manolog3 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Και ποιος ο λογος να μην θες να γινει καποιο update?:worry: Ασχετο με την ερωτηση του Νικου παραπανω. Στην 64-bitη εκδοση εβγαλε ανακοινωση η Microsoft για κενο ασφαλειας στο aero και θα βγαλουν update να κλεισει. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Και ποιος ο λογος να μην θες να γινει καποιο update?:worry: Ασχετο με την ερωτηση του Νικου παραπανω. Στην 64-bitη εκδοση εβγαλε ανακοινωση η Microsoft για κενο ασφαλειας στο aero και θα βγαλουν update να κλεισει. :) Το kb971033 για παράδειγμα μπορεί κάποιος να μη θέλει να το εγκαταστήσει. Επίσης μπορεί να μη θέλει να εγκαταστήσει τις προαιρετικές γλώσσες του MUI. Και διάφορα άλλα προαιρετικά που πετάει κατά καιρούς δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Το kb971033 για παράδειγμα μπορεί κάποιος να μη θέλει να το εγκαταστήσει. Επίσης μπορεί να μη θέλει να εγκαταστήσει τις προαιρετικές γλώσσες του MUI. Και διάφορα άλλα προαιρετικά που πετάει κατά καιρούς δηλαδή. Δεν νομιζω ομως να μιλαει για προαιρετικες ο Νικος. Αλλωστε εκεινες τις επιλεγεις εσυ ποιες και αν θες να τις λαβεις!! ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Το kb971033 για παράδειγμα μπορεί κάποιος να μη θέλει να το εγκαταστήσει. Επίσης μπορεί να μη θέλει να εγκαταστήσει τις προαιρετικές γλώσσες του MUI. Και διάφορα άλλα προαιρετικά που πετάει κατά καιρούς δηλαδή. Εχετε δικιο εκανα δεξι κλικ και "απόκρυψη ενημερωσης" Μετα απο αυτο δεν μου εμφάνισε ξανα αυτη την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Το kb971033 για παράδειγμα μπορεί κάποιος να μη θέλει να το εγκαταστήσει. Επίσης μπορεί να μη θέλει να εγκαταστήσει τις προαιρετικές γλώσσες του MUI. Και διάφορα άλλα προαιρετικά που πετάει κατά καιρούς δηλαδή. :Oκοίτα να δεις σύμπτωση που χτες και εγώ αυτήν έκρυψα..:shifty::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 εγω δεν την εχω περασει ακομα, και ενα check που εκανα δν μου εβγαλε νεα updates :confused: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 :Oκοίτα να δεις σύμπτωση που χτες και εγώ αυτήν έκρυψα..:shifty::D Το ρώτησα για αυτήν (KB971033) και ο νοών νοείτω!! Συνονόματε @Nikos_s3 με έπιασες:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 εγω δεν την εχω περασει ακομα, και ενα check που εκανα δν μου εβγαλε νεα updates :confused: Ούτε κι εμένα. Ούτε στο σταθερό, αλλά ούτε και στο netbook.. Εξάλλου δεν φοβάμαι γιατί και στα δύο έχω αυθεντικά 7αρια.. :D Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 εμενα την εβγαλε χτες και για λογους ασφαλειας πατησα αποκρυψη :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δηλαδή την ενημέρωση γνησιότητας τη βγάζει το Wu μόνο στα πλαστά Win7 ?? :p Αλήθεια, ο έλεγχος γνησιότητας των Win7 μέσω του microsoft.com/genuine δεν γίνεται κατ' ευθείαν όπως και στα XP/Vista ?? Οχι κανονικα σε ολους υπαρχει η ενημερωση KB971033. Εμενα την εκανε εγκατασταση χθες. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 μπορω να κανω κατι να απαλλαγω απο αυτην την ενημερωση? Κάνε System Restore σε μία ημερομηνία πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης και μόλις τελειώσει το restore κρύψε την ενημέρωση από το Wu ;) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό των Microsoft Windows 7 και συγκεκριμένα για ορισμένες εκδόσεις. Microsoft Windows 7 Ultimate Αγγλικά - Πλήρες πακέτο Microsoft Windows 7 Ultimate 32bit DSP Αγγλικά - Άδεια χρήσης και DVD Microsoft Windows 7 Ultimate Αγγλικά - Πακέτο αναβάθμισης έκδοσης Microsoft Windows 7 Ultimate Αγγλικά - Product upgrade package (WAU) Ναι μεν βρήκα τα Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit τα οποία και με ενδιαφέρουν αλλά τα υπόλοιπα προϊόντα σε τι ακριβώς διαφέρουν μεταξύ τους? Ποιες οι διαφορές μεταξύ των παραπάνω προϊόντων τόσο στα χαρακτηριστικά τους όσο και στις τιμές τους?:confused::worry: Προσπαθώ να βγάλω άκρη για να προχωρήσω στην αγορά τους!:D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Κάνε System Restore σε μία ημερομηνία πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης και μόλις τελειώσει το restore κρύψε την ενημέρωση από το Wu ;) παιδια την πατησα και εγω... τεσπα εκανα αυτο που ειπες φιλε... στην αρχη το pc ανοιγει μια χαρα... καθε φορα ομως που κανω restart μετα το system restore το pc μου εχω και παλι το "γνωστο χαρουμενο μυν" βαλω δεν βαλω το update....:confused: οποτε μαλλον την πατησαμε ετσι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 την πατησαμε, αλλα κυκλοφορουν καποια πραγματακια στο νετ που "διορθωνουν" την κατασταση ;) δε δοκιμασα κατι τετοιο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouzouki88 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Καλησπερα !!!Εβαλα τα 7 σε ενα fujitsu amillo αλλα δε δουλευει το wirless. Εκανα ενημερωση αλλα δε το ωρισκει απ το ιντερνετ!!! ενας φιλος μου μου ειπε πως δεν υποστηριζει τα 7 η εταιρια για αυτο το μηχανημα...τι μπορω να κανω..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ψαξε στο site του κατασκευαστη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouzouki88 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 καλως απλα αν ξερουμε πιο συγκεκριμενα θα ναι καλυτερα γτ δε τα παω καλα με τα αγλικα μου.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 αν και βγαινουμε οφ-τοπικ... ποιο ειναι το μοντελο που εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 παιδια την πατησα και εγω... τεσπα εκανα αυτο που ειπες φιλε... στην αρχη το pc ανοιγει μια χαρα... καθε φορα ομως που κανω restart μετα το system restore το pc μου εχω και παλι το "γνωστο χαρουμενο μυν" βαλω δεν βαλω το update....:confused: οποτε μαλλον την πατησαμε ετσι....? Δυστυχώς δεν φευγει με restore, ενας φιλος πηγε σε επανεγκατάσταση, μια μονο ειναι (προς το παρόν) η λυση αν υπάρχει κάποιο ghost. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Έχω τα windows 7 starter σε netbook και κάθε φορά που το ανοίγω μου εμφανίζει μήνυμα για να κάνω recovery disks. Μπορώ αντί να αγοράσω cd drive εξωτερικό να περάσω τα windows σε ένα usb stick 4 GB που έχω ?? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Δεν χανεις τιποτα με το να το δοκιμασεις! Πες μας κ μας μετα αν πετυχε :) Αν θες να το κανεις μονο και μονο για να μην πεταγονται αλλο τα μηνυματα, ολο και καποια επιλογη θα υπαρχει να το αποκρυπτει Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouzouki88 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 αν και βγαινουμε οφ-τοπικ... ποιο ειναι το μοντελο που εχεις? το μοντελο του ειναι αυτο w37 amilo a1650g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 το μοντελο του ειναι αυτο w37 amilo a1650g Δυστυχώς φίλε μου δεν υποστηρίζονται τα Windows 7 για το laptop σου, σύμφωνα πάντα με το επίσημο site της εταιρείας! Αντ' αυτού θα σου πρότεινα να βάλεις τα Windows XP Professional SP3 ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouzouki88 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 να σαι καλα για τη βοηθεια!!!Αυτα τα ΧΡ ειχε και τ εωαλα τα 7 για καλυτερα και το μονο που δε δουλευει ειναι το wirless!!Ετσι κ αλλιως αυτος που το δουλευει εχει πατρει στικακι wirless οποτε ολα οκ απλα ελεγα μηπως υπηρχε λυση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 παιδια εγω καταλαθος την εκανα την εγκατασταση του kb971033 αλλα δεν ειδα καμια διαφορα...πρεπει να ανησυχώ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts