Jump to content

kostantinos1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostantinos1983

  1. Μα γιατι πηρες Windows Mobile συσκευη αν δεν γουσταρεις τα windows???!!!!???:wacko: Να ρωτησω και εγω αν γνωριζει κανεισ; α)γιατι στην εξωτερικη επιφανεια στον καιρο , οσα update και να κανω μου βγαζει τον καιρο του San Fransisko???(οχι δεν βρισκομαι εκει,,,χιχι)εχω κανει soft reset αλλα τιποτα... β)τι ειναι το ΑLIGN SCREEN???οποτε εχω μπει κατα λαθος σε αυτη την εφαρμογη δεν μπορω να βγω και αναγκαζομαι να κανω reset....
  2. Μιας και μιλαμε για κλειδωμα/ξεκλειδωμα , αν επισημανω και εγω οτι χθες εφαγε ενα τεραστιο κολλημα με το ξεκλειδωμα. Δεν ξεκλειδωνε με τιποτα , και χρειαστηκαν 2 σοφτ reset για να επανελθει... Εχει κανεις δοκιμασει το update σχετικο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα που υπαρχει στο επισημο site της htc???αξιζει??τι αλλαζει??
  3. Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους...:p Εκανα συγχρονισμο και ενθουσιαστηκα γιατι παρροτι οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα και το πληκτρολογιο στα αγγλικα (δεν κατεβασα ακομη το ελληνικο) δεν υπαρχει προβλημα και τις βρισκει (π.χ στο ονομα Δημος αν εγω πληκτρολογησω dhm θα το βρει απο τον καταλογο) 2-3 ερωτησεις. 1)εγκατεστησα το nodata.το ετρεξα απο την καρτα μνημης αλλα δεν το βρισκω τωρα πουθενα!!δεν ειναι στα προγραμματα.μηπως ξερει κανεις που θα πηγε?? 2)οι ενημερωσεις του καιρου γινονται κανονικα στο εικονιδιο του touchflo , αλλα στην αρχικη σελιδα δεν μπορω να βαλω καμια πολη και συνεχιζει να γραφει tap to update weather. καμια λυση για να μπει η πολη μου εκει?? 3)τα αρχει που περναμε στην καρτα μνημης πρεπει να ειναι .zip η και .rar??? το ρωταω αυτο γιατι προσπαθησα να εγκαταστησω το resco explorer και μου εγραψε οτι it is not a valid Pocket PC application... EDIT:το βρηκα το nodata.τεραστιο πρασινο εικονιδιο απορω πως μου διεφυγε (σορι που φορτωσα το φορουμ):( οι αλλες ερωτησεις παραμενουν:O
  4. Πολυ πιο κομψη η θηκη που προτεινεις.Ισως την παραγγειλω και εγω. Η δικια μου ειναι λιγο γκουμουτσα!!!:lol:http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187519 Για το μεγεθος της οθονης νομιζω παρεξηγηθηκα.Δεν υπονοησα οτι δεν ειναι καλη.ειναι η κλασσικη οθονη 2,8 ιντσων της HTC. Για αυτο που το ηθελα εγω μου φανηκε μικρη!
  5. Οχι δεν εχει θηκη. Το κουτι της συσκευης ειναι μικρο (δεν ειναι το μεγαλο που υπαρχει στα βιντεο unboxing που θαδεις στο youtube). Eγω το πηρα απο δικτυακο μαγαζι σε πακετο με δερματινη θηκη (ακομψη) , φορτιστη αυτοκινητου , και 8αρα καρτα micro sd. Για μπαταρια δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι το εχω μονο μια μερα!! Αλλα οπως διαβαζω ο μεσος ορος ειναι 1-2 μερες. Επιμενω οτι η οθονη ειναι μικρη.Μπηκα στο ιντερνετ με wi-fi και δεν μπορεις ουτε για πλακα να διαβασεις μια σελιδα.το zoom bar ειναι χρησιμο για αυτο τον λογο.
  6. Το εχω και εγω στα χερια μου (σε χρονο ρεκορ ηρθε νομιζω ) , λιγο ασχοληθηκα μαζι του και τωρα το φορτιζω. Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται λιγο μικρο , και για e-books που το θελω ισως δυσκολευθω.. Γενικα τα βρηκα σκουρα , και ομολογω οτι μου φανηκε δυσκολο... Για αρχη 3 ερωτησουλες (ξαναειπωμενες οι 2): 1)μπορω να βαλω την ελληνικη rom? 2)μπορειτε να μου θυμησετε το link για το ελληνικο πληκτρολογιο??(μπορω να το φορτωσω και ας ειναι η γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα??) 3)δυσκολευομαι στο να περασω τις επαφες.ειναι στα ελληνικα (στο παλιο μου κινητο)θα τις στειλω με bluetouth, αλλα πως θα τις εμφανισει αφου εχει μονο αγγλικη γλωσσα?
  7. Eπιτελους μετα απο πολλες αμφιταλαντευσεις το παραγγειλα και εγω παιδια (απο expansys) σε ενα πακετο με καρτα micro sd , θηκη , και φορτιστη αυτοκινητου.:D Ελπιζω να πανε ολα καλα(πρωτη μου αγορα απο νετ) Οταν το εχω θα σας γραψω εντυπωσεις , αλλα με τοσο διαβασμα στο φορουμ νιωθω σαν να το ξερω ηδη!:lol:
  8. Το ρωταω γιατι βλεπω οτι εχει την μπαταρια του diamond 2 (1100 mAh) που γενικα δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες. 3μερες παντως συμφωνα με αυτα που λες ειναι μια παρα πολυ καλη επιδοση.
  9. Παιδια εσεις που εχετε αυτο το κινητο , ποσο διαρκει η μπαταρια του με νορμαλ χρηση??
  10. athanaso77 , αν και ειμαι λιγακι off topic , το συγκεκριμενο προγραμμα και εγω θελω να εγκαταστησω και αυτος ειναι ο λογος που ψαχνω windows mobile κινητο. 2 ερωτησεις αν ξερεις να μου απαντησεις 1)ισχυει οτι εγκαθσταται ΜΟΝΟ σε wm κινητα και οχι σε Αndroid , symbian κτλ?? 2)σε ποιο θα <<τρεχει >> καλυτερα , στο HTC TOUCH 2 η στο Samsung Omnia Lite???
  11. Δοκιμασα την touch οθονη του παλιου ομνια (του Samsung i900 Omnia ) και ομολογω οτι απογοητευθηκα απο την αποκριση της (σε σχεση με τις touch οθονες των htc) H touch οθονη του lite πως ειναι gilardino?????
×
×
  • Create New...