SpurocCc Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Άνοιξα το UpTestEx για να φλασάρω στην V10F_00. Δεν έχει επιλογή να βάλω το μοντέλο του κινητού μου, κάτω από εκεί που βάζω την έκδοση λογισμικού που θα περάσω. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Δεν εννοώ ότι είναι γκριζαρισμένο, δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο για μοντέλο κινητου.. Την έκδοση του Uptestex την κατέβασα από την σελίδα 37, στο γνωστό ποστ. EDIT: Όλα ΟΚ, τελικά η λύση είναι να επιλέξεις πρώτα από την αριστερά στήλη το INFΙΝΕΟΝ και εμφανίζεται δεξιά το πλαίσιο που γράφεις το μοντέλο. Με ευχαριστώ! Flashares?ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPITHAS1 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 καλησπερα σε ολους.μετα απο πολυ διαβασμα στο φορουμ αποφασισα να φλασαρω και εγω αλλα μου βγαζει αυτο το μυνημα. 01:20:41 : *****GetPhoneNumber Start***** 01:20:46 : Phone Number : 35215403898523900 01:20:47 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 352154038985239, Model : KM900 01:20:47 : *******CheckBinVersion*************** 01:20:47 : New Bin Version(V10F_00), Current Ver(V10C_01) 01:20:47 : *****Start _GetBatteryLevel***** 01:20:52 : Battery(3) 01:20:54 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 01:20:55 : PCSyncPrograms Not Found 01:20:56 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 01:20:56 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 01:20:56 : ****************CheckAndDownload******************** 01:20:56 : ******Extract Start C:\V10F_00.CAB***** 01:20:56 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 01:20:56 : ExtractInfo Error(0) 01:20:56 : Extract cab file error. 01:20:56 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 01:20:56 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 01:20:57 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 01:20:57 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 01:20:57 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 01:20:57 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 01:20:57 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate οποιος μπορει ας με βοηθηση και εμενα.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Flashares?ολα καλα? Φλάσαρα, φλάσαρα! Όλα καλά πήγανε, αλλά με τον οδηγό του JimDem! Με το UpTest μου έβγαζε πρόβλημα (επειδή δεν έχω τα windows στον "C"). Όλα καλά πάντως, έχω βάλει την V10F_00, έχω τον πομπό αλλά κι ένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν ρολόι, αλλά αισθάνομαι ότι το κινητό πάει πιο αργά. Πριν είχα την V10_E με MyView. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Όλοι λένε ότι η V10_F είναι η πιο γρήγορη. Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 καλησπερα σε ολους.μετα απο πολυ διαβασμα στο φορουμ αποφασισα να φλασαρω και εγω αλλα μου βγαζει αυτο το μυνημα. 01:20:41 : *****GetPhoneNumber Start***** 01:20:46 : Phone Number : 35215403898523900 01:20:47 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 352154038985239, Model : KM900 01:20:47 : *******CheckBinVersion*************** 01:20:47 : New Bin Version(V10F_00), Current Ver(V10C_01) 01:20:47 : *****Start _GetBatteryLevel***** 01:20:52 : Battery(3) 01:20:54 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 01:20:55 : PCSyncPrograms Not Found 01:20:56 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 01:20:56 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 01:20:56 : ****************CheckAndDownload******************** 01:20:56 : ******Extract Start C:\V10F_00.CAB***** 01:20:56 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 01:20:56 : ExtractInfo Error(0) 01:20:56 : Extract cab file error. 01:20:56 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 01:20:56 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 01:20:57 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 01:20:57 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 01:20:57 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 01:20:57 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 01:20:57 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate οποιος μπορει ας με βοηθηση και εμενα.ευχαριστω. απο οτι βλεπω δν εγινε extract την εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPITHAS1 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 αυτο καταλαβα και εγω αλλα δεν ξερω γιατι.εχω διαβασει ολα τα ποστ 100 φορες και δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος.εχω vista δεν ξερω αν εχει σημασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPITHAS1 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 τωρα μου βγαζει οτι κανει extract το kdz και ερρορ στο cab.μετα αφου βγω απο το προγραμα το αρχειο kdz ειναι 0bites.τι γινεται?:confused: 17:10:47 : ******Extract Start C:\V10F_00.KDZ***** 17:10:47 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 17:10:47 : File Size = 224649267 17:10:47 : Extract kdz file Success. 17:10:47 : ExtractInfo Error(0) 17:10:47 : Extract cab file error. 17:10:47 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 17:10:47 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 17:10:48 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 17:10:48 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 17:10:48 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 17:10:48 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 17:10:48 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 εβαλες τα dll? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Φλάσαρα, φλάσαρα! Όλα καλά πήγανε, αλλά με τον οδηγό του JimDem! Με το UpTest μου έβγαζε πρόβλημα (επειδή δεν έχω τα windows στον "C"). Όλα καλά πάντως, έχω βάλει την V10F_00, έχω τον πομπό αλλά κι ένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν ρολόι, αλλά αισθάνομαι ότι το κινητό πάει πιο αργά. Πριν είχα την V10_E με MyView. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Όλοι λένε ότι η V10_F είναι η πιο γρήγορη. Factory reset του έκανες? Είναι στάνταρ γρηγορότερη. Ψιλοπράγματα βέβαια, αλλά ειναι η πιο γρήγορη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Factory reset του έκανες? Είναι στάνταρ γρηγορότερη. Ψιλοπράγματα βέβαια, αλλά ειναι η πιο γρήγορη. εva factory reset παντα βοηθαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPITHAS1 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 εβαλες τα dll? ναι τα εβαλα.δοκιμασα ολα τα dll που βρηκα στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Ποια εκδοση προτεινετε να βαλω? Απο οτι εχω δει καλες ειναι οι V10P_00 kai h V10_F ποια πιστευεται οτι ειναι καλλητερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Χμ.. :O Έκανα 2 factory reset αλλά περίπου ένα δίωρο μετά το φλασάρισμα και μετά από χρήση του νέου λογισμικού (αρχεία μουσικής, εφαρμογές κλπ).. έχει διαφορά πότε θα το κάνω το reset;; Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Χμ.. Έκανα 2 factory reset αλλά περίπου ένα δίωρο μετά το φλασάρισμα και μετά από χρήση του νέου λογισμικού (αρχεία μουσικής, εφαρμογές κλπ).. έχει διαφορά πότε θα το κάνω το reset;; Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά έπρεπε να κάνω και μια παράθεση.. αν μπορεί κάποιος ας σβήσει το πρώτο :) Θα μπορούσες με copy - paste να κάνεις την παράθεση. Τες πα.... Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το πότε έκανες το reset. Δεν ξέρω φίλε μου, μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί όλοι μιλάνε για βελτίωση (συμπεριελαμβανόμενου και εμού). :worry: Δυστυχώς όμως δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα για να σε βοηθήσω περισσότερο. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά κατά το flash-άρισμα? Να έκανες καμοιά απόπειρα ακόμα? Λέω εγώ τώρα..... Μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως! Υπάρχουν εδώ παιδιά που το έχουν κάνει φύλλο φτερό το κινητό. Σίγουρα θα μπορούν να σε βοηθήσουν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_gogakis Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα, Έχω καιρό να γράψω εδώ....αν θυμάστε είχα παλιά πρόβλημα με το κινητό από την αρχή που το πήρα. Άλλαξα ΙΜΕΙ και οθόνη και όλα καλά...αυτά όμως 1 μήνα πριν περίπου...μέχρι προχθές που άρχισε τα κουλά κολλήματα πάλι... Έχω να συστήσω σε όλους όσους έχουν πρόβλημα με το κινητό τους να βάλουν την V10F_00....είναι ίσως η καλύτερη και φαίνετε πολύ σταθερή αφου όλα τα προβλήματα που είχα εγώ εξαφανίστηκαν... Φιλικά, Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα, Έχω καιρό να γράψω εδώ....αν θυμάστε είχα παλιά πρόβλημα με το κινητό από την αρχή που το πήρα. Άλλαξα ΙΜΕΙ και οθόνη και όλα καλά...αυτά όμως 1 μήνα πριν περίπου...μέχρι προχθές που άρχισε τα κουλά κολλήματα πάλι... Έχω να συστήσω σε όλους όσους έχουν πρόβλημα με το κινητό τους να βάλουν την V10F_00....είναι ίσως η καλύτερη και φαίνετε πολύ σταθερή αφου όλα τα προβλήματα που είχα εγώ εξαφανίστηκαν... Φιλικά, Ηλίας ειναι απο τις στε8εροτερες εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ποιο έκδοση FIRMWARE πρέπει να βάλω για να παίζουν τα videos στο youtube? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Αυτή που λέει ο φίλος Ηλίας στο παραπάνω ποστ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ποιο έκδοση FIRMWARE πρέπει να βάλω για να παίζουν τα videos στο youtube? Ευχαριστώ... η αν δν 8ες να φλασαΡΕΙς βαλε την ελληνικη v10c μεσω pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Θα μπορούσες με copy - paste να κάνεις την παράθεση. Τες πα.... Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το πότε έκανες το reset. Δεν ξέρω φίλε μου, μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί όλοι μιλάνε για βελτίωση (συμπεριελαμβανόμενου και εμού). :worry: Δυστυχώς όμως δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα για να σε βοηθήσω περισσότερο. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά κατά το flash-άρισμα? Να έκανες καμοιά απόπειρα ακόμα? Λέω εγώ τώρα..... Μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως! Υπάρχουν εδώ παιδιά που το έχουν κάνει φύλλο φτερό το κινητό. Σίγουρα θα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ναι, έχεις δίκιο. Μάλλον θα το ξαναφλασάρω για να δω τι γίνεται. Την πρώτη φορά είχα φλασάρει με τπν πρώτο οδηγό (του JimDem). Στο μεταξύ τώρα είμαι πλέον σε windows 7 και σκέφτομαι να φλασάρω με το UpTestEx. Θα έχω πρόβλημα ή λειτουργεί καλά; Να σημειώσω εδώ ότι εξ' αρχής φλάσαρα με τον πρώτο οδηγό γιατί (σε XP κιόλας) δοκίμαζα με το UpTestEx και ενώ πατούσα να φλασάρει, εμφάνιζε ένα error σε κάποια φάση (απ' ότι είδα στα screenshots λίγο πριν μου γράψει succesfully upgraded) και μετά το κινητό έκανε restart χωρίς να έχει αλλάξει λογισμικό. Καμιά ιδέα; Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ναι, έχεις δίκιο. Μάλλον θα το ξαναφλασάρω για να δω τι γίνεται. Την πρώτη φορά είχα φλασάρει με τπν πρώτο οδηγό (του JimDem). Στο μεταξύ τώρα είμαι πλέον σε windows 7 και σκέφτομαι να φλασάρω με το UpTestEx. Θα έχω πρόβλημα ή λειτουργεί καλά; Να σημειώσω εδώ ότι εξ' αρχής φλάσαρα με τον πρώτο οδηγό γιατί (σε XP κιόλας) δοκίμαζα με το UpTestEx και ενώ πατούσα να φλασάρει, εμφάνιζε ένα error σε κάποια φάση (απ' ότι είδα στα screenshots λίγο πριν μου γράψει succesfully upgraded) και μετά το κινητό έκανε restart χωρίς να έχει αλλάξει λογισμικό. Καμιά ιδέα; Οσα προγραμματα εχω για φλασαρισμα και σπασιμο του s-class τα χρησιμοποιω σε windows 7 32bit χωρις κανενα προβλημα.Αν το uptestex που εχεις δεν δουλευει παρε αυτο http://www.4shared.com/account/file/167872655/3dbc69d4/Flash_with_uptest.html Για οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε:). Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 σε χπ και σε 7 απο οσο εχω δοκιμασει δουλευει αψογα....στα svista τωρα ειναι μεγαλη τυρανεια και οταν δοκιμασα απετυχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Οσα προγραμματα εχω για φλασαρισμα και σπασιμο του s-class τα χρησιμοποιω σε windows 7 32bit χωρις κανενα προβλημα.Αν το uptestex που εχεις δεν δουλευει παρε αυτο http://www.4shared.com/account/file/167872655/3dbc69d4/Flash_with_uptest.html Για οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε:). Κατέβασα το uptest που μου έδωσες και ξεκίνησα το φλασάρισμα. 18 λεπτά, όλα πήγαν μια χαρά και έχω πλέον την V10F αλλά με καλύτερη ταχύτητα απ' ότι πριν. Για άλλη μια φορά μερσί σε όλους που βοηθήσανε :D Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Κατέβασα το uptest που μου έδωσες και ξεκίνησα το φλασάρισμα. 18 λεπτά, όλα πήγαν μια χαρά και έχω πλέον την V10F αλλά με καλύτερη ταχύτητα απ' ότι πριν. Για άλλη μια φορά μερσί σε όλους που βοηθήσανε :D συνγχαρητηρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Κατέβασα το uptest που μου έδωσες και ξεκίνησα το φλασάρισμα. 18 λεπτά, όλα πήγαν μια χαρά και έχω πλέον την V10F αλλά με καλύτερη ταχύτητα απ' ότι πριν. Για άλλη μια φορά μερσί σε όλους που βοηθήσανε :D Έτσι μπράβο!:up: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ποιες ειναι οι διαφορες της p με της f ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts