Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μπορώ να βρω τέτοια ρύθμιση. Μπορείς να με καθοδηγήσεις;

μεσα στο εμαιλ επιλογες ρυθμισεις , ρυθμισεις λογαριασμου , πληρ λογαριασμου , σημειο προσβασης και επιλεγεις ποιο θες η επιλεγεις να σε ρωταει παντα

Τι εναλλακτικές υπάρχουν;

υπαρχουν πολλα που μπορεις να βαλεις

δεν εχω δοκιμασει ομως κανενα. δεν το χρησιμοποιω το κινητο ως gps

Που μπορώ να βρω αυτές τις ρυθμίσεις;

επιλογες εργαλεια ρυθμισεις διαδικτυο

Βλέπω ότι έχει συνδεθεί στο wireless του σπιτιού μου, αλλά δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για ΔΙΑΚΟΠΗ της σύνδεσης. Που είναι αυτή η επιλογή;

επιλογες αποσυνδεση

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται απίστευτο!!! Το κινητό ανακαλύπτει μόνο του την νέα βέρσιον του λογισμικού και σε καλεί με συνεχόμενα μηνύματα να την εγκαταστήσεις.....:wacko: Aυτό συμβαίνει και σε άλλους;

Η αλήθεια είναι πως δεν μου χρειάζεται, αφού με την προηγούμενη που έχω λειτουργούν όλα άψογα και είναι και hackable....Έχει παρατηρήσει κανένας που την έχει βάλει, κάποια σημαντική διαφορά ή κάτι καινούργιο;

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Αυτό που λες εγώ ΔΕΝ το έχω πάθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αυτό που παθαίνω εγώ, είναι ότι χωρίς να του ζητήσω, συνδέεται από μόνο του στο σπιτικό wireless.

Μπορώ να του πω να σταματήσει να συνδέεται χωρίς να με ρωτήσει;

john

Αυτό που λες εγώ ΔΕΝ το έχω πάθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αυτό που παθαίνω εγώ, είναι ότι χωρίς να του ζητήσω, συνδέεται από μόνο του στο σπιτικό wireless.

Μπορώ να του πω να σταματήσει να συνδέεται χωρίς να με ρωτήσει;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις > σημεία πρόσβασης και διέγραψε το wifi του σπιτιού σου να ησυχάσεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια αυτο που θα αναφερω μπορει και να μην εχει σχεση με το τηλεφωνο,μιας και απ'αυτο δεν εχω κανενα προβλημα.Κοιταω τον τελευταιο αναλυτικο λογαριασμο μου και βλεπω το εξης κουφο:ολο το μηνα ανα μια ωρα τα κινητο φαινεται να εκανε συνδεση στο ιντερνετ μονο του,και το βραδυ που κοιμομουν.Ευτυχως ομως με χρεωνε μονο 1Kb καθε φορα και ετσι δεν χρεωθηκα πολυ.Πηρα και τηλεφωνο στην εταιρια μου και μου ειπαν αφου ειναι στον αναλυτικο αρα τα εχω κανει,δλδ με τη λογικη αυτη εγω εχω ενα μηνα να κοιμηθω.Τελος παντων δεν περιμενα και κατι διαφορετικο.

Θελω να μου πειτε αν σας εχει τυχει κατι τετοιο.

Ευχαριστω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια αυτο που θα αναφερω μπορει και να μην εχει σχεση με το τηλεφωνο,μιας και απ'αυτο δεν εχω κανενα προβλημα.Κοιταω τον τελευταιο αναλυτικο λογαριασμο μου και βλεπω το εξης κουφο:ολο το μηνα ανα μια ωρα τα κινητο φαινεται να εκανε συνδεση στο ιντερνετ μονο του,και το βραδυ που κοιμομουν.Ευτυχως ομως με χρεωνε μονο 1Kb καθε φορα και ετσι δεν χρεωθηκα πολυ.Πηρα και τηλεφωνο στην εταιρια μου και μου ειπαν αφου ειναι στον αναλυτικο αρα τα εχω κανει,δλδ με τη λογικη αυτη εγω εχω ενα μηνα να κοιμηθω.Τελος παντων δεν περιμενα και κατι διαφορετικο.

Θελω να μου πειτε αν σας εχει τυχει κατι τετοιο.

Ευχαριστω.

Βάζε το το βράδυ σε προφίλ εκτός σύνδεσης:lol:

Παιδιά, διαβάστε λίγο το μάνιουαλ, κοιτάξτε όλες τις ρυθμίσεις προσεκτικά και θα τα βρείτε. Κάποιο πρόγραμμα σου κάνει τη δουλειά μάλλον.

αυτό το ζήτημα με τη συνεχή αναζήτηση έχει καταντήσει πολύ σπαστικό. Πέρα από αυτό , στην λειτουργία φωτογραφικής μηχανής υπάρχουν τέσσερις επιλογές για το φλασ, ενεργοποιημένο, απενεργοποιημένο, αυτόματα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι (δεν έχω το τηλέφωνο μαζί μου αυτή τη στιγμή). Σηη λειτουργία "ενεργοποιημένο" υποτίθεται ότι το φλας είναι συνεχώς ανοιχτό ή κάνω λάθος??? γίατί το δικό μου παραμένει κλειστό. Λειτουργεί μεν στην αυτόματη λειτουργία αλλά όχι στο "ενεργοποιημένο". Ψάχνω δε ένα πρόγαρμμα που να ανάβει το φλας σε στυλ φακού αλλά δεν έχω βρει κατί που να λειτουργεί για το Ε52, αν ξέρει κανείς...
CARPE DIEM :)

αυτό το ζήτημα με τη συνεχή αναζήτηση έχει καταντήσει πολύ σπαστικό. Πέρα από αυτό , στην λειτουργία φωτογραφικής μηχανής υπάρχουν τέσσερις επιλογές για το φλασ, ενεργοποιημένο, απενεργοποιημένο, αυτόματα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι (δεν έχω το τηλέφωνο μαζί μου αυτή τη στιγμή). Σηη λειτουργία "ενεργοποιημένο" υποτίθεται ότι το φλας είναι συνεχώς ανοιχτό ή κάνω λάθος??? γίατί το δικό μου παραμένει κλειστό. Λειτουργεί μεν στην αυτόματη λειτουργία αλλά όχι στο "ενεργοποιημένο". Ψάχνω δε ένα πρόγαρμμα που να ανάβει το φλας σε στυλ φακού αλλά δεν έχω βρει κατί που να λειτουργεί για το Ε52, αν ξέρει κανείς...

Εγώ έχω εγκαταστήσει το ΒestTorch (κυκλοφορεί ελεύθερο) το οποίο ωστόσο ενεργοποιεί λευκό φως από την οθόνη και κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης έχει Option να ανοίγει κατευθείαν με συνεχές πάτημα του πλήκτρου λήψης φωτογραφίων το οποίο βέβαια αντικαθιστά το αυτόματο άνοιγμα της φωτογραφικής.

Όσον αφορά στη συνεχή σύνδεση με το διαδίκτυο έκανα το εξής και ησύχασα: Έχω cosmote και αγόρασα ένα μηνιαίο πάσο (μέσω cosmote myview) € 4, το οποίο σου δίνει 40mb για internet το μήνα και δωρεάν απεριόριστη περιήγηση στο myview. Έτσι κάθε φορά που με ρωτάει το έχω βάλει προεπιλογή και μπαίνει μόνο του κατεβάζει κανένα kb ελέγχει για mail κλπ κλπ και τέλειωσε η υπόθεση. Τον πρώτο μήνα που ήμουν και πορωμένος χρησιμοποίησα 20mb! Φτάνουν και περισσεύουν δηλαδή.

Επίσης αντιμετωπίζω το εξής: Με τα πολλά πειράματα και εφαρμογές που κατά καιρούς έχω αντικαταστήσει, όταν εκινώ το κινητό μου παρουσιάζει στο taskman καμιά 40αριά mb ελεύθερα στη RAM. Αυτό μέσα στη μέρα συνεχώς μειώνεται (χωρίς να αφήνω ανοικτές εφαρμογές, ότι ανοίγω το κλείνω μετά) μέχρι που φτάνει στα 7 mb οπότε πάω να ανοίξω κάτι και μου λέει not enough memory to open. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης εργασιών σε επίπεδο λειτουργίας στο backround (το handy taskman που έχω απλά αναφέρει τις ανοικτές εφαρμογές, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι εκεί), ώστε να δω τι τρέχει και τι δεν τρέχει. Θέλω να αποφύγω τυχόν φορματ!!!

Έχω κι εγώ μια ερώτηση: Μπορώ με κάποιο τρόπο, η προεπιλεγμενη λειτουργία του φλας να είναι "απενεργοποιημένο" και όχι αυτόματο. Τραβάω αποκλειστικά χωρίς φλας (γιατί με φλας δεν παλεύονται οι φωτογραφίες του) και κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα πρέπει να το αλλάζω!

Το φλας δε νομίζω ότι μπορείς να ορίσεις κάποια άλλη προεπιλεγμένη ρύθμιση.

Για task manager, δες εδώ τι μπορείς να βάλεις.

Τα πακετάκια prepaid data είναι μια πάρα πολύ έξυπνη κίνηση καθώς σου λύνει τα χέρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις και μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερες δυνατότητες του κινητού (e-mail, a-gps, browsing κτλ)

Σκεφτομαι να το παρω το εν λογω κινητο θελω να κανω μερικες ερωτησεις.Ειμαι κατοχος του e51

1)το internet browsing πως ειναι γιατι στο e51 σε πολλες σελιδες οπως και στη παρουσα επρεπε να αλλαζω τις ριθμισεις απο unicode σε ελληνικη

2) Η αποδοση του gps ειναι ικανοποιητική?

γνωριζει κανει?:)

Μόλις πήρα ένα Nokia E52 και διαπίστωσα ότι τα δύο πιο χρήσιμα πλήκτρα της συσκευής το ‘’άνοιγμα’’ και το ‘’κλείσιμο’’ είναι σε εντελώς άβολη θέση. Μάλιστα πρέπει να έχεις συγκεκριμένο μήκος νυχιού για να τα πατήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναπρογραμματίσεις αυτές τις συγκεκριμένες λειτουργίες σε άλλα πλήκτρα, π.χ. στα πλήκτρα άμεσης κλήσης, γιατί είναι οι μόνες που δεν επαναπρογραμματίζονται. Ευχαριστώ.

Μόλις πήρα ένα Nokia E52 και διαπίστωσα ότι τα δύο πιο χρήσιμα πλήκτρα της συσκευής το ‘’άνοιγμα’’ και το ‘’κλείσιμο’’ είναι σε εντελώς άβολη θέση. Μάλιστα πρέπει να έχεις συγκεκριμένο μήκος νυχιού για να τα πατήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναπρογραμματίσεις αυτές τις συγκεκριμένες λειτουργίες σε άλλα πλήκτρα, π.χ. στα πλήκτρα άμεσης κλήσης, γιατί είναι οι μόνες που δεν επαναπρογραμματίζονται. Ευχαριστώ.
Καλωσόρισες!

Όχι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε κανένα κινητό.....Ο χειρισμός των δύο αναφερόμενων πλήκτρων δεν γίνεται με το νύχι, αλλά με το άνω πλάγιο σημείο του μεγάλου δάχτυλου....Τέλος πάντων, θα βρεις τον τρόπο που σε βολεύει και με το καιρό θα το συνηθίσεις....Τα εν λόγω πλήκτρα πάντως δεν θεωρούνται δύσκολα ή προβληματικά....:)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Γεια σας και από εμένα! Χθές πήρα το τηλέφωνο από τα mediamarkt στο φάληρο και είπα να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου! Χθες το φόρτισα γύρο στις 4 ώρες! Από χθες του έχω πιει το κορμί! Δεν το έχω αφήσει λεπτό, μεταφορά δεδομένων από άλλο τηλέφωνο, επαφές, σημειώσεις, σετάρισμα internet, λογαριασμοί Mail, ringtones, εγκατάσταση εφαρμογών, δοκιμή φωτογραφικής, συνομιλία γύρω στην μία ώρα, γενικά δεν νομίζω να έχω αφήσει και κάτι που να μην το είδα! ΛΟΙΠΟΝ! Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ! Κανένα πρόβλημα, ούτε στην οθόνη,ούτε στην συνομιλία, ούτε στα πλήκτρα. Διάβασα όλο το θέμα περί κινητού, και ήμουν λίγο διστακτικός, όμως έχω να πω ότι είναι άψογο! Ήμουν κάτοχος ενός n79, και μετά έκανα το λάθος να πάρω το innov8 της samsung! ¨Οπως καταλάβατε είμαι fun των κινητών symbian, και δεν νομίζω να αλλάξω και ποτέ λειτουργικό! Το τηλέφωνο έχει ακριβώς ότι χρειάζομαι! Και το καλύτερο είναι φυσικά η μπαταρία! μετά από τόση χρήση δεν έχει πέσει ούτε νταμάκι, και φανταστείτε πως τις επαφές τις πέρασα μία μία με bluetooth, άνοιγμα και αποθήκευση. Μιλάμε για 284 επαφές! Τεσπα! Η κάμερά του είναι καλή, δεν περίμενα όμως να δω καλύτερη, μίας και τα δύο προηγούμενα κινητά που είχα, είχαν καλύτερη! Πολύ βολικά κουμπιά με πολύ ωραίες συντομεύσεις. Youtube εφαρμογή λειτουργεί άψογα! Τα mail παίζουν γρήγορα και απλά! Μην σας κουράζω, το κινητό τα σπάει! Έχω μόνο ένα πρόβλημα! Στην δημιουργία μυνήματος , ή καταχώρηση νέας επαφής, δεν μπορώ με τίποτα να βρω πως αλλάζω την γλώσσα! Από ελληνικά σε αγγλικά! Πατάω το κουμπί κάτω αριστερά, αλλά όταν μου ζητήσει να δώσω γλώσσα, δεν παίρνει την εντολή! Εάν ξέρει κάποιος σας παρακαλώ να βοηθήσει! Ευχαριστώ! Επίσης θα ήθελα εάν ξέρει κανείς να μου πει ένα προγραμματάκι που να χρησιμοποιεί το φλασάκι σαν φακό! Ευχαριστώ και πάλι!

Στην δημιουργία μυνήματος , ή καταχώρηση νέας επαφής, δεν μπορώ με τίποτα να βρω πως αλλάζω την γλώσσα! Από ελληνικά σε αγγλικά! Πατάω το κουμπί κάτω αριστερά, αλλά όταν μου ζητήσει να δώσω γλώσσα, δεν παίρνει την εντολή! Εάν ξέρει κάποιος σας παρακαλώ να βοηθήσει! Ευχαριστώ! Επίσης θα ήθελα εάν ξέρει κανείς να μου πει ένα προγραμματάκι που να χρησιμοποιεί το φλασάκι σαν φακό! Ευχαριστώ και πάλι!

Για αλλαγή γλώσσας πατάς το navigation πλήκτρο --> Επιλογές εισαγωγής --> Γλώσσα γραφής.

Για φακό το έχω ψάξει κι εγώ δεν έχω βρει ακόμα τίποτα που να δουλεύει. Αν βρεις κάτι πες το και σ' εμάς.

Όταν λες πατάς το κουμπί κάτω αριστερά και σου ζητάει γλώσσα τι εννοείς;

Το κουμπί κάτω αριστερά (*) κάνει ότι ακριβώς κάνει το κεντρικό κουμπί όταν γράφεις μήνυμα! Το πατάω, πηγαίνω επιλογές εισαγωγής, γλώσσα γραφής και μου έχει βασική και δευτερ. γλώσσα γραφής. Μόνο που όταν πατάω το δευτερ. γλώσσα γραφής, δεν μου το γυρνάει σε αγγλικά! Απλά μου λέει να επιλέξω γλώσσα σαν δευτερη! Τεσπα, δεν μπορώ ακριβώς να το εξηγήσω! Με το n79 και το samsung, που είχαν και αυτά symbian, απλά πάταγα το κάτω αριστερά κουμπι, επιλογές γραφής, και μου είχε εκεί τις γλώσσες!

Γεια σας και από εμένα! Χθές πήρα το τηλέφωνο από τα mediamarkt στο φάληρο και είπα να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου! Χθες το φόρτισα γύρο στις 4 ώρες! Από χθες του έχω πιει το κορμί! Δεν το έχω αφήσει λεπτό, μεταφορά δεδομένων από άλλο τηλέφωνο, επαφές, σημειώσεις, σετάρισμα internet, λογαριασμοί Mail, ringtones, εγκατάσταση εφαρμογών, δοκιμή φωτογραφικής, συνομιλία γύρω στην μία ώρα, γενικά δεν νομίζω να έχω αφήσει και κάτι που να μην το είδα! ΛΟΙΠΟΝ! Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ! Κανένα πρόβλημα, ούτε στην οθόνη,ούτε στην συνομιλία, ούτε στα πλήκτρα. Διάβασα όλο το θέμα περί κινητού, και ήμουν λίγο διστακτικός, όμως έχω να πω ότι είναι άψογο! Ήμουν κάτοχος ενός n79, και μετά έκανα το λάθος να πάρω το innov8 της samsung! ¨Οπως καταλάβατε είμαι fun των κινητών symbian, και δεν νομίζω να αλλάξω και ποτέ λειτουργικό! Το τηλέφωνο έχει ακριβώς ότι χρειάζομαι! Και το καλύτερο είναι φυσικά η μπαταρία! μετά από τόση χρήση δεν έχει πέσει ούτε νταμάκι, και φανταστείτε πως τις επαφές τις πέρασα μία μία με bluetooth, άνοιγμα και αποθήκευση. Μιλάμε για 284 επαφές! Τεσπα! Η κάμερά του είναι καλή, δεν περίμενα όμως να δω καλύτερη, μίας και τα δύο προηγούμενα κινητά που είχα, είχαν καλύτερη! Πολύ βολικά κουμπιά με πολύ ωραίες συντομεύσεις. Youtube εφαρμογή λειτουργεί άψογα! Τα mail παίζουν γρήγορα και απλά! Μην σας κουράζω, το κινητό τα σπάει! Έχω μόνο ένα πρόβλημα! Στην δημιουργία μυνήματος , ή καταχώρηση νέας επαφής, δεν μπορώ με τίποτα να βρω πως αλλάζω την γλώσσα! Από ελληνικά σε αγγλικά! Πατάω το κουμπί κάτω αριστερά, αλλά όταν μου ζητήσει να δώσω γλώσσα, δεν παίρνει την εντολή! Εάν ξέρει κάποιος σας παρακαλώ να βοηθήσει! Ευχαριστώ! Επίσης θα ήθελα εάν ξέρει κανείς να μου πει ένα προγραμματάκι που να χρησιμοποιεί το φλασάκι σαν φακό! Ευχαριστώ και πάλι!

Τι έκδοση λογισμικού έχεις?

Το κουμπί κάτω αριστερά (*) κάνει ότι ακριβώς κάνει το κεντρικό κουμπί όταν γράφεις μήνυμα! Το πατάω, πηγαίνω επιλογές εισαγωγής, γλώσσα γραφής και μου έχει βασική και δευτερ. γλώσσα γραφής. Μόνο που όταν πατάω το δευτερ. γλώσσα γραφής, δεν μου το γυρνάει σε αγγλικά! Απλά μου λέει να επιλέξω γλώσσα σαν δευτερη! Τεσπα, δεν μπορώ ακριβώς να το εξηγήσω! Με το n79 και το samsung, που είχαν και αυτά symbian, απλά πάταγα το κάτω αριστερά κουμπι, επιλογές γραφής, και μου είχε εκεί τις γλώσσες!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το νέο σύστημα με τις γλώσσες (ξεκίνησε με το Ε52 νομίζω) είναι βολικό μόνο γι' αυτούς που γράφουν χρησιμοποιώντας λεξικό. Με ένα αυτόματο τρόπο, πληκτρολογείς (χωρίς να έχεις αλλάξει γλώσσα, απλά έχοντας πρωτεύουσα τα ελληνικά και δευτερεύουσα τα αγγλικά) την αγγλική λέξη που θέλεις να γράψεις και αυτόματα στην πετάει, εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχη ελληνική με τα ίδια γράμματα (ειδάλλως την επιλέγεις από τη λίστα με το *).

Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό καθώς αν για παράδειγμα θες να γράψεις (χρησιμοποιώντας το λεξικό): "Στείλε μου mail για το αν θα πάμε στο club μετά το party" δεν χρειάζεται να αλλάξεις γλώσσα καμία φορά. Στις πετάει αυτόματα. Βέβαια, αν δεν χρησιμοποιείς λεξικό την έχεις πατήσει καθώς πρέπει να πηγαίνεις να αλλάζεις την πρωτεύουσα γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά (πολλά κλικ για να γίνει αυτό) είτε να έχεις την υπομονή να πατάς το πλήκτρο τόσες φορές ώστε να ξεπερνάς τους ελληνικούς χαρακτήρες και να καταλήγεις στους αγγλικούς.

Το σύστημα του Ε52 όμως (ακόμα και γι' αυτούς που χρησιμοποιούν λεξικό) έχει το εξής πρόβλημα: το λεξικό του είναι πολύ φτωχό, όσον αφορά στις παράγωγες λέξεις. Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω το εξής: το Ε66 είχε για κάθε λέξη, άλλες 20 που σχετίζονταν με αυτή (πχ. για το συνεννόηση είχε και τα συνεννοηθούμε, συνεννοηθεί κλπ) πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με το Ε52 του οποίου το λεξικό θέλει αυτό το αργό και μακροσκελές στρώσιμο (:εισαγωγή στο λεξικό των συνηθέστερων λέξεων που χρησιμοποιεί ο καθένας στην καθημερινότητά του).

Αλήθεια ξέρει κανείς τι περιθώρια έχει το λεξικό του Ε52 στον εμπλουτισμό του με νέες λέξεις; Στο Ε66 νομίζω ότι με καμιά 150αρια - 200αριά το γέμισα και ύστερα μετά από κάθε νέα καταχώριση αρχίζει να σου σβήνει μια μια τις αρχικές σου καταχωρήσεις! Θάνατος!

(Αν το ξέρει κάποιος αυτό του έχω βγάλει το καπέλο. Μιλαμε για πολύ εξειδικευμένη πληροφορία!)

πρεπει να εχω ρωτησει ξανα αλλα θα σας παρακαλουσα να μου το ξανα πειτε γιατι δεν το θυμαμαι.Πως μπορουμε να ρυθμισουμε το traveler ετσι ωστε να κατεβαζει δεδομενα απο το wifi;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

καλημερα και απο εμενα, παιδια εκανα update πριν 2 βδομαδες περιπου και απο τοτε εχω προβλημα με το μικροφωνο. Ο συνομιλητης δεν με ακουει παρα μονο οταν βάλω ανοιχτη ακρόαση. Υπάρχει καποια λυση για αυτο το προβλημα ?? ή να το στείλω service ??

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το νέο σύστημα με τις γλώσσες (ξεκίνησε με το Ε52 νομίζω) είναι βολικό μόνο γι' αυτούς που γράφουν χρησιμοποιώντας λεξικό. Με ένα αυτόματο τρόπο, πληκτρολογείς (χωρίς να έχεις αλλάξει γλώσσα, απλά έχοντας πρωτεύουσα τα ελληνικά και δευτερεύουσα τα αγγλικά) την αγγλική λέξη που θέλεις να γράψεις και αυτόματα στην πετάει, εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχη ελληνική με τα ίδια γράμματα (ειδάλλως την επιλέγεις από τη λίστα με το *).

Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό καθώς αν για παράδειγμα θες να γράψεις (χρησιμοποιώντας το λεξικό): "Στείλε μου mail για το αν θα πάμε στο club μετά το party" δεν χρειάζεται να αλλάξεις γλώσσα καμία φορά. Στις πετάει αυτόματα. Βέβαια, αν δεν χρησιμοποιείς λεξικό την έχεις πατήσει καθώς πρέπει να πηγαίνεις να αλλάζεις την πρωτεύουσα γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά (πολλά κλικ για να γίνει αυτό) είτε να έχεις την υπομονή να πατάς το πλήκτρο τόσες φορές ώστε να ξεπερνάς τους ελληνικούς χαρακτήρες και να καταλήγεις στους αγγλικούς.

Το σύστημα του Ε52 όμως (ακόμα και γι' αυτούς που χρησιμοποιούν λεξικό) έχει το εξής πρόβλημα: το λεξικό του είναι πολύ φτωχό, όσον αφορά στις παράγωγες λέξεις. Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω το εξής: το Ε66 είχε για κάθε λέξη, άλλες 20 που σχετίζονταν με αυτή (πχ. για το συνεννόηση είχε και τα συνεννοηθούμε, συνεννοηθεί κλπ) πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με το Ε52 του οποίου το λεξικό θέλει αυτό το αργό και μακροσκελές στρώσιμο (:εισαγωγή στο λεξικό των συνηθέστερων λέξεων που χρησιμοποιεί ο καθένας στην καθημερινότητά του).

Αλήθεια ξέρει κανείς τι περιθώρια έχει το λεξικό του Ε52 στον εμπλουτισμό του με νέες λέξεις; Στο Ε66 νομίζω ότι με καμιά 150αρια - 200αριά το γέμισα και ύστερα μετά από κάθε νέα καταχώριση αρχίζει να σου σβήνει μια μια τις αρχικές σου καταχωρήσεις! Θάνατος!

(Αν το ξέρει κάποιος αυτό του έχω βγάλει το καπέλο. Μιλαμε για πολύ εξειδικευμένη πληροφορία!)

Αν και με απογοήτευσες πλήρως, ήσουν πολύ κατατοπιστικος! Thanks!

Τι έκδοση λογισμικού έχεις?

Η έκδοση λογισμικού είναι

022.009

Ημ/νία έκδ.λογισμικού

14-oct-2009

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Χθές πήρα μία κάρτα για το τηλέφωνο της kingston, έκανα μεταφορά ότι είχε η παλιά κάρτα και την έβαλα στο τηλέφωνο! Το πρόβλημα είναι ότι σέρνεται! Πάει πολύ αργά στην μουσική, στις φωτό, και γενικά αργεί πολύ! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Πως μπορώ να την διαμορφώσω από το τηλέφωνο χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου? Είναι πολύ κουραστικό να τα φτιάξω όλα από την αρχή! Δεν μιλάω να χάσω τα αρχεία, μίας και τα έχω πάρει backup, μιλάω για τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου! Λέτε μετά να φτιάξει ή θα έχω πάλι πρόβλημα?

ισως το να κανεις μορφοποιηση της καρτας μεσα στο τηλεφωνο λυσει το προβλημα.εγω το κανω παντα σε οποιαδηποτε συσκευη και αν βαλω καρτα μνημης.ενας αλλος λογος για τον οποιο ειναι αργο ισως ειναι οτι η φωτογραφιες εχουν πολυ μεγαλο μεγεθος.τις εχεις τραβηξει απο ψηφιακη και τις εβαλες στο τηλεφωνο.

μορφοποιηση καρτας γινεται αν ανοιξεις την καρτα μνημης απο τη διαχειριση αρχειων μετα > επιλογες> επιλογες καρτας μνημης> μορφοποιηση

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

@georgecat

Αν είσαι καινούργιος στο Symbian S60 τότε καλό είναι να διβάσεις ολόκληρο τον οδηγό που βρίσκεται στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει αρκετά. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μερικες ερωτησεις για τους κατοχους του Ε52 και συγκεκριμενα για την ποιοτητα της καμερας στην κατηγορια 3.2ΜΡ, την αποδοση του GPS και της μπαταριας, την αντοχη και τελος της ενταση του ηχου (κλησεις & ξυπνητηρι).

Ευχαριστω :)

Προσωπικές μου απόψεις:

Κάμερα: 5/10

Gps:8/10

Μπαταρία:10/10

Αντοχή: 1 μήνα το έχω. Στιβαρό κ ελαφρύ συγχρόνως...

Ένταση:7/10

Go for it!Απίστευτο Value for Money!