jonkyr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Κυριοι και κυριες, καλημερα. Εχω ετοιμο το Λολιποπ για κατεβασμα. Φωτο-Βιντεο-Ringtones σωθηκαν ηδη στον υπολογιστη μου. Ξερει κανεις: α) πώς θα σωσω τα sms (χρησιμοποιω handcent sms); β) χανονται τα μνμ απο viber; γ) υπαρχει τροπος να σωσω ιστορικο απο παιχνιδια κλπ.; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Κυριοι και κυριες, καλημερα. Εχω ετοιμο το Λολιποπ για κατεβασμα. Φωτο-Βιντεο-Ringtones σωθηκαν ηδη στον υπολογιστη μου. Ξερει κανεις: α) πώς θα σωσω τα sms (χρησιμοποιω handcent sms); β) χανονται τα μνμ απο viber; γ) υπαρχει τροπος να σωσω ιστορικο απο παιχνιδια κλπ.; Ευχαριστω πολυ. α) Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για back up sms στο play store β) Χάνονται, μένουν μόνο οι ομάδες γ) Δοκίμασε αυτή την εφαρμογη αν δεν είσαι root αλλιώς το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ευχαριστω Κοσμα. Θα κανω μπακ απ σμσ με καποια εφαρμογη, ευχαριστω. Το βαιμπερ δεν ειναι προβλημα, το Χιλιουμ το εχω εγκαταστησει (σε παλιοτερη αλλαγη κινητου νομιζω) στο πισι μου και με ταλαιπωρησε. Θα το δοκιμασω ξανα, αλλιως δεν πειραζει... χαλαλι τα παιχνιδια. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ευχαριστω Κοσμα. Θα κανω μπακ απ σμσ με καποια εφαρμογη, ευχαριστω. Το βαιμπερ δεν ειναι προβλημα, το Χιλιουμ το εχω εγκαταστησει (σε παλιοτερη αλλαγη κινητου νομιζω) στο πισι μου και με ταλαιπωρησε. Θα το δοκιμασω ξανα, αλλιως δεν πειραζει... χαλαλι τα παιχνιδια. Ευχαριστω και παλι. Δεν ξέρω αν είχες βάλει να κάνει ο λογαριασμός σου google αυτόματο back up των εφαρμογών, δικτύων wi-fi κτλ και να τα επαναφέρει όταν το στήνεις πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ουτε εγω. Που το βρισκω αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρηκα. Ναι, το εχω βαλει. Λογικα θα μου επαναφερει τα σημαντικοτερα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 How do I clear Cache Partition on my device (Lollipop) 1. With the phone powered off, press and hold the Volume Down button and the Power button at the same time until the device turns on. 2. Press the Volume Down button twice to highlight "Recovery mode" 3. Press the Power button to restart into Recovery mode. You'll see an image of an Android robot with a red exclamation mark and the words "No command." 4. While holding down the Power button, press the Volume Up button. Αυτή είναι η διαφορά από το kitkat 5. Use the volume buttons to scroll to "wipe data/factory reset" and press the Power button to select it. 6. Scroll down to "Yes - erase all user data" and press the Power button to select it. Από Recovery κάνεις επίσης Wipe cache partition και αν υπάρχει, Wipe Dalvik cache. Εντυπώσεις πολύ καλές από το Lollipop/ Βάλτε το είναι πολύ όμορφο και φινετσάτο. Αλλά οπωσδήποτε πιστεύω πρέπει να κάνετε τα παραπάνω Φίλε μου οι οδηγίες είναι λάθος.Στο βήμα 3 πρέπει να πατήσεις Volume Up για να επιλέξεις το Recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Σωστά, σε εκείνο το βήμα χρησιμοποιείς το Volume Down για να πας στις επόμενες επιλογές και το Volume Up για να επιλέξεις (το Recovery σε αυτή την περίπτωση). Όταν μπεις στο Recovery τότε χρησιμοποιείς το Power Button για να επιλέξεις κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με το σήμα?Έκανα και factory reset και wipe cache και βλέπω ότι δεν έχω ποτέ σήμα.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Την εκανα και εγώ σε αγγλικό. Η αρχική οθόνη δεν άλλαξε τίποτα εκτός από τα εικονίδια. Άλλαξε η μπάρα ειδοποίησης με κάποιες συντομεύσεις κτλ. Εκνευριστικό που θέλει και ξεκλείδωμα και μοτίβο αν κλειδώσει. Τα υπόλοιπα μπαταρία σήμα κτλ θα δείξουν.προς το παρών δεν φαίνεται πρόβλημα. Το Wi-Fi δείχνει φουλ ένδειξη σε μέρη που είχε λιγότερο. Ωραία τα εικονίδια και μενού στο μενού κλήσης. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Όλα καλά πήγαν σε εμένα. Έκανα βέβαια factory reset. Θα πω τις εντυπώσεις μου για την μπαταρία σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Btw δεν έκανα επαναφορά και δεν θα κάνω αν δεν δω να έχει κάποιο σοβαρό θεμα Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μετα απο λιγες ωρες με Λολι, χωρις να κανω καποιο wipe, δεν βλεπω καποιο προβλημα. Σημα κομπλε, γουιφι (σπιτι) μια χαρα, μπαταρια χωρις σκαλωματα, λαγκαρισμα πουθενα. Θα το προσεξω φυσικα τις επομενες ημερες και θα αποφασισω πώς θα κινηθω. Εχω κανει back up, ειμαι κομπλε. Με ενοχλει αφανταστα ομως το γεγονος οτι ενω εχω DW + Rocket Dialer, η μονη επιλογη που μου βγαζει για κλησεις ειναι η εργοστασιακη!!!!! Επιλεγω τον αριθμο/ονομα που θελω να καλεσω απο το Rocker, αλλα με ρωταει ποιον dialer να επιλεξω. Οταν πατησω "μονο μια φορα" για να χρησιμοποιησω το stock ("τηλεφωνο"), τοτε με πεταει στην οθονη κλησης του stock (λογικοτατο). Καποια ιδεα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τελικά το πρόβλημα με το σήμα έφτιαξε!Γενικά πάει μια χαρά το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλά εκεί στη google δεν σκέφτονται; Με κλειδωμένο το κινητό και με κωδικό αφήνει ακόμα να πατήσεις το power button και να κλείσεις το κινητό χωρίς να ζητήσει ξεκλείδωμα. Επείσης τα quick settings στη μπάρα αφήνουν να κλείσεις τα data/να ενεργοποιήσεις τη πτήση χωρίς επίσης ξεκλείδωμα. Ενεργοποιήστε παιδιά το encryption στα settings γιατί άμα χτύπα ξύλο το χάσατε το κιν ποιός ξέρει τα δεδομένα σας που θα πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλά εκεί στη google δεν σκέφτονται; Με κλειδωμένο το κινητό και με κωδικό αφήνει ακόμα να πατήσεις το power button και να κλείσεις το κινητό χωρίς να ζητήσει ξεκλείδωμα. Επείσης τα quick settings στη μπάρα αφήνουν να κλείσεις τα data/να ενεργοποιήσεις τη πτήση χωρίς επίσης ξεκλείδωμα. Ενεργοποιήστε παιδιά το encryption στα settings γιατί άμα χτύπα ξύλο το χάσατε το κιν ποιός ξέρει τα δεδομένα σας που θα πάνε. αυτό μου της έσπασε και μένα! το encryption τι κάνει ακριβώς?? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Kαι αν καποιος δεν θελει με τίποτα να προχωρήσει σε wipe cache και factory reset ειναι σίγουρο πως το τηλέφωνο θα υπολειτουργεί σχετικά με τις δυνατότητες του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Προφανως και οχι. Το αφηνεις ως εχει, βλεπεις πώς λειτουργει κι αποφασιζεις αναλογως αν θελεις να κανεις wipe. Εγω τουλαχιστον ετσι αποφασισα, οπως και πολλοι αλλοι συμφορουμιτες προφανως. Δεν εχεις τπτ να χασεις, μονο να κερδισεις (χρονο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το εβαλα και εγω αλλα για ενα περιεργο λογο δεν μου πεταγεται το πληκτρολογιο οταν παταω καπου να γραψω. σαν να μην υπαρχει. μπηκα με guest account και λειτουργει μια χαρα. φανταζομαι καποιο σκαλωμα εχει φαει και αναγκαστικα παω για factory reset... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) μόλις μπαινω στις ρυθμίσεις language & input crashαρουν οι ρυθμίσεις. lollipo πάνω απο kitkat και μετά wipe cache. το έπαθε κανείς άλλος? Edited March 10, 2015 by hritso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 αυτό μου της έσπασε και μένα! το encryption τι κάνει ακριβώς?? Κρυπτογραφεί τα δεδομένα ώστε σε περίπτωση που δεν μπορείς να κάνεις remote wipe να μην μπορεί κάποιος με υπολογιστή να έχει πρόσβαση σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Κρυπτογραφεί τα δεδομένα ώστε σε περίπτωση που δεν μπορείς να κάνεις remote wipe να μην μπορεί κάποιος με υπολογιστή να έχει πρόσβαση σε αυτά. Σημειωτέον πάντως το encryption δεν είναι "τσάμπα", με την έννοια πως έχει performance hit. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Το έβαλα και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Νομίζω ότι μου δίνει καλύτερο wifi. Να ρωτήσω: 1) η "οθόνη μετάδοσης" τι ακριβώς κάνει? 2) πριν δούλευα ένα widget με κουμπί "on-off" για τα δεδομένα και τώρα δεν δουλεύει σε lolipop. Ξέρετε κάποια που να λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Τι ειπαμε οτι σημαινει το θαυμαστικο στην ενδειξη σηματος; Και γιατι αφου εχω θαυμαστικο, δεν βλεπω ποσες γραμμουλες σημα πιανω. Ειναι "μασιφ" ασπρο το εικονιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παρατηρησα ενα μικρο bug. Μερικες φορες δε ακουγεται ο ηχος κλειστρου οταν βγαζω φωτο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Τι ειπαμε οτι σημαινει το θαυμαστικο στην ενδειξη σηματος; Και γιατι αφου εχω θαυμαστικο, δεν βλεπω ποσες γραμμουλες σημα πιανω. Ειναι "μασιφ" ασπρο το εικονιδιο. Το θαυμαστικο σημαινει οτι δεν εισαι συνδεδεμενος στο internet. Οσο για το σημα, πλεον ετσι εμφανιζεται. "Μασιφ" χαρην material design υποθετω... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts