DENIOR Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Η ταχύτητα της κάμερας είναι ικανοποιητική; Πάντως και το Ν95 5Μpixel έχει. Επίσης το gps εντοπίζει γρήγορα τη θέση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Η ταχύτητα της κάμερας είναι ικανοποιητική; Πάντως και το Ν95 5Μpixel έχει. Επίσης το gps εντοπίζει γρήγορα τη θέση σου; το GPS με οvi maps 3.1 με χρήση data μέσα σε δευτερόλεπτα αλλά δεν θα σου πω καλύτερα γιατί δεν κάνω χρήση και για κάμερα δεν ξέρω ποιος βρήκε πρόβλημά για μενα ειναι παρα πολη καλη Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημερα. Τα δικα σας ν97 μινι ειχαν το αυτοκολλητο κατω απ την μπαταρια? Γιατι το δικο μου δεν το ειχε και τωρα που το εστειλα για service μου κανουν ιστορια. :mad: Μου λενε οτι ειχε και το εβγαλα! Απο την πρωτη μερα που το πηρα (απο την vodafone) δεν θυμαμαι να το ειχε. Για πειτε μου σας παρακαλω για να ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 το GPS με οvi maps 3.1 με χρήση data μέσα σε δευτερόλεπτα αλλά δεν θα σου πω καλύτερα γιατί δεν κάνω χρήση και για κάμερα δεν ξέρω ποιος βρήκε πρόβλημά για μενα ειναι παρα πολη καλη για το gps θα συμφωνησω απολυτα και με garmin η καμερα οπως ξαναειπα, ισως γιατι την συγκρινω με του Ν82, δεν με ικανοποιει με χρηση "φλασ" εχω παντα υποφωτισμενες φωτογραφιες σε συνεχη χρηση (για αντιγραφες εντυπων, κτλ) "κολλαει" μετα απο 15-20 ληψεις για μενα οχι καλη αποδοση χρωματων υψηλη καταναλωση μπαταριας με το πατημα του πλαινου πληκτρου, αλλοτε ανοιγει το προγραμμα ληψης , αλλοτε οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manelos13 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καταρχιν καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το τηλεφωνο απο το εξωτερικο αλλα εμαθα πως θα αντιμετωπισω το εξης προβλημα. Θα το παρω κλιδωμενο.:X Μπορει να μου πει καποιος αν γινετε να το ξεκλιδωσω και γενικα αν αξιζει ?! ευχαριστω εκ'των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημερα. Τα δικα σας ν97 μινι ειχαν το αυτοκολλητο κατω απ την μπαταρια? Γιατι το δικο μου δεν το ειχε και τωρα που το εστειλα για service μου κανουν ιστορια. :mad: Μου λενε οτι ειχε και το εβγαλα! Απο την πρωτη μερα που το πηρα (απο την vodafone) δεν θυμαμαι να το ειχε. Για πειτε μου σας παρακαλω για να ξερω τι να κανω. εγώ το πήρα απο κοτσοβολο και δεν είδα καποιο αυτοκόλλητο δεν θυμάμαι .. δεν μου λες στο κατάστημα όταν το πήρες το κουτί ήταν ανοιχτό ήδη ? γιατί μπορεί να σου έδωσαν δοκιμασμένη συσκευή και καλά τι έχει και το πήγες στο service για το gps θα συμφωνησω απολυτα και με garmin η καμερα οπως ξαναειπα, ισως γιατι την συγκρινω με του Ν82, δεν με ικανοποιει με χρηση "φλασ" εχω παντα υποφωτισμενες φωτογραφιες σε συνεχη χρηση (για αντιγραφες εντυπων, κτλ) "κολλαει" μετα απο 15-20 ληψεις για μενα οχι καλη αποδοση χρωματων υψηλη καταναλωση μπαταριας με το πατημα του πλαινου πληκτρου, αλλοτε ανοιγει το προγραμμα ληψης , αλλοτε οχι και πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου για συγκρίσεις με Ν82 κιόλας γιατί ένας φίλος το είχε το Ν82 και η διάφορα ήταν τεράστια απέναντι στο Ν97μινι που είναι καλύτερη κάμερα για φλας δεν εχω δει τέτοιο έκτος αμα ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ το Ν97 και είναι ζωντανά χρώματα για δες στις ρυθμίσεις καλύτερα γιατί εγώ το πείραξα και τα χρώματα πετάνε. Για δουλειά βγάζεις φώτο η για πλάκα?. Η κατανάλωση ναι σύμφωνο .. όπως και ΡΑΜ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Η μνήμη ραμ τι πρόβλημα έχει; Δεν είναι αρκετή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Η μνήμη ραμ τι πρόβλημα έχει; Δεν είναι αρκετή; είναι 128ΜΒ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές μένει κάπου 47ΜΒ ελεύθερα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εγώ το πήρα απο κοτσοβολο και δεν είδα καποιο αυτοκόλλητο δεν θυμάμαι .. δεν μου λες στο κατάστημα όταν το πήρες το κουτί ήταν ανοιχτό ήδη ? γιατί μπορεί να σου έδωσαν δοκιμασμένη συσκευή και καλά τι έχει και το πήγες στο service Το αυτοκολλητο που λεω πρεπει να ειναι πανω στην συσκευη και φαινεται οταν βγαλεις την μπαταρια. Οταν το πηρα ηταν κλειστο το κουτι και το ανοιξαμε εκεινη την ωρα. Το εστειλα για το γνωστο προβλημα με το σημα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 είναι 128ΜΒ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές μένει κάπου 47ΜΒ ελεύθερα Δηλαδή κλείνουν συχνά εφαρμογές εξαιτίας της ram; Πόση ram παραπάνω θα χρειαζόταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Δηλαδή κλείνουν συχνά εφαρμογές εξαιτίας της ram; Πόση ram παραπάνω θα χρειαζόταν; δεν κλείνουν . αλλά δεν νομίζω οτι θα έχεις καποιο πρόβλημα με ΡΑΜ με απλή και σωστή χρήση θα πάει μια χαρά Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Απλά άψογο και απροβλημάτιστο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisperistera Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 εχω ενα προβλημα αλλαξα το product code για να βαλω ελληνικα και μετα εκανα αναβαθμιση αλλα καταλαθως πατησα λαθος product code και τωρα δεν με αφηνει να ξανακανω αναβαθμιση τι μπορω να κανω please ειναι επειγων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 πεδία το κινητό δεν φορτίζει μέσο usb απο υπολογιστή μόλις συνδέσω μετά απο 5sec λέει αδύνατη φόρτιση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) Καλησπέρα. Μια ερώτηση να σας κάνω: Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού μας, το πήρα 320 ευρώ από κατάστημα του κέντρου σφραγισμένο, ελληνικό cosmote σε navigation edition. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι στη δεξιά συντόμευση έχει το my view της κότε, επειδή ανησυχώ μήπως τ πατάω κατά λάθος και χρεώνομαι, πως μπορεί να βγεί; :O edit: το βρήκα τελικά..Μιαχαρά το κινητό και σε αυτή την τιμή Edited August 14, 2010 by alexgiak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Παιδια μια βοηθεια. Απο χτες δεν ανοιγει το τηλεφωνο, κολλαει στο λογοτυπο της νοκια :(! Υπαρχει καποιος τροπος να το ανοιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset με το συνδυασμό πλήκτρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Παιδια μια βοηθεια. Απο χτες δεν ανοιγει το τηλεφωνο, κολλαει στο λογοτυπο της νοκια :(! Υπαρχει καποιος τροπος να το ανοιξω? Επίσης δοκίμασε αυτό που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του θέματος του Ν97 στο 3ο post. Στο Ν97 λειτουργεί οπότε μπορεί να λειτουργήσει και στο mini. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Ενταξει το εκανα ρεσετ και εφτιαξε. Τωρα σχετικα με το προβλημα που δεν το δεχονται στην νοκια, λεω να στειλω ενα μειλ στα κεντρικα και να τους αναφερω το προβλημα. Να μπω μεσα απ την σελιδα και να το στειλω η υπαρχει καποια αλλη διευθυνση να το στειλω απ ευθειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Μέσα από τη σελίδα τους, έχει φόρμα επικοινωνίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Η φορμα επικοινωνιας ομως με βγαζει στην νοκια Ελλαδας :( που δεν θελω!!! Ηθελα να στειλω το μειλ στην φιλανδια. Οποιος γνωριζει ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Παιδιά, το ν97 έχει quad band?? Γιατί θέλω να ταξιδεψω στο Ντουμπάι και κάποιος μου είπε ότι χρειάζομαι το συγκεκριμμενο για να μπορώ να μιλάω σε αυτή κ κάποιες άλλες χώρες (πχ. Ιαπωνία)..! Ξέρετε κάτι;; Τελικά έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό η συσκευή;; Σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 GSM 1800 GSM 1900 GSM 850 GSM 900 WCDMA Band I (2100) WCDMA Band II (1900) WCDMA Band V (850) WCDMA Band VIII (900) ... δεν θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλημερα και απο εμενα να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου. Γνωριζω οτι οσα n97 mini εχουν αγγλικο πληκτρολογιο ειναι παραεισαγωγης τι γινετε ομως αμα θελουμε να εχει τα ελληνικα μου ειπαν να παω σε ενα nokia store και μου το αλλαζουν βαζοντας μου ελληνικο ισχυει κατι τετοιο; τελος θα ηθελα να ρωτησω ειναι εφικτο κατι τετοιο χωρις να δημιουργηθει καμια ζημια βαλε βγαλε το πληκτρολογιο γνωριζει κανεις απο εσας παιδια σχετικα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Δεν σου αλλάζουν πληκτρολόγιο αν δεν κάνω λάθος, απλά σου περνάνε την ελληνική γλώσσα στη συσκευή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts