Jump to content

mexicola

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mexicola

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

mexicola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mexicola

    OnePlus 8T

    Καλησπερα σε ολους. Κατοχος και εγω του κινητου εδω και λιγες ημερες.Το αγορασα απο το επισημο site που το ειχε προσφορα στα 500 με δωρο και ακουστικα. Προερχομαι απο ενα samsung s7 το οποιο βγηκε σκυλι και αν δεν τα ειχε παιξει η μπαταρια δε θα το αλλαζα. Οι εντυπωσεις απο το κινητο ειναι αριστες παρ ολο που καποια πραγματα θελουν συνηθεια. Πχ εψαχνα να βρω πως κανω σαρωση συσκευης οπως στο s7 αλλα δε βρηκα κατι. Αντιμετωπιζω μονο ενα σπαστικο bug. Οτι wallpaper και να βαλω αυτο καθε βραδυ στις 2 αλλαζει μονο του.Εχω περασει οτι ενημερωση εχει βγει. Εχει τυχει σε καποιον??
  2. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά Κάτοχος εδώ και 4 μήνες ενος galaxy s7 αφου έπεσε 3 φορές και δεν έπαθε τίποτα η 4η ήταν και η φαρμακερή έπεσε και ράγισε στο σημείο που είναι το bezel απο τη πάνω πλευρά. Η καθαρή οθόνη δεν έχει πάθει τίποτα. Με παρέπεμψαν απο την samsung σε εξουσιοδοτημένο μαγαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη ο άνθρωπος χωρίς να το δει απο κοντά μου είπε για ενα ποσο απο 180 μεχρι 260 ευρώ. Την καλύτερη τιμή τη βρήκα στο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ στα 138. Έχει κανείς εμπειρία απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ για ανάλογη περίπτωση Η οθόνη που θα βάλουν είναι γνησία? ευχαριστώ
  3. Εχω το nexus 5 και μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα στον 1 χρονο που ειμαι κατοχος. Ολα αυτα μεχρι σημερα που αποφασισα να βαλω την νεα εκδοση ,μεχρι τωρα ειχα την τελευταια απο την εκδοση 5.Βαζω λοιπον το νεο andoid ekdosh 6.0.1 και φυσικα ολα γινανε χειροτερα με αποκορυφωμα οτι δεν εμφανιζει τις επαφες μου καθολου παταω συγχρονισμο απο το λογαριασμο google και ενω ολα τα αλλα συγχρονιζουν δε το κανει στις επαφες. Στην ουσια αχρηστευτηκε το κινητο αυτη τη στιγμη. Εχει κανεις καμια ιδεα πως να λυθει το θεμα? Υπαρχει τροπος να γυρισω στην εκδοση 5?
  4. Χιλιαααααααααααααα ευχαριστω θα το δοκιμασω φιλε bomber
  5. Καλημερα σε ολα τα παιδια.Εδω και και λιγες μερες εχω αγορασει τη συγκεκριμενη συσκευη (σα 2η).Αντιμετωπιζω ενα προβλημα ομως στο οποιο αν δε βρω λυση θα πρεπει να το γυρισω πισω.Γι αυτο και το γραφω εδω μηπως και καποιο απο τα παιδια μπορεσει κ με βοηθησει. Οταν παταω δημιουργια μηνυματος αφου πουμε υποθετικα οτι το γραφω στη συνεχεια στις επιλογες αποστολης εχει τις επαφες κ εχει κ ενα αλλο που το λεει προσφατοι αριθμοι κ περιλαμβανει προσφατους αριθμους στους οποιους εχω στειλει μηνυματα. Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα που εχω οτι δε μπορω να σβησω το ιστορικο απο αυτη την επιλογη οσο και αν το εψαξα(για ευνοητους λογους) Αν ξερει καποιο παιδι κ μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ διαφορετικα θα πρεπει να το επιστρεψω και ειναι και καλο κινητο ****το.
  6. Ναι απο τη πρωτη μερα αλλα δε το ειχα δουλεψει σχεδον καθολου οποτε δεν ημουν σιγουρος αλλα ειχα παρατηρησει οτι καταπινει σα τρελο τη μπαταρια.Ενδεικτικα αναφερω 17 λεπτα στο ιντερνετ εφαγε 11 %
  7. φιλε referree δε το ξερω αυτο ετσι μου ειπανε φιλοι που τους ετυχε προβλημα με το μικροφωνο πχ σε iphone οτι αυτη ειναι η πολιτικη της apple.Θα παρω αυριο τηλ στο μαγαζι που ειναι στο cosmos στη θεσ/νικη για να δω τι ισχυει.Απλα εγραψα για να δω αν ξερει καποιο παιδι απο εδω μεσα
  8. Καλημερα σε ολα τα παιδια.Εχω αγορασει πριν απο 1 μηνα το ipad 3 32g wifi απο πλαισιο.Μου εχει βγαλει προβλημα με τη μπαταρια.Κραταει 5 ωρες μονο ειτε με απλα χρηση ειτε με παιχνιδια κλπ.Ειχε μεσα ios 5. Πριν 10 ημερες αποφασισα να περασω την 6 μπας κ αλλαξει τιποτα αλλα παλι τα ιδια.Αρα παει για service λογικα.Αυτο που θελω να ρωτησω ομως μιας κ ειναι το πρωτο προιον της apple που αγοραζω ειναι πως απ οτι μου ειπαν οταν το παω δε θα παρω το δικο μου πισω με διορθωμενο το προβλημα ουτε καποιο καινουργιο αλλα ενα αλλο ανακατασκευασμενο.Ισχυει αυτο?Γιατι λεω ρε παιδι μου οτι δε το βλεπω κ πολυ σωστο να παρω καποιο αλλο μεταχειρισμενο και οχι το δικο μου που ειναι μηχανημα του ενος μηνα.Ξερει καποιος να μου απαντησει τι ισχυει ακριβως?
  9. Καλημερα και απο μενα.Απο χτες ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου.Μια απλη ερωτηση.Το προηγουμρνο κινητο που ειχα ηταν ενα desire s.Μπορω εκτος απο τις επαφες να μεταφερω με bluetooth και τα μηνυματα που ειχα στο καινουργιο κινητο?Χρειαζεται να κανω καποιο back up?Οι εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες (αλλες αγορασμενες αλλες δωρεαν)θα μπουνε αυτοματα ξανα στο sensation μολις ξαναβαλω το λογαριασμο google που ειχα η πρεπει να κανω και κατι αλλο?
  10. Πολυ καλη εφαρμογη φιλαρακο.Μπραβο σου μ εχει βοηθησει αρκετα γρηγορη και ευχρηστη
  11. φιλε relio η rom που εχω ειναι stock δεν την εχω πειραξει ποτε ουτε να την αλλαξω κλπ οποτε θα δοκιμασω την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ ελπιζω να φτιαξει κ να μη το τρεχω για service.ευχαριστω για την απαντηση
  12. να κανω και εγω μια ερωτηση για οποιον ξερει και μπορει να με βοηθησει η εχει αντιμετωπισει κατι αναλογο.Εδω κ 3 μερες παρατηρω οτι στην οθονη του κινητου μου φαινονται εστω ισχνα αλλα φαινονται προηγουμενα εικονιδια απο εφαρμογες που ειχα ανοιξει.Δηλαδη ενω ειμαι στην οθονη κλειδωματος, απο πισω αν προηγουμενως εγραφα πχ ενα μηνυμα φαινεται το πληκτρολογιο που σου ανοιγει οταν γραφεις ενα μηνυμα.Αναφερω την οθονη κλειδωματος γιατι εκει επειδη δεν υπαρχουν εικονιδια να καλυπτουν ολη την οθονη φαινεται αρκετα πιο εντονα οπως παταω το κουμπι απο πανω ειδικα αν εχω και σκουρο φοντο.Να υποθεσω οτι τα εχει παιξει η οθονη??
  13. γνωριζει καποιο παιδι να με βοηθησει με το προβλημα της οθονης??Πλεον κλειδωνει κ σβηνει η οθονη μονο χειροκινητα με το πατημα του κουμπιου απο πανω.αλλιως μενει συνεχεια ανοιχτη.Με hard reset υπαρχει περιπτωση να διορθωθει?
  14. παιδια καλημερα κ απο μενα αν και κατοχος του desire s μπηκα να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζει η κοπελα μου που εχει το wildfire.Eδω κ τρεις μερες δε σβηνει η οθονη αυτοματα κ δε κλειδωνει οπως το ειχε ρυθμισει κ συνεβαινε παλιοτερα κ αναγκαζεται πλεον να το κανει χειροκινητα με το κουμπι που εχει στο πανω μερος.Γνωριζει κανεις καποια λυση?Εδω να πω οτι το κινητο δεν ειναι πειραγμενο δεν εχει αλλαξει σχεδον τιποτα περα απο καποιες μικροεφαρμογες που εχει περασει google sky map κλπ.Ευχαριστω
  15. ημουνα σιγουρος φιλε athanaso οτι θα μου ελυνες τις αποριες κ μαλιστα τοσο γρηγορα 10000 ευχαριστω.Εχεις να μου προτεινεις καποιες αξιολογες εφαρμογες για το συγκεκριμενο μοντελο η καποια σαιτ(δεν ξερω αν αυτο επιτρεπεται)?Αυτο σχετικα με την ενταση του ηχου κ το ηχειο το εχεις παρατηρησει?
×
×
  • Create New...