Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

Θα πάρω το 4s από wind και θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να προσέξω μιας και δεύτερη φορά παίρνω μη nokia κινητό (htc η πρώτη).......

Στα nokia πρέπει να έχει ελληνικό product code. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το iphone???

Ευχαριστώ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Θα πάρω το 4s από wind και θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να προσέξω μιας και δεύτερη φορά παίρνω μη nokia κινητό (htc η πρώτη).......

Στα nokia πρέπει να έχει ελληνικό product code. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το iphone???

Ευχαριστώ

Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Γενικά τα κλειδώματα παίζουν στην Αμερική και σε κάποιους Ευρωπαίους παρόχους. Εφόσον το παίρνεις από ελληνικό πάροχο που το διαθέτει πλέον επίσημα δεν έχεις πρόβλημα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

@konstantinoslp

υπάρχουν 4 γεννιες ipod touch.

η δευτερη με την τρίτη έχουν διαφορές ως προς το hardware (όχι στην 8αρα έκδοση όμως)

η πρώτη βγήκε 2007, ακολουθησε η 2η το 08, η τρίτη το 09 και η τελευταία το 10.

περισσότερα εδώ όπου θα δεις και τις διαφορές

άν έχεις το 3 ή το 4 θα σου περάσει την ios 5 (από ότι θυμάμαι το Ios 5 δεν υποσηριζεται απο το touch 2nd gen). και θα χαθούν όλα από μέσα. (δε ξέρω τι παίζει με back up και επεναφορά)

για jailbreak δες το αντιστοιχο θέμα

*ΔΕΝ έχω/είχα iphone/ipod touch :)

@konstantinoslp

υπάρχουν 4 γεννιες ipod touch.

η δευτερη με την τρίτη έχουν διαφορές ως προς το hardware (όχι στην 8αρα έκδοση όμως)

η πρώτη βγήκε 2007, ακολουθησε η 2η το 08, η τρίτη το 09 και η τελευταία το 10.

περισσότερα εδώ όπου θα δεις και τις διαφορές

άν έχεις το 3 ή το 4 θα σου περάσει την ios 5 (από ότι θυμάμαι το Ios 5 δεν υποσηριζεται απο το touch 2nd gen). και θα χαθούν όλα από μέσα. (δε ξέρω τι παίζει με back up και επεναφορά)

για jailbreak δες το αντιστοιχο θέμα

*ΔΕΝ έχω/είχα iphone/ipod touch :)

απο,τι ειδα στο wiki και συνεκρινα το μοντελο,εμενα ειναι αυτο:3G: MC008

δηλαδη πριν το 4αρι που βγηκε.

ειναι στα 8 γιγα.δεν θελω να χαθουν.δεν με νοιαζει η 5.ας ειμαι και στην 4.αρκει να μην χασω τα δεδομενα μου.μιλαμε για γιγα ολοκληρα μουσικης!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μη κάνεις αναβάθμιση τότε :)

2gen έχεις αμα είναι στα 8gb. απλά το αναφέρουν ως 3gen λόγω λειτουργικου (?)

τράβηξε τη μουσική στο pc και ξαναπέσασε την όταν κάνεις αναβάθμιση! ;)

μη κάνεις αναβάθμιση τότε :)

2gen έχεις αμα είναι στα 8gb. απλά το αναφέρουν ως 3gen λόγω λειτουργικου (?)

τράβηξε τη μουσική στο pc και ξαναπέσασε την όταν κάνεις αναβάθμιση! ;)

μα δεν καιγομαι να κανω αναβαθμιση.αυτο ειναι το θεμα!απλα θελω να παιξω ενα παιχνιδι το οποιο θελει πανω απο την εκδοση που φοραω τωρα.

στο πισι την εχω την μουσικη..αλλα θα μου παρει μια μερα τλχ να περασω τα τραγουδια οπως τα χα και τις εφαρμογες και τις φωτο...και ξανα μανα jb.ελεος ρε apple..

[sIGPIC][/sIGPIC]

από 3.1.2 σε 3.1.3 θεωρειται αναβάθμιση ;)

δε ξερω αν μπορεις να βρεις καπου αυτη την εκδοση και να την περασεις...

από 3.1.2 σε 3.1.3 θεωρειται αναβάθμιση ;)

δε ξερω αν μπορεις να βρεις καπου αυτη την εκδοση και να την περασεις...

αυτο θα ηταν το ιδανικο..λες και αν την βρω,ξερω πως να την περασω!!δεν εχω ιδεα!:rolleyes:

τουλαχιστον στο android οταν πας απο 2.3.3 σε 2.3.4 δεν χανεις τιποτα.στο iOS χανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.

Iphone 4 φίλου, κλειδωμένο σε Αμερικανό πάροχο, με την 4.3.1 και firmware 4.10.01 έγινε unlock με μία GEVEY SIM και όλα είναι ΟΚ.

Έχω 2 ερωτήματα, γιατί διαβάζοντας ατελείωτες σελίδες έχω μπλεχτεί αφάνταστα.

1) Πως μπορούμε να πάμε από την 4.3.1 στην 4.3.5, την οποία υποστηρίζει η Gevey sim, αφού, αν πάμε μέσω ITunes να κάνουμε update θα μας προτείνει το ios 5 ? Απ’ ό,τι ψιλοκατάλαβα μπορώ να κατεβάσω από ΕΔΩ την 4.3.5 και το Redsn0w και να κάνουμε το update.

Αν αυτό που λέω γίνεται, μπορείτε να με βοηθήσετε βήμα – βήμα πως θα δουλέψω το Redsn0w ?

2) Στο site της, η συγκεκριμένη GEVEY SIM, γράφει ότι δεν πρέπει να γίνει update σε ios 5 γιατί το τηλέφωνο θα ξαναμπλοκάρει. Φαντάζομαι ότι εννοούν ότι θα μπλοκάρει αν θα γίνει ΕΠΙΣΗΜΑ μέσω ITunes. Με αυτόν τον τρόπο που γράφει ΕΔΩ μπορούμε να πάμε σε ios 5 ? (τι εννοούν με το “preserve your baseband for a soon to be released UltraSn0w unlock” ? Το unlock το λένε για κλειδωμένα σε κάποιον πάροχο τηλέφωνα - σαν της περίπτωσής μας - η για να μπορούν αργότερα να γίνουν JB ? )

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Να 'στε όλοι καλά.

Ερωτήσεις ενός αρχάριου σχετικά με το iphone 4s:

Έχω ένα nokia E5 που είμαι πολύ ευχαριστημένος από άποψη λειτουργικότητας και μπαταρίας (+αξιοπιστία), όμως δεν είναι οτι καλύτερο για email και σερφάρισμα.

Επίσης έχω και ένα zte blade το οποίο λόγω μπαταρίας και μερικά κολλήματα που τρώει ώρες ώρες δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο (να προσθέσω οτι με το sar που έχει ψήνεις μπριζόλα:lol::lol:).

Αξίζει να πάρω το iphone 4s 16gb?

Είμαι σχετικά απλός χρήστης, με ενδιαφέρει να έχω καλό σήμα και σχετικά καλή αυτονομία (μιλάω αρκετά στο κινητό) και να μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να μπορώ να δω 1-2 mail και μερικές άλλες εφαρμογές.

Θα το πάρω με επιδότηση σε σχετικά καλή τιμή

Για να φτιάχνουμε τραγούδι ως ήχο κλήσης χρήσιμη εφαρμογή RMaker Pro (0,79€) Edited by DemetreKre

Ερωτηση αρχαιου σε iPhone.

Στο "παλιο μου" Android κινητο σε οποιαδηποτε φωτογραφια πατουσα (μεσα στο Γκαλερι) μπορουσα απο εκει πχ να την κανω Share και twitter, facebook, email, sms και αλλο ενα εκατομυριο προγραμματα που δεν ξερω καν. Μπορω απο το iPhone να "ανεβασω" απευθειας απο τις φωτογραφιες μου στο facebook? Χωρις να ανοιγω την εφαρμογη facebook και να παταω στην καμερα κτλ κτλ?

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, εαν έχεις iOS 5 γίνεται!

iPhone 4S εχω οποτε ios 5.0.1 και οταν παταω στο κατω αριστερα εικονιδιο που ανοιγει το μενου δεν μου εχει πχ μεσα facebook παρα μονο email photo, message, asign to contact, use as wallpaper, tweet και print!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, τελικά έχεις δίκιο. θα πρέπει να ανοίξεις το FB και να κάνεις upload από εκεί. Θυμάμαι ότι έχει βγει ένα tweek που σου δίνει την δυνατότητα να ανεβάσεις φωτογραφίες όπως λες, αλλά παίζει μόνο με JB συσκευές.

Πως μπορω να περασω φωτογραφιες μεσα στο iphone απο τον υπολογιστη?

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

συγνώμη για την ανοητη κατα πολλούς ερώτηση: για λογαριασμο φιλου ρωτάω:

σε iphone 4 πώς μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα (mobile internet) ώστε να τα ενεργοποιούμε οποτε θέλουμε (στο android βάζω ενα wigdet στην επιφανεια εργασιας πχ apn on off και το ανοιγοκλείνω απο κει. υπαρχει κατι αντοίστιχο στην apple?

επίσης κατι καιρους , ή χρηματιστήριο που υπάρχουν στην ανοιγόμενη status bar, πώς απενεργοποιώ την αυτοματη ενημέρωση?

γενικά θέλω να διαχειρίζομαι το mobile internet

επίσης που υπάρχει μετρητης δεδομένων ?

ευχαριστω

OnePlus 5t

Καλησπέρα,

Επειδή παρέλαβα το Iphone 4s και έρχομαι από το android, θα ήθελα την βοήθεια σας.

Στο android υπάρχουν battery stats, που σημαίνει ότι δεν αποφασίζει μόνο η μπαταρία τι κάνει, αλλά και η συσκευή. Αν δηλαδή διαχειριστείς σωστά την συσκευή στην φόρτιση αποφόρτιση, τότε η μπαταρία δίνει όλο της το είναι. Οι android experts ξέρουν σχετικά με "wipe battery stats" Κλπ...

Στο Iphone πως να διαχειριστώ την πρώτη φόρτιση? Να το ανόιξω και να το χρησιμοποιήσω και μετά όταν σβήσει να το φορτίσω? Αν ναι, πόσες ώρες?

Επίσης, αν μετά την φόρτιση θέλω να μεταφέρω πράγματα και το συνδέσω στο laptop, πάλι θα φορτίσει αναγκαστικά μέσω usb έτσι? Μήπως χαλάω τον "κύκλο" έτσι? Μήπως δηλαδή το Iphone έχει stats τα οποία θα "μπερδέψω"....

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

Καλησπέρα,

Επειδή παρέλαβα το Iphone 4s και έρχομαι από το android, θα ήθελα την βοήθεια σας.

Στο android υπάρχουν battery stats, που σημαίνει ότι δεν αποφασίζει μόνο η μπαταρία τι κάνει, αλλά και η συσκευή. Αν δηλαδή διαχειριστείς σωστά την συσκευή στην φόρτιση αποφόρτιση, τότε η μπαταρία δίνει όλο της το είναι. Οι android experts ξέρουν σχετικά με "wipe battery stats" Κλπ...

Στο Iphone πως να διαχειριστώ την πρώτη φόρτιση? Να το ανόιξω και να το χρησιμοποιήσω και μετά όταν σβήσει να το φορτίσω? Αν ναι, πόσες ώρες?

Επίσης, αν μετά την φόρτιση θέλω να μεταφέρω πράγματα και το συνδέσω στο laptop, πάλι θα φορτίσει αναγκαστικά μέσω usb έτσι? Μήπως χαλάω τον "κύκλο" έτσι? Μήπως δηλαδή το Iphone έχει stats τα οποία θα "μπερδέψω"....

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Ασε φιλε, εχω κανει μια ερώτηση απο 20νοέμβρη και απάντηση δεν πηρα...κανείς δεν κοιτάει αυτο το θέμα? στο αντίστοιχο android θεμα για αρχάριους θα είχα πάρει τισ απαντήσεις μου ...:(( αν δεν ρωτάω πραγματα ορθά, έστω να πει κάποιος οτι λέω βλακεία>>>>)

Edited by pificos
OnePlus 5t

@pificos στο iPhone δεν μπορείς να βάλεις widgets σαν το android .

Ωστόσο μπορείς να κλείσεις τα δεδομένα πηγαίνοντας settings-->general-->network και απο εκει κλείνεις το cellular data

@stelstel

με το που το πάρεις το iPhone το χρησιμοποιείς μέχρι να πέσει στο 10~15 % ,μετα βάλτο για φόρτιση και όλα μια χαρα !να μην ανησυχείς ότι θα χαλάσει η μπαταρία και ο τρόπος φόρτισης της άμα το συνδέσεις με το iTunes ...εμένα εδω και 14 μήνες δεν εχει πάθει τίποτα !προσωπικά αφήνω την μπαταρία να πέσει στο 10~20 και τότε την βάζω για φόρτιση .

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

καλησπερα.εχω parei to ipod touch

4gr με εκδοση λογισμικου 5.01.εχει βγει jailbreak η οχι΄και αν ναι πως θα το κανω;επισης μηπως μπορειτε να μου πειτε πως βαζω ταινιες με υποτιτλουσ στο ipod;ευχαριστω προκαταβολικα

Semi-tether Jailbreak για την 5.x θα βρεις εδώ. Μια μια αναζήτηση στο google μπορείς να βρεις οδηγούς για την ενσωμάτωση υποτίτλων σε m4v η mov.

Εαν έχεις Mac βάλε το iSubtitle και θα κάνεις την δουλειά σου.

σε ευχαριστω.δηλαδη υπαρχει΄να το κανω για την 5.01;θα το κανω οπωσ γινεται το jailbreak στις αλλεσ εκδοσεις έιμαι καινουριος και δε ξερω.συυγγνφμη αν σας εχω ζαλισει

• The topic was unpinned