isidorosr20595 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 φταίει η ανάλυση της οθόνης. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το αλλάζει; όπως το την εικόνα του logon; Το Acer Aspire One D250 είναι. 10.1" οθόνη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Έχω 2 λογαριασμούς χρηστών στον υπολογιστή μου. Πώς γίνεται όταν κάνω εγκατάσταση κάποια προγράμματα να τα περνάει στο public ώστε να έχω τις ίδιες ρυθμίσεις των προγραμμάτων και στους 2 λογαριασμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 όταν κάνεις εγκατάσταση κάποια προγράμματα σου λένε για πόσους χρήστες να λειτουργούν. κοινές ρυθμίσεις όμως δε γίνεται. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλησπέρα. Μόλις είδα την πρώτη μου BSOD και δεν είναι και πολύ χαρούμενος. :p Λοιπόν, εκεί που καθόμουν και έβλεπα video στο YouTube ξαφνικά χάλασε η οθόνη, τα ηχεία να κάνουν (είναι ενσωματωμένα πάνω στην οθόνη) «τουυυυυυυυυ» και μετά μου έβγαλε την μπλε οθόνη. Στη συνέχεια κάτι μέτρησε, πήγε μέχρι το 100% και έκανε επανεκκίνηση. Τώρα που μπήκα βρήκα ένα μήνυμα από τα Windows για το σφάλμα με τα εξής στοιχεία: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: 92CF98BF BCP3: 973D4BF8 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\031010-22265-01.dmp C:\Users\[Όνομα Χρήστη]\AppData\Local\Temp\WER-126703-0.sysdata.xml Τέλος, κράτησα και μερικά στοιχεία από τη μπλε οθόνη: Stop: 0x0000008E Win32k.sys Address: 92cf98bf base at 92C40000 Date Stamp: 4a5bc2a2 Μήπως ξέρει κανείς από που προήλθε το σφάλμα; Κάτι έλεγε το μήνυμα για bios update etc. Να σημειώσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει μπλε οθόνη. Μόλις μου είπε η αδερφή μου ότι έβγαλε και σ'αυτήν μπλε οθόνη την ώρα που έβλεπε video στο YouTube χωρίς να έχει ανοίξει άλλα tabs ή προγράμματα. Τι συμβαίνει;; :help: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω το NERO αλλα επειδη δεν μου αρεσε το απεγκατεστησα.ομως τωρα καθε φορα που βαζω ενα cd/dvd γραμμενο ανοιγει το autoplay και στην λιστα με τις επιλογες εχει και του NERO αλλα το εικονιδιο διπλα τους ειναι αυτο που αντιστοιχει σε μη προγραμματα(δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω!με κατι κουκιδες) πως γινεται να μην εμφανιζονται οι επιλογες του NERO στο autoplay αφου anyway δεν το εχω πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω το NERO αλλα επειδη δεν μου αρεσε το απεγκατεστησα.ομως τωρα καθε φορα που βαζω ενα cd/dvd γραμμενο ανοιγει το autoplay και στην λιστα με τις επιλογες εχει και του NERO αλλα το εικονιδιο διπλα τους ειναι αυτο που αντιστοιχει σε μη προγραμματα(δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω!με κατι κουκιδες) πως γινεται να μην εμφανιζονται οι επιλογες του NERO στο autoplay αφου anyway δεν το εχω πια? Μαλλον,υπαρχουν καταλοιπα του προγραμ.ακομα!Ψαξε να δεις μηπως εχεις καποιους φακελους στον σκηρο-αν δεν το εχεις κανει ηδη-με ονομασια ashead nero,η καπως ετσι και σβηστους.Επισης ψαξε και στην registry.:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω το NERO αλλα επειδη δεν μου αρεσε το απεγκατεστησα.ομως τωρα καθε φορα που βαζω ενα cd/dvd γραμμενο ανοιγει το autoplay και στην λιστα με τις επιλογες εχει και του NERO αλλα το εικονιδιο διπλα τους ειναι αυτο που αντιστοιχει σε μη προγραμματα(δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω!με κατι κουκιδες) πως γινεται να μην εμφανιζονται οι επιλογες του NERO στο autoplay αφου anyway δεν το εχω πια? Aν και off topic το nero ειναι ενα απο τα πιο "βαριά" προγράμματα κανει πολλα χωρις τελικα να χρειάζονται, για να απεγκατασταθεί θελει ειδικο πρόγραμμα. http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Nero-General-Clean-Tool.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μαλλον,υπαρχουν καταλοιπα του προγραμ.ακομα!Ψαξε να δεις μηπως εχεις καποιους φακελους στον σκηρο-αν δεν το εχεις κανει ηδη-με ονομασια ashead nero,η καπως ετσι και σβηστους.Επισης ψαξε και στην registry.:) στην registry πως βλεπουμε ¨μεσα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 στην registry πως βλεπουμε ¨μεσα"? Για XP: Έναρξη -> Εκτέλεση -> regedit Για Vista/7: Έναρξη -> Search box -> regedit Καλύτερα να «κατεβάσεις» κάποιο registry cleaner πρόγραμμα. Πολύ καλό στην απεγκατάσταση αρχείων και στον καθαρισμό του μητρώου είναι το Revo Unistaller. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 το ccleaner δεν κάνει την ίδια δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 (edited) απο το regedit των windows 7 δεν θα κανω δουλεια? ξαναεγκατεστησα το nero για το βγαλω παλι.πρωτα τι να κανω?να τρεξω το clean tool ΠΡΩΤΑ η να κανω απεγκατασταση πρωτα απο το control panel>uninstall και ΜΕΤΑ να το τρεξω? EDIT τελικα ετρεξα το cleaning tool και ολα οκ! Edited March 10, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 βρε παιδια απο χθες δεν μπορω να κανω update τα windows... μου βγαζει συνεχως σφαλμα..Windows Update 80072efd :mad: εχω δοκιμασει τα παντα.. εχω απενεργοποιήσει το eset το τοιχος προστασίας και παλι τιποτα.... καμια βοήθεια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 λογικά είναι γενικό πρόβλημα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 απο το regedit των windows 7 δεν θα κανω δουλεια? ξαναεγκατεστησα το nero για το βγαλω παλι.πρωτα τι να κανω?να τρεξω το clean tool ΠΡΩΤΑ η να κανω απεγκατασταση πρωτα απο το control panel>uninstall και ΜΕΤΑ να το τρεξω? EDIT τελικα ετρεξα το cleaning tool και ολα οκ! :up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 λογικά είναι γενικό πρόβλημα. Μάλλον όχι. Μόλις έκανα αναζήτηση νέων ενημερώσεων και μου έβγαλε την εξής σημαντική: «Ενημέρωση της Οθόνης επιλογής προγραμμάτων περιήγησης της Microsoft για χρήστες των Windows 7, οι οποίοι κατοικούν στις χώρες του ΕΟΧ (KB976002)» . :blink: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Καμία μα καμία σχέση... Η ενημέρωση αυτή έχει σχέση με την οθόνη επιλογής browser (Internet Explorer, FireFox, Opera etc...) που αναγκάστηκε να φτιάξει η Microsoft στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού των browsers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καμία μα καμία σχέση... Η ενημέρωση αυτή έχει σχέση με την οθόνη επιλογής browser (Internet Explorer, FireFox, Opera etc...) που αναγκάστηκε να φτιάξει η Microsoft στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού των browsers. ακριβώς. δεν έχει νόημα εγκατάστασης. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Παιδιά έχω πρόβλημα...Έχω τα Prof.,x64,από MSDN,δηλαδή αγγλικά.Τους έκανα μετατροπή σε ελληνικά και όλα μια χαρά.Ξαφνικά σήμερα μου πέταξε μήνυμα οτι τα Windows δεν είναι αυθεντικά κτλ.Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τι παίχτηκε και δεν μου τα αναγνωρίζει σαν αυθεντικά,που είναι;Αν ξαναβάλω το κλειδί,πιστέυετε να καταφέρω τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πολύ περίεργο αυτό που σου συμβαίνει.. Κι εγώ 7 professional x64 απο MSDN έχω.. Αλλα δεν έχω κάνει αλλαγή σε ελληνικά. Δοκίμασε ξανά το κλειδάκι απο MSDN.. Διαφορετικά δοκίμασε άλλο κλειδάκι απο το MSDN του ιδρύματός σου, π.χ. αυτού που δίνουν για 32bit (τα κλειδιά που δίνουν κάνουν ΚΑΙ για 64bit ΚΑΙ για 32bit εκδόσεις!!!) και ίσως σου τα αναγνωρίσει ως γνήσια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Θα το προσπαθήσω το βράδυ.Το κακό είναι οτι το κλειδί για τα 32άρια,το χρησιμοποιώ ήδη σε άλλο PC.Πάντως ευχαριστώ για την συμβουλή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Αν δεν κάνω λάθος, τυπικά τη δυνατότητα αλλαγής γλώσσας του UI έχει μόνο η έκδοση Ultimate. Τονίζω το τυπικά! Εσύ πως άλλαξες τη γλώσσα στα Professional; Μήπως με κάποιο ανεπίσημο τρόπο ο οποίος και επέφερε το πρόβλημα. Δεν σε κατηγορώ για κάτι, απλά το λόγο που σου έβγαλε αυτό το μήνυμα ψάχνουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Το είχα θέσει παλιότερα το θέμα αλλαγής γλώσσας και ο τρόπος ηταν από cmd,κάτι το οποίο το βρήκα αργότερα και σε ενα γερμανικό forum και το οποίο απλά δεν δούλευε.Εν τέλει το έκανα μέσω προγράμμματος που έκανε μόνο του την διαδικασία και το μόνο που κάνεις ως χρήστης είναι να διαλέξεις απλά την γλώσσα που θες.Βέβαια στην περιγραφή του προγράμματος δεν είχε αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα,γι' αυτό και το επιχείρησα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Όσοι χρησιμοποιείτε πειρατικά ή πειραγμένα Windows, προσοχή. Έβγαλε η MS ένα patch που τα πειράζει αυτά. Περισσότερα: http://support.microsoft.com/kb/971033 http://www.mydigitallife.info/2010/02/13/wat-update-kb971033-disables-windows-7-activation-*****s-with-dynamic-signature/ Καλύτερα να μην το εγκαταστήσετε αν είστε μη-νόμιμοι χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Όσοι χρησιμοποιείτε πειρατικά ή πειραγμένα Windows, προσοχή. Έβγαλε η MS ένα patch που τα πειράζει αυτά. Περισσότερα: http://support.microsoft.com/kb/971033 http://www.mydigitallife.info/2010/02/13/wat-update-kb971033-disables-windows-7-activation-*****s-with-dynamic-signature/ Καλύτερα να μην το εγκαταστήσετε αν είστε μη-νόμιμοι χρήστες. Το δεύτερο link δεν δουλεύει επειδή περιέχει λογοκριμένη λέξη... EDIT: http://bit.ly/d4yBOg Edited March 15, 2010 by hostolis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Το δεύτερο link δεν δουλεύει επειδή περιέχει λογοκριμένη λέξη... EDIT: http://bit.ly/d4yBOg Sorry, δεν το είχα προσέξει. Το link σου δουλεύει κανονικά, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts