Jump to content

[LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα δοκιμάσω τώρα να σπάσω το s-class με έναν δυσκολούτσικο τρόπο και θα σας πώ τα αποτελέσματα μέχρι το απόγευμα.
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα δοκιμάσω τώρα να σπάσω το s-class με έναν δυσκολούτσικο τρόπο και θα σας πώ τα αποτελέσματα μέχρι το απόγευμα.

Τα κατάφερα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!! Επιτέλους απέκτησε background και χρώμα το κινητό! Θα βγάλω video και θα το ανεβάσω όποτε μπορέσω!

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Τα κατάφερα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!! Επιτέλους απέκτησε background και χρώμα το κινητό! Θα βγάλω video και θα το ανεβάσω όποτε μπορέσω!

Μπράβο φίλε και χαρά στο κουράγιο σου.;) Αναμένουμε photos & video με τα αποτελέσματα! (Θα δοκίμαζα κ εγώ αλλά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος)

Δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα ακόμα, αλλά πάρτε μια γεύση απο αυτά που δοκίμασα μεχρι στιγμής!!

Δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα ακόμα, αλλά πάρτε μια γεύση απο αυτά που δοκίμασα μεχρι στιγμής!!

Μπράβο mythoc :)

Αν θες , κάνε ένα tutorial και γράψτο εδώ ή ακόμη καλύτερα, κάνε ένα νέο θέμα με τίτλο "Πως να σπάσετε το s-class στο Arena" και γράψτο εκεί.Θέλω να δημιουργήσουμε νέο θέμα.

Ace of Hearts..

Η αλλαγη στην οθονη οταν το γυρνας ειναι απο την αρχη ετσι η γινετε με φλασαρισμα ?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μπράβο mythoc :)

Αν θες , κάνε ένα tutorial και γράψτο εδώ ή ακόμη καλύτερα, κάνε ένα νέο θέμα με τίτλο "Πως να σπάσετε το s-class στο Arena" και γράψτο εκεί.Θέλω να δημιουργήσουμε νέο θέμα.

Όταν βρώ χρόνο σίγουρα θα το κάνω.. απλώς για να βγεί καλός ο οδηγός θα τον ξεκινήσω όταν βρώ αρκετό ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ξόδεψα 3,5 ώρες για να καταλάβω πως ακριβώς γίνεται και τελικά δεν είναι τοσο δύσκολο!

Η αλλαγη στην οθονη οταν το γυρνας ειναι απο την αρχη ετσι η γινετε με φλασαρισμα ?

Η αλλαγή είναι του s-class, τα εικονίδια μόνο άλλαξα.

Όταν βρώ χρόνο σίγουρα θα το κάνω.. απλώς για να βγεί καλός ο οδηγός θα τον ξεκινήσω όταν βρώ αρκετό ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ξόδεψα 3,5 ώρες για να καταλάβω πως ακριβώς γίνεται και τελικά δεν είναι τοσο δύσκολο!

Mε την άνεσή σου..:) , δε σε υποχρεώνει εξάλλου κανείς, όποτε λοιπόν βρεις χρόνο, εδώ είμαστε. :)

(Το τσέκαρα λίγο, δύσκολο φάνηκε, αλλά γενικά δεν παίζει χρόνος για τέτοια πράγματα αυτόν τον καιρό.)

Ace of Hearts..

Mε την άνεσή σου..:) , δε σε υποχρεώνει εξάλλου κανείς, όποτε λοιπόν βρεις χρόνο, εδώ είμαστε. :)

(Το τσέκαρα λίγο, δύσκολο φάνηκε, αλλά γενικά δεν παίζει χρόνος για τέτοια πράγματα αυτόν τον καιρό.)

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει μεγάλη διαφορά από το γνωστό μας φλασάρισμα, και μπορει να γίνει μέσα σε 1 ώρα με έναν καλό οδηγό. Χρειάζεται 20 λεπτά να πάρει τα αρχεία απο το κινητό, και αλλα τόσα για να τα περάσει... οποτε να πως περνάνε 40 λεπτά.... Θα ξεκινήσω μετάφραση του οδηγού που βασίστηκα εγώ για να το σπάσω, και σιγά σιγά θα τον κάνω πιο απλό με την βοήθεια σας!

New screenshot: [ATTACH]14874[/ATTACH]

Είναι έτοιμος ο οδηγός μου και το τόπικ. Μη με "κράξετε" είναι πολύ πρόχειρος και σύντομος! Θα τον επεξεργαστώ μεθαύριο. Ότι ερωτήσεις έχετε, να πάνε στο τόπικ που έφτιαξα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Καλο σας βράδυ!

Ανεβηκε σε γνωστο site για το αρενα ("τοLGARENAμου" :p), η χακαρισμένη εκδοση V10P :D. Μηπως τη δοκιμασε κανενας?

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει μεγάλη διαφορά από το γνωστό μας φλασάρισμα, και μπορει να γίνει μέσα σε 1 ώρα με έναν καλό οδηγό. Χρειάζεται 20 λεπτά να πάρει τα αρχεία απο το κινητό, και αλλα τόσα για να τα περάσει... οποτε να πως περνάνε 40 λεπτά.... Θα ξεκινήσω μετάφραση του οδηγού που βασίστηκα εγώ για να το σπάσω, και σιγά σιγά θα τον κάνω πιο απλό με την βοήθεια σας!

New screenshot: [ATTACH]14874[/ATTACH]

Είναι έτοιμος ο οδηγός μου και το τόπικ. Μη με "κράξετε" είναι πολύ πρόχειρος και σύντομος! Θα τον επεξεργαστώ μεθαύριο. Ότι ερωτήσεις έχετε, να πάνε στο τόπικ που έφτιαξα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Καλο σας βράδυ!

Μπράβο φιλαράκι χαρά στο κουράγιο σου

Πολύ καλή δουλειά

Μια απορία

Αυτό το χακάριασμα ανοίγει των δρόμο και για εφαρμογές;

Ανεβηκε σε γνωστο site για το αρενα ("τοLGARENAμου" :p), η χακαρισμένη εκδοση V10P :D. Μηπως τη δοκιμασε κανενας?

v10p η μήπως η χακαρισμένη v10x?

technoholic maniac reviewer

H V10P. Οχι η V10X. Θα ανεβαζα link αλλα φανταζομαι οτι δεν επιτρεπεται... Αλλα αν ψαξεισ λιγο φιλε μου θα βρεις το download link. Στο site που ανεφερα, στο topic που λεει "σπασιμο του s-class:p" , σελ 30 νομιζω.... Επισης να πω συγχαρητηρια στον Mythoc για την προσπαθεια που κανει και αυτος οσον αφορα το σπασιμο του s-class!!

H V10P. Οχι η V10X. Θα ανεβαζα link αλλα φανταζομαι οτι δεν επιτρεπεται... Αλλα αν ψαξεισ λιγο φιλε μου θα βρεις το download link. Στο site που ανεφερα, στο topic που λεει "σπασιμο του s-class:p" , σελ 30 νομιζω.... Επισης να πω συγχαρητηρια στον Mythoc για την προσπαθεια που κανει και αυτος οσον αφορα το σπασιμο του s-class!!

ναι το βρήκα τελικά! γράφει από κάτω κάτι προβλήματα όμως με την συγκεκριμένη...οπότε αναμένουμε μια custom έκδοση καλή! άντε σιγά σιγά να μπούνε και themes στο παιχνίδι....

technoholic maniac reviewer

καλησπέρα!το κινητό μου έχει την έκδοση ΚΜ900ΑΤ_V10d το βάζω στο pc suite και πατάω για phone upgrade αλλα μου λέει ότι έχει την τελευταία έκδοση, αφού μετά την d δεν έχουν βγεί και άλλες?δεν θα έπρεπε να μου περάσει την επόμενη?

παίζει μήπως ρόλο ότι το μαγαζί που το πήρα τα φέρνει απο γερμανία?

σκέφτομαι να το στείλω στην εγγύηση να μου το φλασάρουν αυτοί γιατί το κινητό έχει 5 βασικά ελαττώματα σε αυτή την έκδοση :

α)Επανεκίνηση κατά την πληκτρολόγηση μηνύματος

β)Επανεκίνηση όταν καλώ απο τις συντομεύσεις των επαφών

γ) ίχνη στην οθόνη (δεν ξέρω άν αυτό είναι θέμα software)

δ)το ξυπνητήρι πολλες φορές δεν δουλεύει

ε) αλλαγές στις ρυθμίσεις των προφίλ

το πήγα σήμερα στο σέρβις θ.Χαρίση και Καραμανλή (Θεσσαλονίκη) γύρω στις 12. στις 3:30 το έιχαν έτοιμο και πήγα το πήρα.Μου δώσανε μια απόδειξη που λέει αναβάθμιση/ξεκλείδωμα και τώρα το ανοίγω και βλέπω ότι το version ειναι ΚΜ900ΑΤ_V10c. τι στο καλό downgrade το κάνανε?τώρα για το άν όντως λύθηκαν τα θεματάκια που είχε θα δώ μόλις το δουλέψω λίγο!

Με το που έβαλε το κινητό να κάνω restore το backup που είχα μου έβγαλε μήνυμα για phone software upgrade!να το κάνω ή θα τα μπλέξω πάλι τα πράγματα?

με τα πολλά έκανε αναβάθμιση και μετά απο 40 λεπτά μου έβαλε πάλι την 10d που είχα!άρα μια τρύπα στο νερό!αυτοί στο σέρβις μου κάνανε downgrade μια χαρά!υπάρχει κανένας τρόπος να ρυθμίσω το εργαλειάκι της LG να το βάλω σαν χώρα π.χ Germany και να μου περάσει την τελευταία γερμανική ή πρέπει να το κάνω με το γνωστό φλασάρισμα?

με τα πολλά έκανε αναβάθμιση και μετά απο 40 λεπτά μου έβαλε πάλι την 10d που είχα!άρα μια τρύπα στο νερό!αυτοί στο σέρβις μου κάνανε downgrade μια χαρά!υπάρχει κανένας τρόπος να ρυθμίσω το εργαλειάκι της LG να το βάλω σαν χώρα π.χ Germany και να μου περάσει την τελευταία γερμανική ή πρέπει να το κάνω με το γνωστό φλασάρισμα?

μόνο με το γνωστό φλασάρισμα φίλε μου.

Δοκίμασε κανείς να φλασάρει με το UpTestEX ? Απο οτι διάβασα είναι πολύ πιο γρήγορο!

λυπάμαι που θα το πώ αλλά το σέρβις της lg προσωπικά θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό και θα εξηγήσω γιατί.Πάω το κινητό και μιλάω με μια κοπέλα στην υποδοχή,της λέω τα προβλήματα που έχει το παραλαμβάνει και όλα οκ.Πάω να το πάρω και πάλι η κοπέλα στην υποδοχή μου το δίνει μαζί με μια απόδειξη και "γεια σας"!ούτε να σου το δώσει κάποιος τεχνικός και να σου πεί κύριε το τηλέφωνο σας είχε αυτό και αυτό και κάναμε αυτό και αυτό για να σας το φτιάξουμε.Τίποτα καμιά ενημέρωση.

Και φυσικά ήταν ευφυέστατο το downgrade, μα καλά αυτοί που είναι τεχνικοί δεν ξέρουν ότι ο άσχετος πελατάκος θα το συνδέσει στο pc του και ότι μήνυμα του βγάλει θα πατήσει ναι με αποτέλεσμα να του περάσει την προβληματική έκδοση πάλι?ας μου λέγανε τουλάχιστον ότι κοίτα μην το αναβαθμίσεις μπλά μπλά...

συμπέρασμα έχασα όλη την μέρα σήμερα και στην τελική θα αναγκαστώ να χάσω και άλλο απο τον χρόνο μου για να το φλασάρω σε μια έκδοση που να έχει τα αυτονόητα(να μήν έχει προβληματα δηλαδή!!!!).Γενικά πιστεύω ότι σαν εταιρεία δεν το έχουν και πολύ το θέμα σχεδιάση και ανάπτυξη λογισμικού!το εργαλείο τους για το update εκτός ότι δεν σε ενημερώνει για ποια έκδοση βρήκε ώστε να προχωρήσεις σε αναβάθμιση άν και εφόσον επιθυμείς στο τέλος τελειώνει και σου λέει πατήσει κλείσιμο.πατάς κλείσιμο και σου πετάει μήνυμα "είστε σίγουρος ότι θέλετε να ακυρώσετε την αναβάθμιση" και τώρα μενεις με την απορία τέλειωσε ή το ακυρώνω!Τους έχει μιλήσει ποτέ για το CHI(computer human interactive) ανάπτυξη διεπιφανειών χρήστη?

Γεια σας. Ως νεο μελος και πρωτη φορα θα ασχοληθω με αυτη τη διαδικασια θα'θελα να ρωτησω το εξης :

Εχω κατεβαση τον παρακατω οδηγο φλασαρισματος

http://d01.megashares.com/?d01=6269b30 ειναι ο γερμανικος και νομιζω περιεχει ολα τα απαραιτητα.

Τον εχει βαλει κανεις το συγκεκριμενο?Ειναι καλος?Αντιμετωπισατε κανενα προβλημα?Αν υπαρξει προβλημα μπορω να κανω reset και να βαλω τον αρχικο?

Απο οτι διαβασα περιεχει πολλες βελτιωσεις.

Αν υπαρχει καπιος που να μπορεις να εκμεταλευτεις ολες τις δυνατοτητες του κινητου καλυτερα απο αυτον παρακαλω δωστε link

Επισης εχει καπιος browser opera mini?Λιγο αβολος ο εργοστασιακος αν υπαρχει συγκεκριμενος opera για το κινητο ας δωσει και παλι link

Σας κουρασα ε?Συγγνωμη δεν ειδικευομαι σε κινητα αλλα θα κανω την αρχη

Ευχαριστω :)

Καλημέρα, στο πρώτο πόστ αυτής της σελίδας θα βρείς τα ΠΑΝΤΑ για να φλασάρεις με επιτυχία και εύκολα.Εγώ το φλάσαρα προχτές μετά απο μια απογοητευτική επίσκεψη στο σέρβις της LG και έβαλα την γερμανική V10_P_00 και είδα άσπρη μέρα, το κινητό πλέον ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα σε όλα, και δεν μου παρουσίασε κάποιο bug μέχρι στιγμής.Μόνο λίγο τα ενοχλητικά ίχνη στην οθόνη παραμένουν και δεν ξέρω πλέον άν είναι θέμα software ή hardware.

ο οπερα μίνι παίζει κανονικά.αν κάτι πάει στραβά ή φλασάρεις σε άλλη έκδοση ή φέυγεις για το σέρβις!

Ας μπεί στο πρώτο πόστ αυτός ο οδηγός!! Πιστεύω ότι επιτέλους το φλασάρισμα έγινε πιο απλό απο ποτέ!!

Νέο! Οδηγός για φλασάριμα μέσω UpTestEX

1) Συνδέουμε το κινητό σε PC Suite mode

2) Ανοίγουμε το Windows Enabler και κάνουμε μια φορα τικ στο εικονίδιο του στην μπαρα αριστερα απο το ρολόι, για να γράψει ON.

3) Ανοίγουμε το UpTestEX γράφουμε πάνω δεξιά το όνομα της έκδοσης που θέλουμε να βάλουμε (π.χ. V10P_00) απο κάτω το μοντέλο του κινητού (π.χ. ΚΜ900) και την διαδρομή του firmware.kdz

4) Επιλέγουμε πάνω αριστερά INFINEON.

5) Όλα τα παραπάνω σε μια εικόνα (μια εικόνα=χίλιες λέξεις:p:lol:)

http://i188.photobucket.com/albums/z274/sadaw1/forpost.jpg

6) Πατάμε Start Upgrade και περιμένουμε! Δεν αργεί πολύ, 5-10λεπτά!

Link UpTextEX-> http://rapidshare.com/files/308749982/Flash_with_uptest.rar

Καλο φαινεται αλλα δε δουλευει το link :(

δουλεύει τώρα!!

• The title was changed to [LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware