Jump to content

Απομιμήσεις συσκευών Nokia

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερχετε καποιος στο μαγαζι που δουλευω και μου φερνει ενα κινητο "NΑΚΙΑ" με τεραστια γραμματα.... (εμοιαζε με το 6700 classic) ... ΕΛΕΟΣ... please have mercy

:D

Edited by Red_Alert

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

• Απαντήσεις 107
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα....

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως το fake έχει portrait mode, στέλνει mms και στο δίνουν με 2 μπαταρίες......

Όπου δηλαδή πάσχει το γνήσιο, το fake μας τσακίζει :lol:

Γιάννης! :)

• 2 weeks later...
Λοιπον επειδη φερνω κλωνους απο κινα και εχω πιασει νοκια κανονικα και κλωνους ολα φενονται στην μεταφραση,Ολα τα κινεζικα εχουν κακη μεταφραση.Πχ δοκιμαστε να κανετε μια κληση και κοιταζωντας την οθονη γραψει "αποβολη κλησης" ειναι 100% μουφα επισης τα χαρακτηριστηκα wifi και gps δεν υπαρχουν.Οταν ανοιγεις τους χαρτες σε βγαζει μονο μια φωτο απο χαρτη της ελλαδος!!Η μπαρα που βρισκεται στην κεντρικη οθονη δεν φεγει ποτε οτι και να κανεις.Αλλα προσοχη απο την μεταφραση και μονο θα καταλαβεται πολλα.Οσο για το slide εχω φερει κλωνους που ειχαν κλασεις ανωτερω απο το αυθεντικο!

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

Λοιπον επειδη φερνω κλωνους απο κινα και εχω πιασει νοκια κανονικα και κλωνους ολα φενονται στην μεταφραση,Ολα τα κινεζικα εχουν κακη μεταφραση.Πχ δοκιμαστε να κανετε μια κληση και κοιταζωντας την οθονη γραψει "αποβολη κλησης" ειναι 100% μουφα επισης τα χαρακτηριστηκα wifi και gps δεν υπαρχουν.Οταν ανοιγεις τους χαρτες σε βγαζει μονο μια φωτο απο χαρτη της ελλαδος!!Η μπαρα που βρισκεται στην κεντρικη οθονη δεν φεγει ποτε οτι και να κανεις.Αλλα προσοχη απο την μεταφραση και μονο θα καταλαβεται πολλα.Οσο για το slide εχω φερει κλωνους που ειχαν κλασεις ανωτερω απο το αυθεντικο!

Eχω δει κατι κλωνους του 8800 arte,carbon,sapphire arte..εχεις φερει κανενα απο αυτα?Aπο ακτινοβολια και sar τι λενε?

Ολα έχουν και λάθος εσωτερικό όνομα πίσω απο τη μπαταρία και άλλο στο λογισμικό.

Eχω δει κατι κλωνους του 8800 arte,carbon,sapphire arte..εχεις φερει κανενα απο αυτα?Aπο ακτινοβολια και sar τι λενε?

Εχω φερει το καρμπον το οποιο εξωτερικα ειναι ολοιδιο με απιστευτη ποιοτητα και κοφτερο slide .Στο μενου ομως εμφανιζονται τα γνωστα "σημαδια" οπως αποβολη κλησης επετευθει και τα σχετικα.Τωρα απο σαρ δεν θυμαμε να εγραφε τιποτα σχετικο ουτε στο κουτι ουτε στο βιβλιαρακι του.

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

καλημερα

προσφατα αγορασα ενα NOKIA saphire arte κινεζικο( εν γνωση μου).

ειναι πιστο αντιγραφο αλλα το προβλημα ειναι με την μνημη του!

ενω εχει micro sd καρτα 4g και την διαβαζει κανονικα,δεν μπορει να ενσωματωθη με το τηλ.δηλαδη ενω μπορω να περασω στην καρτα τραγουδια-βιντεο κτλ,οταν παω πχ να βαλω ενα τραγουδi απο την καρτα για ringtone μου λεει not enough memory.

τι μπορω να κανω? υπαρχει τροπος να αυξησω την μνημη του τηλ? αν παω σε nokia shop θα με εξηπηρετησουν?

ευχαριστω προκαταβολικα!

Σε Nokia Shop δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσουν.

Το κινητό το μόνο κοινό που έχει με τα Nokia είναι η εμφάνιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 2 weeks later...
nokia 8800 carbon arte, κλώνος, θέλω να ρωτήσω αν έχει το ιδιο λογισμικο με το original 8800 carbon arte, γιατί έχω σκοπό να βάλω την νέα έκδοση.

Ti εννοεις νεα εκδοση? Βρήκες τροπο να το αναβαθμίσεις δηλαδη?
Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Οι κλώνοι διαφόρων τέτοιων συσκευών δεν έχουν το ίδιο λογισμικό με τα original κινητά της Nokia. Οπότε δεν μπορείς να περάσεις κανένα λογισμικό ή εφαρμογή που αφορά το λειτουργικό Series 40.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

nokia 8800 carbon arte, κλώνος, θέλω να ρωτήσω αν έχει το ιδιο λογισμικο με το original 8800 carbon arte, γιατί έχω σκοπό να βάλω την νέα έκδοση.

Τι κλώνος και πράσινα άλογα, σας κοροιδεύουν και σας παίρνουν τα λεφτά κοροιδίσια για πράγματα που δεν αξίζει

εγω ειμαι του αμα μπορεις παρε το γνησιο...επειδη εχω πολλα χρονια παρε δωσε με κινεζικο εμποριο και εχω δει σκεπτικο κινεζων..μακρια.....καμμια ποιοτητα, καμμια συνεπεια, καθολου επαγγελματιες..προκειμενου να πληρωσεις πουλανε τη μανα τους..

δε μπορω να φανταστω τι ακτινοβολια θα εχουν τα κινεζικα versions..

• 1 month later...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gE3_gmccfTE&feature=player_embedded]YouTube- NOKIA N8 KNOCKOFF / CLONE[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• 2 weeks later...
Τι κλώνος και πράσινα άλογα, σας κοροιδεύουν και σας παίρνουν τα λεφτά κοροιδίσια για πράγματα που δεν αξίζει

δηλαδη θες να πεις οτι το original 8800 αξειζει τα 1500€??:lol:

δηλαδη θες να πεις οτι το original 8800 αξειζει τα 1500€??:lol:

Τι άκυρο είναι αυτό που πέταξες ρε παιδάκι μου. Είπα εγώ τέτοιο πράγμα? Αν αξίζει η όχι το αποφασίζει αυτός που ενδιαφέρεται και το παίρνει η όχι, έτσι απλά!

Το να πάρεις μαιμού όμως είναι άλλο πράγμα . Το παίρνεις για να το βλέπουν οι άλλοι και όχι να το χαίρεσαι εσύ , και αυτό είναι η χειρότερη κοροϊδία κάποιου απέναντι στον εαυτό του !

Τι άκυρο είναι αυτό που πέταξες ρε παιδάκι μου. Είπα εγώ τέτοιο πράγμα? Αν αξίζει η όχι το αποφασίζει αυτός που ενδιαφέρεται και το παίρνει η όχι, έτσι απλά!

Το να πάρεις μαιμού όμως είναι άλλο πράγμα . Το παίρνεις για να το βλέπουν οι άλλοι και όχι να το χαίρεσαι εσύ , και αυτό είναι η χειρότερη κοροϊδία κάποιου απέναντι στον εαυτό του !

Συμφωνώ απολύτως.

Η Μόστρα σε όλο της το μεγαλείο.

• 2 weeks later...

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μ αρεσουν οι υποδοχες στο πλαι που ανοιγουν αντικρυστα σαν τις πορτες στο rx8:lol:

Για να καταλάβω.... αυτό είναι κλώνος?

• 2 weeks later...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

[sIGPIC][/sIGPIC]