Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες έχω φάει ένα κόλλημα και θέλω να ρωτήσω κάτι.:confused:

Είναι φυσιολογικό όταν δεν κατεβάζουμε κάτι από το δίκτυο να υπάρχει κάτω από το σήμα της κεραίας και δύο διακοπτόμενες γραμμές;:worry:

Έχω την εντύπωση ότι άρχισε να εμφανίζει τις δύο αυτές γραμμές από όταν ενεργοποίησα για πρώτη φορά το google maps και το Worldmate...

Edited by Johny-B

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα!για να χακαρουμε το κινητο τι πρεπει να κανουμε?κ σε τι οφελει να κανουμε κατι τετοιο?θα υπαρχουν προβληματα μετα το χακαρισμα?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Κάτι έπαθε....ενώ στο συνδέσω στο pc με το καλώδιο usb του..και δείχνει ότι συνδέθηκε σε δευτερόλεπτα αποσυνδέετε....!

Ενω κατάφερα να του περάσω άλλο firmware και να κάνω και update να δω αν γίνεται,και όλα καλά...Αλλά αυτό δεν λύθηκε με τo usb .Τί να κάνω;;

Και να ρωτήσω κάτι:

3G διαθέσιμο

HSDPA διαθέσιμο

EGPRS διαθέσιμο

μέσα στο manual της συσκευής είχε αυτά...Η διαφορά των 2 πρώτων ποιά είναι;Γιατί εδώ Μυτιλήνη μου βγάζει το H δίπλα στο σήμα απότι το 3G που έβγαζε αγγλία..Και το άλλο μου το κινητό το k800i βγάζει 3g εδώ μυτιλήνη.(αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό το στοιχείο δηλαδή)

Edited by xtrmsnpr

- - - -

παιδια κι εγω εχω προβλημα με το gps καταρχην δεν ξερω απο που να βρω καποιο προγραμμα π.χ. garmin, τελικα βρηκα απο την επισημη ιστοσελιδα του κατεβασα για S60v3 και το περασα μεσα μεσω προγραμματος εγκαταστασης της garmin δλδ βρηκε εναν αφερουμενο δισκο και το εγκατεστησε το ανοιξα και ετρεξε κανονικα αν και στην αρχη καθε φορα ρωταει για συνδεση με εξωτερικο gps της garmin και μονο σε αυτην την επιλογη ανοιγει και δεν βγαζει κανενα χαρτη δλδ ειναι σαν να μιην εχει καν χαρτες γιατι και απο το μεγεθος του 17MB ειναι. αν μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει κανενα λινκ απο που μπορω να κατεβασω κανενα προγραμμα gps γιατι τα εχω παιξει ετοιμος ειμαι να παω να αγορασω λογισμικο απο κανενα mls destinator γιατι βρηκα εχει στον γερμανο με 79 ευρω

Το satio είναι S60v5 όχι v3. 60 mb είναι περίπου μόνο ο χάρτης. 17 mb είναι μόνο το πρόγραμμα.

παιδια καλησπερα!για να χακαρουμε το κινητο τι πρεπει να κανουμε?κ σε τι οφελει να κανουμε κατι τετοιο?θα υπαρχουν προβληματα μετα το χακαρισμα?

για χακάρισμα κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114

Κάτι έπαθε....ενώ στο συνδέσω στο pc με το καλώδιο usb του..και δείχνει ότι συνδέθηκε σε δευτερόλεπτα αποσυνδέετε....!

Ενω κατάφερα να του περάσω άλλο firmware και να κάνω και update να δω αν γίνεται,και όλα καλά...Αλλά αυτό δεν λύθηκε με τo usb .Τί να κάνω;;

Και να ρωτήσω κάτι:

3G διαθέσιμο

HSDPA διαθέσιμο

EGPRS διαθέσιμο

μέσα στο manual της συσκευής είχε αυτά...Η διαφορά των 2 πρώτων ποιά είναι;Γιατί εδώ Μυτιλήνη μου βγάζει το H δίπλα στο σήμα απότι το 3G που έβγαζε αγγλία..Και το άλλο μου το κινητό το k800i βγάζει 3g εδώ μυτιλήνη.(αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό το στοιχείο δηλαδή)

για ΗSDPA κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/library/article-42.html

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,χρησσιμοποίησε την Τροποποίηση και την πολλαπλή παράθεση!!

για ΗSDPA κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/library/article-42.html

Άρα καλά κάνει και βγάζει το Η,είναι 3.5G το δίκτυο.

Για το usb τώρα;;

Παρατήρησα μετά το update,ότι όταν ξεκινάει το κινητό το logo της vodafone ,δεν ανοίγει σωστά..δηλαδή να φαίνεται ολόκληρο όταν βγαίνει η άσπρη animation εικόνα.Όταν το κλείνω παίζει μια χαρά η εικόνα που χάνεται το σήμα της voda.Τί γίνεται;Πώς θα το φτιάξω και αυτό;

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Guys some help , εχει κανει κανεις το satio του hack ? .. εχω κωλησει στη διαδικασια που τι κανω τα cer. and key. που μου στειλανε ... τι κανω μετεπειτα ??

Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω update το satio ? Εχω εγκαταστησει το pc suite και απλα δεν βγαζω ακρη. Τρωει αρκετα κολληματα παντως και ελπιζω να στρωσει μετα το update..

Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω update το satio ? Εχω εγκαταστησει το pc suite και απλα δεν βγαζω ακρη. Τρωει αρκετα κολληματα παντως και ελπιζω να στρωσει μετα το update..

Κατέβασε το Update Service και ακολούθησε τις οδηγίες.

Guys some help , εχει κανει κανεις το satio του hack ? .. εχω κωλησει στη διαδικασια που τι κανω τα cer. and key. που μου στειλανε ... τι κανω μετεπειτα ??

Δες εδώ (post #3).

Edited by spaul

Εβγαλα την καρτα μνημης απο το κινητο για να περασω κατι στην καρτα μνημης μέσω του στικάκι που έχω για τις micro sd και οταν την βαζω στο κινητο δεν μου αναγνωριζει τπτ.Ειναι λες και δεν υπαρχει μεσα.Την ξαναεβγαλα μετα για να βγαλω ολα τα αρχεια που εβαλα μηπως δημιουργουν καποιο προβλημα αλλα το ιδιο.Προσπαθησα να βαλω και αλλη μια καρτα μνημης που εχω και μ'αυτην μια απο τα ιδια...Τι φταιει;

Τί file system έχει κάρτα; (FAT, FAT32, NTFS). Δοκίμασε να της κάνεις ένα format.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τί file system έχει κάρτα; (FAT, FAT32, NTFS). Δοκίμασε να της κάνεις ένα format.

Απενεργοποιησα το τηλεφωνο και μολις το ανοιξα μου την εμφανισε...

Ευχαριστώ πάντως...

Το σύνδεσα τώρα με το usb καλωδιο το κινητό και φορτίζει το κινητό όσο το έχω συνδεδεμένο.Θα μου δημιουργησει κανενα προβλημα με την μπαταρια;Γιατί μόνο μια φορά το έχω φορτίσει.

kanto xana :)

Ειναι η 4η φορα που κανω εγκατασταση λογισμικου. Απογοητευση. Απο δω και περα τα επομενα κινητα θα ειναι μονο iphone..

i alithia einai telika oti to satio vgike me pola provlimata kai ego den eimai euxaristimenos oso gia iphone simfono kai ego

Γι'αυτο ειναι και τα update..! Αλλα και εκει απετυχαν..

Κάνε ένα hard format *#7370#.προσοχή όμως γιατί θα χαθούν τα δεδομένα. Edited by GEOGEOGEO

Μια ερωτηση, με τoν skyfire web browser παιζει απο το μενου της vodafone να δω live tv; και αν ναι πως θα το κανω να ανοιγει ο skyfire απο το μενου της vodafone αντι του προεπιλεγμενου browser;

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παίδες έχω φάει ένα κόλλημα και θέλω να ρωτήσω κάτι.:confused:

Είναι φυσιολογικό όταν δεν κατεβάζουμε κάτι από το δίκτυο να υπάρχει κάτω από το σήμα της κεραίας και δύο διακοπτόμενες γραμμές;:worry:

Έχω την εντύπωση ότι άρχισε να εμφανίζει τις δύο αυτές γραμμές από όταν ενεργοποίησα για πρώτη φορά το google maps και το Worldmate...

Επειδή με ψιλοαγχώνει αυτό και φοβάμαι για πιθανή χρέωση...

Σε κατάσταση αναμονής σας εμφανίζεται μόνο η κεραία με τις μπάρες του σήματος, ή και οι δύο διακοπτόμενες γραμμές κάτω από την κεραία;

Εμένα είναι πλέον πάντα με τις διακοπτόμενες γραμμές, οι οποίες όταν κάνω update το worldmate γίνονται για λίγο συνεχείς και μετά το τέλος του update ξανά διακοπτόμενες.

Οι συνεχόμενες γραμμές σημαίνουν απ'όσο γνωρίζω ότι υπάρχει σε εξέλιξη ( ενεργή) διακίνηση δεδομένων. Οι διακεκομμένες σημαίνουν πως υπήρχε σύνδεση ενεργή και πως τώρα κλείνει ή ότι δεν υπήρχε σύνδεση και πάει να συνδεθεί.

Οι συνεχόμενες γραμμές σημαίνουν απ'όσο γνωρίζω ότι υπάρχει σε εξέλιξη ( ενεργή) διακίνηση δεδομένων. Οι διακεκομμένες σημαίνουν πως υπήρχε σύνδεση ενεργή και πως τώρα κλείνει ή ότι δεν υπήρχε σύνδεση και πάει να συνδεθεί.

Ειναι GPRS για να το βρεις αυτο στο μενου ''αρχειο καταγραφης'' πατα στη δεξια εικονα εχει σημα ενα χαρτι με τα βελακια αυτα που λες οτι βγαζει πατας επιλογη - προβολη και βλεπεις τι κατεβαζεις

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Να συμπληρώσω πως υπάρχει και η δυνατότητα να πας στις Ρυθμίσεις, Συνδεσιμότητα, Διαχείριση συνδέσεων και να δεις αν είναι ενεργή καποια σύνδεση.

Johny-B, για πες μας τελικά τι έγινε όποτε μπορέσεις :)

Να συμπληρώσω πως υπάρχει και η δυνατότητα να πας στις Ρυθμίσεις, Συνδεσιμότητα, Διαχείριση συνδέσεων και να δεις αν είναι ενεργή καποια σύνδεση.

Αυτο ειναι για να το δες τη στιγμη που συμβαινει, αυτο που ειπα ποιο πανω ειναι για να δει και το ιστορικο με τα δεδομενα και ποσο συχνα το κανει αυτο, και το σημαντικοτερο να δει μηπος κατεβαζει ΚΒ και δεν το ξερει.

Λοιπόν, βλέπω μεν την εικόνα με την σελίδα χαρτί και τα βελάκια, αλλά δεν γίνεται τίποτε όταν την πατάω.

Μπορώ μόνο να μπω στα "Πακέτα Δεδομενων" και να δω τι έχω στείλει και τι έχω λάβει συνολικά...

γεια σας παιδια, εχει παρει μια συναδελφος ενα σατιο και ψαχνουμε να βρουμε ενα msn messenger για το κινητο, μηπως μπορει να βοηθησει καποιος

ευχαριστω

Λοιπόν, βλέπω μεν την εικόνα με την σελίδα χαρτί και τα βελάκια, αλλά δεν γίνεται τίποτε όταν την πατάω.

Δυο εικονες εχει εκει, η δεξια εικονα ειναι αυτη που λεμε και μας ενδιαφερει και πρεπει να επιλεξεις. Η αριστερα εικονα εχει ενα ρολοι στη μεση με βαλακια αριστερα - δεξια και απο κατω εχει της ''προσφατες κλησεις'' τη ''διαρκεια κλησεων'' και τα ''πακετα δεδομενων''. Στη δεξια εικονα εκει πρεπει να σου βγαζει μια λιστα με ολες της εισερχομενες - εξερχομενες υπερεσιες sms, ομιλιας, wi-fi, GPRS. Eχει στης ''επιλογες'' ''φιλτρο'' επιλεγεις ''συνδεσεις πακετων δεδομενων'' και σου βγαζει μονο το gprs, πατας ''επιλογες'' ''προβολη'' και γραφει κατευθυνση, τυπος, διαρκεια σταλθεντα kb και ληφθεντα kb.

Δυο εικονες εχει εκει, η δεξια εικονα ειναι αυτη που λεμε και μας ενδιαφερει και πρεπει να επιλεξεις. Η αριστερα εικονα εχει ενα ρολοι στη μεση με βαλακια αριστερα - δεξια και απο κατω εχει της ''προσφατες κλησεις'' τη ''διαρκεια κλησεων'' και τα ''πακετα δεδομενων''. Στη δεξια εικονα εκει πρεπει να σου βγαζει μια λιστα με ολες της εισερχομενες - εξερχομενες υπερεσιες sms, ομιλιας, wi-fi, GPRS. Eχει στης ''επιλογες'' ''φιλτρο'' επιλεγεις ''συνδεσεις πακετων δεδομενων'' και σου βγαζει μονο το gprs, πατας ''επιλογες'' ''προβολη'' και γραφει κατευθυνση, τυπος, διαρκεια σταλθεντα kb και ληφθεντα kb.

Δυστυχώς δεν μπορώ να επιλέξω την δεξιά εικόνα. Δεν ξέρω γιατί.:(

Είναι επιλεγμένη η αριστερή και έχει από κάτω όλα αυτά που αναφέρεις (πρόσφατες κλήσεις κλπ.)

• The title was changed to Sony Ericsson Satio