ioterl Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Τουλάχιστον η δική μου συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί πιό πάνω. Η λειτουργία Noise Canceling δουλεύει θαυμάσια. Σε μέρη με πολλή φασαρία ακούγομαι σχεδόν σαν να έχει απόλυτη ησυχία. Το Garmin δουλεύει τέλεια με τον εσωτερικό δέκτη GPS. Για τους ενσωματωμένους χάρτες της Nokia δεν τους χρησιμοποιώ οπότε δεν ασχολήθηκα. Η ποιότητα κατασκευής είναι η αναμενόμενη. Λίγο υποδεέστερη του E51 αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το κινητό είναι ταχύτατο και δε μου έχει κολλήσει ούτε έχει επανεκκινήσει ούτε μια φορά ακόμα και σε βαριά χρήση (ανοιχτά GPS, browser, μεταφορά αρχείου μέσω BT και κλήση) Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν ένα πλήρες smartphone έως € 300 Και εγώ συμφωνώ απόλυτα. Εχω δοκιμάσει πολλά s60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAG5500 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Είμαι λίγο κολλημένος με το θέμα της μπαταρίας, οπότε συγχωρήστε με που επανέρχομαι στο θέμα. Μπήκα εδώ: http://www.forum.nokia.com/Tools_Docs_and_Code/deviceComparison.xhtml?dev= Όπου σύμφωνα με αυτούς η αυτονομία σε δίκτυο WCDMA είναι μεγαλύτερη απ’ ότι σε GSM. Ισχύει? Επίσης υπάρχει τελικά διαφορά στην αυτονομία των Ε55-Ε52, γιατί και εδώ στο site της NOKIA όταν πας στα χαρακτηριστικά τους είναι ακριβώς ίδια, όταν τα βάζεις για σύγκριση το Ε55 υπερτερεί !?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Είμαι λίγο κολλημένος με το θέμα της μπαταρίας, οπότε συγχωρήστε με που επανέρχομαι στο θέμα. Μπήκα εδώ: http://www.forum.nokia.com/Tools_Docs_and_Code/deviceComparison.xhtml?dev= Όπου σύμφωνα με αυτούς η αυτονομία σε δίκτυο WCDMA είναι μεγαλύτερη απ’ ότι σε GSM. Ισχύει? Επίσης υπάρχει τελικά διαφορά στην αυτονομία των Ε55-Ε52, γιατί και εδώ στο site της NOKIA όταν πας στα χαρακτηριστικά τους είναι ακριβώς ίδια, όταν τα βάζεις για σύγκριση το Ε55 υπερτερεί !?!? Η απάντηση στο 1ο ερωτήμά σου είναι πως όχι, δεν ισχύει. Όσον αφορά το 2ο, η αυτονομία μεταξύ Ε52 και Ε55 είναι ακριβώς η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 τελικα ρε παιδια στην βονταφον υπαρχει η συσκευη..??το πηρε κανει σας απο καταστημα βονταφον..??πηγα σημερα παλι και μου ειπαν πως η συσκευη δεν ειναι ακομα διαθεσιμη..τι γινετε..??με δουλευουν..??1,5 μηνα περιμενω την συσκευη...στο τελος θα μου ριξουν την επιδοτηση..!!! :ninja::ninja::ninja: Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Z Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! :) θα παω να το αγορασω και απο κει και περα αν μου παρουσιασει κατι, ας ελπισω οτι θα διωρθοθει με την πρωτη αναβαθμηση! αληθεια οταν πεφτει το φως του ηλιου στην οθονη, μπορεις ευκολα και παλι να την διαβασεις (οπως δηλαδη και σε εναν εσωτερικο χωρο) ή οχι? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 τελικα ρε παιδια στην βονταφον υπαρχει η συσκευη..??το πηρε κανει σας απο καταστημα βονταφον..??πηγα σημερα παλι και μου ειπαν πως η συσκευη δεν ειναι ακομα διαθεσιμη..τι γινετε..??με δουλευουν..??1,5 μηνα περιμενω την συσκευη...στο τελος θα μου ριξουν την επιδοτηση..!!! :ninja::ninja::ninja: Μπορείς να το πάρεις και από κατάστημα Πλαίσιο ώστε να εκμεταλλευτείς την επιδότησή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 τελικα ρε παιδια στην βονταφον υπαρχει η συσκευη..??το πηρε κανει σας απο καταστημα βονταφον..??πηγα σημερα παλι και μου ειπαν πως η συσκευη δεν ειναι ακομα διαθεσιμη..τι γινετε..??με δουλευουν..??1,5 μηνα περιμενω την συσκευη...στο τελος θα μου ριξουν την επιδοτηση..!!! Εγώ το πήρα από Voda στον Πειραιά κοντά στο ΠΑ.ΠΕΙ. Γενικά είναι σε έλλειψη στη Vodafone και θα φέρουν από 1η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καλησπέρα. Σήμερα πήγα και το αγόρασα κι εγώ και σε λίγες μέρες θα πω τις εντυπώσεις μου. Μιας και πρώτη φορά ασχολούμαι με την σειρά e τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Σαν κατασκευή δεν μου φαίνεται καθόλου ψεύτικο ή πολύ πλαστικό. Θα δείξει ωστόσο με τον χρόνο... Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να "στρώσω" την μπαταρία του ώστε να μην την καταστρέψω. Δηλαδή πόση ώρα να την φορτίζω τον πρώτο καιρό κλπ. Επίσης τι κάρτα μνήμης προτείνετε όσοι το έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καλησπέρα και καλορίζικο. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2832496#post2832496 Για κάρτα μνήμης, δες λίγο αυτό το θέμα. Περιέχει προτάσεις για κάρτες μνήμης για τα κινητά της Nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καλησπέρα και καλορίζικο. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2832496#post2832496 Βασικα, 2. Προσπαθήστε πάντα να φορτίζετε την μπαταρία σας, μόνο μετά από μία πλήρη αποφόρτιση. Αυτο δεν πολυ ισχυει για Li-Ion/Li-Pol μπαταριες. http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Βασικα, Αυτο δεν πολυ ισχυει για Li-Ion/Li-Pol μπαταριες. http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm Να συμπληρώσω πως δεν είναι αναγκαίο να το κάνεις πάντα, αλλά από όσο ξέρω στην lithium polymer battery είναι απαραίτητη μία στο τόσο το λεγόμενο calibration (πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση με τη συσκευή κλειστή) που βοηθάει στο να μηδενίζεται ο μετρητής της μπαταρίας, να αναγνωρίζει και να σου λέει το πραγματικό ποσοστό. Το πότε, καθορίζεται από το αν παρατηρούμε κάτι να μην πηγαίνει καλά με την μπαταρία μας. Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Καλημέρα παιδιά. Γίνεται ενώ έχουμε την ελληνική γλώσσα ως προεπιλεγμένη με σύντομο τρόπο να την αλλάζουμε στην αγγλική (σου δίνει τη δυνατότητα και για δεύτερη γλώσσα). Το λέω αυτό γιατί όταν μπαίνουμε στο διαδίκτυο για να γράψουμε μια ιστοσελίδα χρειάζεται αγγλικά. Για παράδειγμα να γράψουμε google.gr. Στη συνέχεια να αναζητήσουμε κάτι στα ελληνικά και πάει λέγοντας. Μέχρι στιγμής το έχω βρει με τον γνωστό και λίγο χρονοβόρο τρόπο. * και αλλαγή γλώσσας γραφής. Το έχει ψάξει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 καλημέρα! προσπαθώ να ορίσω και δεύτερο e-mail (έχω ένα hotmail) και δεν μπορώ :( (είναι yahoo το δεύτερο) στην δημιουργία του δεν το ''κάνει'' αυτόματα όπως με το hotmail και θέλει βήμα-βήμα να κάνω τις ρυθμίσεις εγώ... κατι που δεν γνωρίζω... επίσης προσπαθώ να κατεβάσω απο το OVI της ΝΟΚΙΑ το Live messenger (που είναι και free) αλλά λίγο πρίν το download μου λέει οτι έχω το Ν96 και δεν το υποστηρίζει... είναι λίγο μπέρδεμα γιατι όταν μπαίνω απο το pc το βλέπει κανονικά ότι έχω το Ε52... (αφού το έχω ορίσει φυσικά) :worry: ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pr1969 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 καλημέρα! προσπαθώ να ορίσω και δεύτερο e-mail (έχω ένα hotmail) και δεν μπορώ :( (είναι yahoo το δεύτερο) στην δημιουργία του δεν το ''κάνει'' αυτόματα όπως με το hotmail και θέλει βήμα-βήμα να κάνω τις ρυθμίσεις εγώ... κατι που δεν γνωρίζω... επίσης προσπαθώ να κατεβάσω απο το OVI της ΝΟΚΙΑ το Live messenger (που είναι και free) αλλά λίγο πρίν το download μου λέει οτι έχω το Ν96 και δεν το υποστηρίζει... είναι λίγο μπέρδεμα γιατι όταν μπαίνω απο το pc το βλέπει κανονικά ότι έχω το Ε52... (αφού το έχω ορίσει φυσικά) :worry: ευχαριστώ :) Παράμετροι για ρύθμιση Yahoo mail: Ρυθμίσεις διακομιστή Διακομιστής Εισερχόμενου Ταχυδρομείου (ΡΟΡ3): pop.mail.yahoo.com Χρήση SSL, πύλη: 995 Διακομιστής Εξερχόμενου Mail. (SMTP): smtp.mail.yahoo.com Χρήση SSL, πύλη 465, χρήση πιστοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 καλημέρα! προσπαθώ να ορίσω και δεύτερο e-mail (έχω ένα hotmail) και δεν μπορώ :( (είναι yahoo το δεύτερο) στην δημιουργία του δεν το ''κάνει'' αυτόματα όπως με το hotmail και θέλει βήμα-βήμα να κάνω τις ρυθμίσεις εγώ... κατι που δεν γνωρίζω... επίσης προσπαθώ να κατεβάσω απο το OVI της ΝΟΚΙΑ το Live messenger (που είναι και free) αλλά λίγο πρίν το download μου λέει οτι έχω το Ν96 και δεν το υποστηρίζει... είναι λίγο μπέρδεμα γιατι όταν μπαίνω απο το pc το βλέπει κανονικά ότι έχω το Ε52... (αφού το έχω ορίσει φυσικά) :worry: ευχαριστώ :) κατεβασε το απο εδω δοκιμασμενο απλα μην κανεις εγκατασταση το dep.sis αλλα μονο το messenger.sis http://symbianv3.com/new-windows-live-messenger-perfect/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Καλημέρα παιδιά. Γίνεται ενώ έχουμε την ελληνική γλώσσα ως προεπιλεγμένη με σύντομο τρόπο να την αλλάζουμε στην αγγλική (σου δίνει τη δυνατότητα και για δεύτερη γλώσσα). Το λέω αυτό γιατί όταν μπαίνουμε στο διαδίκτυο για να γράψουμε μια ιστοσελίδα χρειάζεται αγγλικά. Για παράδειγμα να γράψουμε google.gr. Στη συνέχεια να αναζητήσουμε κάτι στα ελληνικά και πάει λέγοντας. Μέχρι στιγμής το έχω βρει με τον γνωστό και λίγο χρονοβόρο τρόπο. * και αλλαγή γλώσσας γραφής. Το έχει ψάξει κανείς; Αυτο ακριβως θελω και εγω αλλα δεν εχω βρει ακομα το αν και πως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAG5500 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Γεια σας. Το σενάριο να λειτουργεί το τηλέφωνο σχεδόν πάντα στο προφίλ «Ενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας» τι επιπτώσεις έχει στην περίπτωση που κάποιος πχ στέλνει κατά κανόνα μόνο μηνύματα... μήπως είναι φρονιμότερο να έχουμε το τηλέφωνο σε αυτή την κατάσταση και όταν θέλουμε ¨επιδώσεις¨ να ενεργοποιούμε κάποιο άλλο προφίλ? Ξέρετε αν το παραπάνω προφίλ έχει επιπτώσεις στην ποιότητα του σήματος ή στις επιδώσεις του GPS ή … Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 λογικα μονο τον φωτισμο της οθονης κλεινει το προφίλ «Ενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Εντυπώσεων συνέχεια: Εισαγωγή κειμένου: 1) Ακόμα δεν υπάρχει στα Nokia εύκολη μετάβαση γραφής από Ελληνικά στα Αγγλικά! 2)Το Τ9 λειτουργεί δύσχρηστα και δεν έχει προτείνει βασικές λέξεις. Π.χ. ήθελα να γράψω "κούρεμα", μου πρότεινε μόνο "κουρέματα" ενώ όταν σταματούσα στο "κουρέμα" δεν υπήρχε τρόπος να βάλω τον τόνο στο "...ού..." παρά μόνο αν άλλαζα σε κανονική γραφή (όχι Τ9) και πήγαινα να αλλάξω το "έ" και το "υ". Ημερολόγιο: 1)Είχα ένα ολοήμερο συμβάν για τις 30 Σεπτεμβρίου το οποίο εμφανιζόταν σαν το επόμενο συμβάν για κάποιες μέρες τώρα, αφού δεν υπήρχε κανένα άλλο συμβάν μέχρι τότε. Αυτό είναι και το σωστό. Το λάθος όμως είναι ότι σήμερα στις 30 Σεπτεμβρίου το συγκεκριμένο συμβάν εξαφανίστηκε από την κεντρική οθόνη (συνεχίζει να υπάρχει στο ημερολόγιο. 2) Η ειδοποίηση των σημειώσεων στο ημερολόγιο είναι προεπιλεγμένες! Δηλ: 0, 5, 15, 30 λεπτά, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12 ώρες, 1, 2 μέρες και 1 εβδομάδα πριν το συμβάν. Δεν μπορώ όμως να επιλέξω εγώ συγκεκριμένη μέρα και ώρα της ειδοποίησης. Εξοικονόμηση ενέργειας: 1) Οι αριθμοί είναι τόσο μικροί και το background χρώμα της ημερομηνίας είναι τόσο σκούρο που δεν διαβάζονται η ώρα και η ημερομηνία όταν σβήνει η οθόνη και ενεργοποιείται το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας. Αθόρυβο προφίλ: 1) Όταν ενεργοποιηθεί η δόνηση και έρθει μήνυμα η διάρκεια της δόνησης είναι τόσο μικρή που πολύ δύσκολα την καταλαβαίνεις. Αυτά έχω δει μέχρι τώρα. Μάλλον θα με απογοητεύσει και άλλο στο θέμα της ευχρηστίας το κινητό. Περιμένω μήπως διορθωθούν αυτά σε επόμενη έκδοση λογισμικού. Μπορεί να γίνομαι πολύ λεπτομερειακός όμως τελικά το βασικό χαρακτηριστικό που ζητάω από ένα κινητό γενικά είναι η ευχρηστία και αυτό περίμενα από κινητό της Nokia της σειράς Ε. Καλά τα χαρακτηριστικά αλλά αυτά που χρησιμοποιεί κανείς 90% (ίσως και παραπάνω) σ' ένα κινητό είναι αυτά και όχι για παράδειγμα η κάμερά του. Άλλωστε όλα τα παραπάνω λειτουργούσαν μια χαρά και όπως πρέπει στο παλιό καλό 6230 με εξαίρεση την ημερομηνία στην εξοικονόμηση ενέργειας και την εναλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά. Και αυτά όμως περίμενα να έχουν διορθωθεί σε ένα κινητό της σειράς Ε. Να μην πω ότι πολλά από τα παραπάνω λειτουργούσαν πολύ καλά ακόμα και από το πρώτο 6210. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 κατεβασε το απο εδω δοκιμασμενο απλα μην κανεις εγκατασταση το dep.sis αλλα μονο το messenger.sis http://symbianv3.com/new-windows-live-messenger-perfect/ Ευχαριστώ πολύ.. αλήθεια γιατι όχι το dep.sis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παράμετροι για ρύθμιση Yahoo mail: Ρυθμίσεις διακομιστή Διακομιστής Εισερχόμενου Ταχυδρομείου (ΡΟΡ3): pop.mail.yahoo.com Χρήση SSL, πύλη: 995 Διακομιστής Εξερχόμενου Mail. (SMTP): smtp.mail.yahoo.com Χρήση SSL, πύλη 465, χρήση πιστοποίησης Ευχαριστώ! :) το έκανα όπως το γράφεις άλλα όταν πάω να συνδεθώ μου γράφει : ''Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. προσπαθήστε ξανα.'' πατάω ''εντάξει'' και μου βγάζει να βάλω κωδικό, βάζω τον κωδικό του mail μου και μου ξανα βγάζει το αρχικό μήνυμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Ευχαριστώ! :) το έκανα όπως το γράφεις άλλα όταν πάω να συνδεθώ μου γράφει : ''Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. προσπαθήστε ξανα.'' πατάω ''εντάξει'' και μου βγάζει να βάλω κωδικό, βάζω τον κωδικό του mail μου και μου ξανα βγάζει το αρχικό μήνυμα... :( Μερικές φορές γίνεται αυτό. Γίνεται και στο pc μου στο Outlook. Τα ίδια απάντησα και στο θέμα του ν97. Δεν είναι θέμα τηλεφώνου κατά την άποψή μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Ευχαριστώ πολύ.. αλήθεια γιατι όχι το dep.sis? δεν γνωριζω ετσι διαβασα ετσι εκανα και ετσι δουλεψε επειδη ομως προσπαθησα να το βαλω και αυτο δεν το πηρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Στα φορουμ τις Νοκια εχει απειρα θεματα για Ε52 και προβληματα. 1. Λενε οτι πολλες φορες οταν μιλας ο αλλος δεν σε ακουει (λενε οτι εχει να κανει με το noise cancelling) 2. Κακο σημα. Εκει ισχυριζονται οτι η κεραια ειναι στο κατω μερος αντι για το πανω και γενικα το σημα ειναι πολυ κακο. Πχ λενε αρκετοι οτι το Ε51 ηταν καμπανα και το Ε52 ειναι 2-3 "γραμμουλες" κατω και με το ζορι πολλες φορες κρατιεται σε 3g. 3. Restarts/crashes/δεν ανοιγει. Χωρις επιπλεον σχολια. Για πειτε και εσεις που το εχετε γιατι σε αυτο το thread δεν νομιζω οτι παραπονεθηκε κανεις. εμενα μετα απο αρκετά Restarts/crashes, και πολλα αλλα προβληματακια μια μερα ΔΕΝ ξαναανοιξε ΠΟΤΕ... το πηγα πισω και εδω και 25 μερες περιμενω να φερουν καινουρια κομματια στο πλαισιο αλλα τιποτα :mad: Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Μετά από ενάμιση μήνα συμβίωσης με το Ε52, μπορώ να αναφέρω μια πιο αναλυτική εικόνα σχετικά με την μπαταρία του. Προχτές λοιπόν το φόρτισα έπειτα από... 8 ημέρες. Για να γίνω λίγο πιο αναλυτικός, μέσα στις 8 αυτές μέρες: - Μίλησα συνολικά περίπου 2 ώρες (εισερχόμενες και εξερχόμενες). - Έλαβα 70-80 και έστειλα περίπου άλλα τόσα SMS. - Άκουσα μισή ώρα μουσική. - Άκουσα 2 ώρες ραδιόφωνο. - Τράβηξα 10 φωτογραφίες με χρήση led flash. - Τράβηξα βίντεο 2-3 λεπτά. - Offline mode κάθε μέρα για περίπου 8 ώρες. - WiFi και BT κλειστά. - Δίκτυο σε 2G. - Φωτισμός οθόνης μία σκάλα πιο κάτω από την μέση. - Φωτισμός οθόνης και πλήκτρων σβήνει σε 10 δευτερόλεπτα, screensaver μπαίνει σε 15. - Για screensaver έχω αφήσει τον default (ημερομηνία και ώρα). - Λειτουργία «breathe» απενεργοποιημένη. Κατά την άποψή μου, όντως το Ε52 αποδίδει πολύ καλά στο θέμα αυτό. Επιπροσθέτως, εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, έχει να κάνει και το πως το χρησιμοποιεί κανείς, πόσο το προσέχει (φημίζομαι γι'αυτό :p). Το μόνο θέμα που με έχει προβληματίσει και εξακολουθεί να μου δημιουργεί πρόβλημα, είναι το noise cancelation το οποίο θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί με την πολυπόθητη αναβάθμιση (Nokia ακούς?). Κατά τ'άλλα, no complaints so far. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts