andreas1022 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δεν αλλάζει μόνο το μέγεθος των Partitions, κάνει πολλές άλλες λειτουργίες. Απλά κάνε ένα backup πριν το τρέξεις. Αλλιώς δοκίμασε το Partition Recovery της Disk Internals. Δοκιμασα το partition recover ,και απλα μου τον εμφανιζει και μπορω να περιηγηθω....Πως θα γινει να φαινεται και απτον "Υπολογιστη μου"? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Iσχυει οτι τα 32bit δεν υποστηριζουν πανω απο 3gb ραμ;;γιατι ενω εχω 4 μου δειχνει οτι εχω 3 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Iσχυει οτι τα 32bit δεν υποστηριζουν πανω απο 3gb ραμ;;γιατι ενω εχω 4 μου δειχνει οτι εχω 3 Ισχυει! :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Iσχυει οτι τα 32bit δεν υποστηριζουν πανω απο 3gb ραμ;;γιατι ενω εχω 4 μου δειχνει οτι εχω 3 Εδώ θα λυθούν όλες σου οι απορίες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 3.25gb βλέπουν τα Χ86 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 επειδη εχω 4gb υπαρχει καποιος τροπος να μου υποστηριζει και τα 4?πρεπει να περασω 64bit?καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ο μόνος τρόπος είναι τα 64bit. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γίνεται να αξιοποιήσεις και τα 4 με ramdisk, αλλά το καλύτερο που μπορείς να βάλεις τα 64 bit, όπως σου είπε το παλικάρι πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 υπαρχει στο net προγραμμα που το γραφεις σε cd και μετα με το που ξεκιναει το pc σου το βαζεις boot απο cd απο το bios και τον αφαιρει.εγω ετσι το εκανα.το πληρωνεις βεβαια αλλα αν ψαξεις ολο και κατι θα βρεις :wink::wink: αν παλι δεν το βρεις στειλε pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Eχω αγορασει ενα λαπ τοπ με προεγκατεστειμενα μεσα τα windows7. Πως μπορω να χρησιμοποιησω ελληνικη γραμματοσειρα στους browsers και οχι μονο ? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 να γραφεις ελληνικα θελεις; απλα αλλαζεις τη γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 να γραφεις ελληνικα θελεις; απλα αλλαζεις τη γλωσσα. Απο πού θα κανω την αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Πατάς Alt και Shift ταυτόχρονα. Κάτω δέξια, στο systray όπως λέγεται η περιοχή αυτή, θα δεις να αλλάζει η γλώσσα. Για να γυρίσεις πάλι στα Αγγλικά πατάς πάλι τον ίδιο συνδυασμό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javatzis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπέρα, Μπορώ να αγοράσω και να εγκαταστήσω έκδοση DSP στον υπάρχοντα υπολογιστή μου ή είναι μόνο για νέους υπολογιστές; Παράθεση You're either a one or a zero. Alive or dead Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ναι μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) λοιπον μια γρηγορη ερωτηση...θα κανω φορματ στον υ/η μιας φιλης και θελω να μαθω αν της βαλω τα 32bit και οχι τα 64 θα εχει μεγαλες απωλειες? εχει συστημα 2core 64bit με 2gb ραμ ξερω οτι απο την αποψη της ραμ δεν θα εχει προβλημα με τα 32 αλλα θα αξιοποιουν σωστα τον επεξεργαστη? Edited December 9, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 όχι. απώλειες θα είχε αν υπήρχαν 4gb ram και πάνω. και αυτό γιατί τα 32βιτ αναγνωρίζουν/χρησιμοποιουν μέχρι 3.25gb ραμ όλοι οι c2d είναι 64βιτ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Το ηξερα αυτο για τη ραμ απλα δεν ηξερα πως τα πανε τα 32 με τους δυπηρηνους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 δεν έχουν κανένα θέμα! στα 3-4 χρονια που έχω c2d έχω αλλάξει πολλές φορες από 32 σε 64βιτ λειτουργικό και οι 'οποιες διαφορες απλά ΔΕΝ υπάρχουν :) είτε βιστα είτε 7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 δεν έχουν κανένα θέμα! στα 3-4 χρονια που έχω c2d έχω αλλάξει πολλές φορες από 32 σε 64βιτ λειτουργικό και οι 'οποιες διαφορες απλά ΔΕΝ υπάρχουν :) είτε βιστα είτε 7 :) οκ αδερφε νασαι καλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Υπαρχει τροπος να κανω το pc μου δικτυο με το macbook και να εχω κοινοχρηστους φακελους και στους δυο...??? απαιτείται να εχω κωδικο στα windows για να κανω γενικα δικτυο...??? και οταν λεμε κωδικο εννοουμε οταν ανοιγει να εχω κωδικο, σωστα? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δεν έχω κολλήσει ποτέ ιό σε pc και γι'αυτό δεν είμαι ιδιαίτερα σχετική.. Ευτυχώς είστε κι εσείς εδώ να δίνετε καμία συβουλή! :) Πάντα υπάρχει η 1η φορά...Μια φορά είχα κολλήσει έναν ιό, αμέσως μετά από format...Βαριόμουν να περάσω antivirus...και τσουφ...Πολύ δημοφιλής, αυτός που έκανε reboot το σύστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ερωτηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Πως μπορω να κανω πληρες αντιγραφο desktop pc , σε άλλο υπολογιστη, win7 kai oi 2? Για παραδειγμα απο επιτραπεζιο σε λαπτοπ. Αλλα να ειναι σχεδον διδυμα! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Acronis True Image, Norton Ghost, κλπ. Μετά μπαίνεις στη registry και αλλάζεις το S/N. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Τέτοιου είδους αντίγραφα περιλαμβάνουν drivers και διάφορα άλλα που κατά πάσα πιθανότητα είναι διαφορετικα, οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το image που πήρες από το ένα μηχάνημα στο άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts