akanthithos Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Μεγάλη απογοήτευση το τηλέφωνο. Συνεχώς ανοίγουν από μόνες τους διάφορες εφαρμογές, πολλές φορές πάνω από 3, με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία σε λίγες ώρες! Ξεκλειδώνει μόνο του, παίρνει τηλέφωνα μόνο του, κρασάρει πολύ συχνά... Κλαίω τα χρήματά μου. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Υπάρχει η νέα έκδοση 21.0.004 η οποία όμως δεν εμφανίστηκε ακόμα σε κανένα ελληνικό product code, εξ ου και η αλλαγή του όπως περιέγραψα πιο πάνω ;) εμενα εχει ελληνικο product code και την εχω περαση απο την πρωτη μερα.ειναι αγορασμενο απο wind και ειναι η εκδοση navi. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Μεγάλη απογοήτευση το τηλέφωνο. Συνεχώς ανοίγουν από μόνες τους διάφορες εφαρμογές, πολλές φορές πάνω από 3, με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία σε λίγες ώρες! Ξεκλειδώνει μόνο του, παίρνει τηλέφωνα μόνο του, κρασάρει πολύ συχνά... Κλαίω τα χρήματά μου. :mad: Φίλε μου είσαι ο πρώτος πιστεύω που λέει κάτι τέτοιο εδω μέσα.Εμένα μια χαρά είναι το κινητό.Και ποτέ δεν έκανε κάτι από αυτά.Δοκίμασε εγκαταστήσεις την έκδοση 21.0.0.04 και έπειτα κάνε ενα hard format σε μνήμη C και Ε και λογικά θα στρώσει.Διαφορετικά πήγαινέτο σε Nokia Care να το στείλουν στην Nokia για επισκευή Υπάρχει η νέα έκδοση 21.0.004 η οποία όμως δεν εμφανίστηκε ακόμα σε κανένα ελληνικό product code, εξ ου και η αλλαγή του όπως περιέγραψα πιο πάνω ;) Υπάρχει φίλε και εμφανίζεται.Τουλάχιστον σε εμένα και ακόμα ένα που είδα την εμφάνησε και την εγκατέστησε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Μεγάλη απογοήτευση το τηλέφωνο. Συνεχώς ανοίγουν από μόνες τους διάφορες εφαρμογές, πολλές φορές πάνω από 3, με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία σε λίγες ώρες! Ξεκλειδώνει μόνο του, παίρνει τηλέφωνα μόνο του, κρασάρει πολύ συχνά... Κλαίω τα χρήματά μου. :mad: Το ανέφερα κι εγώ πιο παλαιότερα, όταν το είχα πρωτοπάρει. Ιδιαίτερα, όταν ανοίγει τους χάρτες, οπότε ανάβει και το GPS. Τηλέφωνο μόνο του ακόμη δεν έχει πάρει, αλλά σε πιστεύω, καθώς αν ξεχάσω να κλειδώσω το πληκτρολόγιο και το βάλω στην τσέπη, ανοίγουν διάφορα. Capacitive μεν η οθόνη, αλλά αυτή του Iphone δεν τη φτάνει. Πάντως, από διάρκεια μπαταρίας είμαι υπερευχαριστημένος, έχω και τη 2 σε 1 της Cosmote που δουλεύει ΑΨΟΓΑ στο συγκεκριμένο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Υπάρχει φίλε και εμφανίζεται.Τουλάχιστον σε εμένα και ακόμα ένα που είδα την εμφάνησε και την εγκατέστησεΣε εμένα πάντως δεν την εμφάνισε. Όπως έγραψα και πιο πάνω, έβαλα και τα δύο Ελληνικά product codes αλλά δεν μου έδινε την τελευταία έκδοση ως διαθέσιμη. Εσύ ποιό product code έχεις? Μεγάλη απογοήτευση το τηλέφωνο. Συνεχώς ανοίγουν από μόνες τους διάφορες εφαρμογές, πολλές φορές πάνω από 3, με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία σε λίγες ώρες! Ξεκλειδώνει μόνο του, παίρνει τηλέφωνα μόνο του, κρασάρει πολύ συχνά... Κλαίω τα χρήματά μου. :mad:Εγώ δεν αντιμετωπίζω τίποτα απ' όσα αναφέρεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Υπάρχει η νέα έκδοση 21.0.004 η οποία όμως δεν εμφανίστηκε ακόμα σε κανένα ελληνικό product code, εξ ου και η αλλαγή του όπως περιέγραψα πιο πάνω ;) με αυτό το pcode 0589489 (Dark black) μου εμφανίστηκε μόνο μέσω OTA, όχι από το OVI ή το Nokia Updater, και έγινε κανονικά.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) Σε εμένα πάντως δεν την εμφάνισε. Όπως έγραψα και πιο πάνω, έβαλα και τα δύο Ελληνικά product codes αλλά δεν μου έδινε την τελευταία έκδοση ως διαθέσιμη. Εσύ ποιό product code έχεις? Φίλε εγώ έχω το μαύρο-κόκκινο και το product code είναι διαφορετικό από αυτά που γράφει εδώ στο forum για τις ελληνικές κυκλοφορίες της συσκευής και στην αρχή νόμιζα μήπως είναι παρα-εισαγωγής.Αλλά από την Nokia που το αγόρασα κι όλας μου είπαν ότι τα product code είναι πολλά και διάφορα και δεν υπάρχει θέμα παρα εισαγωγής.Το δικό μου είναι αυτο: 0670573 και μου το εμφάνησε και μέσω της συσκευής και μέσω του Software Updater Edited July 25, 2010 by Itchrist86 [/QUOTE] Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 καλησπερα να ρωτησω πως μπορω να κανω επανεγκατασταση λογισμικου (v21.000.04)??Μπορω μονος μου η πρεπει να παω σε nokia care Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Συνήθως τη δυνατότητα αυτή τη δίνει το Nokia Software Updater. Γράφω συνήθως διότι δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα κινητών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Το καινούριο μου Χ6 βρίσκεται διαρκώς σε σύνδεση δεδομένων την οποία δεν μπορώ να διακόψω. Είδα ότι ένας φίλος έκανε την ίδια ερώτηση μερικές σελίδες πριν αλλά εγώ έχω βάλει πάντα ερώτηση στην προεπιλεγμένη σύνδεση και έχω απενεργοποιήσει το wlan. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Παραμένει συνδεδεμένο με cosmote internet παρόλο που το αποσυνδέω. Αν συνδεθώ με wlan τότε λόγω προτίμησης αποσυνδέεται από cosmote αλλά με το που σβήνω το wlan τότε επανέρχεται σε cosmote. Αν αποσυνδέσω το cosmote internet τότε συνδέεται το γνωστό wlan του σπιτιού. Έχετε καμια ιδέα; Εσείς μπορείτε να μην έχετε καμία σύνδεση ενεργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Παραμένει συνδεδεμένο με cosmote internet παρόλο που το αποσυνδέω. Αν συνδεθώ με wlan τότε λόγω προτίμησης αποσυνδέεται από cosmote αλλά με το που σβήνω το wlan τότε επανέρχεται σε cosmote. Αν αποσυνδέσω το cosmote internet τότε συνδέεται το γνωστό wlan του σπιτιού. Έχετε καμια ιδέα; Εσείς μπορείτε να μην έχετε καμία σύνδεση ενεργή; Βάλε στην σύνδεση Cosmote Internet (χρήση σημείου πρόσβ.) να είναι με επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Βάλε στην σύνδεση Cosmote Internet (χρήση σημείου πρόσβ.) να είναι με επιβεβαίωση. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το πιστεύω ότι έχω φάει τόσες ώρες ψάχνοντας και δεν το βρήκα. Και πάλι ευχαριστώ.:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Εχει καποιος βαλει προγραμμα GPS οπως igo,garmin και αλλα; Δουλευουν στην αναλυση της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Εχω περασει garmin, ndrive, sygic mobile, google maps και το ovi maps. Το igo νομιζω δεν υπαρχει για symbian αλλα τ' αλλα που ανεφερα δοκιμασμενα παιζουν κανονικα fullscreen στη σωστη αναλυση του X6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 coreyhalkis σευχαριστω πολυ.Κριμα που δεν εχει το IGO για symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 η εκδοση των 8GB υπαρχει διαθεσιμη σε καποιο καταστημα?απο χρωματα μονο το μαυρο εχει ερθει στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 η εκδοση των 8GB υπαρχει διαθεσιμη σε καποιο καταστημα?απο χρωματα μονο το μαυρο εχει ερθει στην Ελλαδα? Νομίζω πως σε καταστήματα της Wind υπάρχει σε χρώμα μαύρο και κόστος 293 € αν δεν κάνω λάθος Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα διατίθεται σε άλλο χρώμα εκτός από μαύρο και μαύρο-κόκκινο; για 16 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Γεια σας και απο μενα.Σημερα μου εδωσε το ΝΟΚΙΑ Χ6 ενας φιλος που το ειχε παρει απο COSMOTE με επιδοτηση.Εγω ομως εχω VODAFONE μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να ειναι πλερως συμβατο με τη VODAFONE.Περιμενω τα φωτα σας και ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Ρε παιδιά.Μια ερώτηση.Όσες φορές πήγαινα στην ενημέρωση λογισμικού στο τηλέφωνο,μου εμφάνιζε διάφορες ενημερώσεις όπως το Playlist Dj,Χάρτες Ovi,Εδώ και τώρα 2.0 κ.τ.λ. Δεν κατέβασα καμία από αυτές και τώρα ξαφνικά όποτε μπαίνω στην ενημέρωση λογισμικού μου εμφανίζει πρώτα ότι η ενημέρωση απέτυχε δοκιμάστε αργότερα και όταν ξανα μπαίνω μου λέει όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες.Τί να κάνω.Τί μπορεί να φταίει;Και κάτι ακόμα.Το Χ6 υποστηρίζει την εφαρμογή N-Gage;Ή είναι μόνο για την σειρά συσκευών Ν; Edited July 30, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Ρε παιδιά.Μια ερώτηση.Όσες φορές πήγαινα στην ενημέρωση λογισμικού στο τηλέφωνο,μου εμφάνιζε διάφορες ενημερώσεις όπως το Playlist Dj,Χάρτες Ovi,Εδώ και τώρα 2.0 κ.τ.λ. Δεν κατέβασα καμία από αυτές και τώρα ξαφνικά όποτε μπαίνω στην ενημέρωση λογισμικού μου εμφανίζει πρώτα ότι η ενημέρωση απέτυχε δοκιμάστε αργότερα και όταν ξανα μπαίνω μου λέει όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες.Τί να κάνω.Τί μπορεί να φταίει;Και κάτι ακόμα.Το Χ6 υποστηρίζει την εφαρμογή N-Gage;Ή είναι μόνο για την σειρά συσκευών Ν; Δεν υποστηρίζει ngage. Τώρα για τις ενημερώσεις.... Μήπως πέρασες την τελευταία αναβάθμιση? Νομίζω τα ενσωματώνει όλα τα παραπάνω που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δεν υποστηρίζει ngage. Τώρα για τις ενημερώσεις.... Μήπως πέρασες την τελευταία αναβάθμιση? Νομίζω τα ενσωματώνει όλα τα παραπάνω που λες. Δεν υποστηρίζει δηλαδή.Οκ.Όσο για το άλλο θέμα.Την πέρασα την τελευταία αλλά δεν τα είχα αυτά προ-εγκατεστημένα.Το έκανα harf format και έστρωσε όμως Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Γεια σας και απο μενα.Σημερα μου εδωσε το ΝΟΚΙΑ Χ6 ενας φιλος που το ειχε παρει απο COSMOTE με επιδοτηση.Εγω ομως εχω VODAFONE μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να ειναι πλερως συμβατο με τη VODAFONE.Περιμενω τα φωτα σας και ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις, απλώς βάλε την sim της vodafone και είσαι έτοιμος! Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Χθές απέκτησα ένα λευκό/μαύρο NAVI edition 16GB και μόλις έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 21 με FOTA... Όλα ΟΚ επι του παρόντος... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Χθές απέκτησα ένα λευκό/μαύρο NAVI edition 16GB και μόλις έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 21 με FOTA... Όλα ΟΚ επι του παρόντος... Με την αναβαθμιση που εκανες σου ποιανει σημα 3.5G γιατι εμενα μετα την αναβαθμιση δεν μου ποιανει παρα μονο μεχρι 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts