chris79 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Γειά σας.Εγώ απενεργοποίησα τη σύνδεση μέσω κινητής και επέλεξα μόνο μέσω wifi. Ο τρόπος ήταν μπακαλίστικος όσο και απλός. 1ον δημιούργησα το προφιλ για ιντερνετ, το wifi2 το οποίο συνδέεται μέσω του προφίλ wifi. 2ον πηγα στις ρυθμίσεις java και έφτιαξα προφίλ σύνδεσης για το διαδίκτυο το wifi το οποίο μπάινει μέσω του προφίλ wifi2. Ό,τι και να κάνει αν δεν δει wifi ενεργοποιημένο το ενεργοποιεί και ψάχνει ενεργό access point για να συνδεθεί. Ούτε gint ούτε gwap. 1:Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Προφίλ Ιντερνέτ->Προσθήκη προφίλ->[όνομα δικτύου]wifi2 (σημείο προσβασης:wifi). 2:Ρυθμίσεις->Java->Προφίλ->Προσθήκη προφίλ->[ονομα υπηρεσίας]wifi->προφίλ ιντερνετ:wifi2 (Σημ.:Μην ξεχάσετε την αποθήκευση των προφίλ. χεχε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχει χακαριστεί αυτό το τηλέφωνο, όπως και το Cookie? Σκέφτομαι να το πάρω αλλά θα βαρεθώ τα 2 θέματα που έχει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoooter Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Εδώ η λύση : http://mobiles.technologylegion.com/page/lg-gt505-firmware-in-other-lg-mobile-phones-forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renoua Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 καλησπέρα σας, Πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό έτσι ώστε να αποθηκεύει τις φωτό που τραβάω σε συγκεκριμένο root? όταν βάζω external memory τις αποθηκεύει χύμα στην εξωτερική κάρτα μνήμης ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δε γίνεται, δυστυχώς :( Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINOSGRAIN Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Από που κατέβασες το .jar/.jad? Δοκίμασε να το κατεβάσεις από εδώ: http://www.gt505tools.tk/ τι ακριβως κατεβαζεις απο αυτο το link????????αν καποιος ξερει να πει πως ακριβως πωσ λοιτουργει το we travel κ τι δυνατοτητες εχει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 πως παίρνεις back up το contact list του lg ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaYadda Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 πάει το κινητό! έπεσε, και μάλλον ράγισε εσωτερικά η οθόνη του γιατί μου εμφανίζει γραμμές. Λειτουργεί κανονικά, ακόμα και η αφή... στο τι δείχνει είναι το πρόβλημα... ξέρει κανείς πόσο μπορεί να πάει η αλλαγή οθόνης? αξίζει να το πάω ή να ψάξω για καινούριο; δεν είμαστε και σε περίοδο που αγοράζουμε κινητά για πλάκα... Εμένα απλά πιέστηκε στην τσάντα! είναι γελοίο γτ η εγγύηση του ενός χρόνου έληξε πριν 8 μέρες αλλά θα το πάω στο πλαίσιο απ'όπου το πήρα για να δω τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι ότι έχει καταστραφεί εσωτερικά η οθόνη χωρίς κάποιο εξωτερικό πρόβλημα,πείθει ως ελάττωμα?? και αξίζει να το φτιάξω?? ξέρει κανείς περίπου πόσο θα μου έρθει η ζημιά??? Παράθεση nokia 3310-->sony ericsson T610-->samsung E360 :O -->samsung J700 -->LG GT505-->Sony Xperia P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 πως παίρνεις back up το contact list του lg ? ??????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) ??????????????????????????????????? Με το pc-suite. Επίσης, Μενού, Επαφές, Επιλογές, Ρυθμίσεις, Εξαγωγή επαφών. Edited November 28, 2010 by adis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betty00arg Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 εχω το gt500 και μου εχει βγάλει πρόβλημα με την οθόνη αφής.δεν πατιέται τπτ,και αν πατηθεί αλλού παταει κι αλλού βρίσκεται..μου είπαν από την cosmote οτι θέλει ουσιαστικά μια αναβάθμιση..μπορώ να την κάνω μόνη μου ή να το παω καλύτερα εκεί? στο lg mobile support που πήγα να κάνω αναβάθμιση,δε μου βγάζει το μοντέλο αυτό.μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το πρόγραμμα κάποιου άλλου μοντέλου που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά?αν ναι,ποιο είναι αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εγώ ένα έχω να πω .Είμαι πολύ απογοητευμένος από το κινιτό. Όπως λέει και η κοπελιά πιο πάνω η επίσημη LG δεν το έχει καν στην σελίδα της, για αναβάθμιση.Ευτυχώς έχω και ένα NOKIA 5800 και μετά από δύο χρόνια ακόμα αλάζω filmware(προχθές βγήκε το καινούργιο). Όσο για το gps στο NOKIA έχω τα garmin,sygic,ndrive,ovi maps, ενώ στο LG το wetravel που πρέπει να ξέρεις ιερογλυφικά.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angarato_surion Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εμενα δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Πωλειται το LG GT505 σε λευκο χρωμα +δωρο καρτα μηνμης 2gb!!! Το κινητο το ειχα αγοραει πριν 6 μηνες , εχω εγγυηση και ολα τα πραγματα(φορτιστες,usb καλωδιο,handsfree ) στο κουτι του!!!!!!! Τιμη:125 Ευρω (ελαφρα συζητησιμη) Edited December 5, 2010 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Το εχει ενας φιλος το 500 και θελει να βαλει gps απανω, αλλα χωρις internet. Γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εμένα απλά πιέστηκε στην τσάντα! είναι γελοίο γτ η εγγύηση του ενός χρόνου έληξε πριν 8 μέρες αλλά θα το πάω στο πλαίσιο απ'όπου το πήρα για να δω τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι ότι έχει καταστραφεί εσωτερικά η οθόνη χωρίς κάποιο εξωτερικό πρόβλημα,πείθει ως ελάττωμα?? και αξίζει να το φτιάξω?? ξέρει κανείς περίπου πόσο θα μου έρθει η ζημιά??? Εχω την εντυπωση οτι το κινητο εχει 2 χρονια εγγυηση ;) Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ LG GT 505 :) :) ΈΧΩ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙ ΚΑΤΉ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΖΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΒΕΛΑΚΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙ8ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΦΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ :cry: :cry: \ ΠΩ Σ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΑ ΒΓΆΛΩ;;;;;;;;;;;;;; ΜΠΟΡΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΤΕ ΓΙΑ games για ΤΟ LG GT 505(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ) Edited December 12, 2010 by GIANNHS7 g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ formay ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ LG PC SUITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ formay ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ LG PC SUITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Πάτα: 3845#*505# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΓΙΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ LG GT505 :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 http://www.getjar.com/ <---- Site για παιχνιδια... Για να βγαλεις τα βελακια απ τα παιχνιδια!.... [font="Comic Sans MS"]to hide the virtual keyboard : 1: Open the .jar-File with WinRar 2: Open the META-INF folder 3: Open the MANIFEST.MF with Notepad 4: Add the following line: [i][b]MIDlet-Touch-Support: True[/b][/i] 5: Save the Manifest.mf 6: Agree to the question of WinRar 7: Build a new .jad-File[/font] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Nα ρωτησω και κατι αλλο... Κατεβαζω απο το site αυτο που λες stalek παιχνιδια και διαφορες εφαρμογες αλλα σχεδον ολες μου λενε να συνδεθω στο internet για να δουλεψουν. Υπαρχει καποιου ειδους "σπασιμο" που πρεπει να κανω? Ευχαριστω και παλι!! Edited December 13, 2010 by alien_LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKR2770 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα ειμαι και εγω κατοχος ενος gt 505 και μολις εχθες εβαλα το we-travel χαρη στη βοηθεια σας και πιο πολυ του barca268 δουλευει αψογα βασικα με τον χαρτη εχουμε ενα θεμα με της οδους που δεν εχει τα παντα μεσα αλλα ας ελπισουμε οτι στην επομενη εκδοση θα ειναι καλυτερα τα πραγματα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 http://www.getjar.com/ <---- Site για παιχνιδια... Για να βγαλεις τα βελακια απ τα παιχνιδια!.... [font="Comic Sans MS"]to hide the virtual keyboard : 1: Open the .jar-File with WinRar 2: Open the META-INF folder 3: Open the MANIFEST.MF with Notepad 4: Add the following line: [i][b]MIDlet-Touch-Support: True[/b][/i] 5: Save the Manifest.mf 6: Agree to the question of WinRar 7: Build a new .jad-File[/font] ναι δηλαδη ομοσ ποσ που θα το βρω αφτο το αρχιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadstars6 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 παιδια sorry:cry: θα μου πειτε διαβασε ολες τις σελιδες:O αλλα πως γινετε να βλεπω βιντεακια στο you tube και να παιζει για ηχο κλησεις mp3 μονο wav μου παιζει..εχω wind δωρεαν Internet και οποτε παταω να δω το βιντεο παι να το τρεξει και λεει επικοινωνηστε μετο παροχεα η κατι τετοιο πλοηγηση κανω καλη..αν και ενας καλυτερος browser για να βλεπω και τις foto στο Gazzetta.gr δεν με χαλαει..οποιος μπορει να βοηθησει.. Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts