Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε θα περιμένουμε τι να κάνουμε χεχε.

κατι άλλο . (sorry για το πρήξιμο) πως θα καταλάβω οτι έχει ενεργοποιηθεί το internet στο συμβόλαιο μου , και δε συνδέομαι με κανα wap για παράδειγμα; δηλαδή πως θα καταλάβω οτι όντος ξοδεύω απο τα mb που έχω τον μήνα στο συμβόλαιό μου; στις ρυθμίσεις δικτύου κάτι vpn settings έχει, που λέει οτι δεν είναι διαμορφωμένο. έχει καμια σχέση αυτό;

παιδιά sorry again προσπαθώ, αλλά όλα τα threds είναι πάρα πολλές σελίδες και χάνομαι κάπως. Αν κάποιος βαριέται να γράφει ας στείλει ένα link έστω να διαβάσω (οχι του στύλ ψάξε μέσα σε 100 σελίδες :P)

Θα δεις πάνω αριστερά το σηματάκι του 3G / GPRS / WIFI αναλόγως ότι είναι ποιο "δυνατό" (στην περίπτωση που τα έχεις όλα ανοιχτά :p)

Μεταξύ του GPRS και 3G πάντως να ξέρεις πως αν δεν υπάρχει κάλυψει στην περιοχή σου θα υπερισχύει το πρώτο , δηλαδή με ταχύτητες φωτός σερφάρισμα :lol:

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω θέματα :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να το ξεκλειδώσεις δεν έχω να πω κάτι, αν και πιστεύω από το να πετάξεις κάποια χρήματα να δεις τους οδηγούς του forum και να το κάνεις μόνος σου, είναι αστέιο...

Όσο για τα ελληνικά τα έχει μέσα από την μαμά του...:)

Πληκτρολόγιο+Μενού...

μακαρι να μπορουσα αλλα δεν εχω ιδεα απο iphone!!!!!δεν υπαρχει κανενα μαγαζι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μακαρι να μπορουσα αλλα δεν εχω ιδεα απο iphone!!!!!δεν υπαρχει κανενα μαγαζι?

Φίλε μου και να το κάνεις j/b σε κάποιο μαγαζί μετά πως νομίζεις ότι θα περνάς εφαρμογές κ.λπ. θα πηγαίνεις κάθε φορά στο μαγαζί και θα τα σκας; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αφού το σπάσεις. Δεν βρεθήκαμε όλοι με τις γνώσεις για iPhone, διαβάσαμε λίγο, παίξαμε μαζί του, το "χαλάσαμε" και το μάθαμε. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ότι και να του κάνεις επανέρχεται εύκολα στην αρχική κατάσταση.

Είσαι και νέο παιδί μην ακούω βλακείες.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

ρε παιδες κανενα μαγαζι στην θεσσαλονικη για να ξεκλειδσω to iphone και να βαλω ελληνικα?

Απαντήσεις και εύκολες λύσεις υπάρχουν εδώ και εδώ αρκεί να έχεις διάθεση , χρόνο και όρεξη :rolleyes: (αν και από το "πρόβλημά σου , κάτι μου λέει πως δεν έχεις μπει καν στον κόπο να τα κοιτάξεις) . Κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος και γνώστης :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλημέρα παιδιά

Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπορώ να βρω μια λύση....

Όταν το τηλ. είναι κλειδωμένο και δέχομαι μια κλήση και απαντήσω, μόλις το ξεκλειδώνω (οποιαδήποτε στιγμή αργότερα) αντί να μου βγάλει την κεντρική οθόνη μου βγάζει συνεχώς την λίστα κλήσεων...

Υπάρχει κάποιος τρόπος απενεργοποίησης?

Μόνο εμένα ενοχλεί τόσο πολύ αυτό? :mad:

Live and let live...

Καλημέρα παιδιά

Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπορώ να βρω μια λύση....

Όταν το τηλ. είναι κλειδωμένο και δέχομαι μια κλήση και απαντήσω, μόλις το ξεκλειδώνω (οποιαδήποτε στιγμή αργότερα) αντί να μου βγάλει την κεντρική οθόνη μου βγάζει συνεχώς την λίστα κλήσεων...

Υπάρχει κάποιος τρόπος απενεργοποίησης?

