freyarip Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Το χρωμα του ειναι αναμεσα σε μπρουτζινο/χαλκινο και σαπιο μηλο δεν θα το ελεγα ροζ αλλα παιζει αναλογα με το φως ειναι χασιμο! Πραγματι πολυ ομορφο αυτο το κινητο, και απο οτι ξερω απο χαρακτηριστικα εχει πολλα που θα τα ζηλευαν τα επωνυμα κινητα. Για οσους δεν γνωριζουν: -Αναλογικη Τηλεοραση -Εγγραφη απο την τηλεοραση σε AVI απεριοριστα -Αξελετομετρο (ανιχνευτη κινησης) για διαφορες λειτουργιες, πχ σιγαση κλησης -Ραδιο με εγγραφη το οποιο παιζει χωρις την αναγκη ακουστικων -2 σιμ ταυτοχρονα Αξιο και πανεμορφο! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Το χρωμα του ειναι αναμεσα σε μπρουτζινο/χαλκινο και σαπιο μηλο δεν θα το ελεγα ροζ αλλα παιζει αναλογα με το φως ειναι χασιμο! Πραγματι πολυ ομορφο αυτο το κινητο, και απο οτι ξερω απο χαρακτηριστικα εχει πολλα που θα τα ζηλευαν τα επωνυμα κινητα. Για οσους δεν γνωριζουν: -Αναλογικη Τηλεοραση -Εγγραφη απο την τηλεοραση σε AVI απεριοριστα -Αξελετομετρο (ανιχνευτη κινησης) για διαφορες λειτουργιες, πχ σιγαση κλησης -Ραδιο με εγγραφη το οποιο παιζει χωρις την αναγκη ακουστικων -2 σιμ ταυτοχρονα Αξιο και πανεμορφο! :) Ποιό μοντέλο είναι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Einai to Anygall P908T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Eμένα μου αρέσει το Motorola Razr V3i φαίνεται κινητό ''της μόδας''... Από απλά κινητά (όχι slide κτλ) το N82 Βlack πάλι μου φαίνεται πολύ πιο ωραίο σε σύγκριση κάποια της Nokia και τo Ν70 Black και αυτό μου άρεσε... Πείτε με κακόγουστο... Εμένα μου αρέσουνε... Δεν θέλω χρυσά και διαμάντια κολλημένα πάνω τους για να πώ ότι είναι ωραία...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Einai to Anygall P908T. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει στο gsmarena. Όχι οτι εκεί υπάρχουν όλα τα κινητά βεβαιά.... Πολύ ωραίο κινητό πάντως:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Dn kserw onoma i kati allo, mono oti einai siemens kai oti thelw ena http://www.instablogsimages.com/images/2008/03/18/coralbenq-siemens-music-phone_1333.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Θεωρω πολυ ομορφο το iPhone 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Νομιζω πως το 8800 arte gold ειναι πλεον το ωραιοτερο!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 iPhone 3G !!! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Καμία αλλή απαντηση δεν δίνεις εσύ?? :p :p Και σε ένα άλλο thread το ίδιο έγραψες! :lo: To diamond όμως πιστεύω ήταν και είναι από τα πιο ωραία. Μικρό και κομψό! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Αν δεν υπολογισουμε διαμαντια-ρουμπινια και χρυσαφια τα ποιο ομορφα μακραν ειναι το arte και το carbon arte! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Aπό τα πιο όμορφα κινητά τον καιρό τους ιδίως αλλά και γενικά είναι τα siemens s65, motorolla RAZR, soul900, 8310 και από αυτά με οθόνη αφής HTC Touch Diamond και iPhone 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα κόκκινο Sony Ericsson G900 και μου φαίνεται πάρα πάρα πολύ όμορφο! Λεπτό και το χρώμα του είναι πολύ ξεχωριστό. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Eμένα πάλι μου αρέσει πάρα πολύ το lg renoir! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 nokia 6111!!!!! μικρούλι και γλυκούλι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αν και δεν το έχω, για μένα με διαφορα Samsung u700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIA220 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Συμφωνώ μαζι σου,Χαρά....!!!!Το πιο γλυκό,το πιο μικρό,το πιο θηλυκό,το πιο απόλυτο και αγαπημένο κινητό είναι το Nokia 6111...Το είχα και έκανα την βλακεία και το έδωσα και τώρα μού λείπει πολύ....!!!Ψάχνω να το βρω αλλα δεν υπάρχει,δυστυχώς...!!!!:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 εγώ θεωρώ το LG Cookie, και όμορφο αλλά και πολύ πρακτικό με αρκετές δυνατότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Παλιο και διαχρονικης ομορφιας ειναι σιγουρα για μενα το nokia 8850, εχω ηδη τρια!!! Αλλα και τα μεταγενεστερα 8800 ειναι πολυ εντυπωσιακα.Παντως οσον αγορα νεα smartphones κυριως, νομιζω το Diamond ειναι μπροστα Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 γενικα η 8ΧΧΧ σειρα της νοκια εχει ομορφα κινητα! ειδηκα τα 88ΧΧ ειναι κορυφη! apaes και μενα μου αρεσει το 8850! εφοσον εχεις 3 δεν μου χαριζεις το 1?:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 γενικα η 8ΧΧΧ σειρα της νοκια εχει ομορφα κινητα! ειδηκα τα 88ΧΧ ειναι κορυφη! apaes και μενα μου αρεσει το 8850! εφοσον εχεις 3 δεν μου χαριζεις το 1?:p:lol: :lol::lol::lol: Δεν χαριζονται αυτα τα προτιμω απο τα περισσοτερα καινουρια μοντελα και λογω μεγεθους! Τα δυο τελευταια τωρα τα πηρα μεσω emarket ειναι με αγγλικα μενου βεβαια αλλα αν τα γουσταρεις αξιζει τον κοπο. Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 iphone 3g. κατα τη γνωμη το πιο ομορφο. οχι ομως πιο λειτουργικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 nokia n93i panemorfo me very smart dinatothes:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Συμφωνω με τους προηγουμενους για τη σειρα 88ΧΧ της νοκια πανεμορφα κινητα και πολυ καλη ποιοτητα υλικων, αλλα πανακριβα. Υπαρχουν βεβαια και τα Vertu ;) οπου φυσικα ξεφευγουμε πολυ..... Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Νοκια ε66 απλα κουκλι Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts