thePRODIGY Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 To ιδιο βγαζει και σε εμενα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Σπασμενο πακετο λογικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 μηπως θελει <καθαρο> maemo ;μηπως φταιει το cssu ;μπορει να δοκιμασει καποιος που δεν εχει περασμενη την αναβαθμιση της κοινοτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Κάποιο πρόβλημα έχει με ένα library απ το qt. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Τελικα ποιο πρεπει αν βαλω το advance power η το advance power monitor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Advanced Clock Plugin με το που το κάνω install μετά όταν πάω και βάζο ένα clock στο setting δεν μου δείχνει καθόλου το ρολοι ούτε χρώματα ούτε τίποτα με κανένα τρόπο καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπερα σας.Προσπαθω να κανω yahoo email αλλα καθε φορα που παω να κανω ανανεωση μου λεει οτι ειναι λαθος η το email η ο κωδικος.Εψαξα αλλα δεν βρηκα την λυση.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις οπως το incoming server? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπερα σας.Προσπαθω να κανω yahoo email αλλα καθε φορα που παω να κανω ανανεωση μου λεει οτι ειναι λαθος η το email η ο κωδικος.Εψαξα αλλα δεν βρηκα την λυση.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις οπως το incoming server? Κλασικό πρόβλημα για το email client και yahoo... πρώτα μπες από τον υπολογιστή στο yahoo σου, μπες στις ρυθμίσεις και: * Select Options in the upper right hand corner. * Click More Options from the menu. * Click POP & Forwarding. * Select the option Allow your Yahoo! Mail to be POPed. και μετά δώσε τις ρυθμίσεις στο κινητό. αν έχεις κάνει το πιο πάνω σχετικά με το forwarding και έχεις πρόβλημα άφησε μου pm γιατί το θέμα αυτό έχει υπερκαληφθεί από το forum. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια υπαρχει καποιο widget με το οποιο μπορουμε νσ κανουμε on off τις διαθεσιμες συνδεσεις wi fi bluetooth gps network κτλ οπως εχουν τσ android το ´'ελεγχος ισχυος' οσοι γνωριζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια υπαρχει καποιο widget με το οποιο μπορουμε νσ κανουμε on off τις διαθεσιμες συνδεσεις wi fi bluetooth gps network κτλ οπως εχουν τσ android το ´'ελεγχος ισχυος' οσοι γνωριζουν; Network(wifi or cellular)--> Personal Ip Address Bluetooth--> bluezwitch Το gps ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται από κάποια εφαρμογή οπότε δεν χρειάζεσαι κάποιο widget. Παρ όλα αυτά μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως μέσα από τις ρυθμίσεις αν θες. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Network(wifi or cellular)--> Personal Ip Address Bluetooth--> bluezwitch Το gps ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται από κάποια εφαρμογή οπότε δεν χρειάζεσαι κάποιο widget. Παρ όλα αυτά μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως μέσα από τις ρυθμίσεις αν θες. για αλλη μια φορα μου εδωσες λυση στο προβλημα μου.εισαι πανταχου παρων σε οποιο θεμα κι αν απευθυνθω.δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω.το personal ip ειναι μονο για wifi ετσι;για συδεση μεσω δικτυου (vodafone)υπαρχει αντιστοιχο widget?η ακομα καλυτερα αν υπηρχε ενα widget για ολα ακομα καλυτερα.ειδα καποιαστιγμη ενα αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα.σ ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 για αλλη μια φορα μου εδωσες λυση στο προβλημα μου.εισαι πανταχου παρων σε οποιο θεμα κι αν απευθυνθω.δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω.το personal ip ειναι μονο για wifi ετσι;για συδεση μεσω δικτυου (vodafone)υπαρχει αντιστοιχο widget?η ακομα καλυτερα αν υπηρχε ενα widget για ολα ακομα καλυτερα.ειδα καποιαστιγμη ενα αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα.σ ευχαριστω παντως Το Ip είναι για όλα. Έχει επιλογή που πατώντας το σου εμφανίζει όλες τις συνδέσεις. (ευχαριστώ ευχαριστώ:rolleyes:) Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εγω χρησιμοποιω ενα widget. το connectnow. Μπορεις να εχεις ενα για καθε συνδεση που εχεις και μολις το πατας κανει συνδεση/αποσυνδεση. Αλλα ειναι μονο για wifi νομιζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδια εχετε χρησιμοποιησει τον Opera Mobile 10 ? Τωρα τον εβαλα και φαινεται πολυ καλος. Νομιζω ειναι κομματακι πιο γρηγορος απο τον κανονικο. υγ: o Οpera 11 δεν πρεπει να εχει βγει ακομα , σωστα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Και εγω χτες τον εβαλα. Οχι beta 10 εχουμε ακομη. Ειναι γρηγορος ,αλλα η ελειψη Flash με εκνευριζει καθως και το κακο rendering που κανει σε καποιες σελιδες που μου βαζει τα μενου τους οπως να'ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 εβαλα τον τελευταιο σταθερο 10. οχι τον 10.b να το αφησω ετσι λες? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ακυρο. Μου ηρθε ενα update το πρωι και δεν το προσεξα , εχουμε εκδοση 11. Τι να σου πω. Εγω παντως δεν τον αλλαζω τον default. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 please ρε συ... μπορεις να μου πεις πια εκδοση ειναι? εμενα λεει Version 11.00.7 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ναι αυτη εχω και εγω τελικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ha...! αρα εχουμε τον 11. οκ man , σ'ευχαριστω! Παντως και στο scrolling ειναι απιστευτος σε σχεση με ο,τι αλλο εχω δει στο Ν900. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εμενα μου αρεσε το virtual qwerty του , αλλα δεν βρηκα τροπο να γραψω ελληνικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αψογος ο οπερα ο 11 μολις τωρα τον δοκιμασα..στο ν900:) πολυ πιο γρηγορος απο τον 10 σωστη προσαρμογή του κειμενου στην οθονη σε οτι μεγεθος θες πλήκτρα ζουμ κατω για να ρυθμιζεις το ζουμ που θελεις η αφη ανταποκρίνεται πολυ καλύτερα(στον 10 ηταν λιγο παίδεμα πατουσες μερικες φορες και πατουσες και πατουσες ) και γενικα μια εναλλακτική λυση οταν σερφαρεις χωρις wifi για να κατεβαζεις τις σελιδες σου(πχ myphone) ανετα και γρηγορα...χωρις να "τρως" ασκοπα το χρονο απο το πακετο σου με φλας κτλ κτλ κτλ.. πραγματικα δεν το περιμενα να κανουν update και στο μεμο..... αψογοι....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ναι ειναι απιθανος. και κατι αλλο που μου αρεσει...δεν βλεπεις τη σελιδα που ανοιγει να "χτιζεται" σιγα σιγα... στην βγαζει μονομιας ετοιμη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδια απο που τον κατεβαζουμε?Εχει flash player?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 μπες στο labs.opera.com και θα το βρεις. νομιζω εχει μερικη υποστηριξη flash. παντως youtube πχ δεν μπορεις να δεις. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts