Gprot Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Μπορεί να έχεις καλυμμένο τον αισθητήρα proximity που είναι ανάμεσα στο ακουστικό και την μπροστινή κάμερα. Τότε δεν αποκρίνεται το τηλέφωνο σε αγγίγματα ή συρσίματα.. Μάλλον αυτό είναι !!! Γιατί μου το κάνει από τότε που έβαλα μια καινούργια θήκη. Που βρίσκεται ο αισθητήρας αυτός;;; Α, και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Βιβλιαράκι οδηγιών στη σελίδα 11. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Βιβλιαράκι οδηγιών στη σελίδα 11. Νομίζω πως αυτή είναι η πιο λογική απάντηση. Να μην ξεχνάμε όμως πως υπάρχουν και χρήστες που είτε το έχουν αγοράσει μεταχειρισμένο (χωρίς κουτί εννοείται) ή αυτοί που απλά το έχουν χάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε προνοήσει και σε όλα τα επίσημα θέματα των συσκευών δίνονται όλες οι βασικές πληροφορίες κάθε συσκευής μαζί με το βιβλιαράκι οδηγιών σε μορφή pdf. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε προνοήσει και σε όλα τα επίσημα θέματα των συσκευών δίνονται όλες οι βασικές πληροφορίες κάθε συσκευής μαζί με το βιβλιαράκι οδηγιών σε μορφή pdf. :) Ναι, δεν με κατάλαβες, δεν "σου την είπα". Σωστός στο 100% είσαι, απλά σαν απάντηση σε αφήνει λίγο...:lol:...να κάθεσαι σέκος και να λες τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδια καλησπέρα ειχα ενα προβλημα με την οθονη με σταγονα βροχής κ απο τοτε μου κανει η οθονη ολο νερα. Ξεχασα να σας πω ομως οτι ειχα απενεργοποιημενη την δονηση οθονης εδω κ καιρο κ μολις την ενεργοποιησα κ αρχισε το κινητο να τρεμει σε καθε πατημα μου σαν να ξεμπλοκαρε κ δεν εχω προβλημα. Τωρα αυτο τι να ειναι; η δονηση να το επανεφερε; τι να πω; Παντως εχω γενικοτερο προβλημα με τις γωνίες της οθονης. Δεν πατιουνται καθολου πολλες φορες! Ειδικα στο ιντερνετ κ με τον browser του κινητου κ με τον opera δυσκολευομαι παρα πολυ να πατησω κατω δεξια οπου εμφανιζεται το μενου με αποτελεσμα να πατω το κεντρικο κουμπι για να βγω αφηνοντας την εφαρμογη να τρεχει. Εχω βαλει προστατευτικη ζελατινη αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτη το προβλημα γιατι ορισμενες φορες πατιεται μια χαρα. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos26 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Καλησπερα και απο μενα!!!Εχω εδω και κανενα 7μηνο το x6.Ειμαι ευχαριστημενος αρκετά απλα επειδή εχω συνδεση στην κοσμοτε φοβαμαι να ψαχτω στο κινητο για να μην χρεωθω. Στα σονυ εριξον π ειχα,ειχε επιλογη 2ης γραμμης.Στο συγκεκριμενο 7 μηνες τωρα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.Ξερετε π να παω περιπου; Κ επισης πως μπορω να απενεργοποιησω τα ovi και τους χαρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παντως εχω γενικοτερο προβλημα με τις γωνίες της οθονης. Δεν πατιουνται καθολου πολλες φορες! Ειδικα στο ιντερνετ κ με τον browser του κινητου κ με τον opera δυσκολευομαι παρα πολυ να πατησω κατω δεξια οπου εμφανιζεται το μενου με αποτελεσμα να πατω το κεντρικο κουμπι για να βγω αφηνοντας την εφαρμογη να τρεχει. Εχω βαλει προστατευτικη ζελατινη αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτη το προβλημα γιατι ορισμενες φορες πατιεται μια χαρα. Πάντως μεγαλη απογοητευση το κινητο στο 6μηνο αρχισε να τα παίζει . Εντωμεταξύ το πήγα σε καταστημα Cosmote κ μου παν θα το στειλουν Γερμανο στα κεντρικα κ θα δουμε φεξε μου κ γλιστρισα θα το μαρκαλησουν καλα καλα κ μετα θα το στειλουν νοκια! Α ρε Πάτρα ολο με πληγώνεις!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το Χ6 παω να το συνδεσω με τον υπολογιστη (καλωδιο) και δεν μου το αναγνωριζει κανει sεtting up κ τιποτα αλλο. Δεν το εχω πειραξει δηλ. να του κανω format η τιποτα αλλο. Τι να κανω? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Κάνε επανεκκίνηση σε κινητό και υπολογιστή και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Κάνε επανεκκίνηση σε κινητό και υπολογιστή και ξαναδοκίμασε. Το εκανα αλλα παλι τα ιδια...:( Θα το σπασω το κινητο οτι θελει κανει. Μπορεσα κ το συνδεσα με τον υπολογιστη μετα απο χιλια δυο ζορια και τωρα παλι τα ιδια, προσπαθω να του περασω ενα προγραμμα και δεν μπορω να το συνδεσω. Δεν το αναγνωριζει το ovi suite Edited November 10, 2010 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorobado Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 μία ερώτηση κι από μένα και ζητώ συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός για κάτι που έχει απαντηθεί πιο πριν, αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω 83 σελίδες και 1242 posts. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί η συσκευή με Laptoπ, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο ιντερντ μέσω του προπληρωμένου όγκου δεδομένων Mobile Internet για κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Ερώτηση #14 Οδηγός ασύρματης σύνδεσης στο internet μέσω Η/Υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 ξερω οτι ειμαι αναποφασιστος, αλλα ειδα πως capacitive οθονη εχει το Χ6 (πχ το 16GB). επειδη το look του δε με νοιαζει, και το πληρες πληκτρολογιο δεν το θεωρω απαραιτητο, πως σας φαινεται σε σχεση με το C6; ειδα οτι δεν εχει WiFi;;;; στο site της Νοκια δε λεει για WiFi, αλλου διαβασα οτι εχει... Φυσικά και έχει wi-fi το Χ6. Από το forum nokia θα κοιτάς τα χαρακτηριστικά των συσκευών, είναι ότι πιο αξιόπιστο και πλήρες υπάρχει. Η οθόνη του Χ6-00 λόγω τεχνολογίας (capacitive) είναι πολύ πιο ευαίσθητη από όλα τα υπόλοιπα s60 5th edition μοντέλα της εταιρίας. Αν δεν βιάζεσαι πολύ για αγορά νέου μοντέλου, κοίτα και το C6-01 που φοράει S^3 και είναι έτη φωτός μπροστά από τα 5th edition. Οτιδήποτε θέλεις, το ρωτάς στην αντίστοιχη συσκευή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Η οθόνη του Χ6-00 λόγω τεχνολογίας (capacitive) είναι πολύ πιο ευαίσθητη από όλα τα υπόλοιπα s60 5th edition μοντέλα της εταιρίας. το ευαισθητη το εννοεις με την κακη εννοια; οτι δηλαδη ειναι πολυ πιθανο να χαλασει, η με την καλη, δηλαδη τις εντολες που τις δινεις τις πιανει σωστα;:) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 το ευαισθητη το εννοεις με την κακη εννοια; οτι δηλαδη ειναι πολυ πιθανο να χαλασει, η με την καλη, δηλαδη τις εντολες που τις δινεις τις πιανει σωστα;:) Καλημέρα. Εννοεί ότι η οθόνη του Χ6 (capacitive) είναι πιο ευαίσθητη στο ν' αντιληφθεί την αφή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Nokia X6 firmware v30.0.3 released http://dailymobile.se/2010/11/26/nokia-x6-firmware-v30-0-3-released/ Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για τα ελληνικά product codes. Edited November 26, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παντως η οθονη μεγαλο πρόβλημα! Μολις παρελαβα απο καταστημα Cosmote το κιν. μετα απο Service κ στα σχόλια έγραφε "ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ" κοιταζω κ εγω κ βλεπω ειχε το 21.0.004 που το ειχα βαλει πριν το service με το γνωστο product code balkan white white Τελικα αφου περιμενα 16 μερες πηρα ενα κινητο σαφως βελτιωμενο αλλα το προβλημα παραμενει!Οταν σερφαρω στην κάτω δεξια γωνια δεν μπορω να πατησω το κουμπι για να βγει το μενου επιλογών!αρα πρεπει παλι να βγω με το κεντρικο κουμπι κ να το κλεισω απο TaskManager!Tι κανω τωρα το ξαναπαω πισω; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Nokia X6 firmware v30.0.3 released http://dailymobile.se/2010/11/26/nokia-x6-firmware-v30-0-3-released/ Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για τα ελληνικά product codes. ποτε με το καλο θα την εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μόλις αναβάθμισα σε v30. Λιγάκι πιο γρήγορο μου φάνηκε αλλά είναι πολύ νωρίς να πω κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μόλις αναβάθμισα σε v30. Λιγάκι πιο γρήγορο μου φάνηκε αλλά είναι πολύ νωρίς να πω κάτι παραπάνω. με τι product code εκανες την ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Με αυτό 059B7Q3 (Black) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Με αυτό 059B7Q3 (Black) αυτο ειναι για 8 Gb! Μηπως εχει προβλημα; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δεν εχει κυκλοφορησει το καινουριο firm για τα 16αρια και τα 32αρια παρα μονο για τα 8αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Εγώ 8αρη έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts