tsoump Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Το ότι το φέρνει η γερμανική Vodafone δεν έχει καμιά σχέση με το αν το φέρνει η Ελληνική,τουλάχιστον στη Vodafone Ελλάδας δε γνωρίζουν κάτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Επίσης,έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ έψαξα μπας κι έχει αναφερθεί! Είμαι πίσω! Μα γιατί? Η ίδια εταιρία είναι μόνο που είναι στο εξωτερικό .... :confused: ΟΙ αποφάσεις για το ποιές συσκευές θα προωθηθούν δεν τις παίρνει η εταιρία (η ευρωπαϊκη) η ίδια? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παιδιά μια ερώτηση μηνύματα πως στελνει κάνουμε καμμιά ρυθμιση ,εχει μουλαρωσει και δεν διώχνει κανένα sms. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 δεν ξερω πως τα παει με τις φωτογραφιες (θα το δω αυριο ) αλλα το video ειναι super :) και για το προβλημα του autofocus Just My experience. thought i'd share. Honestly went from 100% red bars to 100% green focus immediately after i cleaned the lens. . . =/ Αλλωστε μου φαινεται περιεργο πως μια εταιρια που με το ΖΝ5 εδωσε μια καμερα απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ στην ναυαρχιδα της δεν θα προσπαθησει Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Μακάρι να είναι θέμα software τελικά... Για την ποιότητα βίντεο δεν υπήρξε καμία αμφιβολία από κανένα χρήστη. Μόνο για την ποιότητα λήψης φωτογραφιών... Η κάμερα είναι η ίδια που έχει το ΖΝ5? Είναι της Kodak? Τελικά το παράγγειλα σήμερα... Δευτέρα-Τρίτη θα το έχω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 δεν ξερω πως τα παει με τις φωτογραφιες (θα το δω αυριο ) αλλα το video ειναι super :) και για το προβλημα του autofocus Just My experience. thought i'd share. Honestly went from 100% red bars to 100% green focus immediately after i cleaned the lens. . . =/ Αλλωστε μου φαινεται περιεργο πως μια εταιρια που με το ΖΝ5 εδωσε μια καμερα απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ στην ναυαρχιδα της δεν θα προσπαθησει Το zn5 "κουβαλούσε" kodak. Η motorola Δεν ξανασυνεργάστηκε μαζί της. Ο φακός είναι μαμίσιος motorola. Το video τι ανάλυση "χτυπά" στα πόσα fps? ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!! ??? !!!! :X:X:X * 720x480 (DVD) ΝΟΤΕ : Το Kc910 renoir που εχει 8αρα καμερα, είχε γίνει ΣΑΛΟΣ για το βιντεο που τραβαγε ( wide -> .avi ). 640 x 384 (w) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Eclair λέγετε το Αndroid 2.0 Βίντεο κλήσεις δεν κάνει. Όσο για τα βίντεο κατεβάστε το doupleTwist, φτιάξτε playlists και συχρονίστε τις με το Αndroid τηλέφωνο σας. Μετατρέπει όλα τα βιντεο κατά τον συγχρονισμό σε mp4 και σε πολύ καλή ποιότητα. Έχω δοκιμάσει και ολόκληρη ταινία avi 1,2GB με ελληνικούς ενσωματωμένους υπότιτλους, την μετέτρεψε το douplTwist και έπαιζε κανονικά στο HERO χωρίς κολλήματα. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά μια ερώτηση μηνύματα πως στελνει κάνουμε καμμιά ρυθμιση ,εχει μουλαρωσει και δεν διώχνει κανένα sms. Tελικά έφταιγε η σιμ καρτα την άλλαξα και συνεχίζω ακάθεκτος. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά το GPS τι λέει? Είναι ακριβείας? Κλειδώνει γρήγορα? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 μολις παρελαβα κ γω... ξεκιναω... ξερει κανεις αν ειναι rootαρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το DROID ναι,το milestone όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά το GPS τι λέει? Είναι ακριβείας? Κλειδώνει γρήγορα? Ναι το GPS σε εμενα κλειδωνει πολυ γρηγορα, οπως και το WIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 παντως με το astro περασα με επυτιχια ολες τις εφαρμογες απο τον μαγο σιγα σιγα τις τσεκαρω σφαιρα το κινητακι παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ναι το GPS σε εμενα κλειδωνει πολυ γρηγορα, οπως και το WIFI. Για το GPS ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 θα θελα να ρωτησω τους συν-κατοχους 2-3 πραγματακια, να δω αν εχω μονο εγω προβλημα: 1) σε ολους σας λειπει το voice search της google? 2) μεσα απο το μενου settings>about phone>system update, μπορειτε να κανετε ελεγχο για ενημερωσεις? εμενα μονιμως μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει 3) σε ολους σας λειπει το voice dial ? thnks Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 θα θελα να ρωτησω τους συν-κατοχους 2-3 πραγματακια, να δω αν εχω μονο εγω προβλημα: 1) σε ολους σας λειπει το voice search της google? 2) μεσα απο το μενου settings>about phone>system update, μπορειτε να κανετε ελεγχο για ενημερωσεις? εμενα μονιμως μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει 3) σε ολους σας λειπει το voice dial ? thnks 1.Μόλις πριν το δοκίμασα.Δουλεύει άψογα,βέβαια δοκίμασα αγγλικές λέξεις. 2.Και μένα τα ίδια. 3.Θα το κοιτάξω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Λοιπον το πηρα και εγω σημερα 1.- Ποιοτητα κατασκευης ΚΟΡΥΦΑΙΑ 2.- Οθονη ΚΟΡΥΦΑΙΑ (τοσο σε αφη (ισως το καλυτερο απο ολα , ελαχιστα πιο κατω απο το iphone) , οσο φωτεινωτητα -χρωματα κλπ) 3.- Ταχυτατο !!!!!!!!!! μπορει και 10 φορες ποιο γρηγορο απο το magic χωρις υπερβολη 4.- Gps , πιανει σημα σε 2 sec , ακριβες στιγμα !!!!! 5.- Εγκαθιστωντας το greek input methoth , εχεις ελληνικα και στο hardware (exv to germaniko ) 6.- ακουστικη , πανω απο 10 κλησεις , κορυφαια 7.- ηχεια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ 8.- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ (θα προσπαθησω τις επομενες μερες να ανεβασω δειγματα ) την μερα δεν υπαρχει κανενα προβλημα ... μια χαρα ειναι , το βραδυ φυσικο ειναι να μας τα χαλα λιγο εως αρκετα , τι να πω μερικες βγαινουν καταπλητικες μερικες μαπα και αρκετες κουνημενες , σιγουρα ειναι θεμα sofware , δεν μπορει να τραβα τετοιο βιντεο και να μην εχει καλη φωτογραφια , θα δειτε θα το φτιαξει αυτο η moto 9.- video 720x480 (DVD) ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ δεν εχω ξαναδει τετοιο βιντεο σε κινητα μεχρι σημερα , και ο ηχος ΚΑΜΠΑΝΑ http://www.youtube.com/watch?v=MZ_O8CmMccs 10.- Το ανεβασμα φωτογραφιας στο internet (facebook klp) ειναι παιχνιδακι , οπως επισης και το ανεβασμα video στο youtube 11.- to android 2 τρομερο !!!!!!!! καμια σχεση με το 1,5 (το οποιο μου ειχε αρεσει ) 12.- Sxediasmos αψογος , λεπτο , σιδερο ρε παιδι μου επιτελους οχι αλλο πλαστικο 13 .- σημα καμπανα (παρα το χαμηλο sar του ) μου εκανε μεγαλη εντυπωση δεν ξερω αλλα εν κατακλειδι προκειται για ενα αξιολογο επαγγελματικο , παιχνιδιαρικο , κινητο που σε κανει να θελεις να το χρησιμοποιεις συνεχεια (μονο με το iphone το ειχα νιωσει αυτο ) Για να ολοκληρωσω πριν απο αυτο ειχα το 1.- satio (πολυ καλη καμερα , αισχως αφη - λειτουργικο symbian ) 2.- Magic (καλο για 2ο ) 3.- Νοκια Ν900 , δεν λεω πρωτοτυπος υπολογιστης , αλλα πολυυυ δυσχρηστο το maemo (αν ειχε οθονη 4 , 5 ισως , 3,5 ειναι πολυ μικρη για αυτο που το προοριζει η Νοκια ) συμπερασμα μικρο και πολυ χονδρο και πολυ πλαστικο Τελος ηρθε το milestone ,,,,,,ελπιζω να σταματησωωωω εδω (αν και περιμενω το soxy X10 ) η μεχρι να ερθει το νεο iphone 4 xexexeeex Φυσικα δεν κανο λογο για κανενα win mobile htc hd2 κλπ (ειναι απλα αστεια ....και μου φαινονται παλαιολιθικα πλεον , κριμα αλλα microsoft εχασες για τα καλα το παιχνιδι ) Επισης τρομεροοοοο το προγραμμα motο phone tools που συνδεεσαι σε τον υπολογιστη μεσω wifi και βλεπεις τα παντα , φωτογραφιες , τηλεφωνα , κλησεις , εχω ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ !!!!!! ταιριαζει γαντι με το mac μου !!!!!!!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Φυσικα δεν κανο λογο για κανενα win mobile htc hd2 κλπ (ειναι απλα αστεια ....και μου φαινονται παλαιολιθικα πλεον , κριμα αλλα microsoft εχασες για τα καλα το παιχνιδι ) Ενδιαφέρουσα η άποψη σου πιστεύω..οπότε μιας και το είχα στα υπόψιν για όταν έρθει Ελλάδα το Milestone, το ανοίγω μια ώρα αρχύτερα..Milestone vs Hd 2... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Να πω και γω την γνωμη μου σα νεος κατοχος δεν ειδα (σε επιπεδο μενου) καμια διαφορα με τον μαγο που εχω (cyanogen) παρα πολυ πιο γρηγορα το μοτορολα απιστευτη οθονη τρελα χρωματα και αψογο multi touch ηχος καμπανα σαν να εχει ενα θεματακι με το orientation της οθονης (το τσεκαρω ακομα) ελληνικα στο πληκτρολογιο με greekime οχι και στο μενου με morelocale ομως ολες οι εφαρμογες που περασα τις ετρεξε αψογα το gps κλειδωνει σε 0 χρονο το κινητακι εχει πολυ ψωμι ακομα.. του λειπει ενα trackball aka htc το πληκτρολογιο ανετο μεγαλο και με σουπερ φωτισμο (ειδικα νυχτα ειναι ολα τα λεφτα) δεν διαπιστωσα καποιο bug στις κλησεις (ακομα) και η καμερα μια χαρα το motoblur δεν βρηκα μου αρεσε το pc suite που εχει (ειδικα μεσω wifi ειναι ολα τα λεφτα) επαφες μου τις συνχρονισε απο google (μαζι με φωτο απο επαφες και λινκς απο fb (οταν ειχα 1,5 με sence) ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν εχει ουτε μια θηκουλα ουτε ενα screen protector η συσκευασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 καλησπερα σας επειδη απογοητευτηκα απο το hd2 μαλλον απο τα windows για να πω την αληθεια κ δεν θελω να ξαναγυρισω στο μηλο γιατι η συσκευη ειναι πολυ βαρετη σκεφτομαι να ερθω κατα εδω..αλλα μια ερωτηση..υποστηριζει φλαs player;δηλαδη παιζει ποκερ στο facebook ας πουμε? παιζει τα βιντεακια youtube οχι μεσω εφαρμογης αλλα απο την ιστοσελιδα? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 το motoblur δεν βρηκα Δεν έχει Motoblur το Milestone (και καλύτερα) :D ! καλησπερα σας επειδη απογοητευτηκα απο το hd2 μαλλον απο τα windows για να πω την αληθεια κ δεν θελω να ξαναγυρισω στο μηλο γιατι η συσκευη ειναι πολυ βαρετη σκεφτομαι να ερθω κατα εδω..αλλα μια ερωτηση..υποστηριζει φλαs player;δηλαδη παιζει ποκερ στο facebook ας πουμε? παιζει τα βιντεακια youtube οχι μεσω εφαρμογης αλλα απο την ιστοσελιδα? Ναι,βιντεάκια από το youtube τα παίζει από τον browser. Έχω να κάνω και εγώ μια ερώτηση λίγο αρχάρια :O . Το GPS την πρώτη φορά πως το αφήνουμε να ψάξει δορυφόρο;Μέσω της εφαρμογής Maps; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Δεν έχει Motoblur το Milestone (και καλύτερα) :D ! Ναι,βιντεάκια από το youtube τα παίζει από τον browser. Έχω να κάνω και εγώ μια ερώτηση λίγο αρχάρια :O . Το GPS την πρώτη φορά πως το αφήνουμε να ψάξει δορυφόρο;Μέσω της εφαρμογής Maps; :O Τα κανει ολα στο auto δεν ειναι wm... αν θες να το βοηθησεις (οχι οτι εχει σημασια) ανοιξε το google maps και περιμενε (4,5 δλ) να κλειδωσει και εισαι οκ @doctor-gio απ'ολα παιζει κανονικα εχει native °flash 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ανοίγω το Maps και γράφει loading για πολλή ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 καλησπερα σας επειδη απογοητευτηκα απο το hd2 μαλλον απο τα windows για να πω την αληθεια κ δεν θελω να ξαναγυρισω στο μηλο γιατι η συσκευη ειναι πολυ βαρετη σκεφτομαι να ερθω κατα εδω..αλλα μια ερωτηση..υποστηριζει φλαs player;δηλαδη παιζει ποκερ στο facebook ας πουμε? παιζει τα βιντεακια youtube οχι μεσω εφαρμογης αλλα απο την ιστοσελιδα? φιλε μου παρε το μοτο , ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ , εχεις την αισθηση του iphone και δεν ειναι και βαρετο οπως λες (συμφωνω απολυτα ) δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με και ειμαι φανατικος πλεον mac user ε Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ανοίγω το Maps και γράφει loading για πολλή ώρα... Ελπίζω να μην δοκιμάζεις μέσα στο σπίτι... ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 2 πράγματα με χαλάνε και δεν αποφασίζω να γίνω κάτοχος του Milestone: - που δεν έχει FM Radio! - η κάμερά του μακράν κάτω του ανταγωνισμού Μάλλον μπορώ να κάνω υπομονή να δούμε και αυτά τα HTC Bravo & Nexus 1. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts