kdiamant Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Καλησπέρα! Ξέρει κανένας τι γίνεται με το Skype και την έκδοση για το iOS 4? Έχει περάσει κοντά μήνας και ακόμα να βγεί η αναβαθμισμένη έκδοση που είχαν παρουσιάσει στο event. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chronis96 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλησπέρα Ξέρει κανένας αν ειναι unlocked η locked το iphone 3gs της o2 απο την αγγλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Πως περνάμε (και αποθηκευουμε) στο PC τις φωτογραφίες που τραβάμε με το κινητό ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Πως περνάμε (και αποθηκευουμε) στο PC τις φωτογραφίες που τραβάμε με το κινητό ? Sent from my iPhone using Tapatalk Μόλις το συνδέσεις στο USB, πήγαινε στο "Ο Υπολογιστής μου" και μπες στο iPhone(που λειτουργεί ως USB Stick). Μπορείς να κάνεις αντιγραφή κι αποκοπή της ΜΟΝΟ τις φωτογραφίες που τράβηξες με το κινητό. Εξάλλου οποιεσδήποτε άλλες δεν τις εμφανίζει. ΥΓ. Για να ξαναβάλεις μέσα τις φωτογραφίες που τράβηξες με το κινητό, πρέπει να κάνεις τον κλασσικό συγχρονισμό. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μόλις το συνδέσεις στο USB, πήγαινε στο "Ο Υπολογιστής μου" και μπες στο iPhone(που λειτουργεί ως USB Stick). Μπορείς να κάνεις αντιγραφή κι αποκοπή της ΜΟΝΟ τις φωτογραφίες που τράβηξες με το κινητό. Εξάλλου οποιεσδήποτε άλλες δεν τις εμφανίζει. ΥΓ. Για να ξαναβάλεις μέσα τις φωτογραφίες που τράβηξες με το κινητό, πρέπει να κάνεις τον κλασσικό συγχρονισμό. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παιδια ενα φιλος στην εγγραφη του στο itunes δεν δηλωσε πιστωτικη για να αγοραζει προγραμματα τωρα ομως θελει,που ακριβως πρεπει να παει για να κανει εγγραφη της καρτας του;thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) παιδια ενα φιλος στην εγγραφη του στο itunes δεν δηλωσε πιστωτικη για να αγοραζει προγραμματα τωρα ομως θελει,που ακριβως πρεπει να παει για να κανει εγγραφη της καρτας του;thanks;) Καλημέρα. Θα πάει στο iTunes και εκεί που λέει store (στην menu bar) θα επιλέξει view my account. Θα του ζητήσει κωδικό και θα τον μεταφέρει στην καρτέλα του λογαριασμού του, θα κάνει κλικ εκεί που λέει payment information (αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά), θα το μεταφέρει στις επιλογές με το είδος της κάρτα, τον αριθμό της κάρτας και το security number της κάρτας. Θα τα συμπληρώσει και θα πατήσει done. Υ.Γ. Ελπίζω να τα θυμάμαι καλά και να τα είπα σωστά. Edited July 14, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ευχαριστω(για ακομα μια φορα) φιλε μου:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Βίντεο με κατάληξη .avi πώς μεταφέρονται στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα !!! Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στα 2 εξής που με απασχολούν : 1) Θέλω να κάνω backup στην συσκευή μου - 3GS - και μέσω Itunes δεν μπορώ να βρώ την επιλογή αυτή. Θέλω να κάνω backup την συσκευή όπως κάνω και στο Νοκια και στο hd2 - κάτι ανάλογο δεν υπάρχει στο Itunes που να είναι ξεκάθαρο ? ή μάλλον εγώ δεν μπορώ να το βρώ ? Επίσης εάν γίνεται, μπορώ να κοθορίζω εγώ το root που θα αποθηκευεται το backup αρχείο ? 2) Ψαχνω να βρώ πολλές μέρες ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει να κάνω download καποια συννημένα αρχεία - όπως Word/Excel - από τα εμαιλ της δουλειάς μου και να αποθηκεύω στην μήμη του τηλεφώνου. Επίσης τα αρχεία που θα αποθηκευω τα θέλω να κανω ως χρήση συννημένου σε νέα εμαιλ. Είδα ότι το QuickOffice ίσως κάνει αυτό που ζητάω, αλλά είναι μόνο με πληρωμή της εφαρμογής - που για τα δικά μου δεδομένα δεν το συζητάω - εφόσον σε άλλες συσκευές ειναι out of the box !!! - Εχετε μήπως καμία πρόταση πάνω σε αυτό μέσω άλλου δωρεάν προγράμματος ? Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμήσω αφάνταστα.....γιατι είναι με το ένα πόδι να το πουλήσω...ειδικα τώρα που του πέρασα και την τελευταία ios μου άρχισε τα κόλπα με το σήμα και μερικά ''παγωματα'' στο smooth scrolling σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού. Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά ήθελα να βρώ κάποιες λύσεις εάν υπάρχουν. Ευχαριστώ Πανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα !!! Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στα 2 εξής που με απασχολούν : 1) Θέλω να κάνω backup στην συσκευή μου - 3GS - και μέσω Itunes δεν μπορώ να βρώ την επιλογή αυτή. Θέλω να κάνω backup την συσκευή όπως κάνω και στο Νοκια και στο hd2 - κάτι ανάλογο δεν υπάρχει στο Itunes που να είναι ξεκάθαρο ? ή μάλλον εγώ δεν μπορώ να το βρώ ? Επίσης εάν γίνεται, μπορώ να κοθορίζω εγώ το root που θα αποθηκευεται το backup αρχείο ? 2) Ψαχνω να βρώ πολλές μέρες ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει να κάνω download καποια συννημένα αρχεία - όπως Word/Excel - από τα εμαιλ της δουλειάς μου και να αποθηκεύω στην μήμη του τηλεφώνου. Επίσης τα αρχεία που θα αποθηκευω τα θέλω να κανω ως χρήση συννημένου σε νέα εμαιλ. Είδα ότι το QuickOffice ίσως κάνει αυτό που ζητάω, αλλά είναι μόνο με πληρωμή της εφαρμογής - που για τα δικά μου δεδομένα δεν το συζητάω - εφόσον σε άλλες συσκευές ειναι out of the box !!! - Εχετε μήπως καμία πρόταση πάνω σε αυτό μέσω άλλου δωρεάν προγράμματος ? Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμήσω αφάνταστα.....γιατι είναι με το ένα πόδι να το πουλήσω...ειδικα τώρα που του πέρασα και την τελευταία ios μου άρχισε τα κόλπα με το σήμα και μερικά ''παγωματα'' στο smooth scrolling σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού. Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά ήθελα να βρώ κάποιες λύσεις εάν υπάρχουν. Ευχαριστώ Πανος Καλορίζικος! (1) Κάνει αυτόματα backup κάθε φορά που συνδέεις το τηλέφωνο στο iTunes μέσω USB. Δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις το directory που τηρούνται τα backups. (2) Εξαιρετική περίπτωση ακριβώς γι αυτό που ζητάς (και πολύ περισσότερα) είναι το good reader (0,79 ευρώ για την πλήρη έκδοση, το ποσό δε νομίζω ότι είναι άξιο λόγου - υπάρχει και lite έκδοση δωρεάν) Καλή επιτυχία! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα !!! Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στα 2 εξής που με απασχολούν : 1) Θέλω να κάνω backup στην συσκευή μου - 3GS - και μέσω Itunes δεν μπορώ να βρώ την επιλογή αυτή. Θέλω να κάνω backup την συσκευή όπως κάνω και στο Νοκια και στο hd2 - κάτι ανάλογο δεν υπάρχει στο Itunes που να είναι ξεκάθαρο ? ή μάλλον εγώ δεν μπορώ να το βρώ ? Επίσης εάν γίνεται, μπορώ να κοθορίζω εγώ το root που θα αποθηκευεται το backup αρχείο ? 2) Ψαχνω να βρώ πολλές μέρες ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει να κάνω download καποια συννημένα αρχεία - όπως Word/Excel - από τα εμαιλ της δουλειάς μου και να αποθηκεύω στην μήμη του τηλεφώνου. Επίσης τα αρχεία που θα αποθηκευω τα θέλω να κανω ως χρήση συννημένου σε νέα εμαιλ. Είδα ότι το QuickOffice ίσως κάνει αυτό που ζητάω, αλλά είναι μόνο με πληρωμή της εφαρμογής - που για τα δικά μου δεδομένα δεν το συζητάω - εφόσον σε άλλες συσκευές ειναι out of the box !!! - Εχετε μήπως καμία πρόταση πάνω σε αυτό μέσω άλλου δωρεάν προγράμματος ? Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμήσω αφάνταστα.....γιατι είναι με το ένα πόδι να το πουλήσω...ειδικα τώρα που του πέρασα και την τελευταία ios μου άρχισε τα κόλπα με το σήμα και μερικά ''παγωματα'' στο smooth scrolling σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού. Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά ήθελα να βρώ κάποιες λύσεις εάν υπάρχουν. Ευχαριστώ Πανος Καλησπέρα φίλε Πάνο. 1) Η διαδικασία για να πάρεις backup το τηλέφωνο είναι η εξής. Συνδέεις το iPhone με τον υπολογιστή, τρέχεις την εφαρμογή iTunes και στην συνέχεια μόλις σου αναγνωρίσει το τηλέφωνό στην αριστερή στήλη, πατάς δεξί κλικ και επιλέγεις backup. Όσον αφορά το path που αποθηκεύεται το συγκεκριμένο αρχείο ρίξε μια ματιά εδώ : http://modmyi.com/forums/windows-specific-modding-discussion/8365-location-iphone-backup-made-itunes.html Υποθέτω πως είσαι σε λειτουργικό Windows. Δεν νομίζω πως είναι εφικτή η αλλαγή του path χωρίς να προκαλέσεις προβλήματα στην εφαρμογή του iTunes. Αυτό που μπορείς να αλλάξεις είναι το path που θα αποθηκεύεται η βιβλιοθήκη του iTunes και εάν θες και τα μουσικά κομμάτια η video. 2) Για να κάνεις επεξεργασία σε αρχεία Word- Excel νομίζω πως το QuickOffice ή το Documents to Go είναι οι μοναδικές αξιόλογες επιλογές που έχεις. Για να ανοίγεις συνημμένα αρχεία Word-Excell μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή GoodReader η οποία και σου επιτρέπει να ανοίγεις και να αποθηκεύεις σε αυτήν attachments από το mail. Επίσης συνεργάζεται και με dropbox account για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανεβάζεις τα αρχεία σου στο Cloud έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα από οποιονδήποτε υπολογιστή. ;) Edit Α ρε Κώστα, πάντα μπροστά μου είσαι! :lol: Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Σας Ευχαριστώ Πολύ Κώστα και Αρτέμη για τις συμβουλές σας. Θα προχωρήσω όπως μου λέτε και ελπίζω να μην απογοητευτω !!! :-) Το έχω αγοράσει 3 φορές το κινητό και ολο το πουλάω και πάλι το δοκιμάζω. Είπα να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία και να ασχοληθώ πιό πολύ αυτήν την φορά. Πάντως πολύ δέσμευση παιδιά - πρέπει να είσαι παραμάσχαλα με το laptop¨:-) Αρτέμη από ότι κατάλαβα, δύσκολο να παρω το αρχείο backup - και εάν το βρώ καπού στο hard disk του υπολογιστή μου - για να το έχω σε ένα usb stick. Κώστα δεν είναι μόνο τα χρήματα για να αγοράσω κάποια εφαρμογή, αλλά είχα διαβάσει ότι υπάρχουν κρούσματα hacking στο AppStore και έκαναν άλλοι αγορές με την πιστωτική καρτα. Γιαυτό πιό πολύ δεν δηλώνω την κάρτα μου στο store. Ελπίζω να το κρατήσω, εάν και είμαι υπό σκεψη και για άλλα πραγματα όπως διαχείρηση των contacts, ειδοποιήσεις ημερολογίου/to do notes στην st-by screen. Ευχαριστώ Πολύ Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Σας Ευχαριστώ Πολύ Κώστα και Αρτέμη για τις συμβουλές σας. Θα προχωρήσω όπως μου λέτε και ελπίζω να μην απογοητευτω !!! :-) Το έχω αγοράσει 3 φορές το κινητό και ολο το πουλάω και πάλι το δοκιμάζω. Είπα να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία και να ασχοληθώ πιό πολύ αυτήν την φορά. Πάντως πολύ δέσμευση παιδιά - πρέπει να είσαι παραμάσχαλα με το laptop¨:-) Αρτέμη από ότι κατάλαβα, δύσκολο να παρω το αρχείο backup - και εάν το βρώ καπού στο hard disk του υπολογιστή μου - για να το έχω σε ένα usb stick. Κώστα δεν είναι μόνο τα χρήματα για να αγοράσω κάποια εφαρμογή, αλλά είχα διαβάσει ότι υπάρχουν κρούσματα hacking στο AppStore και έκαναν άλλοι αγορές με την πιστωτική καρτα. Γιαυτό πιό πολύ δεν δηλώνω την κάρτα μου στο store. Ελπίζω να το κρατήσω, εάν και είμαι υπό σκεψη και για άλλα πραγματα όπως διαχείρηση των contacts, ειδοποιήσεις ημερολογίου/to do notes στην st-by screen. Ευχαριστώ Πολύ Πάνοςαπλα θελει τον χρονο του ευτυχως η δυστυχως το iphone φιλε Πανο,το καταλαβαινω αυτο ειδικα εγω που ηρθα μετα απο τοσα χρονια με wm στο iphone,με την βοηθεια των παιδιων εδω αρχισα να μπαινω στην"φιλοσοφια του"και νομιζω οτι δυσκολα θα παω καπου αλλου απο την στιγμη που μου κανει τουλαχιστον το 80% απο αυτα που ζηταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 @Πάνος Δε νομίζω ότι τα δείγματα hacking είναι ανησυχητικά σε έκταση διαφορετική από άλλες περιπτώσεις αγορών μέσω internet. Σε καθε περίπτωση μια prepaid κάρτα είναι ότι καλύτερο για αυτή και όλες τις αγορές από το internet. @Αρτεμης Τα μεγάλα πνεύματα έτσι κάνουν Αρτεμη :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 απλα θελει τον χρονο του ευτυχως η δυστυχως το iphone φιλε Πανο,το καταλαβαινω αυτο ειδικα εγω που ηρθα μετα απο τοσα χρονια με wm στο iphone,με την βοηθεια των παιδιων εδω αρχισα να μπαινω στην"φιλοσοφια του"και νομιζω οτι δυσκολα θα παω καπου αλλου απο την στιγμη που μου κανει τουλαχιστον το 80% απο αυτα που ζηταω Πραγαματικά Γιάννη, είναι όπως τα λές, γιατι και σε εμένα βλέπω οτι με καλύπτει μέχρι ένα ποσοστό. Τουλάχιστον το βλέπω με καλό μάτι αυτή την φορά, οπότε είμαστε σε καλό δρομο για την ώρα. Ο καιρός θα το δείξει. Ευχαριστώ Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Πραγαματικά Γιάννη, είναι όπως τα λές, γιατι και σε εμένα βλέπω οτι με καλύπτει μέχρι ένα ποσοστό. Τουλάχιστον το βλέπω με καλό μάτι αυτή την φορά, οπότε είμαστε σε καλό δρομο για την ώρα. Ο καιρός θα το δείξει. Ευχαριστώ Πάνος Μην το παρατήσεις Πάνο. Πίστεψε με θα παιδευτείς λίγο στην αρχή αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπέρα! Ξέρει κανένας τι γίνεται με το Skype και την έκδοση για το iOS 4? Έχει περάσει κοντά μήνας και ακόμα να βγεί η αναβαθμισμένη έκδοση που είχαν παρουσιάσει στο event. Κανα νεότερο? Γιατί έχει παγώσει έτσι το θέμα με το Skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μην το παρατήσεις Πάνο. Πίστεψε με θα παιδευτείς λίγο στην αρχή αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. :) Αρτεμη ευχαριστώ για την υποστήριξη και την βοηθεια. Ήδη είναι το πρώτο μου post από το iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Από ότι καταλαβαίνω δεν υάρχει τρόπος να σβήνω φωτογραφίες απο το κινητό - εβαλα απο το παλαιό μου κινητό 4,000 φωτο και τώρα που τις βλεπω θέλω να διαγραψω ή να κανω rename καποιες....αλλά δεν βλεπω λύση απο την συσκευή, μάλλον πάλι μεσω Itunes/υπολογιστή με βλεπω. Υπάρχει μήπως λύση που δεν την έχω ίσως βρεί ακομα για διαχείρηση μόνο απο το Iphone όπως στις άλλες συσκευές ? Επίσης με την διαχείρηση των επαφών, δεν ξέρω εάν υπάρχει τροπος να φτίαξω τα favourites καλύτερα. Εχω 1,800 επαφες και προσαθω να κάνω κάτι όπως είχα και παλαιότερα, δηλαδη Family/ Work/ Relatives etc. Υπάρχει κατι καλύτερο απο το default που έχει να βάλω ? Π.χ έχω για work περιπουν 300 επαφες/ οικογένεια 50 επαφες / φίλοι 80 επαφες. Επίσης καταλαβα οτι δεν μπορώ να ορίσω για ενα π.χ. group με μία κίνηση ενα ring tone, αλλα πρεπει μία μία επαφή να κανω edit και να βάζω το ringtone. Μάλλον θέλω όλες τις διακοπές μου να φτιάξω όπως θέλω εφόσον δεν γίνεται κατι άλλο :-) Κάθε βοήθεια/πληροφορία ευπροσδεκτη !!! Ευχαριστώ / Πανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Κατέβασε από AppStore το fastcontacts Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Κανα νεότερο? Γιατί έχει παγώσει έτσι το θέμα με το Skype? Δεν υπαρχει κανενα προβλημα μεταξυ skype & iOS 4.0 η 4.0.1 το προγραμμα λειτουργει μια χαρα και ισως γιαυτο δεν βγαλανε καποιο update tested iOS 4+ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Κατέβασε από AppStore το fastcontacts Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δικιμάσω και θα δώ εάν μου κάνει - βλέπω βέβαια ότι δεν είναι free εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 παιδια διπλα στο σημειο που μπαινει ο φορτιστης εχει απο την καθε πλευρα 2 ηχεια,οταν παιζει πχ καποιο βιντεο βγαινει ο ηχος απο το ενα; το αλλο ειναι το μικροφωνο;η παιζει τα βιντεο και απο τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) παιδια διπλα στο σημειο που μπαινει ο φορτιστης εχει απο την καθε πλευρα 2 ηχεια,οταν παιζει πχ καποιο βιντεο βγαινει ο ηχος απο το ενα; το αλλο ειναι το μικροφωνο;η παιζει τα βιντεο και απο τα 2; Το ένα είναι το μικρόφωνο (δεξιά) και το άλλο είναι το ηχείο (αριστερά) :) Υ.Γ. Πάλι βρέθηκα μπροστά σου :lol: Edited July 21, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts