Jump to content

gilera82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gilera82

  1. Παράπονα που;νοκια η εκεί που το πήρα ; Δεν έχεις άδικο, θεωρείται και business phone δεν πρέπει να crashαρει τόσο άσχημα···
  2. συγγνώμη για τα κεφαλαία... Καμμια ιδέα περι της βλάβης μου? Πιστευω ότι τωρα που το ξαναέστειλα για επισκευή ,θα κάνουν πάλι το ίδιο δηλάδη software format Παίζει αντικατάσταση κινήτου από νόκια?ή ουτε με σφαίρες?
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ¨ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ¨ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε52 ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΩ(ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ MOBILE SOFTWARE EXW TO 34.001 ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟς? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  4. Μετα από 10 μήνες συμβίωσης(ευτυχώς εντός εγγύησης) την τελευταία βδομάδα μου έκανε νερά το keyboard δεν πατιόταν το μεσαίο πλήκτο (τησςεπιλογής) και το 9 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το δουλέψω ---οχι δεν είχε φάει σαβουρα---- κανλενα παρόμοιο περιστατικο? το πήγα στο multirama ποθ το πήρα και τώρα περιμένω ξερετε εάν θα πάει εξωτερικο?
×
×
  • Create New...