anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 H πλακα ειναι οτι εχω το d880(εταιρικη sim voda + wind προσωπικο) και θελω να κανω αντιγραφη για να βαλω τη sim(wind) σε ενα arena για να μην αλλαζω συνεχως sim!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Η λύση τότε είναι να πάρεις κινέζικο με 3 κάρτες ή να ζητήσεις να σου δώσουν από τις παλιές κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Eχω παραγγειλει αυτο το readerhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270484758044 που αναφερει οτι αντιγραφει και 64Κ καρτες ισχυει? Υπαρχει καποια λυση ή την πάτησα? Αυτο το κλωναρει παιδια ειναι που διαχειριζεται και sim-emu? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Η λύση τότε είναι να πάρεις κινέζικο με 3 κάρτες ή να ζητήσεις να σου δώσουν από τις παλιές κάρτες. Πως μπορει να γινει αυτο.Τι να τους πω?Το εχει κανει καποιος στη wind. Μπορω να αλλαξω την sim και να ζητησω μια 32κ. To κοστος ποιο ειναι?15-20 ευρω? Γινε ποιο ακριβης φιλε μου:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εχει καποιος φιλος usb drivers για αυτο το readerhttp://cgi.ebay.com/New-USB-12-in-1-Sim-Card-Reader-Backup-Writer-Mobile_W0QQitemZ270502264643QQcategoryZ146493QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26ps%3D63 γιατι με το cd που εστειλε ο κινεζος δεν δουλευουν οι usb drivers . Επισης ξέρει κάποιος αν οι twin sim που δινει η WIND ειναι απλες ή USIM Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Μπορώ να στους ανεβάσω από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Μπορώ να στους ανεβάσω από Δευτέρα. Ευχαριστω φιλε μου:rolleyes: ,εχω κατεβάσει 2-3 drivers απο νετ αλλα δεν δουλευουν ...:angry: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Τι λειτουργικό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Τι λειτουργικό έχεις; εχω windows xp και 7 .Βασικα απο cd του κινεζου δεν επαιζαν καθολου οι drivers Απο αυτους που βρηκα ,τους δοκιμασα στα xp αλλα τζιφος.... τελικα κατεβασα drivers απ εδω http://sim-max.biz/store/index.php και ειδε το reader εγινε κοκκινο το λαμπακι. Βαζω τη sim μεσα (wind) και βγαζει μηνυμα λαθους ...δεν υπαρχει συνδεση ξανατοποθετηστε την καρτα sim... μήπως ειναι usim και δεν την διαβαζει καθόλου ? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Αν παρω απο wind καρτες twin (τωρα εχω μια usim )οι οποιες ειναι οπως λενε απλες sim μπορω να κανω sim cloning στη μια απο τις δυο ιδιες καρτες και μετα να καταργησω την υπηρεσια .Με αυτον τον τροπο η καρτα που θα αντιγραψω θα δουλευει για πάντα? εφοσον εχω καταργησει την καρτα και μου ξαναδωσουν usim kαρτα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Αν παρω απο wind καρτες twin (τωρα εχω μια usim )οι οποιες ειναι οπως λενε απλες sim μπορω να κανω sim cloning στη μια απο τις δυο ιδιες καρτες και μετα να καταργησω την υπηρεσια .Με αυτον τον τροπο η καρτα που θα αντιγραψω θα δουλευει για πάντα? εφοσον εχω καταργησει την καρτα και μου ξαναδωσουν usim kαρτα? απο την στιγμη που η κυρια καρτα σου παψει να ισχυει,αυτοματα παυει να ισχυει και η κλωνοποιημενη που εχεις!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 οι καρτουλες wind adsm 64κ κλωνοποιουνται παιδια? εχω βαλει μια σε εναν rerader που εχω, αλλα αργει υπερβολικα και μαλλον....δεν θα κανει δουλεια.. εχει καταφερει κανεις τπτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 οι καρτουλες wind adsm 64κ κλωνοποιουνται παιδια? εχω βαλει μια σε εναν rerader που εχω, αλλα αργει υπερβολικα και μαλλον....δεν θα κανει δουλεια.. εχει καταφερει κανεις τπτ ? Λογικά θα σου έχει λυθεί η απορία έως τώρα... Για ενημέρωσε και μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Αν κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό Cosmote, τι κάρτα sim θα μου δώσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Αν κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό Cosmote, τι κάρτα sim θα μου δώσουν; έκανα εγώ και μου έδωσαν "κλωνοποιήσιμη" (όχι 3G) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Λογικά θα σου έχει λυθεί η απορία έως τώρα... Για ενημέρωσε και μας! δεν γινεται παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 δεν γινεται παιδια Οπότε μάλλον είναι USIM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Μόλις γύρισα από Γερμανό και μου είπαν ότι θα μου έδιναν μη κλωνοποιήσιμη, οπότε δεν έκανα τη φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει σε ένα server τη SIMMAX 6.6 γιατί την είχα στο δίσκο που κράσαρε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Αυτό σου κάνει; http://rapidshare.com/files/218903910/SimMaxSoftware.rar Υποτίθεται ότι είναι το Simmax New dongle software 6.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Είναι για τη 16άρα; Edit: Ευχαριστώ πολύ, αυτή ήθελα. Edited January 13, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την κάρτα Sim Max 12 in 1 με τα προγράμματα Sim max 4.8 και Sim Max 7.0 σε περιβάλλον Windows Xp (Service Pack 2) και όλα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα.;) Αγόρασα ένα laptop το οποίο έχει (προ)εγκατεστημένα τα Windows 7. Αφού έκανα τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στα Windows και σε άλλα προγράμματα, εγκατέστησα τα Sim Max 4.8 και Sim Max 7.0 καθώς και το Card reader που συνοδεύει την Sim Max 12 in 1 (μπλε). Ενώ όλα έγιναν ομαλά και το Card reader αναγνωρίζεται στις συσκευές Usb (φαίνεται στις "Ιδιότητες" του "My Computer"), όταν ανοίγω το ένα από τα Sim Max προγράμματα, ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατάω scan (είτε το card reader είναι συνδεδεμένο είτε όχι), εμφανίζει ένα παράθυρο που γράφει: "Connect failed. Please reinsert the SIM card and check if the reader is connected properly. CAUTION: If you use the high frequency reader. Please change to a normal one istead." Επίσης, αν ανοίζω το Sim Editor π.χ. V5.1, όταν πάω να κάνω μια ενέργεια (π.χ. αντιγραφή επαφών τηλ.καταλόγου από την κάρτα Sim στον υπολογιστή) εμφανίζει αυτή την ένδειξη: "The system could not be connected to card reader! Please ensure card reader is connected to RS-232 and SIM card is plugged into card reader correctly." Έχω δοκιμάσει: - Απεγκατάσταση των προγραμμάτων Sim Max και επαναγκατάστασή τους. - Έλεγχο της αναγνώρισης του USB reader και της καταλληλότητας του προγράμματος που το συνοδεύει (είναι το πλέον κατάλληλο, σύμφωνα με τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τα Windows). - Εγκατάσταση των προγραμμάτων Sim Max καθώς και αυτού του card reader (από το cd που το συνοδεύει) σε περιβάλλον ανάλογο των Windows XP, στα οποία λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στο pc μου. - Δοκίμασα το card reader και στις 3 Usb εισόδους του laptop. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Γνωρίζει κάποιος τί μπορώ να κάνω; Υπάρχει νεότερη έκδοση του Sim Max ή του Card reader συμβατή με τα Windows 7;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Κάποια βοήθεια???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Πήγα στο κατάστημα Cosmote στην Πανεπιστημίου και ρώτησα αν έχουν από τις κάρτες 2G. Βρήκαν κάπου κρυμμένες και έκανα αίτηση φορητότητας. Ολοκληρώνεται η διαδικασία και πηγαίνω από το κατάστημα να παραλάβω την κάρτα μου. Μου λενε οτι δεν έχουν απόθεμα. Τους λέω ότι υπάχουν στο συρτάρι. Τις βρίσκουν. Μου λένε ότι δυστυχώς δεν μπορούν να μου δώσουν γιατι δεν υπάρχει αποθεμτικό. #@$@% το σπίτι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Πήγα στο κατάστημα Cosmote στην Πανεπιστημίου και ρώτησα αν έχουν από τις κάρτες 2G. Βρήκαν κάπου κρυμμένες και έκανα αίτηση φορητότητας. Ολοκληρώνεται η διαδικασία και πηγαίνω από το κατάστημα να παραλάβω την κάρτα μου. Μου λενε οτι δεν έχουν απόθεμα. Τους λέω ότι υπάχουν στο συρτάρι. Τις βρίσκουν. Μου λένε ότι δυστυχώς δεν μπορούν να μου δώσουν γιατι δεν υπάρχει αποθεμτικό. #@$@% το σπίτι τους Νομιζω οτι οι καρτες 3G της cosmote εχουν την ενδειξη 3G πανω στη sim.Πριν απο περιπου ενα χρονο ειχα κανει 2 αιτησεις φορητοτητας και ειχα ζητησει καρτες 2G λεγοντας οτι το κινητο μου δεν ειναι συμβατο με τις 3G.Ο υπαλληλος τοτε μου ειχε πει οτι ολες οι sim ηταν 3G και οτι δεν μπορουσε να κανει τιποτα.Οταν ολοκληρωθηκε η φορητοτητα μου εδωσαν κανονικα 2G sim.Μαλλον ορισμενοι υπαλληλοι νομιζουν οτι δεν υπαρχουν πια 2G sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts