Jump to content

mpouzouki88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpouzouki88

  1. καλημερα!!βαζω ταινια στο vlc και οταν βαζω τους υποτιτλους μου βγαζει τα γραμματα χαλια ενω στο αρχειο ειναι κανονικα τα γραμματα.κατεβασα κ αλλους και παλι τα ιδια ...τι εχει γινει..??
  2. Καλημερα!!!Υπάρχει τρόπος να έχω ανοιχτο το μσν μου ταυτοχρονα σε δυο υπολογιστες??
  3. Καλημερα παιδια!!!!Ανοιγω το λαπτοπ μου hp g7000 και μου ωγαζει λευκη οθονη και τιποτε αλλο...Αν το ανοιγοκλεινω ισωσ καποια στιγμη ανοιξει....ειναι το τροφοδοτικο..?η μητρικη..? η κατι αλλο..????
  4. καλησπερα παιδια...ειδα σ ενα περιοδικο οτι για notebook ειναι κλαυτερα τα windows7 starter παρα τα ultimate....τι λετε..?? ultimate η starter η home premium..;
  5. Καλησπερα !! 8α η8ελα να μαθω αν ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε κωδικους για χρηματα στο need for speed και αλλη μια ερωτηση πως μπορουμε να παιξουμε on line το pes 2010..????
  6. να σαι καλα για τη βοηθεια!!!Αυτα τα ΧΡ ειχε και τ εωαλα τα 7 για καλυτερα και το μονο που δε δουλευει ειναι το wirless!!Ετσι κ αλλιως αυτος που το δουλευει εχει πατρει στικακι wirless οποτε ολα οκ απλα ελεγα μηπως υπηρχε λυση!!
  7. το μοντελο του ειναι αυτο w37 amilo a1650g
  8. καλως απλα αν ξερουμε πιο συγκεκριμενα θα ναι καλυτερα γτ δε τα παω καλα με τα αγλικα μου.. :(
  9. Καλησπερα !!!Εβαλα τα 7 σε ενα fujitsu amillo αλλα δε δουλευει το wirless. Εκανα ενημερωση αλλα δε το ωρισκει απ το ιντερνετ!!! ενας φιλος μου μου ειπε πως δεν υποστηριζει τα 7 η εταιρια για αυτο το μηχανημα...τι μπορω να κανω..???
  10. Eυχαριστω πολυ!!!
  11. Καλησπερα παιδια!!! ΕΧς ΕΝΑ acer μικρο και 8ελς να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν εχει cd...γινεται και με στικακι..??
  12. Καλησπερα!!Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν 82 και κατεβασα κατι θεματα τα οποια τα χω αποθηκευσει στη μνημη του κινητου!!παταω ''c'' αλλα δε σβηνουν!!!Μπαινω στ pc suite και οταν παω στις εφαρμογες μου λεει πως δε αναγνωριζει το κινητο..ενω το εχει βρει σαν συσκευη...Μπορει να βοηθισει καποιος..?
  13. Καλημερα!! Εχω βαλει τα windows7 στο hp μου και δουλευουν μια χαρα!! οταν τα εβαλα σε ενα fujitsu amilo μου παρουσιασε τα ακόλουθα προβληματα: δεν αναγνωριζει το αυρματο ιντερνετ ενω εχει βρει τον οδηγο, και το δευτερο ειναι οτι δεν δουλευει το activator...τι πρεπει να κανω.? ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...