sakis697 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Πολύ πιθανόν να έχει δημιουργηθεί νέο κρυφό partition. Μπορείς να το κοιτάξεις με το disk management των windows 7. pfffff...... οχι, ενα partition ειναι... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Λογικα αν μπεις στο msconfig θα πρεπει στην καρτελα Boot να εχει 2 εγγραφες... Μια που ειναι τα windows που χρησιμοποιεις και αλλη μια που θα ειναι η δευτερη εγκατασταση που εκανες και δημιουργηθηκε εγγραφη στο boot manager... Σβησε την λανθασμενη και ολα θα ειναι οκ... Απο εκει μεσα φαινονται ολες οι επιλογες για το boot manager οποτε ψαξε το λιγο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Λογικα αν μπεις στο msconfig θα πρεπει στην καρτελα Boot να εχει 2 εγγραφες... Μια που ειναι τα windows που χρησιμοποιεις και αλλη μια που θα ειναι η δευτερη εγκατασταση που εκανες και δημιουργηθηκε εγγραφη στο boot manager... Σβησε την λανθασμενη και ολα θα ειναι οκ... Απο εκει μεσα φαινονται ολες οι επιλογες για το boot manager οποτε ψαξε το λιγο. πολυ σωστος....! εγινε η δουλεια..! απλο ηταν τελικα..! :wacko: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορούμε να βάλουμε κωδικό σε ορισμένα αρχεία ή φακέλους ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση άλλοι. Γίνετε κάτι τέτοιο; Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορούμε να βάλουμε κωδικό σε ορισμένα αρχεία ή φακέλους ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση άλλοι. Γίνετε κάτι τέτοιο; Στο owner directory των windows δεν εχει κανείς πρόσβαση εκτός από εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καλησπερα Εχω το εξης προβλημα.. Οταν κανω προβολη φωτογραφιων σε μικρογραφιες, δεν εμφανιζεται η ιδια η εικονα σε μικρογραφια.. Δειχνει μονο το κλασσικο εικονιδιο με τη θαλασσα και τους λοφους.. Εχει κανεις καμια λυση? Αν ξερει καποιος ας πει παρακαλω γιατι αρχιζω να εκνευριζομαι μ αυτο.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το license key των Windows 7 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows 7 άλλης γλώσσας; Έχω τα Ελληνικά και θέλω να εγκαταστήσω τα Αγγλικά. Γίνεται κάτι τέτοιο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το license key των Windows 7 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows 7 άλλης γλώσσας; Έχω τα Ελληνικά και θέλω να εγκαταστήσω τα Αγγλικά. Γίνεται κάτι τέτοιο; Όχι. Το Licence key αφορά την γλώσσα για την οποία εκδόθηκε και δεν είναι συμβατό με άλλες. Εκτός αν πρόκειται για έκδοση Ultimate ή Enterprise. Εδώ μπορείς να αλλάξεις γλώσσα κατεβάζοντάς την από το Windows Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Απο δικο μου κακο χειρισμο, πειραχτηκαν οι ρυθμισεις στους λογαριασμους χρηστων των win7 με αποτελεσμα να μην εχω δυνατοτητα να εχω προσβαση πουθενα στο λογαριασμο μου c\users\username... Σε οτι κι αν επιχειρω να κανω βγαζει access denied η οτι ειναι κλειδωμενος. Καμια ιδεα για να απιφυγω το format.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Σε Windows 7 Starter, πώς μπορώ να βάλω themes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Σε Windows 7 Starter, πώς μπορώ να βάλω themes; Κ εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Κ εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Εχει πολλά tutorials στο net, το θέμα είναι πιο απ' όλα δουλεύει, χωρίς να χρειαστεί μετά να κάνω format το σύστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εχει πολλά tutorials στο net, το θέμα είναι πιο απ' όλα δουλεύει, χωρίς να χρειαστεί μετά να κάνω format το σύστημα... Ναι το ξέρω, αυτό είναι το θέμα.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Χρησιμοποιω το itunes και στη μεση του συχρονισμου βγαζει το γωνστο μυνημα "¨το προγραμμα σταματησε" και πρεπει να το κλεισω....Αυτο γινεται και με διαφορα αλλα προγραμματα.....εγινε προσφατα φορματ στο υπολογιστη...τι μπορει να φταιει ξερετε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Κανένας driver μάλλον... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 υπαρχει περιπτωση να μαθουμε ποιος?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πως βρίσκουμε τρόπο ,να φαίνεται κάτω στην γραμμή εργαλείων, όταν θέλουμε να γράψουμε κεφαλαία ή μικρά στο ιντερνετ κλπ ? έχω το win7 starter & netbook turbo-x . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Στη γραμμή εργαλειων λίγο δύσκολο...στη γραμμή εργασιών γίενται...αλλά θέλει προγραμματάκι του κατασκευαστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Στη γραμμή εργαλειων λίγο δύσκολο...στη γραμμή εργασιών γίενται...αλλά θέλει προγραμματάκι του κατασκευαστή... Σωστά στην γραμμή εργασιών ,ποιό προγραμματάκι είναι αυτό όμως , που θα μου λύσει το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Κάθε laptop έχει δικό του. Δεν ταιριάζει πχ αυτό της Dell στο TurboX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οπότε να ψάξω στο google . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Να ψάξεις τι στο Google; Η Turbo-X είναι συναρμολογούμενoι υπολογιστές. Περιμένεις να βγάλει software το Πλαίσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δεν είναι υπολογιστής netbook είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το ίδιο πράγμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πως βρίσκουμε τρόπο ,να φαίνεται κάτω στην γραμμή εργαλείων, όταν θέλουμε να γράψουμε κεφαλαία ή μικρά στο ιντερνετ κλπ ? έχω το win7 starter & netbook turbo-x . Αν κατάλαβα καλά θες να βλέπεις αν έχεις ενεργοποιμένο το caps lock; Δεν υπάρχει σχετική λυχνία στον υπολογιστή; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts