Argonath Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Χρησιμοποίησα χτες το tattoo ενός φίλου και ομολογώ με εντυπωσίασε και σαν ποιότητα κατασκευής και σαν compact μέγεθος! Η τιμή του έχει πέσει αρκετά: http://www.skroutz.gr/s/90218/HTC-Tattoo.html?keyphrase=tattoo Τελικά έχει γίνει γνωστό αν θα αναβαθμιστεί και αυτό σε Android 2.0; Ειναι επισημο απο οτι διαβασα οτι θα παρει μεσα στον χρονο αναβαθμιση σε android 2.1 οποτε περιμενουμε,παντος για τα λεφτα του σε σχεση με αυτα που σου προσφερει το κινητο αξιζει πραγματικα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Παιδια καλημερα..Περιμενω το TATTOO σε λιγες μερες.. Επειδη εχω δουλεψει και wm phones HTC και symbian Νοκια 5800 θα ειναι η πρωτη εμπειρια σε Android. Χρειαζομαι το GPS ,λογω της δουλειας μου, μπορει καποιος να μου πει, απο τα προγραμματα πλοηγησης που δουλεψε στο Tattoo ποιο δουλευει σωστα , εχει υποστηριξη ελληνικων κ.λ.π. γιατι στα παραπανω λειτουργικα ολα δουλευαν αψογα. Ευχαριστω !!! Καλημερα και παλι!!! (( Τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν γραφει τιποτα κανεις σ,αυτο το forum?? Αλλες συσκευες εχουν φτασει τις 200 σελιδες και εδω εχουμε κολλησει στην 14. 'Η δεν εχει κανενα προβλημα η συσκευη για αποριες, ή την εχουμε αγορασει λιγα ατομα )).. Anyway!!! Στο XDA forum διαβασα παραπονα απο πολλους, οτι φευγει η επικαλλυψη ,ξεβαφουν τα πληκτρα κατω απο την οθονη μετα απο ολιγομηνη χρηση .. Αντιμετωπισε καποιος αυτο το προβλημα ???? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 23, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Καλησπέρα παιδιά, Πως αναβαθμίζουμε σε έκδοση μεταγενέστερη της 1.6; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Στο XDA forum διαβασα παραπονα απο πολλους, οτι φευγει η επικαλλυψη ,ξεβαφουν τα πληκτρα κατω απο την οθονη μετα απο ολιγομηνη χρηση .. Αντιμετωπισε καποιος αυτο το προβλημα ???? Γενικώς αυτές οι συσκευές απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα από τα απλά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasimopoulos Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Παιδια καλημερα..Περιμενω το TATTOO σε λιγες μερες.. Επειδη εχω δουλεψει και wm phones HTC και symbian Νοκια 5800 θα ειναι η πρωτη εμπειρια σε Android. Χρειαζομαι το GPS ,λογω της δουλειας μου, μπορει καποιος να μου πει, απο τα προγραμματα πλοηγησης που δουλεψε στο Tattoo ποιο δουλευει σωστα , εχει υποστηριξη ελληνικων κ.λ.π. γιατι στα παραπανω λειτουργικα ολα δουλευαν αψογα. Ευχαριστω !!! Καλημερα και παλι!!! (( Τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν γραφει τιποτα κανεις σ,αυτο το forum?? Αλλες συσκευες εχουν φτασει τις 200 σελιδες και εδω εχουμε κολλησει στην 14. 'Η δεν εχει κανενα προβλημα η συσκευη για αποριες, ή την εχουμε αγορασει λιγα ατομα )).. Anyway!!! Στο XDA forum διαβασα παραπονα απο πολλους, οτι φευγει η επικαλλυψη ,ξεβαφουν τα πληκτρα κατω απο την οθονη μετα απο ολιγομηνη χρηση .. Αντιμετωπισε καποιος αυτο το προβλημα ???? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. εμένα πάντως έχει πάρει αστεροπουλάδα και δόξα το θεό μια χαρά είναι ακόμα. όσο για τον αριθμό σκέψου ότι μιλάμε για ένα κιν. που δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα!!! κάτσε να γίνει επίσημη αναβάθμιση σε 2.1 και θα έχουμε θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδιά κάποια ενημέρωση σχετικά με τα Updates? Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect2009 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 εκανα την κοτσανα και εβαλα να κλειδωνει με το μοτιβο και πατηθηκε πολλες φορες και τωρα ζηταει το google email εγω το βαζω αλλα δεν κανει τιποτα......γινετε να το ανοιξω αλλιως?γιατι μου βγαζει αυτο συνεχεια:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Για δοκίμασε αυτό που προτείνεται εδώ: http://www.google.ru/support/forum/p/Google+Mobile/thread?tid=627eed11de37ecba&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect2009 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 δεν μπορω να καταλαβω βαζω το nickname toy email μου και κωδικο το "null Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εάν δεν λυθεί το πρόβλημά σου με τον παραπάνω τρόπο, δοκίμασε να κάνεις hard reset. Αυτό θα σε υποχρεώσει να εγκαταστήσεις από την αρχή τις εφαρμογές, αλλά και να ξανακάνεις όλες τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 To όνομα χρήστη που έχεις για το λογαριασμό σου στο gmail βάζεις, προφανώς ότι έβαζες και πριν, αλλά αντί για τον κωδικό σου βάζεις το null. Δοκίμασε και τις δύο περιπτώσεις (μόνο το όνομα χρήστη χωρίς την κατάληξη @gmail.com και με την κατάληξη). Δεν το έχω δοκιμάσει, βρήκα την απάντηση μέσω αναζήτησης στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect2009 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 1. With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons, and then briefly press the END CALL/POWER button. 2. Press the ENTER button to begin the reset process. δηλ παταω το κουμπι της επιστροφης εννω ειναι κλειστο το κινητο και μετα το κοκκινο κουμπι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Έχοντας πατημένα το κουμπί με το σπιτάκι και το κουμπί με βέλος που δείχνει αριστερά, πατάς το κόκκινο κουμπί απόρριψης κλήσης. Και μετά το κεντρικό στρογγυλό κουμπί όταν ζητηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Παιδια για χαρα!! Εχω το Ταττοο ενα μηνα περιπου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος . ΑΠΟΡΙΑ?? ;)Εκανα προσπαθεια να κανω root τη συσκευη , απο xda και συμφωνα με τις οδηγιες τα εκανα ολα σωστα..Κατεβαζοντας rooted εφαρμογες απο το market , σε καποιες γινετε εγκατασταση κανονικα και σε αλλες μου λεει πως δεν εχω δικαιωματα για rooted εφαρμογες. Εχω μπερδευτει... Τελικα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω, για να βεβαιωθω αν ειναι rooted πχ ,απο τις πληροφοριες της συσκευης ,ή κατι άλλο ??? Ευχαριστω !!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Αν στο adb shell το σύμβολο είναι "#" έχεις δικαιώματα root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Αν στο adb shell το σύμβολο είναι "#" έχεις δικαιώματα root. Sorry !! Θυμησε μου πως μπαινω στο adb shell?? γιατι δεν ειμαι και expert ακομα στο android:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Ανοίγεις στο pc ένα παράθυρο γραμμής εντολών(έναρξη->όλα τα προγράμματα->βοηθήματα -> γραμμή ετνολών Γράφεις cd και τη διαδρομή όπου βρίσκεται το adb. Αφού έχεις κάνει root τη συσκευή, στα αρχεία που κατέβασες, κάπου θα υπάρχει και το adb(πχ cd c:/android/tools/) Αφού λοιπόν μεταφερθείς στον κατάλογο όπου βρίσκεται το adb, γραφεις την εντολή adb shell. Αν εμφανιστεί το σύμβολο # η συσκευή είναι rooted. Εναλλακτικά, μπορείς από τη συσκευή αν έχεις εγκατεστημένο κάποιον terminal emulator, να γράψεις εκεί την εντολή su και να πατήσεις το enter. Θα πρέπει τότε το σύμβολο $ να αλλάξει και να γίνει # Edited May 27, 2010 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Ανοίγεις στο pc ένα παράθυρο γραμμής εντολών(έναρξη->όλα τα προγράμματα->βοηθήματα -> γραμμή ετνολών Γράφεις cd και τη διαδρομή όπου βρίσκεται το adb. Αφού έχεις κάνει root τη συσκευή, στα αρχεία που κατέβασες, κάπου θα υπάρχει και το adb(πχ cd c:/android/tools/) Αφού λοιπόν μεταφερθείς στον κατάλογο όπου βρίσκεται το adb, γραφεις την εντολή adb shell. Αν εμφανιστεί το σύμβολο # η συσκευή είναι rooted. Εναλλακτικά, μπορείς από τη συσκευή αν έχεις εγκατεστημένο κάποιον terminal emulator, να γράψεις εκεί την εντολή su και να πατήσεις το enter. Θα πρέπει τότε το σύμβολο $ να αλλάξει και να γίνει # OK.. # Ειναι τελικα rooted η συσκευη...:D.Σ΄ ευχαριστω για τη βοηθεια !!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 εμένα πάντως έχει πάρει αστεροπουλάδα και δόξα το θεό μια χαρά είναι ακόμα. όσο για τον αριθμό σκέψου ότι μιλάμε για ένα κιν. που δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα!!! κάτσε να γίνει επίσημη αναβάθμιση σε 2.1 και θα έχουμε θέμα.... αστεροπουλάδα? Please explain. μου άρεσε πολύ η λέξη!!!!!! πως κρίνεται γενικά η GPS λειτουργία του tattoo? η οθόνη είναι μικρή, είναι όμως ικανοποιητική γενικά? καλό βράδυ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasimopoulos Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 αστεροπουλάδα? Please explain. μου άρεσε πολύ η λέξη!!!!!! πως κρίνεται γενικά η GPS λειτουργία του tattoo? η οθόνη είναι μικρή, είναι όμως ικανοποιητική γενικά? καλό βράδυ πτώση με αλεξ/πτωτα στον Ε.Σ χρησιμοποιείται...η οθόνη είναι μια χαρά aλλά το πρόβλημά είναι το 1,6 ανδροιδ που έχει και δεν βλέπω αναβάθμιση επίσημη απο HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 πτώση με αλεξ/πτωτα στον Ε.Σ χρησιμοποιείται...η οθόνη είναι μια χαρά aλλά το πρόβλημά είναι το 1,6 ανδροιδ που έχει και δεν βλέπω αναβάθμιση επίσημη απο HTC μεγάλο μείον να μην μπορείς να ανταλλάξεις δεδομένα με bluetooth, αρκετοί οι λόγοι για αναβάθμιση του λογισμικού. το GPS του, απο κατασκευής, τι εντυπώσεις αφήνει παιδιά? είναι καλό? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 μεγάλο μείον να μην μπορείς να ανταλλάξεις δεδομένα με bluetooth, αρκετοί οι λόγοι για αναβάθμιση του λογισμικού. το GPS του, απο κατασκευής, τι εντυπώσεις αφήνει παιδιά? είναι καλό? Το GPS, λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 κανένα νέο για την επίσημη άφιξη στην Ελλάδα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 κανένα νέο για την επίσημη άφιξη στην Ελλάδα;;Δεν νομιζω να έρθει....Περισσοτερες πιθανοτητες εχει το Wildfire, με διαφορά τιμής, γύρω στα 50 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasimopoulos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 SOS...SOS!!!!!!!!!!! λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής: αν και δεν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά το σηματάκι είναι εκεί και αν και με ακούνε εγώ δεν μπορώ να ακούσω παρά μόνο με τα ακουστικά...!!!! άσε που δεν αναγνωρίζει το ΗΤC Sync και δεν μπορώ να κάνω restore τις επαφές!!!έχει κανένας καμία ιδέα η να παρω το Desire???!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts