mol Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 για δες λιγο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 για δες λιγο εδω Chrome πλαίσιο βρίσκεται σχετικά εύκολα. Το δύσκολο είναι με το καπάκι της μπαταρίας. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια ξερετε αν υπαρχουν firmware Mods για το 5230 μας ? :) ευχαριστω! (και αν ναι που τις βρισκω? ) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπερα καπου διαβασα οτι υπαρχει τροπος να ανακτηθουν σβησμενα sms απο το κινητο,εχω ενα NOKIA 5230 γνωριζει καποιος κατι?πραγματικα ειναι μεγαλη αναγκη,ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπερα καπου διαβασα οτι υπαρχει τροπος να ανακτηθουν σβησμενα sms απο το κινητο,εχω ενα NOKIA 5230 γνωριζει καποιος κατι?πραγματικα ειναι μεγαλη αναγκη,ευχαριστω! νομιζω οτι δεν γινεται... αμα ηταν φωτο και ετσι ισως κατι ψιλα με προγραμμα ανακτησης δεδομενων στο pc αλλα μηνυματα δεν νομιζω να γινεται Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω αυτή τη πρόσοψη και το καπάκι της μπαταρίας; (μαζί ή χωριστά); Έχω φάει το κόσμο και δε μπορώ να τη βρω πουθενά. :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φίλε μου στην περιγραφή γράφει : ''Nokia 5230 White chrome NEW COLOUR RUSSIA'' οπότε μήπως είναι κάποια έκδοση μόνο για Ρωσσία...:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_michel Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να με βοηθησετε λιγακι, εχω ενα Nokia 5230 και δεν εχει Ελληνικο menu, 8α ηθελα να μου πειτε τα Ελληνικα product id numbers, ετσι ώστε να το αλλαξω και να φορτώσω την Ελληνικη γώσσα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπέρα. Τα Ελληνικά product codes θα τα βρεις στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Κυρίες και κύριοι, όσοι έχετε απορία αν το κινητό σας είναι πιο σκληρό απ το πάτωμα, να σας απαντήσω εγώ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! Μετά από στενή επαφή τρίτου τύπου με το δάπεδο, το αγαπημένο μου κινητάκι είναι πλέον 6 συμπαθέστατα κομμάτια. Σκοπός πλέον είναι να βρώ απ το ebay ότι χρειάζεται, και να το συναρμολογήσω για να υπάρχει σαν δεύτερο. Όσοι έχετε ασχοληθεί με το σπορ, παρακαλώ τα φώτα σας ! Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 παιδια καθε φορα που βγαζεις την μπαταρια σας ζηταει ημερομηνια και ωρα?σε εμενα αυτο κανει...ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 παιδια καθε φορα που βγαζεις την μπαταρια σας ζηταει ημερομηνια και ωρα?σε εμενα αυτο κανει...ειναι φυσιολογικο? Ναι, και εμένα μου το κάνει. Άπο ότι ξέρω είναι φυσιολογικό. Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 παιδια καθε φορα που βγαζεις την μπαταρια σας ζηταει ημερομηνια και ωρα?σε εμενα αυτο κανει...ειναι φυσιολογικο? Και σε μένα το κάνει. Μάλιστα το θυμάμαι από την πρώτη φορά που χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία. Φυσιολογικό είναι. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 μολις προχτες πηρα στα χερια μου το τηλεφωνο αλλα ειναι κλειδωμενο απο orange ισπανιας καμια ιδεα ρε παιδια????????? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.Είτε θα πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο στον οποίο είναι <<κλειδωμένη>> η συσκευή ή σε κάποιο κατάστημα που προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες π.χ. http://9volto.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 H Καρτα γινεται upgrade? Eιχα μεσ μια 1gb & εβαλα αλλη 4gb αλλα τα apps δε περαστηκαν μετα απο copy. ειναι κλειδωμενα με το serial της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 H Καρτα γινεται upgrade? Eιχα μεσ μια 1gb & εβαλα αλλη 4gb αλλα τα apps δε περαστηκαν μετα απο copy. ειναι κλειδωμενα με το serial της? Θα πρέπει να περάσεις και τους κρυφούς φακέλους που είχε η κάρτα μνήμης του 1GB. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) ολα τα περασα. ολα φαινονται εκτος απο τα apps που κατεβηκαν απο ovi. αφου δε παιζει κλειδωμα κατι λα8ος κανω... Edited June 5, 2011 by ipal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλημερα, μου εσπασε το κουμπακι που κλειδωνει-ξεκλειδωνει.ποσο κοστιζει η αντικατασταση του ξερετε? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλημέρα προσπαθώ να περάσω χάρτες και μου γραφει can't find maps on your device... ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;;;; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλημέρα προσπαθώ να περάσω χάρτες και μου γραφει can't find maps on your device... ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;;;; :O πρωτα χωρις να εχεις συνδεδεμενο στο πισι το 5230 θα πατησεις πανω στους χαρτες να τους εγκαταστησει στο κινητο (υπαρχουν ηδη μεσα αλλα δεν ειναι εγκατεστημενοι) . Αφου εγκαταστησει την εφαρμογη μονο του, τοτε το συνδεεις με το πισι να σου βγαλει ολους τους χαρτες. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Τους χάρτες προσπαθώ να τους περάσω με συνδεδεμέν το κινητό στον υπολογιστή μέσω nokia pc suite... Άρα είναι συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή μεσω καλωδίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μου χαλασε το μικροφωνο (μιλαω μονο με hf).Ποσο θα παει η επισκευη ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) έχει βγει νέο firmware update για το 5230 μας :) . Έκδοση λογισμικού V51.0.002 Ημ/νία έκδ. λογισμικού 19/10/2011 Edited December 1, 2011 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Thanks!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 The only change seems to be the updated browser 7.3.1.33 which brings new interface and faster browsing. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts