Jump to content

nikmel22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    96.4%

Everything posted by nikmel22

  1. SAMSUNG S4 MINI O2 IMEI ...... S/N ....... Δικτυο cosmote Το παραπανω κινητο μου βγαζει να εισαγω pin ξεκλειδωματος δικτυου σιμ οποιοα βοηθεια δεκτη.
  2. Δεν εχει playstore μεσα. Ασε που βαζει και μερικα πορνο.
  3. Χαιρετω την παρεα. Μια λυση ψαχνω παιδια γιατι θα χαζεψω βραδιατκα Σημερα επεσε στα χερια μου το εν λογω κινητο απο εναν φιλο μου το οποιο με το που το ανοιγω και το συνδεω στο ιντερνετ αρχιζει τα τρελλα του και εγκαθιστα μονο του οτι να ναι. Απο apus μεχρι και flashlight.Θελω να μου πειτε αν υπαρχει λυση χωρις φλασαρισμα αν γινεται.Να πω οτι εχω δοκιμασει οτι adblock κυκλοφορει και τωρα freezaro εφαρμογες με το rom toolbox pro. Καθε ιδεα και βοηθεια δεκτη.
  4. nikmel22

    iPhone 4S

    Άμα θυμόμουν το εμαιλ θα έβρισκα τον κωδικό.... Το θέμα είναι ότι δεν το θυμάμαι καθόλου έχει χρόνια που το έφτιαξα το ίδ. Υπάρχει ελπίδα αν το πάω σε τοπικό κατάστημα αππλε με την απόδειξη αγοράς από Γερμανία να το ανοίξουν;
  5. nikmel22

    iPhone 4S

    Καλησπερα στην παρεα. Η ανιψια μου μου εφερε σημερα το iphone της το οποιο ειναι κλειδωμενο και ζηταει apple id και συνθηματικο. Τον λογαριασμο στο apple store τον ειχα κανει εγω αλλα δυστηχως δεν τα θυμαμαι. Μπορω με καποιο τροπο να το ανοιξω? Υπαρχει η αποδειξη αγορας αλλα ειναι απο γερμανια υπαρχει τροπος να γινει σε τοπικο καταστημα APPLE κατι?
  6. Καλησπέρα στην παρέα. Μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω με την ελληνική γλωσσά; Σε όλα τα site που έψαξα είχαν μόνο την αγγλική έκδοση.
  7. Ειχα και εγω το ιδιο θεμα σε ενα pc και αυτο που εκανα ηταν να βγαλω τους υπολοιπους δισκους και να αφησω μονο αυτον που ηταν για εγκατασταση. Δες και τι ειδος ειναι το διαμερισμα που φτιαχνεις γιατι συνηθως το θεμα εμφανιζεται οταν υπαρχει ενα "δυναμικο" διαμερισμα.
  8. Το έχω διαβάσει πάνω από 10 φορές και πουθενά δεν αναφέρεται στο ολλανδικό ταχυδρομείο.
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα από Minideal ένα thl t6s και το έβαλα να έρθει με ολλανδικό ταχυδρομείο. Όταν βάζω το track number στο site μου λέει 2014-09-05 15:54, The item has arrived in the country of destination. Άλλα στο ελληνικό ελτα δεν μου δείχνει τίποτα με το track. Ξέρετε περίπου σε πόσες μέρες παραλαμβάνω?
  10. nikmel22

    iPhone 4

    Αν μου έλεγε δεν θα ζητούσα βοήθεια..:) Μονό αυτό το μήνυμα μου βγάζει για την κάρτα σιμ.
  11. nikmel22

    iPhone 4

    Οταν δεν εχω καρτα σιμ μου ζηταει σιμ και οταν βαζω μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη η κατι τετοιο. Ειναι σαν να κανεις πρωτη ενεργοποιηση.
  12. nikmel22

    iPhone 4

    Καλημερα στην παρεα. Με εδωσε μια φιλη μου ενα Iphone 4 αλλα ειναι κλειδωμενο για τα σουηδικα δικτυα. Πως μπορω να δω ποια εκδοση ιος φοραει για να το κανω jb και μετα Unlock?
  13. http://m.tinydeal.com/product/feiteng-h7189-55-mtk6589-4-core-android-42-gps-phone-90631 Βρήκα αυτό σε προσφορά αλλά δεν ξέρω καθόλου την μάρκα αυτή. Το έχει πάρει κανείς?
  14. Έχω το coolpad 7320 αλλά από ότι είδα το ανέβασαν τιμή. Οπότε ψάχνω ένα παρόμοιο η περίπου το ίδιο ας είναι και τετραπυρηνο με τουλάχιστον 1γβ ραμ και χαμηλότερη τιμή από του coolpad. Θα ήθελα να μου προτείνετε τηλέφωνα δοκιμασμένα.
  15. Δεν το εχω πειραξει. Ειναι με την εργοστασιακη.
  16. Παιδια καλησπερα.εχω το κινητο για δοκιμη μια βδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενως μεχρι στιγμης. Το μονο θεμα ειναι αυτο με τα σμσ δεν λαμβανω απο πενταψηφια με αποτελεσμα να μην ειδοποιουμε ποτε τελειωνουν τα λεπτα ομιλιας. Το θεμα με το proximity sensor το ειχα και εγω αλλα με ενα procalibrate μεσα απο τις ρυθμισεις λυθηκε.
  17. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Ποια εκδοσή φοράς?Αν έχεις την 4.3 αυτή εδώ είναι πολύ καλη.http://images.nortonline.com.gr/images/926d29858a1e4b628e6f1bbd3aa1725b_original.jpg
  18. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Η θήκη μέχρι την 4.3 ήταν κορυφή. Προστασία και λειτουργικοτητα μαζί. Αλλά πλέον αυτό το αναγκαστικό άνοιγμα κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο είναι πραγματικά εκνευριστικό.
  19. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Αυτή εδώ είναι σε άσπρο την έχω εγώ.
  20. Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλο από minideal είναι αξιόπιστο το σιτε? Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κατάστημα?
  21. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπέρα στην παρέα. Έχω να αναφέρω το εξής πρόβλημα με την κιτκατ. Έχω αγοράσει μια θήκη σαν πορτοφόλι και μπροστά έχει 2 κενά ένα για να βλέπω ποιος με καλεί και ενα για να απαντάω. Το θέμα είναι ότι με την κιτκατ το κουμπί απόρριψης και αποδοχής κλήσης έχει μεταφερθεί μια γραμμη κάτω με αποτέλεσμα να πρέπει να ανοίγω την θήκη κάθε φορά για να απαντήσω την κλήση. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανεβάσω πιο πάνω? Είναι κρίμα γιατί την ακριβωπληρωσα την θήκη.
  22. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Σε ταχύτητα αν εξαιρέσεις το notification bar μπορεί να είναι και ελάχιστα ταχύτερο. Για την μπαταριά τώρα που το είδα από τις 9 που το έβγαλα από την φόρτιση με σταμινα ενεργό wifi και δυο κλήσεις είναι στο 97%.
  23. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Και εγώ δεν έκανα clean install και νόμιζα ότι από αυτό είναι. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχουμε πολλές αλλαγές ούτε κάποιο χοντρό κόλλημα.
  24. nikmel22

    Sony Xperia Ζ

    Συμβαίνει και σε έμενα. Λογικά κάποιο bug θα είναι. Ελπίζουμε σε διόρθωση.
×
×
  • Create New...