tomtom44 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά βοήθεια!! Έχω μείνει (στο Ε52) με 5mb μνήμη τηλεφώνου το οποίο είναι πολύ λίγο για να μπορεί να ανταπεξέλθει στην εύρυθμη λειτουργία του! Τι μπορώ να κάνω για να "καθαρίσω" λίγο τη μνήμη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Για αρχή δες εάν έχεις αποθηκευμένο κάποιο μεγάλο βίντεο κ.τ.λ. (το πιθανότερο!) εάν όχι θα πρέπει να διαγράψεις με ένα διαχ. αρχείων από την μνήμη της συσκευής ότι πιστέυεις πως δεν χρειάζεται η να κάνεις hard format για να γίνει η συσκευή όπως την πρώτη φορά που την άνοιξες.. Edited June 23, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Για αρχή δες εάν έχεις αποθηκευμένο κάποιο μεγάλο βίντεο κ.τ.λ. (το πιθανότερο!) εάν όχι θα πρέπει να διαγράψεις με ένα διαχ. αρχείων από την μνήμη της συσκευής ότι πιστέυεις πως δεν χρειάζεται η να κάνεις hard format για να γίνει η συσκευή όπως την πρώτη φορά που την άνοιξες.. Ευχαριστώ καταρχήν και επανέρχομαι με το εξής: Για μεγάλα αρχεία ήταν το πρώτο που έψαξα (και δεν βρήκα). Σε περίπτωση που κάνω hard format, θα επηρεαστεί η λειτουργία των εφαρμογών που κατά την εγκατάσταση επέλεξα αυτή να γίνει στην κάρτα μνήμης;;; Και γίνομαι πιο σαφής: Υποψιάζομαι ότι ακόμη κι αν εγκαταστήσεις μια εφαρμογή στην κάρτα μνήμης, κάποια αρχεία απαραίτητα για τη λειτουργία της εγκαθίστανται και στη μνήμη του τηλεφώνου και ότι χωρίς αυτά τα αρχεία (που θα φύγουν με το format) θα έχει ως συνέπεια να μην λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές! Εγώ έψαχνα κάποια εφαρμογή registry cleaner, ώστε να διώξει όλα τα υπολείμματα των εφαρμογών που έχω εγκαταστήσει και ύστερα απεγκαταστήσει, καθώς εκεί οφείλεται το πρόβλημά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Πιθανότατα κάποιες εφαρμογές να παρουσιάσουν πρόβλημα και να θέλουν ξανά εγκατάσταση. Δοκίμασε να καθαρίσεις και την προσωρινή μνήμη του browser. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε μέσα από τον browser πηγαίνοντας στην διαδρομή Ιστός > Επιλογές > Σβήσ. δεδομ. εμπιστευτ. > Προσωρινή μνήμη, είτε διαγράφοντας με κάποιο file manager (π.χ. X-Plore) το φάκελο cache, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στην διαδρομή C:\system\cache. Edited June 23, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Σωστά μερικές εφαρμογές κατά την εγκατάσταση εγκαθιστούν κάποια αρχεία και στην συσκευή ανεξάρτητα από το μέρος που θα επιλέξεις να τις εγκαταστήσεις. Μετά από hard format κάποιες από αυτές δεν θα λειτουργούν. Το καλύτερο είναι να κάνεις hard format και format στην κάρτα μνήμης ετσί η συσκευή σου θα είναι έτοιμη για τις καινούργιες δοκιμές.. Ρίξε μια ακόμη ματιά μπορεί να έχουν μείνει αρχεία π.χ. από κάποιο πρόγραμμα εγγραφής, μηνύματα κ.τ.λ. για το προγραμματάκι που ψάχνεις δες εδώ αλλά δέν το έχω δοκιμάσει. Edited June 23, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ! Με βγάλατε από το αδιέξοδο: Μετά από διαγραφή των προσωρινών αρχείων internet, η μνήμη του τηλεφώνου αυξήθηκε κατά 180%!!! Το hard format θέλω να το αποφεύγω γενικά γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που έχω κάνει "τζιτζι" το κινητό μου και μου είναι δύσκολο να το ξαναφέρω σε αυτό το σημείο!!! Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madwalker Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εγω το εχω μια βδομαδα δεν το εχω πολυψαξει αλλα δεν εχω προβλημα ακομα τουλαχιστον χθες δοκιμασα το wifi και ηταν πολυ καλο και γρηγορο και δεν ειχε καποιο κολλημα.Τωρα δεν ξερω αν θα του κανω αναβαθμιση(εχω την 033.002) γτ με αυτα που ακουω μαλλον δε θα κανω. Παράθεση Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera82 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 συγγνώμη για τα κεφαλαία... Καμμια ιδέα περι της βλάβης μου? Πιστευω ότι τωρα που το ξαναέστειλα για επισκευή ,θα κάνουν πάλι το ίδιο δηλάδη software format Παίζει αντικατάσταση κινήτου από νόκια?ή ουτε με σφαίρες? ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ¨ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ¨ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε52 ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΩ(ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ MOBILE SOFTWARE EXW TO 34.001 ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟς? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πιστεύω πως θα το φτιάξουν τη 2η φορά. Αν δεν το διορθώσουν και πάλι να κάνεις έντονα παράπονα και ίσως να πετύχεις αντικατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera82 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παράπονα που;νοκια η εκεί που το πήρα ; Δεν έχεις άδικο, θεωρείται και business phone δεν πρέπει να crashαρει τόσο άσχημα··· Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 το μαυρο έχει η θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasioumis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Κατέβασα το Resource Cleanup scriptακι (http://sites.google.com/site/ph7lab/s60resourcecleanup) αλλά δε βρίσω πως να το τρέξω, κοινώς πως να ανοίξω κάποια python κονσόλα ή περιβάλλον στο κινητό. Προσφάτως έκανα το αυτόματο software update και είδα ότι κατέβηκε η έκδοση 2.0.0 του πython runtime. Κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 @kasioumis Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Αν προσέξεις τι αναφέρεται στον σύνδεσμο που δίνεις θα δεις ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να τρέξει χρειάζεται παλιότερη έκδοση της << γλώσσας>> python,και συγκεκριμένα την (1.4.5),για να δουλέψει. Για ότι έχει σχέση με εφαρμογές μπορείς να απευθυνθείς εδώ: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasioumis Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 @kasioumis Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Αν προσέξεις τι αναφέρεται στον σύνδεσμο που δίνεις θα δεις ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να τρέξει χρειάζεται παλιότερη έκδοση της << γλώσσας>> python,και συγκεκριμένα την (1.4.5),για να δουλέψει. Για ότι έχει σχέση με εφαρμογές μπορείς να απευθυνθείς εδώ: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ Καλησπέρα impreza_sti, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όντως, έχεις δίκιο για την έκδοση της python. Θα κοιτάξω το thread που μου υπέδειξες. Αλλά μια ερώτησή μου παραμένει: πώς ανοίγω στο Ε52 python κονσόλα, ή έστω κάποιο python περιβάλλον για να τρέξω οποιαδήποτε script (π.χ. δικό μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansid Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Τελικά το βασικό πρόβλημα για το οποίο έστειλα 2 φορές το E52 στη nokia για επισκευή παραμένει κάνοντας το παραπάνω πρόβλημα με την κολλημένη εφαρμογή να μοιάζει αστείο! Όταν το τηλέφωνο παραμένει στον ήλιο για μερικά λεπτά και ζεσταίνεται σβήνει κυρίως όταν χρησιμοποιώ παράλληλα το GPS ή όταν πραγματοποιείται κλήση. Την 1η φορά μάλιστα που το είχα στείλει για επισκευή είχε νεκρώσει εντελώς και δεν άνοιγε με τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάω την ηλιοθεραπεία με το κινητό εκτεθειμένο στον ήλιο αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ως GPS στη βάση αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι με ήλιο!! Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό για το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω κατασκευής ή να απαιτήσω αντικατάσταση που δεν έχει γινει ως τώρα δεδομένου ότι το κινητό είναι εντός εγγύησης. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ Απ' ότι φαίνεται είμαι ο μόνος που έχει την τύχη να αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα οπότε αν απαιτήσω αντικατάσταση κατά την 3η επίσκεψή μου λέτε να καταφέρω τίποτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Γειά σας παιδιά. Έχει εγκαταστήσει κανείς το official πρόγραμμα της skype για το e52? Εγώ το εγκατέστησα αλλά δεν έκανε sign in. Δεν μου έλεγε ότι είναι λάθος τα στοιχεία απλά με ξαναέβαζε να βάλω password. Οπότε δεν μπόρεσα να δω την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Έχω χρησιμοποιήσει το skype με wifi και δουλεύει κανονικά. Έλεγξε αν υπάρχει σύνδεση wifi ή αν το έχεις ρυθμίσει να συνδέεται σωστά στο wifi, γιατί η εφαρμογή δεν σου βγάζει μήνυμα αν δεν έχει δίκτυο, απλά επιστρέφει στην οθόνη login. Αν τα καταφέρεις και αφού κάνεις κάποιες κλήσεις, γράψε μας αν θες τις εντυπώσεις σου γιατί εμένα σε πολλές περιπτώσεις μου κόλλαγε το κινητό στη χρήση του wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Γεια σας. Η μητέρα μου το πήρε πριν λίγες μέρες. Καλό κινητό, δε μου άρεσε εξωτερικά βέβαια και πολύ :p (ίσως επειδή είχε το 6730c πριν και μου φαίνεται πιο όμορφο εκείνο), αλλά γούστα είναι αυτά. Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Το κινητό που το δοκιμάζω βλέπω πως κολλάει αρκετά. Φταίει ότι το αγόρασε από την Vodafone; Έψαξα μέσα στο μενού να δω για κάποιο branding όπως το παλιό της κινητό, αλλά δεν έχει κάτι. Έχει την έκδοση 034.001. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Γεια σας. Η μητέρα μου το πήρε πριν λίγες μέρες. Καλό κινητό, δε μου άρεσε εξωτερικά βέβαια και πολύ :p (ίσως επειδή είχε το 6730c πριν και μου φαίνεται πιο όμορφο εκείνο), αλλά γούστα είναι αυτά. Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Το κινητό που το δοκιμάζω βλέπω πως κολλάει αρκετά. Φταίει ότι το αγόρασε από την Vodafone; Έψαξα μέσα στο μενού να δω για κάποιο branding όπως το παλιό της κινητό, αλλά δεν έχει κάτι. Έχει την έκδοση 034.001. Υπό κανονικές συνθήκες το κινητό δεν κολλάει. Αντιθέτως θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα nokia μέχρι σήμερα. Οπότε κάτι δεν πάει καλά. Μήπως να προσπαθούσες να ξαναπεράσεις την τελευταία έκδοση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Υπό κανονικές συνθήκες το κινητό δεν κολλάει. Αντιθέτως θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα nokia