Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ψάχνω για screen protectors, η ACE HELLAS δεν έχει φέρει ακόμη για το Touch2.Έχει κανεις καμιά πρόταση; http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=htc+touch2+screen&_sacat=See-All-Categories Επίσης ψάχνω βάση στήριξης για το αυτοκίνητο. http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=htc+touch2+car&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=htc+touch2+screen&_osacat=0 Επίσης έχω πρόβλημα με το ActiveSync και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet όταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο USB. Ευχαριστώ. Τι λειτουργικό έχεις στο PC σου; Για τα XP χρειάζεσαι το ActiveSync εγκατεστημένο. Ενώ για τα Vista ή 7, χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Εγώ δεν θέλω να βάλω screen protector γιατί κάπου διάβασα ότι τα περισσότερα εφαρμόζονται με κόλλα.. γι' αυτό πήγα στο πλαίσιο και ζήτησα καθαριστικά μαντηλάκια για το κινητό. Μου έδωσαν κάτι qconnect που λέγονται Mobile Phone Cleaning Wipes, τα οποία πρέπει να είναι ελαφρώς υγρά. Λέτε να μην κάνουν για το κινητό και να προκληθεί κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Εγώ δεν θέλω να βάλω screen protector γιατί κάπου διάβασα ότι τα περισσότερα εφαρμόζονται με κόλλα.. Λάθος. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι χωρίς κόλλα. Ελάχιστα είναι με κόλλα (ανάμεσα τους της zagg). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις. Απο χτες μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Όταν συνδέω το καλώδιο USB δεν με ρωτάει αν θέλω σύνδεση ActiveSync, Μαζική αποθήκευση κλπ αλλά συνδέεται κατευθείαν ως Μαζική αποθήκευση. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό, να κατεβάσω e-mail κλπ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Πήγαινε στις ρυθμίσεις στις συνδέσεις και ψαξτο λίγο εκεί. Υπάρχει και η επιλογή που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Πήγαινε στις ρυθμίσεις στις συνδέσεις και ψαξτο λίγο εκεί. Υπάρχει και η επιλογή που θέλεις. Ευχαριστώ, το κατάφερα. Αυτό που δεν κατάφερα όμως είναι να έχω internet μέσω του ActiveSync, όταν είναι το Touch2 συνδεδεμένο με το καλώδιο USB με υπολογιστή που έχει internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για αυτό. Η συσκευή είναι pre-set για να μπαίνει κατευθείαν στο internet σε μια τέτοια περίπτωση. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κανένα περίεργο internet security/firewall στο PC σου που σου το "κόβει" αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 athanaso77 είδα στο topic του hd2 που δίνεις ένα cab για να μπορείς να εναλλάσσεις το 3G με το GSM μέσω του comm manager. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το touch2? Ποιες δυνατότητες χάνεις όταν απενεργοποιήσεις το 3G? Φίλε θέλω να σ' ευχαριστήσω (και νομίζω πως όλοι εδώ μέσα θέλουν να κάνουν το ίδιο) για τις άμεσες απαντήσεις σου και την βοηθειά σου. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 athanaso77 είδα στο topic του hd2 που δίνεις ένα cab για να μπορείς να εναλλάσσεις το 3G με το GSM μέσω του comm manager. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το touch2? Πιστεύω ότι ένα από τα δύο δουλεύει στη συσκευή σου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502980 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=567721 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις και να μας πεις. Πάρε ένα backup πρώτα με το Sprite backup ή το Spb Backup για να το επαναφέρεις σε περίπτωση προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Βγήκε νεο update για την ενημερωση του καιρου.Ακομα δεν το εχω βαλει γιατι δεν ξερω ποια ρομ εχω.Πως το βλεπουμε αυτο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ακομα δεν το εχω βαλει γιατι δεν ξερω ποια ρομ εχω.Πως το βλεπουμε αυτο; :p Θα πας Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σύστημα->Πληροφορίες συσκευής. Εχθές πήγα να το βάλω και εγώ αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32. Τι να φταίει? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_1 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ρε παιδια... εγω εγκατέστησα το update αλλα δεν ειδα καμιά διαφορά! Εκτός από τα εικονίδια που άλλαξαν... Ενννοω δεν θα έπρεπε να σβηστούν όλα τα δεδομένα? όλα υπήρχαν κανονικότατα! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ποιο update; Αυτό για τον καιρό; Αυτά είναι ho fixes και δεν κάνουν hard reset. Μόνο τα ROM updates κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 τα προγραμματα που εχω βαλει μεχρι στιγμης ειναι το sktools,callstats (δινει συνολικες πληροφοριες για τις κλησεις και τα μηνυματα που εχουμε στειλει),skype, spb online(για να βλεπετε τηλεοραση να ακουτε ραδιοφωνο και να παιζεται online παιχνιδακια) και spb tv (πολυ καλο προγραμμα να βλεπεις τηλεοραση αλλα εχει μονο λιγα ελληνικα καναλια).Τα προγραμματα αυτα τρεχουν πολυ καλα στο κινητο αυτο που παρατηρησα τωρα ειναι οτι στα μηνυματα δεν μπορω να γραψω με μικρα παρα μονο με κεφαλαια.Το εχει παθει κανεις αλλο αυτο;:confused: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 αυτο που παρατηρησα τωρα ειναι οτι στα μηνυματα δεν μπορω να γραψω με μικρα παρα μονο με κεφαλαια.Το εχει παθει κανεις αλλο αυτο;:confused: Οταν χρησιμοποιης το ελληνικο πληκτρολογειο για να στειλης sms ετσι ειναι λογο κωδικοποιησης unicode για να μη χρεωνεσαι διπλα sms! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Οταν χρησιμοποιης το ελληνικο πληκτρολογειο για να στειλης sms ετσι ειναι λογο κωδικοποιησης unicode για να μη χρεωνεσαι διπλα sms! και αμα δν το χρησημοποιησεις χρεωνεσαι διπλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 αυτο που παρατηρησα τωρα ειναι οτι στα μηνυματα δεν μπορω να γραψω με μικρα παρα μονο με κεφαλαια.Το εχει παθει κανεις αλλο αυτο;:confused: Το πρωτόκολλο των ελληνικών sms ούτως ή άλλως μόνο κεφαλαία υποστηρίζει. Συνεπώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να στέλνεις 160 χαρακτήρες/sms. και αμα δν το χρησημοποιησεις χρεωνεσαι διπλα? Δεν χρεώνεσαι διπλά, απλά γράφεις 70 ελληνικούς χαρακτήρες/sms αντί για 160. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 μπορεις να μου πεις απο θέμα μπαταρίας τι λέει; αντέχει με νορμαλ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Η κατανάλωση είναι άμεσα σχετιζόμενη με την χρήση που κάνει ο εκάστοτε χρήστης. Σε γενικές γραμμές εντούτοις κυμαίνεται στο μέσο όρο της αγοράς εννοώντας περίπου στις δύο μέρες αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση σου η οποία και με ικανοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδιά γεια σας.Τελικά το παρεήγγειλα και εγώ και θα το έχω αύριο το μεσημέρι.Ελπίζω να εκανα καλή επιλογή.Ας αρχίσω και εγώ τις ερωτήσεις μου.Θα μπορώ να μεταφέρω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο με bluetooth από το παλιό μου Sony Ericsson C903?Θα αποθηκευτεί σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλύτερα να μεταφέρεις τις επαφές σου από τη συσκευή στο Outlook της σουίτας Microsoft Office μέσω του SE PC Suite, και μετά από εκεί μέσω του activesync στη νέα σου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 θα το παραγγειλω το βραδυ ή το πρωί έχει κανείς κωδικό έκπτωσης για expansys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts