Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Επίσημα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο για τη συσκευή σου. Ανεπίσημα είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να βγει και το εργαλείο ξεκλειδώματος της συσκευής (hard-spl) για να είναι σε θέση να δεχθεί unofficial roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Χρησιμοποίησε το resco explorer. το εκανα αντικατασταση και τωρα μου βγαζει τις πολεις που εβαλα αλλα δεν μου τις κανει ενημερωση καποια λυση ? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 το εκανα αντικατασταση και τωρα μου βγαζει τις πολεις που εβαλα αλλα δεν μου τις κανει ενημερωση καποια λυση ? ευχαριστω Το δοκιμασα και εγω,δεν γινεται τιποτα απλα βαλε το spb weather 2.3 αν θες να βλεπεις την πολη σου και να κανεις και ενημερωσεις απο το www.meteo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Το δοκιμασα και εγω,δεν γινεται τιποτα απλα βαλε το spb weather 2.3 αν θες να βλεπεις την πολη σου και να κανεις και ενημερωσεις απο το http://www.meteo.gr Περισσότερες πληροφορίες για αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Περισσότερες πληροφορίες για αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459 Συμπληρωνω και εγω πως εδω θα βρεις πληροφοριες που να δουλευει με την τελευταια εκδοση του spb weather :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 το εκανα αντικατασταση και τωρα μου βγαζει τις πολεις που εβαλα αλλα δεν μου τις κανει ενημερωση καποια λυση ? ευχαριστω Στις υπόλοιπες πόλεις από αυτές που προϋπήρχαν κάνει κανονικά ανανέωση του καιρού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Συνηθως η htc προσφερει για καθε κινητο της ενα major upgrade. Εφοσον το touch2 ξεκινησε με win 6.5, πιστευετε οτι θα δουμε αναβαθμιση με τα win 7? Επισημη παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Στις υπόλοιπες πόλεις από αυτές που προϋπήρχαν κάνει κανονικά ανανέωση του καιρού; Ναι κανονικα μονο αυτες που εβαλα εγω δεν κανει ενημερωση παντως δεν εχω κανει καποιο λαθος στις πολεις που εβαλα το τσεκαρα αρκετες φορες αν θες να ανεβασω καπου το αρχειο να το δεις να ρωτησω και κατι αλλο που μπορω να δω ποσο ογκο δεδομενων εχω χρησιμοποιησει απο το ιντερνετ Edited February 17, 2010 by bells Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 να ρωτησω και κατι αλλο που μπορω να δω ποσο ογκο δεδομενων εχω χρησιμοποιησει απο το ιντερνετ Spb Wireless Monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλησπερα σας! Μολις πηρα το touch 2 στα χερια μου και εχω παρατηρησει ότι μπαινει μερικες φορες ιντερνετ από την καρτα και με χρεωνει…υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω πχ να με ρωταει πριν συνδεθη ή να επιλεγω εγω ποτε να μπει ιντερνετ όπως κανω και με το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 MoDaCo_NoData.cab http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/nodata.png Κάνεις Disable όλα εκτός του Cosmote MMS. Κανε ρε συ μια αναζητησουλα στο θεμα πριν ρωτησεις...ολα ετοιμα πια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το ειχα δει…πως ακριβως δουλευει αυτο?πρεπει να κανω την ιδια διαδικασια οποτε θελω να κλεισω το ιντερνετ αλλα και να το ανοιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Kαλησπερα!απεγκατεστησα το Touch X autolock disable εκανα επανεκινηση και δεν ενεργοποιηθηκε ξανα το κλειδωμα της οθονης,πως μπορω να το ενεργοποιησω παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 αρχικα πετας το αρχειο cab μεσα στη καρτα σου, και το εγκαθιστας/εκτελεις απο το file manager.Επειτα θα σου εμφανισει στη λιστα προγραμματων το nodata.Κανεις disable το ιντερνετ του provider σου και αφηνεις το sms enabled.Θα χρειαστει να το κανεις καθε φορα που θελεις να συνδεθεις/αποσυνδεθεις με 3G.Αν ξεχασα τιποτα ας με συμπληρωσει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos1983 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μιας και μιλαμε για κλειδωμα/ξεκλειδωμα , αν επισημανω και εγω οτι χθες εφαγε ενα τεραστιο κολλημα με το ξεκλειδωμα. Δεν ξεκλειδωνε με τιποτα , και χρειαστηκαν 2 σοφτ reset για να επανελθει... Εχει κανεις δοκιμασει το update σχετικο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα που υπαρχει στο επισημο site της htc???αξιζει??τι αλλαζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Συγνώμη αλλά ξέχασα να σας κάνω μία ερώτηση στη δουλεία μας έχουμε ένα κρυφό δίκτυο με Ιντερνετ και ενώ στο glofiish το βλέπω κανονικά αλλά στο touch2 βάζω τις ρυθμίσεις και συνδέεται σταθερά χωρίς διακοπές δεν μπαίνει στο internet και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα σχετικό με ιντερνετ (καιρός youtube κ.α.) το δοκίμασα και χωρίς το nodata και χωρίς κάρτα sim και με το nodata αλλά τίποτα, από ότι μίλησα με τον admin μας δεν υπάρχει κάποια λειτουργία μα mac address ώστε να με εμποδίζει γιατί έχουν auto ρυθμίσεις. Μήπως κάποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εάν έχεις πρόσβαση (λέω αν) στο router πήγαινε στο: Maximum Number of DHCP Users: και βαλε ενα παραπάνω για να μπορεί να παίρνει και το HTC ιντερνετ, αν έχει ορισμένους πχ 5 (υπολογιστες) κάνε το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μιας και μιλαμε για κλειδωμα/ξεκλειδωμα , αν επισημανω και εγω οτι χθες εφαγε ενα τεραστιο κολλημα με το ξεκλειδωμα. Δεν ξεκλειδωνε με τιποτα , και χρειαστηκαν 2 σοφτ reset για να επανελθει... Εχει κανεις δοκιμασει το update σχετικο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα που υπαρχει στο επισημο site της htc???αξιζει??τι αλλαζει?? Το έκανα εγκατάσταση πριν πολύ καιρό, τότε που βγήκε. Δεν κατάλαβα κάποια ουσιαστική διαφορά, απλά το δικό μου δεν έχει φάει ποτέ το κόλλημα που περιγράφεις και ίσως σε αυτό να βοήθησε το update. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Kαλησπερα!απεγκατεστησα το Touch X autolock disable εκανα επανεκινηση και δεν ενεργοποιηθηκε ξανα το κλειδωμα της οθονης,πως μπορω να το ενεργοποιησω παλι? Κάνοντας απεγκατάσταση αυτού από το remove programs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπέρα, Από τούδε και στο εξής είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του touch2. Mία ερώτηση θέλω να κάνω που ίσως ακουστεί λίγο χαζή! Πήρα το τηλ από το expansys και στις προδιαγραφές γράφει Memory: ROM: 512 MB / RAM: 256 MB Εγώ βλέπω Storage: total: 301.88 In use: 41.33 Free 260.54 Program: total 173.33 In use 7676 Free 96.57 Μπορείτε να μου πείτε αν τα δικά σας totals είναι τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Έτσι είναι όλα. Τα νούμερα που σου λείπουν είναι allocated από το λειτουργικό και τον επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Έτσι είναι όλα. Τα νούμερα που σου λείπουν είναι allocated από το λειτουργικό και τον επεξεργαστή. Μπορουμε με κανενα cab να εμφανισουμε στη lockscreen πληροφοριες οπως ημερολογιο, κλησεις, μηνυματα κλπ οπως εχουμε στο μηλο ? :worry: Δεν θυμαμαι αν στο HD ειχαμε κανει κατι τετοιο, ωστε να το δοκιμαζαμε και εδω:blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Κοίταξε στο XDA μήπως έχει φτιάξει κάποιος τέτοιο skin αν και το θεωρώ δύσκολο. Εκτός και αν βάλεις κάποια third party εφαρμογή αν και δεν το προτείνω γιατί δημιουργούν παρένθετα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Κάνοντας απεγκατάσταση αυτού από το remove programs. Οπως ειπα πιο πανω το εκανα απεγκατασταση εκανα soft reset αλλα δεν επανηλθε το αυτοματο κλειδωμα,καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μάλλον πας για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μάλλον πας για hard reset. Μπα το βρηκα !πας ΗΚΕΥ_CURRENT_USER - Control Panel - Keybd - Device Lock When Suspend και αλλαξα την τιμη απο 0 σε 1 και ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts