Jump to content

vasimopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasimopoulos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasimopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν δεν μπερδεύομαι χρησιμοποιείς το Google Nav.που έχει περιορισμούς στη χώρα και για ελλαδα δεν είναι διαθέσιμο ακόμα...και αν δεν απατώμαι χρειάζεται και 3G. Ξεκινάει απο το Google Maps αλλά μετά συνδέεται με το Googl Nav...υπομονή θα έρθει και εδώ ...κάποτε
  2. Καλησπέρα, Προσπαθώ να ξανα συνδεθώ με το FACEBOOK FOR THE HTC SENCE αλλά μου λέει ότι η υπηρεσία είναι μη διαθέσιμη??τι restart τη clear cache τίποτα... καμιά ιδέα???
  3. να ρωτήσω κάτι... έχω και το Tattoo k Desire. Στο Ταττου στις επαφές στις ανανεώσεις σου έβγαζε τα γενέθλια και τα Facebook updates από το sense Ui HTC. το desire έχει κάτι παρόμοιο για να σου δείχνει πιο από τα contacts σου έχει γενέθλιά τις επόμενες μέρες; δεν μιλάω για το ημερολόγιο αλλά αυτά που διάβαζε από τα contacts birthdays;;; ευχαριστώ!
  4. thanks. το κατεβάζω...το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει με τίποτα το sync. προσπάθησα και έκανα re install to HTC SYNC αλλά τίποτα... όταν το συνδέω απλά το φορτίζει και όσο να πατάω από το κιν το ΗΤC sync τίποτα... καμία ιδέα;;;; οταν το συνδέω στο PC ούτε το θόρυβο του USB connect... σε ευχαριστώ και πάλι!!
  5. σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και soft k hard reset έκανα...τα εχασα όλα απο το κιν. και πρεπει να τα περάσω απο το outlook...καμια ιδεα που μπορώ να βρώ HTC rom Tattoo??
  6. SOS...SOS!!!!!!!!!!! λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής: αν και δεν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά το σηματάκι είναι εκεί και αν και με ακούνε εγώ δεν μπορώ να ακούσω παρά μόνο με τα ακουστικά...!!!! άσε που δεν αναγνωρίζει το ΗΤC Sync και δεν μπορώ να κάνω restore τις επαφές!!!έχει κανένας καμία ιδέα η να παρω το Desire???!!!!
  7. πτώση με αλεξ/πτωτα στον Ε.Σ χρησιμοποιείται...η οθόνη είναι μια χαρά aλλά το πρόβλημά είναι το 1,6 ανδροιδ που έχει και δεν βλέπω αναβάθμιση επίσημη απο HTC
  8. Καλησπέρα παιδιά.... να ρωτήσω αν ξέρει κανένας κάποια εφαρμογή για android που να αλλάζει το caller id screen. τι εννοώ.... όταν σε καλεί ένα νούμερο που έχεις μέσα στο κατάλογο να εμφανίζει εκτός από το όνομα και το νούμερο και άλλες πληροφορίες όπως εργασία, @ ή σημειώσεις...με 400 επαφές το όνομα δεν φτάνει για να καταλάβεις ποίος είναι που σε καλεί.... οπότε αν έχετε τίποτα στα υπόψιν σας πέστε μου.!! ευχαριστώ!!!
  9. εμένα πάντως έχει πάρει αστεροπουλάδα και δόξα το θεό μια χαρά είναι ακόμα. όσο για τον αριθμό σκέψου ότι μιλάμε για ένα κιν. που δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα!!! κάτσε να γίνει επίσημη αναβάθμιση σε 2.1 και θα έχουμε θέμα....
×
×
  • Create New...