Jump to content

perfect2009

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About perfect2009

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

perfect2009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. perfect2009

    iOS 4

    να κανω την αναβάθμιση στην 4.0.1...?απλα για το jailbreak θα γινει πανω σε αυτο?
  2. 1. With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons, and then briefly press the END CALL/POWER button. 2. Press the ENTER button to begin the reset process. δηλ παταω το κουμπι της επιστροφης εννω ειναι κλειστο το κινητο και μετα το κοκκινο κουμπι?
  3. δεν μπορω να καταλαβω βαζω το nickname toy email μου και κωδικο το "null
  4. εκανα την κοτσανα και εβαλα να κλειδωνει με το μοτιβο και πατηθηκε πολλες φορες και τωρα ζηταει το google email εγω το βαζω αλλα δεν κανει τιποτα......γινετε να το ανοιξω αλλιως?γιατι μου βγαζει αυτο συνεχεια:cry::cry::cry:
  5. απλα οπως ειπα ειχα κανει παλια Jailbreak περασα πολλα προγραματα και πηγενε καλα...σημερα ομως κατι εγινε και ξαφνικα εκει που πειραζα της ρυθμισεις κολησε δεν πατιοταν τιποτα..το εκλεισα και μολις ανοιξε μου εβγαλε αυτο με την μπαταρια και δεν ανταποκρινετε σε τιποτα...το ekλεισα και το ανοιξα παλι με το Blackra1n kai pali ta idia και θελω να το κανω restore αλλα φοβαμε οτι θα περασει το 3.1.3
  6. απλα κολησε και πρεπει να κανω ξανα ειχα κανει παλια jailbreak...αλλα μου λεει οτι 8α κανει αναβα8μισει οταν παταω restore στην 3.1.3...θα την περασει απο μονοτo ths?
  7. πως μπορω να κανω Jailbreak χωρις να βαλω την εκδοση 3.1.3? γιατι παω να κανω και μου λεει να κανω restore alla kai αναβαθμισει στην 3.13.. εγω εχω την 3.1.2:worry::worry::worry:
  8. ηθελα να ρωτησω..αν περασω το SPB MobileShell 3.0 απλα αλλαζει το εξωτερικο? και αν θελω να το φερω οπως ηταν παλια θα μπορω?:worry::worry:
  9. και εγω περιμενω εδω και μερες στην σελιδα 133 εκανα αιτηση
  10. παρακαλω Θα ήθελα ενα πιστοποιητικό για το imei μου 358082015349778
×
×
  • Create New...