Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον aare. Το ρολόι πηγαίνει από μόνο του μπροστά 1-2 ώρες. Το ξαναγυρίζω πίσω και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να διορθώσω την ώρα ενώ ήμουν συνδεδεμένος στο internet(Όπως πρότεινε ο Alexboom), αλλά πάλι τα ίδια.Να πω ότι έχω τη μαμίσια rom.Καμιά άλλη ιδέα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προς το παρον με την νεα ρομ ειναι οκ..Απο default βεβαια ειναι με την προηγουμενη ωρα και το γυρναω manually,αλλα δεν εχει αλλαξει...Και με hard reset που ειχα κανει στην μαμα ρομ το προβλημα συνεχιζοτανε

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το παραξενο με την καινουρια ρομ ειναι στο outlook οπου οταν παω να στησω ενα hotmail account μου πεταει ενα link και μου λεει να το τσεκαρω απο κει και δε προχωραει στο setup του account.Γνωριζει κανεις κατι ?

• Administrators
Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Γενικώς πάντως το Hotmail δεν κάθεται το ίδιο εύκολα με ένα gmail για παράδειγμα. Σιγουρέψου και ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη κανονικά στο internet.

Modpic.gif

Ολα οκ..Ξυλωσα και ξαναπερασα το msn και ειμαι οκ και με τα mail.Μια χαρα ειναι με την καινουρια ρομ.Εχει και οπερα 10 μεσα,κατεβασα και το advance configurator και εχει παρει καπως τα πανω του το κινητο

Παιδιά όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται στο τέλος είναι απο flashαρισμένα κινητά? Η εργοστασιακά?

Μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3373900#post3373900

Ευχαριστώ!Έτσι λύθηκε το πρόβλημα.

κσλησπερα

εχω το εξης προβλημα που το ειχα και με την μαμα ρομ.στα μυνηματα οταν κανω reply οι χαρακτηρες δεν ειναι κεφαλαια οπως οταν δημιουργω ενα μηνυμα απο την αρχη.Αυτο εχει σαν συνεπια στο reply ο απεναντι να το παιρνει το μυνημα με ερωτηματικα.Οταν γραφω μηνυμα απο την αρχη δεν υπαρχει προβλημα.Με οτι επιλογη και να διαλεξω στα reply δεν αλλαζει κατι

Aκριβως το ιδιο προβλημα με τα ερωτηματικα στα sms το αντιμετωπιζα και εγω ,δοκιμασε αυτη την εφαρμογη http://www.dionysopoulos.me/software/windows-mobile/send-greek-sms/index στελνε τα sms σου μεσω της εφαρμογης και ο παραληπτης δεν θα ξαναδει ερωτηματικα.Εγκατασταση στην κεντρικη μνημη, στο τελος της εγκαταστασης soft reset.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Aκριβως το ιδιο προβλημα με τα ερωτηματικα στα sms το αντιμετωπιζα και εγω ,δοκιμασε αυτη την εφαρμογη http://www.dionysopoulos.me/software/windows-mobile/send-greek-sms/index στελνε τα sms σου μεσω της εφαρμογης και ο παραληπτης δεν θα ξαναδει ερωτηματικα.Εγκατασταση στην κεντρικη μνημη, στο τελος της εγκαταστασης soft reset.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δε μου λυνει το προβλημα..Το προβλημα το εχω μονο στο reply οπου δε μου τα βγαζει σε κεφαλαια,ισως φταιει το Layout των μηνυματων,δε ξερω..

Οταν γραφω ενα μυνημα απο την αρχη ( οχι απαντηση) δεν εχω προβλημα.Η επιλογη που λεει "συμπληρωση λεξεων (ΑΒΓ)" δεν κανει τιποτα οταν ειμαι σε "απαντηση"οταν ειμαι σε αποστολη απο την αρχη η "συμπληρωση λεξεων (ΑΒΓ)"λειτουργει γιατι αλλαζει και το layout στο μυνημα

Οτι να ναι...τωρα μου εχει ετοιμο το σωστο Layout στην "απαντηση" και τα μυνημαατα διαβαζονται απο τον απεναντι...Α ρε αθανατα windows....

Οποτε το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δε αλλαζει το layout στο "απαντηση"

Edited by Nikos_s3

• Administrators
Προσπάθησε να μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση".

Modpic.gif

Καλησπέρα :)

Έχει εγκαταστήσει κανείς android στο htc touch 2 και αν ναι ποια έκδοση μπαίνει ;

Ελπίζω πάντως αν γίνεται να είναι σχετικά εύκολο. χεχε :)

Δεν θα με χάλαγε πάντως αν θα μπορούσα να επιλέξω λειτουργικό όταν κάνει boot :)

Βέβαια δεν ρωτάω αν με android θα είναι ποιο stable και ποιο γρήγορο γιατί θα είναι χαζί ερώτηση :)

Η κατατοπιστικοτατη απαντηση απο τους φιλους του xda:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=626303&page=46

Τι μας τα θυμιζεις τωρα....:cry::cry:

έχω χάσει τις ελληνικές πόλεις απο το weather tab!!! δεν τις βγάζει!!:wacko:

πέρασα το update που κυκλοφορεί μήνες τώρα για τον καιρό...τπτ

και το europe 1 kai to 2

Μια καλησπερα κ απο μενα σε ολα τα παιδια εδω μεσα το φορουμ το παρακαλουθω απο παλια(το ειχα μαθει απο τον αδερφο μου)εδω κ 15 μερες εχω το συγκεκριμενο κινητο.Μια απορια επειδη ειμαι λιγο ασχετος κ ειναι κ το πρωτο κινητο τετοιου ειδους που εχω.Πως γινεται ολα τα μυνηματα να αποθηκευονται στη microsd και οχι στο κινητο?Το λεω αυτο γιατι στο tab των μυνηματων μου βγαζει μεχρι 99 και σταματαει εκει.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να δεχεται παραπανω?Ευχαριστω εκ των προτερων

• Administrators
Δεν γίνεται η αποθήκευση των μηνυμάτων στην κάρτα μνήμης. Το tab των sms δείχνει μέχρι 99 αλλά η συσκευή τα έχει όλα κανονικά.

Modpic.gif

Φιλε athanaso σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση απλα ξερεις τι γινεται?Πηγα απο την εναρξη εκει που λεει sms κ εχει απεσταλμενα εισερχομενα κλπ.Στα απεσταλμενα γραφει απο κατω 91 στοιχεια που φυσικα εχω στειλει πολυ παραπανω ενω στα εισερχομενα δεν εχει απο κατω ποσα μηνυματα εχω να λεει πχ 100 στοιχεια αλλα γραφει 1 επιλεγμενη συζητηση.Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η οποια διαγραφει αυτοματα τα μηνυματα μετα απο λιγο κ πρεπει να την αλλαξω?Εχω μπερδευτει λιγο απο ενα nokia απλο σε htc ειναι αλλαγη αλλα ωραια αλλαγη

μια ερώτηση έχω να σου κάνω....γιατί κρατάς τόσα πολλά μηνύματα? :confused:

τα μηνύματα επίσης δεν σβήνονται αν δεν κάνω λάθος απλά σου δείχνει τα 99 πρώτα...αν σβήσεις κάποιο το 100ο θα πάει 99ο...κ.ο.κ.

Φιλε alex δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος.Απλα το ειχα αχτι απο το προηγουμενο νοκια πριν παρω το htc κ λεω θα εχω κ ενα κινητο που δε θα με απασχολει η χωρητικοτητα σε μηνυματα τραγουδια φωτο κλπ ολα χυμα μεσα σα να εχω εναν υπολογιστη καπως