Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Επίσημα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο για τη συσκευή σου. Ανεπίσημα είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να βγει και το εργαλείο ξεκλειδώματος της συσκευής (hard-spl) για να είναι σε θέση να δεχθεί unofficial roms.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποίησε το resco explorer.

το εκανα αντικατασταση και τωρα μου βγαζει τις πολεις που εβαλα αλλα δεν μου τις κανει ενημερωση

καποια λυση ?

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εκανα αντικατασταση και τωρα μου βγαζει τις πολεις που εβαλα αλλα δεν μου τις κανει ενημερωση

καποια λυση ?

ευχαριστω

Το δοκιμασα και εγω,δεν γινεται τιποτα απλα βαλε το spb weather 2.3 αν θες να βλεπεις την πολη σου και να κανεις και ενημερωσεις απο το www.meteo.gr

• Administrators
Το δοκιμασα και εγω,δεν γινεται τιποτα απλα βαλε το spb weather 2.3 αν θες να βλεπεις την πολη σου και να κανεις και ενημερωσεις απο το http://www.meteo.gr

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459

Modpic.gif

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459

Συμπληρωνω και εγω πως εδω θα βρεις πληροφοριες που να δουλευει με την τελευταια εκδοση του spb weather :rolleyes:

• Administrators

καποια λυση ?

ευχαριστω

Στις υπόλοιπες πόλεις από αυτές που προϋπήρχαν κάνει κανονικά ανανέωση του καιρού;

Modpic.gif

Συνηθως η htc προσφερει για καθε κινητο της ενα major upgrade.

Εφοσον το touch2 ξεκινησε με win 6.5, πιστευετε οτι θα δουμε αναβαθμιση με τα win 7?

Επισημη παντα.

Στις υπόλοιπες πόλεις από αυτές που προϋπήρχαν κάνει κανονικά ανανέωση του καιρού;

Ναι κανονικα

μονο αυτες που εβαλα εγω δεν κανει ενημερωση

παντως δεν εχω κανει καποιο λαθος στις πολεις που εβαλα το τσεκαρα αρκετες φορες

αν θες να ανεβασω καπου το αρχειο να το δεις

να ρωτησω και κατι αλλο

που μπορω να δω ποσο ογκο δεδομενων εχω χρησιμοποιησει απο το ιντερνετ

Edited by bells
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
να ρωτησω και κατι αλλο

που μπορω να δω ποσο ογκο δεδομενων εχω χρησιμοποιησει απο το ιντερνετ

Spb Wireless Monitor

Modpic.gif

Καλησπερα σας! Μολις πηρα το touch 2 στα χερια μου και εχω παρατηρησει ότι μπαινει μερικες φορες ιντερνετ από την καρτα και με χρεωνει…υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω πχ να με ρωταει πριν συνδεθη ή να επιλεγω εγω ποτε να μπει ιντερνετ όπως κανω και με το wifi?

MoDaCo_NoData.cab

http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/nodata.png

Κάνεις Disable όλα εκτός του Cosmote MMS.

Κανε ρε συ μια αναζητησουλα στο θεμα πριν ρωτησεις...ολα ετοιμα πια...:lol:

Το ειχα δει…πως ακριβως δουλευει αυτο?πρεπει να κανω την ιδια διαδικασια οποτε θελω να κλεισω το ιντερνετ αλλα και να το ανοιξω?

Kαλησπερα!απεγκατεστησα το Touch X autolock disable εκανα επανεκινηση και δεν ενεργοποιηθηκε ξανα το κλειδωμα της οθονης,πως μπορω να το ενεργοποιησω παλι?

αρχικα πετας το αρχειο cab μεσα στη καρτα σου, και το εγκαθιστας/εκτελεις απο το file manager.Επειτα θα σου εμφανισει στη λιστα προγραμματων το nodata.Κανεις disable το ιντερνετ του provider σου και αφηνεις το sms enabled.Θα χρειαστει να το κανεις καθε φορα που θελεις να συνδεθεις/αποσυνδεθεις με 3G.Αν ξεχασα τιποτα ας με συμπληρωσει καποιος...

Μιας και μιλαμε για κλειδωμα/ξεκλειδωμα , αν επισημανω και εγω οτι χθες εφαγε ενα τεραστιο κολλημα με το ξεκλειδωμα.

Δεν ξεκλειδωνε με τιποτα , και χρειαστηκαν 2 σοφτ reset για να επανελθει...

Εχει κανεις δοκιμασει το update σχετικο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα που υπαρχει στο επισημο site της htc???αξιζει??τι αλλαζει??

Συγνώμη αλλά ξέχασα να σας κάνω μία ερώτηση στη δουλεία μας έχουμε ένα κρυφό δίκτυο με Ιντερνετ και ενώ στο glofiish το βλέπω κανονικά αλλά στο touch2 βάζω τις ρυθμίσεις και συνδέεται σταθερά χωρίς διακοπές δεν μπαίνει στο internet και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα σχετικό με ιντερνετ (καιρός youtube κ.α.) το δοκίμασα και χωρίς το nodata και χωρίς κάρτα sim και με το nodata αλλά τίποτα, από ότι μίλησα με τον admin μας δεν υπάρχει κάποια λειτουργία μα mac address ώστε να με εμποδίζει γιατί έχουν auto ρυθμίσεις.

Μήπως κάποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εάν έχεις πρόσβαση (λέω αν) στο router πήγαινε στο: Maximum Number of DHCP Users: και βαλε ενα παραπάνω για να μπορεί να παίρνει και το HTC ιντερνετ, αν έχει ορισμένους πχ 5 (υπολογιστες) κάνε το 6

Μιας και μιλαμε για κλειδωμα/ξεκλειδωμα , αν επισημανω και εγω οτι χθες εφαγε ενα τεραστιο κολλημα με το ξεκλειδωμα.

Δεν ξεκλειδωνε με τιποτα , και χρειαστηκαν 2 σοφτ reset για να επανελθει...

Εχει κανεις δοκιμασει το update σχετικο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα που υπαρχει στο επισημο site της htc???αξιζει??τι αλλαζει??

Το έκανα εγκατάσταση πριν πολύ καιρό, τότε που βγήκε. Δεν κατάλαβα κάποια ουσιαστική διαφορά, απλά το δικό μου δεν έχει φάει ποτέ το κόλλημα που περιγράφεις και ίσως σε αυτό να βοήθησε το update.

Αλέξανδρος

• Administrators
Kαλησπερα!απεγκατεστησα το Touch X autolock disable εκανα επανεκινηση και δεν ενεργοποιηθηκε ξανα το κλειδωμα της οθονης,πως μπορω να το ενεργοποιησω παλι?

Κάνοντας απεγκατάσταση αυτού από το remove programs.

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Από τούδε και στο εξής είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του touch2.

Mία ερώτηση θέλω να κάνω που ίσως ακουστεί λίγο χαζή!

Πήρα το τηλ από το expansys και στις προδιαγραφές γράφει

Memory: ROM: 512 MB / RAM: 256 MB

Εγώ βλέπω

Storage: total: 301.88 In use: 41.33 Free 260.54

Program: total 173.33 In use 7676 Free 96.57

Μπορείτε να μου πείτε αν τα δικά σας totals είναι τα ίδια;

• Administrators
Έτσι είναι όλα. Τα νούμερα που σου λείπουν είναι allocated από το λειτουργικό και τον επεξεργαστή.

Modpic.gif

Έτσι είναι όλα. Τα νούμερα που σου λείπουν είναι allocated από το λειτουργικό και τον επεξεργαστή.

Μπορουμε με κανενα cab να εμφανισουμε στη lockscreen πληροφοριες οπως ημερολογιο, κλησεις, μηνυματα κλπ οπως εχουμε στο μηλο ? :worry:

Δεν θυμαμαι αν στο HD ειχαμε κανει κατι τετοιο, ωστε να το δοκιμαζαμε και εδω:blink:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Administrators

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Κοίταξε στο XDA μήπως έχει φτιάξει κάποιος τέτοιο skin αν και το θεωρώ δύσκολο.

Εκτός και αν βάλεις κάποια third party εφαρμογή αν και δεν το προτείνω γιατί δημιουργούν παρένθετα προβλήματα.

Modpic.gif

Κάνοντας απεγκατάσταση αυτού από το remove programs.

Οπως ειπα πιο πανω το εκανα απεγκατασταση εκανα soft reset αλλα δεν επανηλθε το αυτοματο κλειδωμα,καμια ιδεα?

Μάλλον πας για hard reset.

Μπα το βρηκα !πας ΗΚΕΥ_CURRENT_USER - Control Panel - Keybd - Device Lock When Suspend και αλλαξα την τιμη απο 0 σε 1 και ολα οκ!