eatmydust Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπερα. Εχω καποιες μαγνητοφωνησεις στο iphone και θελω να τις περασω σε usb stick. Πως γινεται? Με email δεν μπορω να μου τις στειλω γτ ξεπερνουν τα 8 λεπτα που εχει οριο. Τις εχω περασει στο itunes... Απο εκει κ περα τι κανω? Από τη στιγμή που είναι περασμένα στο iTunes άρα είναι περασμένα στον υπολογιστή σου. Που κολλάς; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Από τη στιγμή που είναι περασμένα στο iTunes άρα είναι περασμένα στον υπολογιστή σου. Που κολλάς; Ηθελα να τα περασω σε usb stick... Το βρηκα τελικα. Απλα εγω προσπαθουσα να τα περασω μεσω του itunes στο stick (που προφανως δεν γινεται) ενω στην ουσια υπηρχε αρχειο: ''voice memos'' ετοιμο μεσα στο pc (επρεπε να το ψαξω απ την αρχη). Ηταν απλο τελικα... Τσαμπα εφαγε κραξιμο η apple σημερα.:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Παίδες να κάνω μία ερώτηση? Πάμε Ρυθμίσεις-> Γενικά-> Χρήση-> Χρόνοι από την τελευταία πλήρη φόρτιση. Τι δείχνει το Χρήση και τι το Αναμονή? Τι χρόνοι είναι αυτοί? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Χρήση: Ο χρόνος αυτός αντικατοπτρίζει μόνο το χρόνο χρήσης (τηλέφωνα, πλοήγηση στο διαδίκτυο, παιχνίδια κλπ) της συσκευής από τη στιγμή που αυτή αποσυνδέθηκε από το φορτιστή. Αναμονή: Ο χρόνος αυτός αντικατοπτρίζει το συνολικό χρόνο που έχει παρέλθει από τη στιγμή που αυτή αποσυνδέθηκε από το φορτιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gprot Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αρκετές εφαρμογές (Contacts, AthensBook κτλ) αναγνωρίζουν διευθύνσεις και σου προσδιορίζουν και τη θέση πάνω σε χάρτη (προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την πλοήγηση αμέσως μετά). Μέχρι στιγμής όποια θέση "ανοίγει", χρησιμοποιεί τους χάρτες της συσκευής (GoogleMaps). Πώς μπορώ να ορίζω μία άλλη εφαρμογή (π.χ. Tom-Tom) ως default πλοηγό και να ανοίγουν απευθείας εκεί;;; :wink: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπερα! Θα προσπαθησω να το περιγραψω απλα ( οπως το καταλαβα δηλαδη):p Εχουμε σε ενα ipad κ iphone τις ιδιες εφαρμογες. Κατα τον πρωτο συγχρονισμο οι εφαρμογες εχουν τα ιδια ακριβως αρχεια. Μετα, αν προσθεσω ενα καινουργιο αρχειο στο πχ ipad, δεν το "βλεπω" στην εφαρμογη του iphone. Εχω ενεργοποιημενο το icloud κτλ κτλ. Τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπερα! Θα προσπαθησω να το περιγραψω απλα ( οπως το καταλαβα δηλαδη):p Εχουμε σε ενα ipad κ iphone τις ιδιες εφαρμογες. Κατα τον πρωτο συγχρονισμο οι εφαρμογες εχουν τα ιδια ακριβως αρχεια. Μετα, αν προσθεσω ενα καινουργιο αρχειο στο πχ ipad, δεν το "βλεπω" στην εφαρμογη του iphone. Εχω ενεργοποιημενο το icloud κτλ κτλ. Τι κανω λαθος; Μήπως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν προσφέρει υποστήριξη για iCloud; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Και πως εγινε ο πρωτος συγχρονισμος? Την πρωτη φορα που ανοιξα και setαρισα το iphone, βρηκε απο μονο του (προφανως απο το ιδιο id) τις εφαρμογες που εχω και τα αρχεια που περιλαμβανουν. Γιατι δεν συνεχιζεται η ιδια ιστορια σε καθε προσθαφαιρεση που κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Και πως εγινε ο πρωτος συγχρονισμος? Την πρωτη φορα που ανοιξα και setαρισα το iphone, βρηκε απο μονο του (προφανως απο το ιδιο id) τις εφαρμογες που εχω και τα αρχεια που περιλαμβανουν. Γιατι δεν συνεχιζεται η ιδια ιστορια σε καθε προσθαφαιρεση που κανω? Γιατι οπως σου είπε και παραπάνω ο φίλος η εφαρμογή που χρησιμοποιείς δεν χρησιμοποιεί το iCloud! Εάν μετα απο restore είχες κάνει restore from backup ή η εφαρμογή είχε ξανά εγκατασταθεί τότε το κινητο μπορεί να είχε κρατήσει σωσμενα τα αρχεία σου αποθηκευμένα στην συσκευή και για αυτο να τα επανέφερε. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πολυ σωστα! Δεν υποστηριζεται απο το icloud. Δεν ηξερα οτι υπαρχουν εφαρμογες που δεν υποστηριζονται απο icloud. Κριμα. Και ηταν εξαιρετικος file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouzounakos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 γεια σας φιλοι μου,,θα θελα τα φωτα σας μια κ ειμαι εντελως ασχετος,,,προσφατα μου φερανε ενα iphone απο εξωτερικο,,το προβλημα ειναι οτι βαζοντας την καρτουλα σιμ αμεσως μου βγαζει το μηνυμα "invalid simcard" μη αποδεκτη δηλ!!!τι μπορει να συμβαινει?γιατι η καρτα λειτουργει κανονικα στο παλιο κινητο!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 γεια σας φιλοι μου,,θα θελα τα φωτα σας μια κ ειμαι εντελως ασχετος,,,προσφατα μου φερανε ενα iphone απο εξωτερικο,,το προβλημα ειναι οτι βαζοντας την καρτουλα σιμ αμεσως μου βγαζει το μηνυμα "invalid simcard" μη αποδεκτη δηλ!!!τι μπορει να συμβαινει?γιατι η καρτα λειτουργει κανονικα στο παλιο κινητο!ευχαριστω! Από ποια χώρα το αγόρασε; Κατά πάσα πιθανότητα είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 γεια σας φιλοι μου,,θα θελα τα φωτα σας μια κ ειμαι εντελως ασχετος,,,προσφατα μου φερανε ενα iphone απο εξωτερικο,,το προβλημα ειναι οτι βαζοντας την καρτουλα σιμ αμεσως μου βγαζει το μηνυμα "invalid simcard" μη αποδεκτη δηλ!!!τι μπορει να συμβαινει?γιατι η καρτα λειτουργει κανονικα στο παλιο κινητο!ευχαριστω! οπως ειπε και ο φίλος παραπάνω, το κινητό σου ειναι κλειδωμένο. θα πρέπει ή να επικοινωνήσεις με τον παροχο που αγοράστηκε για να το κανει official unlock ή να προμηθευτείς μια gevey sim. πρέπει όμως να μας πεις πρώτα μοντέλο και ποια baseband φοράει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ρε παιδια θελω μια βοηθεια.εχω το ipod touch με εκδοση 3.1.2!ειναι jb και θελω να παω στην 4.2.1 που μου εβγαλε το itunes ως διαθεσιμη.Υπαρχει jb για την εκδοση αυτη; ειμαι ο,τι πιο ασχετο μπορειτε να φανταστειτε στα θεματα της apple.Καθε βοηθεια δεκτη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ρε παιδια θελω μια βοηθεια.εχω το ipod touch με εκδοση 3.1.2!ειναι jb και θελω να παω στην 4.2.1 που μου εβγαλε το itunes ως διαθεσιμη.Υπαρχει jb για την εκδοση αυτη; ειμαι ο,τι πιο ασχετο μπορειτε να φανταστειτε στα θεματα της apple.Καθε βοηθεια δεκτη! Υπαρχει http://osxdaily.com/2011/02/05/greenpois0n-rc5-download-for-windows/ How to Jailbreak an iPod Touch 4.2.1 http://www.wikihow.com/Jailbreak-an-iPod-Touch-4.2.1 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Υπαρχει http://osxdaily.com/2011/02/05/greenpois0n-rc5-download-for-windows/ How to Jailbreak an iPod Touch 4.2.1 http://www.wikihow.com/Jailbreak-an-iPod-Touch-4.2.1 Οκ Μιχαλη!σε ευχαριστω!καταφερα να κανω jb με greenpoison!αλλα μ βγαλε προβλημα οταν εκανα εγκατασταση το cydia!! "initializing filesystem.cydia will exit when complete" Και με πεταει στην αρχικη οθονη!τι πηγε στραβα και πως φτιαχνει; Οταν εκανε install το cydia με πεταξε εξω λεγοντας οτι δ εχω χωρο ενω ειχα 4.6 γιγα ελευθερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Οκ Μιχαλη!σε ευχαριστω!καταφερα να κανω jb με greenpoison!αλλα μ βγαλε προβλημα οταν εκανα εγκατασταση το cydia!! "initializing filesystem.cydia will exit when complete" Και με πεταει στην αρχικη οθονη!τι πηγε στραβα και πως φτιαχνει; Οταν εκανε install το cydia με πεταξε εξω λεγοντας οτι δ εχω χωρο ενω ειχα 4.6 γιγα ελευθερα! Οταν το ξαναπατάς ( cydia) για να ανοιξει τι κάνει ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Οταν το ξαναπατάς ( cydia) για να ανοιξει τι κάνει ? Βγαζει αυτο το initializing και με πεταει στην αρχικη!! Λιγο που το γκουγκλαρα το χει βγαλει σε αρκετους!λενε οτι φταινε οι σερβερς του cydia.μπορω να κανω κατι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Βγαζει αυτο το initializing και με πεταει στην αρχικη!! Λιγο που το γκουγκλαρα το χει βγαλει σε αρκετους!λενε οτι φταινε οι σερβερς του cydia.μπορω να κανω κατι; H μονη λυση που γνωριζω ειναι να το ξανακανεις απο την αρχη το jb δηλαδή restore και jb παλι .Αν έχεις πρόβλημα ξανα προσπάθησε και με το redsn0w 0.9.6b4 να κανεις jb Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 H μονη λυση που γνωριζω ειναι να το ξανακανεις απο την αρχη το jb δηλαδή restore και jb παλι .Αν έχεις πρόβλημα ξανα προσπάθησε και με το redsn0w 0.9.6b4 να κανεις jb Ναι νομιζω οτι η μονη λυση ειναι αυτη που λες! Το redsnow κραταει το jb αν απενεργοποιησω τη συσκευη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ναι νομιζω οτι η μονη λυση ειναι αυτη που λες! Το redsnow κραταει το jb αν απενεργοποιησω τη συσκευη; Ναι, το κρατάει:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 γεια σε ολους.θελω να αγορασω απο το ebay ενα iphone 4 που ειναι κλειδωμενο στο at&t της αμερικης.μπορω να κανω jailbrake και να το ξεκλειδωσω εδω στην ελλαδα?η θα μου βγαλει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Ναι, το κρατάει:) Θα μπορουσες,ισως,να μου στειλεις καποιο link με το how to της μεθοδου αυτης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gprot Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αρκετές εφαρμογές (Contacts, AthensBook κτλ) αναγνωρίζουν διευθύνσεις και σου προσδιορίζουν και τη θέση πάνω σε χάρτη (προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την πλοήγηση αμέσως μετά). Μέχρι στιγμής όποια θέση "ανοίγει", χρησιμοποιεί τους χάρτες της συσκευής (GoogleMaps). Πώς μπορώ να ορίζω μία άλλη εφαρμογή (π.χ. Tom-Tom) ως default πλοηγό και να ανοίγουν απευθείας εκεί;;; :wink: Ευχαριστώ Τίποτα! Καμία ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts