίνω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Είδα την photo! Aν το παρατηρήσεις είναι QWERTZ :P Οντως στην φωτογραφια ειναι QWERTZ αν και αυτο δεν λεει και πολλα.Τους στελνω μαιλ να δω τι θα μου πουνε αν και δεν βλεπω να κρατιεμαι μεχρι της 7 του μηνος που θα εχουν stock και να το παραγγελνω απο το expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ρε παιδια το κινητο δεν εχει μεσα ελληνικα? Ε, hardware-ικά , θα φαίνεται το z αλλά αν είναι περασμένα τα ελληνικά πρέπει να αποδίδεται ώς y. Πάλι δείτε το παραπάνω ποστ μου.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Υ.Γ.: Πάντως το HD2 σε ποιότητα είναι κλάσεις ανώτερο! ΠΩΣΣΣ ???? Θα τρελαθουμε τελειως με την νεα χρονια ??? Τι συγκρινεις ?? την πλαστικουρα με τα ολα της ?? τα εχω και τα 2 μπροστα μου τωρα Για να μη πω για τα windows ε Δες εδω http://junefabrics.com/android/index.php Υ.Γ ... εισαι κατοχος 105 κινητων και εισαι αυστηρος κριτης ??? και δεν ξερεις τι ειναι το root ουτε γνωριζεις οτι στο iphone φυσικα και υπαρχει το προγραμμα που λες (απο το 1ο iphone ???) καλα ..... Xρονια Πολλα Σου ευχομαι το 2010 να παρεις αλλα 105 αλλα να τα ψαχνεις και λιγο ρε παιδια γιατι τοσος ντορος για το γερμανικο , 2 γραμματα αλλαζουν , σιγα , αλλωστε με το greek input γραφεις ελληνικα (((π.σ πόσο ευκολο θα είναι να μπει το sense UI; η το ξεχνάω μέχρι στιγμής; ))) Φιλε μου δεν θα μπει ποτε το sense UI σε αυτο το κινητο Οταν βγει η νεα rom τοτε μπορει καποιος να κανει κατι που να περιλαμβανει και το sense UI , αλλα εδω εχως android 2,01 και οχι 1,5 Βεβαια υπαρχουν προγραμματα που αλλαζουν την home διαβασε παραπισω λιγο και θα δεις Τα κινητά τα ξεσκίζω σε πληροφορώ! Στο link που δίνεις γράφει "Supports both USB Tether and Bluetooth DUN". Που γράφει για την μετατροπή του κινητού σε wi-fi router; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Με καλώδια και bluetooth όλα τα κινητά μπορούν να συνδεθούν (με μια data sim) στο internet και να μοιράσουν τη σύνδεση σε ΈΝΑΝ υπολογιστή. Με το πρόγραμμα που λέω, ΌΛΑ τα περιβάλλοντα PCs μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα (όπως και σε ένα κανονικό Access Point). Anyway, έχω βαρεθεί σε κάθε thread που μπαίνω, όταν κάνω κριτική για τη συσκευή του τίτλου να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ κάποιοι κάτοχοι που υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την επιλογή τους. Και εγώ την έκανα αυτή την επιλογή, αλλά δε φοράω παρωπίδες (στο κάτω κάτω για κινητά μιλάμε και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα). Ακόμη ακόμη και η μη ύπαρξη Sense UI στο Milestone (όπως στο Hero μου), με χαλάει αφόρητα (εσένα προφανώς όχι). Όσο για την κόντρα android-WM δε θα ασχοληθώ καθόλου, πολύ απλά γιατί δόξα το Θεό μπορώ και τα αγοράζω όλα, έχω μονίμως 5 κινητά μαζί μου και εκμεταλεύομαι σε καθένα τα πλεονεκτήματά του. Έτσι, για κανονική συσκευή έχω αυτή τη στιγμή το Ε75, ή το Ν97 που συνδυάζουν καλά (όχι άριστα) τα πάντα, για internet/e-mails το HD2 (μπορεί να το δουλεύω εναλλάξ με το Milestone αν το τελευταίο με ικανοποιήσει), για μουσική το W995 ή το Aino και για φωτογραφίες το Satio ή το Ν86. Τέλος, για τηλεόραση ένα Jaga που έχει φοβερή απόδοση! Περαστικά μου, ξέρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ετοίμασα και τα sync μεταξύ adress book και iCal με την Google και το μόνο που έμεινε είναι να το παραλάβω στα χέρια μου. π.σ δεν θα ήταν σωστό σε όλο το forum να υπάρχει μια κατηγορία για το Android ως λειτουργικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδια κανενας που εχει το κινητο μπορει να μας πει για το gps?To motonav δουλευει εδω η εχετε βαλει καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδια κανενας που εχει το κινητο μπορει να μας πει για το gps?To motonav δουλευει εδω η εχετε βαλει καποιο αλλο προγραμμα? To MotoNav αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει την Ελλάδα.