Μόνο εμένα ενοχλεί τόσο πολύ αυτό? :mad:

Δεν ενοχλεί μόνο εσένα φίλε μου. Όλοι μας προσπαθούμε να το "συνηθίσουμε" και αυτό, όπως και όλες τις υπόλοιπες ιδιοτροπίες και ελλείψεις που έχει το iPhone σαν τηλέφωνο.

Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις feedback στην Apple, αν και το πιθανότερο είναι να σε εγγράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να το επιχειρήσεις (εγώ ήδη το έχω κάνει). :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Απαντήσεις και εύκολες λύσεις υπάρχουν εδώ και εδώ αρκεί να έχεις διάθεση , χρόνο και όρεξη :rolleyes: (αν και από το "πρόβλημά σου , κάτι μου λέει πως δεν έχεις μπει καν στον κόπο να τα κοιτάξεις) . Κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος και γνώστης :)

ρε παιδια καταρχας ευχαριστω για τισ απαντησεις σας αλλα οπως προειπα και το φωναζω δεν εχω ιδεα απο iphone και ουτε καν το εχω δει απο κοντα,εγω ειμαι παιδι της SE γιαυτο ρςωταω και το κηνιτο δεν ειναι δικο μου,ειναι απο εναν φιλο μου και του το εφεραν απο γερμανια δωρο και ειναι αμερικανικο.....και βεβαια φιλε μου kormos εχω κοιταξει και γιαυτο ρωταω γιατι πιστευω οτι αν παω να το κανω θα του το χαλασω!!!!μακαρι να ηξερα λιγο και να μην σας ''επριζα''!!!!!(πλακα κανω) και ευχαριστω ιδιαιτερος δυο παιδια που φιλοτιμηθικανε να μου το κανουν οι ιδιοι!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια καταρχας ευχαριστω για τισ απαντησεις σας αλλα οπως προειπα και το φωναζω δεν εχω ιδεα απο iphone και ουτε καν το εχω δει απο κοντα,εγω ειμαι παιδι της SE γιαυτο ρςωταω και το κηνιτο δεν ειναι δικο μου,ειναι απο εναν φιλο μου και του το εφεραν απο γερμανια δωρο και ειναι αμερικανικο.....και βεβαια φιλε μου kormos εχω κοιταξει και γιαυτο ρωταω γιατι πιστευω οτι αν παω να το κανω θα του το χαλασω!!!!μακαρι να ηξερα λιγο και να μην σας ''επριζα''!!!!!(πλακα κανω) και ευχαριστω ιδιαιτερος δυο παιδια που φιλοτιμηθικανε να μου το κανουν οι ιδιοι!!!!

Δεν είναι αυγό για να σπάσει :p , απλά αν δεν τα καταφέρεις τότε του κάνεις ένα ωραίο restore και είσαι κομπλέ :rolleyes:

Δεν είναι αυγό για να σπάσει :p , απλά αν δεν τα καταφέρεις τότε του κάνεις ένα ωραίο restore και είσαι κομπλέ :rolleyes:

βρε συ δεν ξερω πως ανοιγει καν!!!!!!σου μιλαω πολυ ασχετιλα!!!!!χαχαχαχαχα δηλαδη αν μου το ξεκλειδωσει ενα μαγαζι λες οτι θα ξαναπαω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γιατί το συζητάς ακόμη :what: βάλε τον φίλο σου να μπει στο forum να διαβάσει.

Αλλιώς ψάξτε για κατάστημα στο περπατητό. Όπως είδες εδώ δεν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα γιατί δεν χρειάζεται.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

αποριαα!!!πως μπορω να το βαζω αθορυβο το ιphone???!!!

δεν εχει διπλα διακοπτη!!!

Γιατί που πήγε ο διακόπτης; :confused:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

βρε συ δεν ξερω πως ανοιγει καν!!!!!!σου μιλαω πολυ ασχετιλα!!!!!χαχαχαχαχα δηλαδη αν μου το ξεκλειδωσει ενα μαγαζι λες οτι θα ξαναπαω?

Μην ασχολείσαι καν τότε αν δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα του 1+1=2 και όχι 11 :rolleyes:

Και γιατί το συζητάς ακόμη :what: βάλε τον φίλο σου να μπει στο forum να διαβάσει.

Αλλιώς ψάξτε για κατάστημα στο περπατητό. Όπως είδες εδώ δεν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα γιατί δεν χρειάζεται.

Το "μαγαζάκι" εδώ τα λέει όσο ποιο αναλυτικά γίνεται :cool:

αποριαα!!!πως μπορω να το βαζω αθορυβο το ιphone???!!!

δεν εχει διπλα διακοπτη!!!

Μήπως το καθάρισες με azax? :rolleyes::p

Μην ασχολείσαι καν τότε αν δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα του 1+1=2 και όχι 11 :rolleyes:

Το "μαγαζάκι" εδώ τα λέει όσο ποιο αναλυτικά γίνεται :cool:

Μήπως το καθάρισες με azax? :rolleyes::p

ξερω οτι 1+1=2!!!!μια βοηθεια ζητησα και εσυ ειρωνευεσαι?και μην ξεχναμε ειμαστε στο ''απορίες "αρχάριων" χρηστών''!!!!!οσο και να διαβασω τις οδηγιες δεν ειναι τοσο απλο αν δεν το εχεις ξανακανει!!!!!ουτε με αρεσει να με ειρωνευονται επειδη ψαχνω μια λυση για τον φιλο μου να τον βοηθησω και να φωναζω να λεω οτι ΔΕΝ ξερω αυτο το κηνιτο και δεν εχω καλωδιο usb και να με λες 1+1=2 και οχι 11!!!!τι επειδη χερεις απο iphone πρεπει να κοροιδευεις κιολας?απο την στιγμη που μπαινεις στο απορίες "αρχάριων" χρηστών θα εισαι ετοιμος να ακουσεις την πιο τρελη απορια απο ενα αρχαριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Αν δεν κάτσεις να διαβάσεις ,όπως έχουμε κάνει όλοι μας,

δεν πρόκειται να έρθει η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος από μόνη της ..

Και όπου κολλήσεις ,με χαρά μας να σε βοηθήσουμε ;)

Το μόνο που διαπιστώνω είναι ότι δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ξερω οτι 1+1=2!!!!μια βοηθεια ζητησα και εσυ ειρωνευεσαι?και μην ξεχναμε ειμαστε στο ''απορίες "αρχάριων" χρηστών''!!!!!οσο και να διαβασω τις οδηγιες δεν ειναι τοσο απλο αν δεν το εχεις ξανακανει!!!!!ουτε με αρεσει να με ειρωνευονται επειδη ψαχνω μια λυση για τον φιλο μου να τον βοηθησω και να φωναζω να λεω οτι ΔΕΝ ξερω αυτο το κηνιτο και δεν εχω καλωδιο usb και να με λες 1+1=2 και οχι 11!!!!τι επειδη χερεις απο iphone πρεπει να κοροιδευεις κιολας?απο την στιγμη που μπαινεις στο απορίες "αρχάριων" χρηστών θα εισαι ετοιμος να ακουσεις την πιο τρελη απορια απο ενα αρχαριο.

:lol: κάθε άλλο φίλε μου παρά να βοηθάω όσο μπορώ και γνωρίζω , αρχάριος είμαι και εγώ και ειρωνεία δεν υπάρχει πουθενά :rolleyes: (αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πλακίτσα , λυπάμαι :O)

Καλώδιο μπορείς να πάρεις από εδώ -> Καλώδιο σύνδεσης USB

*με παρεξήγησες χωρίς λόγο

Φιλικά πάντα :happy:

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Αν δεν κάτσεις να διαβάσεις ,όπως έχουμε κάνει όλοι μας,

δεν πρόκειται να έρθει η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος από μόνη της ..

Και όπου κολλήσεις ,με χαρά μας να σε βοηθήσουμε ;)

Το μόνο που διαπιστώνω είναι ότι δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς ..

Πολύ σωστός :)

Και να προσθέσω κάτι ακόμα , είμαι κάτοχος του iPhone 3Gs μου εδώ και 40ημέρες αλλά όσο να 'ναι διάβασα αρκετά πιστεύω πριν αρχίσω τις ερωτήσεις μου :) και νομίζω βαδίζω καλά αφού το έχω ρίξει στη μελέτη με τα όσα κυκλοφορούν και αναφέρονται εδώ μέσα :dance:

:lol: κάθε άλλο φίλε μου παρά να βοηθάω όσο μπορώ και γνωρίζω , αρχάριος είμαι και εγώ και ειρωνεία δεν υπάρχει πουθενά :rolleyes: (αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πλακίτσα , λυπάμαι :O)

Καλώδιο μπορείς να πάρεις από εδώ -> Καλώδιο σύνδεσης USB

*με παρεξήγησες χωρίς λόγο

Φιλικά πάντα :happy:

Πολύ σωστός :)

Και να προσθέσω κάτι ακόμα , είμαι κάτοχος του iPhone 3Gs μου εδώ και 40ημέρες αλλά όσο να 'ναι διάβασα αρκετά πιστεύω πριν αρχίσω τις ερωτήσεις μου :) και νομίζω βαδίζω καλά αφού το έχω ρίξει στη μελέτη με τα όσα κυκλοφορούν και αναφέρονται εδώ μέσα :dance:

μην με αποπερνετε!!!!!!please!!!!!χαχαχαχ χιουμορ εχω πολυ αλλα ειναι διαφορετικο το iphone γιατι δεν το ξερω.....ετσι κι αλλιως στην se μια αναβαθμιση κανεισ και αυτο το κανει μονο του!!!!!και αν εχω διαθεση φαινεται!!!!καθομαι και ασχολουμε με το κηνιτο χωρις καν να ειναι δικο μου!!!!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247680 αντε εξηγα μου τι ειναι ολα αυτα!!!!χαχαχαχα jailbreak και iTunes και PwnageTool και ipsw και ultrasn0w κτλπ φρικαρω!!!!!!καθομαι σαν μ@..... να βρω λυση για κηνιτο που δεν ειναι δικο μου και μαλωνω δεξια και αριστερα!!!!καταλαβατε που καταντησα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην με αποπερνετε!!!!!!please!!!!!χαχαχαχ χιουμορ εχω πολυ αλλα ειναι διαφορετικο το iphone γιατι δεν το ξερω.....ετσι κι αλλιως στην se μια αναβαθμιση κανεισ και αυτο το κανει μονο του!!!!!και αν εχω διαθεση φαινεται!!!!καθομαι και ασχολουμε με το κηνιτο χωρις καν να ειναι δικο μου!!!!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247680 αντε εξηγα μου τι ειναι ολα αυτα!!!!χαχαχαχα jailbreak και iTunes και PwnageTool και ipsw και ultrasn0w κτλπ φρικαρω!!!!!!καθομαι σαν μ@..... να βρω λυση για κηνιτο που δεν ειναι δικο μου και μαλωνω δεξια και αριστερα!!!!καταλαβατε που καταντησα?

Πάνε κοιμήσου καλύτερα....

γεια χαρα σε ολους........ξερει κανεις πως περναμε δικα μας τραγουδια στις επαφες του iphone? ευχαριστω!!!

Ανοίγεις την επαφή -> «κουδούνισμα» -> και επιλέγεις το τραγούδι (ringtone) που σ' ενδιαφέρει.

Για να φτιάξεις ringtoneς (αν δε γνωρίζεις), διάβασε εδώ: Δημιουργία custom ringtones μέσω του iTunes (Windows, Mac)

Βασίλης

καλησπέρα σε όλους!

είμαι νέος κάτοχος ενός 3GS 32 Gb μαύρου χρώματος.

υπάρχει κάποια εφαρμογή να μετρά χρόνους εισερχόμενων και εξερχόμενων

ξεχωριστά ώστε να κοντρολάρετε καλύτερα ο χρόνος του συμβολαίου?

ευχαριστώ.

Παιδια καλησπερα.Εχω μια ερωτηση.Επειδη το appulo.us δεν μπαινει υπαρχει καποιο παρομοιο σιτε για να κατεβασω ipa?

Παιδια καλησπερα.Εχω μια ερωτηση.Επειδη το appulo.us δεν μπαινει υπαρχει καποιο παρομοιο σιτε για να κατεβασω ipa?

Δοκίμασε "rammy". ΤΩΡΑ όμως... ;)

Βασίλης

• The topic was unpinned