Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω όμως ότι αποθηκεύει τους ήχους που ζητάς αναγνώριση και εκτός ίντερνετ και σε ενημερώνει ΟΤΑΝ βρεθείς εντός ίντερνετ.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα τραβήξει δεδομένα το κινητό με 3G/GPRS τότε κάνει την αναγνώριση αργότερα μόλις βρει δίκτυο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Kαλημέρα, παρατήρησα κάτι σήμερα.. Όταν λαμβάνω sms , και ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο , ανάβει και η οθόνη και φαίνεται το μύνημα.. όπως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο.. Μέχρι και χθες ήμουν σίγουρος, ότι όταν έπαιρνα κάποιο sms, η οθόνη δεν άνοιγε.. Απλά ακούγονταν μόνο ο ήχος..

Τι έχετε παρατηρήσει εσείς?? :confused:

Kαλημέρα, παρατήρησα κάτι σήμερα.. Όταν λαμβάνω sms , και ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο , ανάβει και η οθόνη και φαίνεται το μύνημα.. όπως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο.. Μέχρι και χθες ήμουν σίγουρος, ότι όταν έπαιρνα κάποιο sms, η οθόνη δεν άνοιγε.. Απλά ακούγονταν μόνο ο ήχος..

Τι έχετε παρατηρήσει εσείς?? :confused:

Πάντα όταν έρχεται μήνυμα σου ανάβει η οθόνη για κάποια δεύτερα..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

παιδιά, θέλω να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο όταν λαμβάνω sms, να μην μου εμφανίζει το πλαίσιο με το όνομα του αποστολέα άλλα να το αποκρύπτει και να με ενημερώνει κάπως πιο διακριτικά. μια λύση που ξέρω είναι το iblacklist αλλά επειδή δεν του κάνω γενικότερη χρήση, θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε κάτι πιο ελαφρύ.
το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

παιδιά, θέλω να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο όταν λαμβάνω sms, να μην μου εμφανίζει το πλαίσιο με το όνομα του αποστολέα άλλα να το αποκρύπτει και να με ενημερώνει κάπως πιο διακριτικά. μια λύση που ξέρω είναι το iblacklist αλλά επειδή δεν του κάνω γενικότερη χρήση, θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε κάτι πιο ελαφρύ.

Η εφαρμογή που ζητάς είναι η biteSMS. Επιλογή Ιδιωτικότητα. Εκεί μπορείς να ορίσεις αν θες να μη φαίνεται τίποτα, αν θες να φαίνεται μόνο ο αποστολέας του ΣΜΣ, μόνο το κείμενο κλπ κλπ.

στο παγκοσμιο ρολοι μου εχει την αθηνα δυο ωρες πισο και ετσι οποια αλλη χωρα και να βαλω ειναι λαθος η ωρα πως αλλαζω την ωρα τησ αθηνας?
του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

στο παγκοσμιο ρολοι μου εχει την αθηνα δυο ωρες πισο και ετσι οποια αλλη χωρα και να βαλω ειναι λαθος η ωρα πως αλλαζω την ωρα τησ αθηνας?

πρέπει να συνδέσεις το κινητό σου στο itunes. στην ουσια το iphone βλεπει την ωρα του υπολογιστη σου και τη ρυθμιζει αυτοματα. προφανως εχεις λαθος ωρα στον υπολογιστη σου και ειναι 2 ωρες πισω.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ξερει κανεις πως βαζω αρχεια PDF στο κινητο για να τα δω;:)

Ξερει κανεις πως βαζω αρχεια PDF στο κινητο για να τα δω;:)

Μία από τις καλύτερες λύσεις (και όχι μόνο για pdf) είναι ο good reader.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μία από τις καλύτερες λύσεις (και όχι μόνο για pdf) είναι ο good reader.

Ευχαριστω αλλα μαλλον δεν εγινα κατανοητος πως βαζω ενα αρχειο pdf στο κινητο δεν ξερω:D

Ευχαριστω αλλα μαλλον δεν εγινα κατανοητος πως βαζω ενα αρχειο pdf στο κινητο δεν ξερω:D

Με διάφορους τρόπους που υποστηρίζονται από το good reader και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα με browser upload / ftp από υπολογιστή που είναι στο ίδιο δίκτυο με το τηλέφωνο.

Με διάφορους τρόπους που υποστηρίζονται από το good reader και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα με browser upload / ftp από υπολογιστή που είναι στο ίδιο δίκτυο με το τηλέφωνο.

Συγνωμη αλλα πως γινεται αυτο;:(

Συγνωμη αλλα πως γινεται αυτο;:(

Υπάρχει μια κατηγορία εφαρμογών οι οποίες διαχειρίζονται διάφορα είδη αρχείων (pdf, office, audio / video, κλπ). Λόγω του τρόπου που είναι σχεδιασμένο το λειτουργικό σύστημα του iPhone (και εφόσον δεν είναι jailbroken, γιατί σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν και άλλες επιλογές), κάθε εφαρμογή δημιουργεί το δικό της χώρο διαχείρισης / αποθήκευσης αρχείων. Ο χώρος αυτός είναι προσβάσιμος για ανέβασμα ή κατέβασμα αρχείων από υπολογιστές που είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο με το τηλέφωνο ή/και από το "σύννεφο" π.χ. mobile me, google docs, κλπ.

Στην περίπτωση του τοπικού δικτύου, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση στον browser του υπολογιστή με μια διεύθυνση του τύπου XXX.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ:ΥΥΥΥ όπου το πρώτο τμήμα είναι η διεύθυνση του τηλεφώνου στο τοπικό δίκτυο και το δεύτερο τμήμα μια "πόρτα" που ανοίγεται στο τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν τα 2 συστήματα.

Αν λοιπόν ανοίξεις αυτή τη διεύθυνση από τον browser σου στον υπολογιστή θα μπορέσεις από μια απλή οθόνη να "ανεβάσεις" ή να "κατεβάσεις" αρχεία στο iPhone, τα οποία αρχεία στη συνέχεια είναι διαθέσιμα για view ή οτιδήποτε άλλη λειτουργία υποστηρίζει η εφαρμογή του iPhone.

Υπάρχει μια κατηγορία εφαρμογών οι οποίες διαχειρίζονται διάφορα είδη αρχείων (pdf, office, audio / video, κλπ). Λόγω του τρόπου που είναι σχεδιασμένο το λειτουργικό σύστημα του iPhone (και εφόσον δεν είναι jailbroken, γιατί σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν και άλλες επιλογές), κάθε εφαρμογή δημιουργεί το δικό της χώρο διαχείρισης / αποθήκευσης αρχείων. Ο χώρος αυτός είναι προσβάσιμος για ανέβασμα ή κατέβασμα αρχείων από υπολογιστές που είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο με το τηλέφωνο ή/και από το "σύννεφο" π.χ. mobile me, google docs, κλπ.

Στην περίπτωση του τοπικού δικτύου, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση στον browser του υπολογιστή με μια διεύθυνση του τύπου XXX.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ:ΥΥΥΥ όπου το πρώτο τμήμα είναι η διεύθυνση του τηλεφώνου στο τοπικό δίκτυο και το δεύτερο τμήμα μια "πόρτα" που ανοίγεται στο τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν τα 2 συστήματα.

Αν λοιπόν ανοίξεις αυτή τη διεύθυνση από τον browser σου στον υπολογιστή θα μπορέσεις από μια απλή οθόνη να "ανεβάσεις" ή να "κατεβάσεις" αρχεία στο iPhone, τα οποία αρχεία στη συνέχεια είναι διαθέσιμα για view ή οτιδήποτε άλλη λειτουργία υποστηρίζει η εφαρμογή του iPhone.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα μεγαλο μπερδεμα για να δεις ενα αρχειο pdf.Πες μου σε παρακαλω αν ξερεις αν θελω να δωσω το iphone τι πρεπει να κανω για να σβησω δικα μου στοιχεια μεσα αλλα οχι εφαρμογες και παιχνιδια που εχω αγορασει.Ευχαριστω:)

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα μεγαλο μπερδεμα για να δεις ενα αρχειο pdf.Πες μου σε παρακαλω αν ξερεις αν θελω να δωσω το iphone τι πρεπει να κανω για να σβησω δικα μου στοιχεια μεσα αλλα οχι εφαρμογες και παιχνιδια που εχω αγορασει.Ευχαριστω:)

Ελπίζω ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που θέλεις να το δώσεις, γιατί η μεταφορά αρχείων γίνεται στην πράξη πολύ απλούστερα από όσο ακούγεται όταν γράφεται :)

Σε ότι αφορά το ερώτημά σου για διαγραφή μόνο των δικών σου στοιχείων αλλά όχι των εφαρμογών / παιχνιδιών, δεν είναι τόσο απλό γιατί και αυτά είναι "δεμένα" με το λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει στο AppStore άρα για να παραμείνουν στο τηλέφωνο όταν το δώσεις θα πρέπει να αφήσεις και το λογαριασμό σου πράγμα που υποθέτω ότι δεν θέλεις να κάνεις αφού θέλεις να σβήσεις τα υπόλοιπα στοιχεία.

Από όσο εγώ τουλάχιστον γνωρίζω, το "καθάρισμα" του τηλεφώνου από την επιλογή (Settings / General / Reset / κλπ) διαγράφει τα πάντα ως προς το περιεχόμενο και όχι επιλεκτικά. Ίσως κάποιος άλλος συνάδελφος ξέρει κάτι παραπάνω για να σε βοηθήσει :)

πρέπει να συνδέσεις το κινητό σου στο itunes. στην ουσια το iphone βλεπει την ωρα του υπολογιστη σου και τη ρυθμιζει αυτοματα. προφανως εχεις λαθος ωρα στον υπολογιστη σου και ειναι 2 ωρες πισω.

σωστος το διορθωσα στο υπολιγιστη ηταν λαθος,σ ευχαριστω.

του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

Τελικα μπορει να γινει μεταφορα των επαφων απο τη μνημη του iphone στη sim, και πως?

Το iphone μπορει να λειτουργει διχως να περαστεί καμια επαφη στη μνημη του κινητου, αλλα αποκλειστικα με τις επαφες που ειναι καταχωρημενες μες τη sim? Εχω αλλαξει πολλα τηλεφωνα την τελευταια δεκαετια, ολα τα χρονια οι επαφες μου ειναι μεσα στην μια και μοναδικη μου sim. Θα μπορω να το κανω αυτο με το iphone?

Τελικα μπορει να γινει μεταφορα των επαφων απο τη μνημη του iphone στη sim, και πως?

Το iphone μπορει να λειτουργει διχως να περαστεί καμια επαφη στη μνημη του κινητου, αλλα αποκλειστικα με τις επαφες που ειναι καταχωρημενες μες τη sim? Εχω αλλαξει πολλα τηλεφωνα την τελευταια δεκαετια, ολα τα χρονια οι επαφες μου ειναι μεσα στην μια και μοναδικη μου sim. Θα μπορω να το κανω αυτο με το iphone?

Χειρισμός επαφών το 2000...........:p

Δεν μας συνδέει πλέον τίποτα με το παρελθόν.....:happy:

Περάσετε τες στο υπολογιστή σου μέσω του iTunes...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Φίλε μου δυστυχώς αυτό που ζητάς είναι πέρα από την λογική οργάνωση των επαφών και επομένως δεν υποστηρίζεται από το iphone.

Εάν θες να καταλάβεις και το γιατί μπορείς να διαβάσεις και αυτό το αρθρο : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080225074717AAzorTH

Δεν είναι δυνατό μία επαφή που ενδεχομένως να έχει πολλές καταχωρήσεις από τηλέφωνα μέχρι και πληροφορίες για την οδό διαμονής, γενέθλια κτλ να γίνει copy σε μία καταχώρηση sim.

Πιστεύω να έγινα σαφής. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Η εφαρμογή που ζητάς είναι η biteSMS. Επιλογή Ιδιωτικότητα. Εκεί μπορείς να ορίσεις αν θες να μη φαίνεται τίποτα, αν θες να φαίνεται μόνο ο αποστολέας του ΣΜΣ, μόνο το κείμενο κλπ κλπ.

Η εφαρμογη που λες ειναι μονο για jailbreak κινητα;:)

Η εφαρμογη που λες ειναι μονο για jailbreak κινητα;:)

Επιβεβαιώνω πως είναι μόνο για jailbreaked κινητά. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

και για όσους ενδιαφέρονται για πλήρη ιδιωτικότητα, μπορείτε να συνδυάσετε το biteSMS με το status notifier.
το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

γεια σας.Δε γνωρίζω πολλά ακόμα για το τηλέφωνο και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.:O

Χτες καθώς έμπαινα στο ικάριαμ:p συνηδητοποίησα πως μου βγάζει μόνο ελληνικά για πληκτρολόγηση χωρίς να μου εμφανίζει κάτω αριστερά την επιλογή για αλλαγή γλώσσας όπως στα μηνύματα.Το θέμα είναι πως ο κωδικός μου είναι με αγγλικούς χαρακτήρες.

Το ίδιο παρατήρησα και στο myphone όταν πήγα να πατήσω αναζήτηση αλλά και όταν πάτησα να μπω στο appstore.πως το αλλάζουμε αυτό?

Hip Hop.

• The topic was unpinned