Ίσως όταν (και αν) βγει επίσημα η συσκευή στην Ελλάδα. Anyway, έχω βαρεθεί σε κάθε thread που μπαίνω, όταν κάνω κριτική για τη συσκευή του τίτλου να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ κάποιοι κάτοχοι που υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την επιλογή τους. Και εγώ την έκανα αυτή την επιλογή, αλλά δε φοράω παρωπίδες (στο κάτω κάτω για κινητά μιλάμε και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα). Ακόμη ακόμη και η μη ύπαρξη Sense UI στο Milestone (όπως στο Hero μου), με χαλάει αφόρητα (εσένα προφανώς όχι). Όσο για την κόντρα android-WM δε θα ασχοληθώ καθόλου, πολύ απλά γιατί δόξα το Θεό μπορώ και τα αγοράζω όλα, έχω μονίμως 5 κινητά μαζί μου και εκμεταλεύομαι σε καθένα τα πλεονεκτήματά του. Έτσι, για κανονική συσκευή έχω αυτή τη στιγμή το Ε75, ή το Ν97 που συνδυάζουν καλά (όχι άριστα) τα πάντα, για internet/e-mails το HD2 (μπορεί να το δουλεύω εναλλάξ με το Milestone αν το τελευταίο με ικανοποιήσει), για μουσική το W995 ή το Aino και για φωτογραφίες το Satio ή το Ν86. Τέλος, για τηλεόραση ένα Jaga που έχει φοβερή απόδοση! Περαστικά μου, ξέρω... Ούτως ή άλλως,δεν είναι εδώ το θέμα για σύγκριση λειτουργικών. Έγραψες όμως πως το Milestone είναι "κινεζάκι",πράγμα που δεν ισχύει,τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή,η οποία έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και απέχει έτη φωτός από λοιπές πλαστικούρες.Τέλος πάντων,συνεχίζουμε στο θέμα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 το τurny by turn navigation της google είναι μόνο για το δίκτυο της verizon η λειτουργεί και ελλάδα; πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 το τurny by turn navigation της google είναι μόνο για το δίκτυο της verizon η λειτουργεί και ελλάδα; πως τα πάει; Απο οτι εχω δει ειναι μονο για το droid αλλα με λιγο ψαξιμο μπαινει και στο milestone.To προβλημα ειναι αν υπαρχουν χαρτες για το googlenav.Θεωρητικα ολα αυτα γιατι δεν εχω το κινητο στα χερια μου ακομα:cry:.Αν καποιος κατοχος ξερει κατι παραπανω καλα να μας πει και εμας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 To google Nav ειναι μονο για την αμερικανη εκδοση προς το παρον. Χαρτες υπαρχουν μιας και χρησιμοποιει του υπαρχοντες χαρτες του google maps. Το ζητημα ειναι οτι ενα τετοιο προιον πρεπει να τεσταριστει σωστα πριν βγει σε διαθεση και σιγουρα η google δεν ρισκαρει για ενα προιον που φερει το ονομα της. Επισημως λενε οτι δεν θα κυκλοφορησει νωριτερα απο 3 μηνες. Απο τον Απριλιο κ βλεπουμε. Για τους ανυπομονους κυκλοφορει μια σπασμενη εκδοση του google navigation και για μας τους ευρωπαιους, αλλα δεν την εχω τεσταρει ακομη. Γεια οσους το χρειαζονται σαν εργαλειο δουλειας, θα συνιστουσα στο Sygic, που εχει και ελληνικα κ ενημερωμενους χαρτες, αλλα κοστιζει κοντα στα 70€ ΥΓ: χωρις να θελω να θιξω κανεναν ουτε να προκαλεσω, αν η μοτορολα εχει πεσει στα επιπεδα ποιοτητας της κορεα-κινεζο-κατι HTC, πολυ γρηγορα θα αλλαξω συσκευη. Θα δειξει ο χρονος... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Άλλη μια φωτογραφία τραβηγμένη με το Milestone. http://img163.imageshack.us/img163/3627/20100103135016.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους... Υπάρχει περίπτωση από μια leaked rom του Hero να γίνει εξαγωγή του flash player που χρησιμοποιεί ο browser του Hero? Αυτή τη στιγμή το μόνο τηλέφωνο που υποστηρίζει flash στον browser είναι το Hero οπότε σίγουρα η adobe έχει βγάλει flash player για Android. Γιατί να το εκμεταλλεύετε μόνο η HTC? Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να το εκμεταλλευτούν και τα υπόλοιπα Android κινητά μέχρι να βγάλει επίσημα η Adobe το flash player 10.1 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Πρώτα απ'όλα μάθετε να κάνετε σωστό quote και καλό θα ήταν να συνεχίσετε τις κόντρες σας με pm γιατί ο bomber21 θα αρχίσει να αφρίζει από το κακό του όπου να'ναι... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καταλαβαίνετε ότι μηνύματα με τέτοιες εκφράσεις δεν μπορούν να παραμείνουν και για αυτό τα διέγραψα.Παρακαλώ,ηρεμήστε,γνωρίζετε ότι απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις από τους Ο.Π.Χ. Επίσης,domal,αν μπορείς,μάθε να χρησιμοποιείς την παράθεση γιατί τα μηνύματα σου είναι δυσανάγνωστα και να μην προσβάλλεις τους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Άλλη μια φωτογραφία τραβηγμένη με το Milestone. http://img163.imageshack.us/img163/3627/20100103135016.th.jpg Bomber αρκετά καλή! Μόνο που χρειάζεται μια καλή software αλλαγή! Φαίνεται λίγο άσχημο το οτι θολώνει σε κάποιο σημείο και μετά, δείχνει άσχημη η ανακρίβεια και το μαύρο αποδίδεται λάθος.... Θα στρώσει πιστεύω. Ο φακός δείχνει ικανοποιητικός! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 http://img245.imageshack.us/img245/6627/20100104081819.th.jpg Αλλη μια σημερα το πρωι ΥΓ Δεν προσβαλω κανενα , αλλα ουτε θελω να με προσβαλουν , και σε καθε περιπτωση,,,, καλα αστο ας ασχοληθουμε με την αγαπημενη μας συσκευη (μεχρι να βγει νεα ) :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts