Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς ακρυβώς το έκανες και ποιά έκδωση του λογισμικού έχεις;

Το παρατήρησα και στο 6710 navigator που είχα!

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς ακρυβώς το έκανες και ποιά έκδωση του λογισμικού έχεις;

Το παρατήρησα και στο 6710 navigator που είχα!

Μηνύματα, ρυθμίσεις, Email, διαγραφή από εκεί. Αν θυμάμαι καλά δηλαδή.

Έχω την 52.003

Μα δεν γίνεται διαγραφή απο'κεί τώρα! Μόνο επεξεργασία έχει...
Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

Απο εχθες κατοχος και εγω του νοκια e52...

μερικες ερωτησεις...

1.τα θεματα σε ποιον φακελο τα αποθηκευουμε οταν τα βαζουμε απο pc?

2.την ιδια ερωτηση εχω και για τα τραγουδια...εχει sounds και δυο υποφακελους σε ποιον?

3.επισης χαρτες ειχε απο μονο του...

το εβαλα και εκτος συνδεσης να ειναι το gps εκατσα καποια ωρα εξω αλλα δεν βρηκα δορυφορους...το kb κατω αριστερα ηταν κολλημενα στο 0...

πηγα να ξεκινησω να βαζω το nokia ovi suite αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται αυτο για το gps...στην αρχη αρχη της εγκαταστασης του προγραμματος αυτου (δεν το εβαλα τελικα) ειχε πολλες γλωσσες αλλα οχι ελληνικα...ανησυχητικο?*

*το κινητο αγοραστηκε απο γερμανο...

ελληνικοι χαρακτηρες πανω στο πληκτρολογιο , αυτοκολλητακι που εκλεινε το κουτι nokia sealed , κανονικα και οχι φωτοτυπιες οδηγιες-βιβλιαρακια ειμαστε οκ απο αυτα οποτε λογικα ειμαστε με γνησιο κομματι απλα με παραξενεψε το ovi store που δεν ειχε ελληνικα....

περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω :rolleyes:

μερικες ερωτησεις...

2.την ιδια ερωτηση εχω και για τα τραγουδια...εχει sounds και δυο υποφακελους σε ποιον?

3.επισης χαρτες ειχε απο μονο του...

το εβαλα και εκτος συνδεσης να ειναι το gps εκατσα καποια ωρα εξω αλλα δεν βρηκα δορυφορους...το kb κατω αριστερα ηταν κολλημενα στο 0...

πηγα να ξεκινησω να βαζω το nokia ovi suite αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται αυτο για το gps...στην αρχη αρχη της εγκαταστασης του προγραμματος αυτου (δεν το εβαλα τελικα) ειχε πολλες γλωσσες αλλα οχι ελληνικα...ανησυχητικο?*

*το κινητο αγοραστηκε απο γερμανο...

ελληνικοι χαρακτηρες πανω στο πληκτρολογιο , αυτοκολλητακι που εκλεινε το κουτι nokia sealed , κανονικα και οχι φωτοτυπιες οδηγιες-βιβλιαρακια ειμαστε οκ απο αυτα οποτε λογικα ειμαστε με γνησιο κομματι απλα με παραξενεψε το ovi store που δεν ειχε ελληνικα....

περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω :rolleyes:

1&2: με ένα απλό search θα βρεις που τα αποθήκευσε.

3: Το ότι υποστηρίζει gps δεν σημαίνει ότι με το που ανοίγεις τους χάρτες θα σου λέει και που είσαι. Έχω δουλέψει το gps με και χωρίς ίντερνετ.

Με ίντερνετ σε 10-20 δευτερόλεπτα είτε έχει σύννεφα είτε όχι σου δείχνει που ακριβώς είσαι.

Χωρίς ίντερνετ και πολλά σύννεφα εμένα τουλάχιστον δεν με βρίσκει ποτέ.

Χωρίς καθόλου σύννεφα μπορεί να βρει το στίγμα σε 5-10 λεπτά όταν το έχω στην αναζήτηση θέση. Μπορεί όμως και όχι!

Σε κάθε περίπτωση κλίνω το πρόγραμμα και το ανοίγω ξανά αν αντιληφθώ ότι έχει κολλήσει.

μερικες ερωτησεις...

Εγώ τα αποθηκεύω όλα στην κάρτα. Όσα πιο πολλά βάζεις στην μνήμη του τηλ. τόσα πιο βραδυκίνητο γίνεται προφανώς.;)

Αγόρασα και εγώ ενα E52 για δευτερη φορά.

Ηταν branded cosmote και το μετέτρεψα σε "απλό".

Το θέμα ειναι οτι οταν ανοίγω τους χάρτες μετά από 4-5 δευτερόλεπτα το πρόγραμμα τερματίζει από μόνο του.

Εκανα ολα τα update, έβγαλα και ξαναέβαλα τους χάρτες αλλά συνέχεια κάνει το ίδιο.

Να πώ εδώ πως η ζημιά έγινε οταν απεγκατέστησα διάφορες εφαρμογές που θεώρησα οτι δεν τις χρειαζόμουνα.

Καμία ιδέα...:(

Καλημέρα.

Ξαναπέρνα το λογισμικό από το Ovi Suite και πιστεύω θα είσαι εντάξει.

Το έκανα αρκετες φορές και δυστυχώς δε δουλεύει.

Βασικά δεν με ρωτάει ποτέ για την εγκατάσταση του ίδιου του προγράμματος, αλλα μόνο για αναβάθμιση χαρτών.

Μπορεί να φταίει η αλλαγή του product code?

Δοκίμασε να το συνδέσεις με το pc σου, μετά άνοιξε το nokia software updater και δες αν σου επιτρέπει να επανεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση. Αν δεν σου επιτρέπει τότε δοκίμασε να κάνεις hard format.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δοκίμασε να το συνδέσεις με το pc σου, μετά άνοιξε το nokia software updater και δες αν σου επιτρέπει να επανεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση. Αν δεν σου επιτρέπει τότε δοκίμασε να κάνεις hard format.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ.

Δοκίμασα με το software updater αλλά δεν πέτυχα τίποτα.

Με hard format ομως, ολα πήγαν καλά και πλέον παίζουν και οι χάρτες.

Και πάλι ευχαριστώ:)

Πιστεύω μακράν οτι είναι ενα απο τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η nokia. Απλό και εύχρηστο με πολύ μεγάλη αυτονομία. Το έκανα δώρο στην κοπέλα μου, το αγόρασα στη μητέρα μου και το είχα και εγώ σαν δεύτερο(όταν είχε πρωτοβγεί) (ειχα το what's up μέσα) αλλα το πούλησα. Σκέφτομαι να το ξαναπάρω μιάς και δεν βρίσκω τέτοιο κινητό. Αναμένεται σύντομα ο αντικαταστάτης του ή να προχωρήσω στην αγορά του;

Καλημερα!!

Σημερα το κινητο μου(nokia e52) δεν εχει καθολου σημα...(what's up)

Απο δυο αλλα κινητα νοκια ομως που δοκιμασα επισης what's up εχουν κανονικοτατα...

Κατα τις 6 το πρωι εστειλα κανονικα μηνυμα...επειτα το κινητο εμεινε ανοιχτο και κατα τις 10κ30 διαπιστωσα αυτο που σας αναφερω...

παντως "δειχνει" οτι εχει κανονικα σημα (στην οθονη και μονο)

Καμια ιδεα?Λετε να ειναι θεμα κινητου?

edit: αν το γυρισω σε gsm δουλευει...

edit2:ειναι οκ...μαλλον θεμα 3G δικτυου ηταν...

Edited by bill91

Ξέρει κανείς που βρίσκεται στο κινητό η κεραία εκπομπής τηλ. σήματος (πάνω στο ακουστικό ή κάτω στο μικρόφωνο?)

Ξέρει κανείς που βρίσκεται στο κινητό η κεραία εκπομπής τηλ. σήματος (πάνω στο ακουστικό ή κάτω στο μικρόφωνο?)

το δειχνει μεσα στις οδηγιες ...

αν δεν τις εχεις η δεν το βρεις πες να ψαξω... ;)

το δειχνει μεσα στις οδηγιες ...

αν δεν τις εχεις η δεν το βρεις πες να ψαξω... ;)

Νομίζω ότι δεν λέει που είναι ποιά. Θέλω την κεραία εκπομπής του πομπού του τηλεφώνου. Ευχαριστώ.

Νομίζω ότι δεν λέει που είναι ποιά. Θέλω την κεραία εκπομπής του πομπού του τηλεφώνου. Ευχαριστώ.

-οντως εχεις δικιο σορυ...

θυμομουν την εικονα στην σελιδα 24 στο θεμα κεραιες και παρασυρθηκα...

-ειχα διαβασει τα περι εισαγωγων και απο τις 4 προυποθεσεις καλυψα τις 3...

αυτη που δεν μπορω να εξακριβωσω ειναι αυτο Nokia E52-1 (RM-469): 0578066 (Metal Al)....καμια ιδεα?πανω στη συσκευασια δεν το βρισκω αυτον τον κωδικο...

***alex61 και παλι σορυ...***

Edited by bill91

No problem φίλε bill91. Απλά μια μέρα στο φροντιστηριο (είμαι Φυσικός) έβαλα μαγνητική βελόνη στο πάνω μέρος και πέρνοντας τηλ. μετακινήθηκε ενώ στο κάτω τίποτα γι' αυτό ρωτάω

No problem φίλε bill91. Απλά μια μέρα στο φροντιστηριο (είμαι Φυσικός) έβαλα μαγνητική βελόνη στο πάνω μέρος και πέρνοντας τηλ. μετακινήθηκε ενώ στο κάτω τίποτα γι' αυτό ρωτάω

Μήπως μετακινήθηκε λόγω του ισχυρού μαγνήτη που έχει στο πάνω μέρος το E52; Γιατί το μαγνητικό πεδίο των κινητών τηλεφώνων είναι μια τάξη μεγέθους κάτω από το μαγνητικό πεδίο της γης (μερικά μT μόνο).

Άλλωστε η κεραία του E52 είναι στο κάτω μέρος.

Καλημέρα! Μόλις αντικατέστησα το 6700 με το Ε52, μέρα με τη νύχτα!

Μια ερώτηση, emotions στο Ε52 δεν έχουμε; και αν όχι έχει βάλει κανείς;;)

Ευχαριστώ παιδιά! :)

Καλημέρα! Μόλις αντικατέστησα το 6700 με το Ε52, μέρα με τη νύχτα!

Μια ερώτηση, emotions στο Ε52 δεν έχουμε; και αν όχι έχει βάλει κανείς;;)

Ευχαριστώ παιδιά! :)

Καλημέρα καλώς ήρθες στο myphone.

Δεν έχει emoticons το Ε52. Υπάρχουν εφαρμογές η οποίες προσθέτουν στην συγκεκριμένη λειτουργία αλλά δεν λειτουργούν σωστά. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ θα βρεις αναφορές σε εφαρμογές με emoticons.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ποιο ειναι το product code της Ελληνικής έκδοσης μαυρου χρώματος? Edited by stefanos1999

Καλησπέρα κι απο μένα!

Αν και γενικά διαβαζω το φορουμ (ειδικα οταν προκειται να παρω νεα συσκευη), αυτη το φορα δεν προλαβαινω λογω δουλειας και χρειαζομαι μια αμεση αποφαση. Και εξηγουμαι...

Θα παρω ενα τηλεφωνο για τη δουλεια (σαν 2ο) αλλα εχω διαβασει στις τελευταιες σχετικα σελιδες 2 αντικρουομενες αποψεις για το ε52 (οι μισοι λενε κορυφαιο, οι αλλοι μισοι εχουν προβληματα). Τι παιζει τελικα;;; :P

Αξιζει να το παρει κανεις τωρα η ειναι αρκετα παλιο πλεον; Απο μπαταρια κραταει τοσο πολυ οσο λενε τα specs?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις και ευχαριστω για οποια απαντηση...

μετα απο την 3η επισκευψη στο σερβισε λογω προβληματος στο ηχειο και στο ακουστικο μου εδωσαν μια συσκευη που ειπαν πως ειναι καινουργια ενω ειναι σαν καινουργια. φυσικα ειμαι ευχαριστημενος αφου η συσκευη ειναι σχεδον καινουργια. (μπορει να ηταν σε καμια εκθεση).

το προβλημα τωρα ειναι πως δεν εχει καθολου ελληνικα. μπορω να τα βαλω μονος μου η να τους το ξαναπαω;