anapospastos Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Όποιος έχει πρόβλημα με το ράδιο ας δοκιμάσει το εξής στο xterminal: root apt-get remove fmradio-wide apt-get remove fmradio apt-get install fmradio Υπάρχουν 2 πακέτα για το ράδιο χωρίς να έχω καταλάβει την διαφορά τους. Με τα παραπάνω σε μένα δουλεύει κανονικά το ράδιο μόνο που δεν απενεργοποιεί το bluetooth όταν το κλείνω. ΥΣ: Η 3η εντολή ίσως και να μη χρειάζεται. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) anapospastos ποια απο τις 2 εκδοσεις εχεις εγκαταστημενες.....??? εμενα αυτη που λεει maemo δεν μου δουλευει καθολου....... σου ειναι ευκολο να δεις..?για να βαλω και εγω την ιδια.... εμενα by the way το bluetooth ΑΝΟΙΓΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ το ραδιο και με το προηγουμενο firm τοτε που δουλευε σωστα....:confused: Edited October 28, 2010 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 anapospastos ποια απο τις 2 εκδοσεις εχεις εγκαταστημενες.....??? εμενα αυτη που λεει maemo δεν μου δουλευει καθολου....... σου ειναι ευκολο να δεις..?για να βαλω και εγω την ιδια.... εμενα by the way το bluetooth ΑΝΟΙΓΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ το ραδιο και με το προηγουμενο firm τοτε που δουλευε σωστα....:confused: Αν κάνεις τα παραπάνω θα σου δουλέψει. Κι αν διαβάσεις καλά για το bluetooth λέω ότι δεν το κλείνει όχι ότι δεν το ανοίγει. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αν κάνεις τα παραπάνω θα σου δουλέψει. Κι αν διαβάσεις καλά για το bluetooth λέω ότι δεν το κλείνει όχι ότι δεν το ανοίγει. το κανα και τωρα γυρισα στο "προηγουμενο σταδιο"... δουλευει μονο μια φορα καθε φορα που ανοιγω το κινητο...δευτερη για να δουλεψει θελει restart....τεσπα απο το τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 το κανα και τωρα γυρισα στο "προηγουμενο σταδιο"... δουλευει μονο μια φορα καθε φορα που ανοιγω το κινητο...δευτερη για να δουλεψει θελει restart....τεσπα απο το τιποτα..... Ξαναδοκίμασε απενεργοποιώντας τα extra-devel & extra-testing. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ξαναδοκίμασε απενεργοποιώντας τα extra-devel & extra-testing. αυτο ειχα σκοπο να κανω τωρα...θα σε ενημερωσω....τι εγινε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 και εδω δεν κλεινει το bluetooth με το κλεισιμο, ομως δεν το θεωρω προβλημα αυτο. τουλαχιστον δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 ακυρο μολις μου το εκανε update και δουλευει τζαμι! Πως σου το έκανε update;Εμένα δεν μου βρίσκει καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Μήπως σου την έκανε απο τον κατάλογο devel ή testing;Στον Maemo extras που ψάχνει δεν μου βρίσκει. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Πως σου το έκανε update;Εμένα δεν μου βρίσκει καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Μήπως σου την έκανε απο τον κατάλογο devel ή testing;Στον Maemo extras που ψάχνει δεν μου βρίσκει. απο το extra testing το κατεβασα εγω.....και ειναι για την 1.3......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 εγώ που δοκίμασα χθές το ράδιο είδα ότι όταν ξανα άνοιγα την εφαρμογη δεν άκουγα τπτ,αλλά οταν εβγαλα τα ακουστηκα κ τα ξαναέβαλα, ακουγα κανονικά. το ΒΤ δεν εκλεινε ομως Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 εγώ που δοκίμασα χθές το ράδιο είδα ότι όταν ξανα άνοιγα την εφαρμογη δεν άκουγα τπτ,αλλά οταν εβγαλα τα ακουστηκα κ τα ξαναέβαλα, ακουγα κανονικά. το ΒΤ δεν εκλεινε ομως και μενα κατι τετοια με κανει...το βαζω δεν παιζει...μολις βγαλω τα ακουστικα και τα ξαναβαλω παιζει....ενω σημερα ενεργοποιήθηκε και ο fm transmitter...την ωρα που εκανα δοκιμες με το ραδιο.....τα ακουστικα κτλ:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 όσοι απο δω δουλεύετε με firefox,σας φαίνεται γρήγορος?μετα την αναβαθμισή είπα να δουλέψω τον firefox και μου φαινεται να κάνει κατι σπαστικά κολλήματα,να ειναι πιο αργος από τον μανισιο φυλλομετρητη,δεν δουλέυει το εντερ για να μεταβει σε σελίδα από το εικονικό πληκτρολόγιο και αργεί πάντα να ανοίξει το εικονικό πληκτρολόγιο.μηπως εχει ρυθμισούλες που πρέπει να του κάνουμε?ευχαριστώ. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 όσοι απο δω δουλεύετε με firefox,σας φαίνεται γρήγορος?μετα την αναβαθμισή είπα να δουλέψω τον firefox και μου φαινεται να κάνει κατι σπαστικά κολλήματα,να ειναι πιο αργος από τον μανισιο φυλλομετρητη,δεν δουλέυει το εντερ για να μεταβει σε σελίδα από το εικονικό πληκτρολόγιο και αργεί πάντα να ανοίξει το εικονικό πληκτρολόγιο.μηπως εχει ρυθμισούλες που πρέπει να του κάνουμε?ευχαριστώ. εμενα ο firefox μου φαινοταν αργος και με το προηγουμενο firm......οποτε ηδη τον ειχα παρατησει απο τοτε....ασε που δεν υποστηριζει φλας κτλ...τεσπα νομιζω οτι δεν ειναι στην τελικη του μορφη ακομη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια καλημερα εχτες πηρα το ν900 και εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω... τις αναφερω.. με το που το πηρα εκανα αναβαθμηση στο τελευταιο φιρμγεαρ και εηασα το εφεμ τρανσμιτερ απο το μενου μου.... πως μπορω να το επαναφερω... μπορω να κανω με καποιο τροπο εγκατασταση εφαρμογης μεσα απο τον υπολογιστη μοθ και με ποιο τροπο??? για ελληνικα τοσο στο μενου οσο και στο πληκτρολογιο μονο τιν επιλογη του χακινγ εχω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 USB HOST MODE! update!!!! Just to keep you updated: We're experimenting with PR1.3 kernel, 2 different versions. One with SarahN's and Mohammad's and my patches, the other one a complete "rewrite from scratch" based on stock kernel and doing "the right thing" by PaulFertser. Results are quite promising. Paul got first connects and ENUM fails (whitelist etc foo, as usual) with his shiny new version. Keep fingers crossed we'll not run in roadblockers again :-D cheers jOERG http://forums.internettablettalk.com/showthread.php?t=52227&page=23 :):):) αντε να δουμε...να το δω αυτο και τιποτα αλλο δεν θελω...!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 παιδια απο χθες ο Faster Application Manager μηπως σταματησε να ειναι "faster"....? τον βαζω να κανει update τους καταλογους κτλ...και σερνεται μιλαμε.....(μιλαμε για πανω απο 5λεπτο) ο original μπροστα του παει σφαιρα.....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Και σε μένα το ίδιο... Περιμένουμε update I guess... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Και σε μένα το ίδιο... Περιμένουμε update I guess... τωρα παει σφαιρα βεβαια ειμαι απο ολικό φλασαρισμα μπορει να παιζει ρολο και αυτο... παιδια διαβαζοντας αυτο το θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3370839#post3370839 ειδα για την εφαρμογη Dropbox και μπορω να πω οτι εντυπωσιάστηκα....:) http://www.nokian900applications.com/dropn900-for-nokia-n900/ δεν ηξερα οτι υπηρχε για το κινητο μας.....και μαλιστα προσφατα αναβαθμισμένη....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Εδώ και καιρό υπάρχει η εφαρμογή για dropbox και είναι πλήρως λειτουργική. Υπήρξε ένα πρόβλημα με το update της pr1.3 και δεν δούλευε αλλά στη καινούρια έκδοση 0.1.7-2 λειτουργεί κανονικά. dropn900 Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Μολις τη περασα την εφαρμογη και δεν ανοιγει :blink: hmmmm ειχα περασει την παλια εκδοση γιαφτο :p για να δουμε τι κανει αυτη η εφαρμογη :) account απο που φτιαχνουμε? το ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα.... Edited November 2, 2010 by klit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 και σε μένα το dropbox μου δούλευε μια χαρά πριν το update και τώρα δεν ανοιγει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 παιδια κατεβαστε την τελευταια εκδοση σε μενα δουλέυει κανονικα....:) Μολις τη περασα την εφαρμογη και δεν ανοιγει :blink: hmmmm ειχα περασει την παλια εκδοση γιαφτο :p για να δουμε τι κανει αυτη η εφαρμογη :) account απο που φτιαχνουμε? το ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα.... απο το pc σου....απο το official site....:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 απο το pc σου....απο το official site....:):) Σωστα που αλλου!! Απλα δεν ηξερα καθολου τι κανει αυτη η εφαρμογη γιαυτο δεν το σκεφτικα thnx anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strataras Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Καλημέρα μήπως ξέρει κανένας καμια αξιοπιστη εφαρμογή για το Ν900 σχετικά με αποτελέσματα Superleague - Championleague ktl... ??? (δεν λεει κάθε φορα να μπαίνεις στο agones.gr) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 http://www.amsn-project.net/maemo-downloads.php amsn ελπιζω πιο γρηγορο απο παλια που αναφερθηκε. ps :υποστηριζει καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts