Jump to content

[Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σπασμενο πακετο λογικα;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

μηπως θελει <καθαρο> maemo ;μηπως φταιει το cssu ;μπορει να δοκιμασει καποιος που δεν εχει περασμενη την αναβαθμιση της κοινοτητας;

Κάποιο πρόβλημα έχει με ένα library απ το qt.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Advanced Clock Plugin με το που το κάνω install μετά όταν πάω και βάζο ένα clock στο setting δεν μου δείχνει καθόλου το ρολοι ούτε χρώματα ούτε τίποτα με κανένα τρόπο καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Καλησπερα σας.Προσπαθω να κανω yahoo email αλλα καθε φορα που παω να κανω ανανεωση μου λεει οτι ειναι λαθος η το email η ο κωδικος.Εψαξα αλλα δεν βρηκα την λυση.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις οπως το incoming server?

Καλησπερα σας.Προσπαθω να κανω yahoo email αλλα καθε φορα που παω να κανω ανανεωση μου λεει οτι ειναι λαθος η το email η ο κωδικος.Εψαξα αλλα δεν βρηκα την λυση.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις οπως το incoming server?

Κλασικό πρόβλημα για το email client και yahoo...

πρώτα μπες από τον υπολογιστή στο yahoo σου, μπες στις ρυθμίσεις και:

* Select Options in the upper right hand corner.

* Click More Options from the menu.

* Click POP & Forwarding.

* Select the option Allow your Yahoo! Mail to be POPed.

και μετά δώσε τις ρυθμίσεις στο κινητό.

αν έχεις κάνει το πιο πάνω σχετικά με το forwarding και έχεις πρόβλημα άφησε μου pm γιατί το θέμα αυτό έχει υπερκαληφθεί από το forum.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

παιδια υπαρχει καποιο widget με το οποιο μπορουμε νσ κανουμε on off τις διαθεσιμες συνδεσεις wi fi bluetooth gps network κτλ οπως εχουν τσ android το ´'ελεγχος ισχυος' οσοι γνωριζουν;

παιδια υπαρχει καποιο widget με το οποιο μπορουμε νσ κανουμε on off τις διαθεσιμες συνδεσεις wi fi bluetooth gps network κτλ οπως εχουν τσ android το ´'ελεγχος ισχυος' οσοι γνωριζουν;

Network(wifi or cellular)--> Personal Ip Address

Bluetooth--> bluezwitch

Το gps ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται από κάποια εφαρμογή οπότε δεν χρειάζεσαι κάποιο widget. Παρ όλα αυτά μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως μέσα από τις ρυθμίσεις αν θες.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Network(wifi or cellular)--> Personal Ip Address

Bluetooth--> bluezwitch

Το gps ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται από κάποια εφαρμογή οπότε δεν χρειάζεσαι κάποιο widget. Παρ όλα αυτά μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως μέσα από τις ρυθμίσεις αν θες.

για αλλη μια φορα μου εδωσες λυση στο προβλημα μου.εισαι πανταχου παρων σε οποιο θεμα κι αν απευθυνθω.δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω.το personal ip ειναι μονο για wifi ετσι;για συδεση μεσω δικτυου (vodafone)υπαρχει αντιστοιχο widget?η ακομα καλυτερα αν υπηρχε ενα widget για ολα ακομα καλυτερα.ειδα καποιαστιγμη ενα αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα.σ ευχαριστω παντως

για αλλη μια φορα μου εδωσες λυση στο προβλημα μου.εισαι πανταχου παρων σε οποιο θεμα κι αν απευθυνθω.δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω.το personal ip ειναι μονο για wifi ετσι;για συδεση μεσω δικτυου (vodafone)υπαρχει αντιστοιχο widget?η ακομα καλυτερα αν υπηρχε ενα widget για ολα ακομα καλυτερα.ειδα καποιαστιγμη ενα αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα.σ ευχαριστω παντως

Το Ip είναι για όλα. Έχει επιλογή που πατώντας το σου εμφανίζει όλες τις συνδέσεις.

(ευχαριστώ ευχαριστώ:rolleyes:)

Εγω χρησιμοποιω ενα widget. το connectnow. Μπορεις να εχεις ενα για καθε συνδεση που εχεις και μολις το πατας κανει συνδεση/αποσυνδεση. Αλλα ειναι μονο για wifi νομιζω.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Παιδια εχετε χρησιμοποιησει τον Opera Mobile 10 ?

Τωρα τον εβαλα και φαινεται πολυ καλος. Νομιζω ειναι κομματακι πιο γρηγορος απο τον κανονικο.

υγ: o Οpera 11 δεν πρεπει να εχει βγει ακομα , σωστα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Και εγω χτες τον εβαλα. Οχι beta 10 εχουμε ακομη. Ειναι γρηγορος ,αλλα η ελειψη Flash με εκνευριζει καθως και το κακο rendering που κανει σε καποιες σελιδες που μου βαζει τα μενου τους οπως να'ναι.

εβαλα τον τελευταιο σταθερο 10.

οχι τον 10.b

να το αφησω ετσι λες?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ακυρο. Μου ηρθε ενα update το πρωι και δεν το προσεξα , εχουμε εκδοση 11. Τι να σου πω. Εγω παντως δεν τον αλλαζω τον default.

please ρε συ... μπορεις να μου πεις πια εκδοση ειναι?

εμενα λεει Version 11.00.7

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι αυτη εχω και εγω τελικα.

ha...! αρα εχουμε τον 11.

οκ man , σ'ευχαριστω!

Παντως και στο scrolling ειναι απιστευτος σε σχεση με ο,τι αλλο εχω δει στο Ν900.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εμενα μου αρεσε το virtual qwerty του , αλλα δεν βρηκα τροπο να γραψω ελληνικα...

αψογος ο οπερα ο 11 μολις τωρα τον δοκιμασα..στο ν900:)

πολυ πιο γρηγορος απο τον 10 σωστη προσαρμογή του κειμενου στην οθονη σε οτι μεγεθος θες πλήκτρα ζουμ κατω για να ρυθμιζεις το ζουμ που θελεις η αφη ανταποκρίνεται πολυ καλύτερα(στον 10 ηταν λιγο παίδεμα πατουσες μερικες φορες και πατουσες και πατουσες ) και γενικα μια εναλλακτική λυση οταν σερφαρεις χωρις wifi για να κατεβαζεις τις σελιδες σου(πχ myphone) ανετα και γρηγορα...χωρις να "τρως" ασκοπα το χρονο απο το πακετο σου με φλας κτλ κτλ κτλ..

πραγματικα δεν το περιμενα να κανουν update και στο μεμο.....

αψογοι....:)

ναι ειναι απιθανος.

και κατι αλλο που μου αρεσει...δεν βλεπεις τη σελιδα που ανοιγει να "χτιζεται" σιγα σιγα...

στην βγαζει μονομιας ετοιμη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

μπες στο labs.opera.com και θα το βρεις.

νομιζω εχει μερικη υποστηριξη flash. παντως youtube πχ δεν μπορεις να δεις.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• The title was changed to [Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)