μέχρι σήμερα. Πολύ σωστά μιλάει ο ποιητής! Ομολογουμένως δεν υπάρχει προς το παρόν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ρε παιδιά έχει κάνεις ιδέ α πότε θα είναι έτοιμη η καινούργια έκδοση του flashplayer για το κινητό μας? ενώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον internet explorer του, έχω βαρεθεί να μην μπορώ να βλέπω βίντεο και πολύπλοκα γραφικά... από κάποιον εδώ μέσα διάβασα ότι αναμένεται έκδοση flashplayer που θα μας λύσει το πρόβλημα, γι'αυτό και ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ρε παιδιά έχει κάνεις ιδέ α πότε θα είναι έτοιμη η καινούργια έκδοση του flashplayer για το κινητό μας? ενώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον internet explorer του, έχω βαρεθεί να μην μπορώ να βλέπω βίντεο και πολύπλοκα γραφικά... από κάποιον εδώ μέσα διάβασα ότι αναμένεται έκδοση flashplayer που θα μας λύσει το πρόβλημα, γι'αυτό και ρωτάω! Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το πότε θα είναι διαθέσιμο το Flash Player 10 για τα symbian, αναμένουμε κάποια νεότερη ανακοίνωση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilitsas69 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα σε όλους και με μεγάλη αγωνία ρωτώ εάν γνωρίζει κάποιος γιατί όταν στο κινητό μου στη λειτουργία του gps,του βάλω στην αναζήτηση μία όχι ιδιαίτερα μακρινή περιοχή(π.χ. μένω Παιανία και βάζω κάποια συγκεκριμένα σημεία σε Λούτσα ,Κερατέα ή Κορωπί) και οδήγηση σε αυτή ,τότε μετά από ελάχιστο χρόνο μου αναγράφει "η διαδρομή δεν βρέθηκε" ,μή μπορώντας να σε οδηγήσει σε αυτή .Αντίθετα σε κάποιες κοντινότερες διαδρομές(μα πολύ κοντινές μιλάμε) όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα σε όλους και με μεγάλη αγωνία ρωτώ εάν γνωρίζει κάποιος γιατί όταν στο κινητό μου στη λειτουργία του gps,του βάλω στην αναζήτηση μία όχι ιδιαίτερα μακρινή περιοχή(π.χ. μένω Παιανία και βάζω κάποια συγκεκριμένα σημεία σε Λούτσα ,Κερατέα ή Κορωπί) και οδήγηση σε αυτή ,τότε μετά από ελάχιστο χρόνο μου αναγράφει "η διαδρομή δεν βρέθηκε" ,μή μπορώντας να σε οδηγήσει σε αυτή .Αντίθετα σε κάποιες κοντινότερες διαδρομές(μα πολύ κοντινές μιλάμε) όλα καλά Δοκίμασες να τα ψάξεις πάνω στο χάρτη και να τα βάλεις σα προορισμό από εκεί? Πιθανότατα να μην έχει τα ονόματα των οδών που ταυ βάζεις ή να τα έχει διαφορετικά. Περισσότερες πληροφορίες για το ovi maps θα βρεις εδώ αφού ουσιαστικά το πρόβλημά σου είναι στη δρομολόγηση και όχι το gps του κινητού. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλησπέρα σε όλους και με μεγάλη αγωνία ρωτώ εάν γνωρίζει κάποιος γιατί όταν στο κινητό μου στη λειτουργία του gps,του βάλω στην αναζήτηση μία όχι ιδιαίτερα μακρινή περιοχή(π.χ. μένω Παιανία και βάζω κάποια συγκεκριμένα σημεία σε Λούτσα ,Κερατέα ή Κορωπί) και οδήγηση σε αυτή ,τότε μετά από ελάχιστο χρόνο μου αναγράφει "η διαδρομή δεν βρέθηκε" ,μή μπορώντας να σε οδηγήσει σε αυτή .Αντίθετα σε κάποιες κοντινότερες διαδρομές(μα πολύ κοντινές μιλάμε) όλα καλά Εξαρτάται από το που το χρησιμοποίησες τελευταία φορά. Για παράδειγμα, αν ήσουν Θεσσαλονίκη και του βάλεις μια οδό στην Αττική, το κινητό «θυμάται» ότι ήσουν Θεσσαλονίκη και ψάχνει εκεί. Για να κάνεις την δουλειά σου, βάλε και οδό και πόλη και θα σου βρει αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts